stroga normala wrote:I kakvi su utisci nakon prelaska sa iPhone-a na S4?
Sent from my Nexus 4
Iskren da budem S4 sam uzeo iz znatizelje a bojao sam se razocarenja jer sam sa iphone-om bio super zadovoljan, medjutim sad se pitam sto sam ovoliko dugo cekao na prelazak.
Kakvi su drugi samsung telefoni ne znam ali ovaj je definitivno nesto najbolje sto trenutno postoji, ravnog mu nema, 37 miliona nekakvih opcija koje bukvalno ocaraju covjeka, sve je na svom mjestu, cak i ono sto se automatski radi na iphone i na androidu je isto ili jako slicno pa mi je trebalo manje od 2 minute da se naviknem.
Jedino jos ne znam kako mu baterija drzi ali i to cu saznati ovih dana, a i ostale funkcije cu isprobati dok se napuni jer sam stavio da se puni.
Sad zasad fenomenalno zadovoljan, trebam jos ovo koji dan kupiti dodatnu memoriju pa da se i oko toga ne brinem i polako upoznavati opcije gdje sta stoji
Telefon jako lagan, extra tanak i sa ogromnim ekranom, tek se vidi razlika ekrana kad se neki video istovremeno upali na S4 i na iphone
Ono sto mi se jos svidja sto su cijene originalne dodatne opreme za samsung bar 3 puta jeftinije nego za iphone
Cak i ono od cega sam takodje imao veliki strah, a to je appstore, na samsungu mi se vise svidja
Eto jedino ako bi nesto mogao naci da je prednost iphone je da se na iphone lakse i jednostavnije brisu aplikacije ili ja na samsungu laksi nacin nisam pronasao, na iphone pritisnes na aplikaciju malo duze i pored nje se pojavi x i kliknes na njega i izbrisano, kod samsunga se moga uci u opcije da bi se izbrisalo, ili ja ne znam neki drugi nacin