Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
House

#8001 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by House »

2018
Image

ili

Image

hmm... težak izbor
512MB

#8002 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Hafis wrote:
spreca wrote:Vidi ti takozvanog doktora :lol: ....dotUre neznas ti izgleda sta je gradjanski rat...pa shodno tome i lupetas ko ero po kamenu :lol:
Vidi ovoga delegata.
Malo se opismenio ovdje, pa još pošlo i savjete davati :lol:

Inače, vrijednije je pet kvadrtata ovdje, nego pola tvog rodnog zaseoka skupa s džamijom.
Prijavljen post.
wonkaw
Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova

#8003 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by wonkaw »

Hafis wrote:
spreca wrote:Vidi ti takozvanog doktora :lol: ....dotUre neznas ti izgleda sta je gradjanski rat...pa shodno tome i lupetas ko ero po kamenu :lol:
Vidi ovoga delegata.

Inače, vrijednije je pet kvadrtata ovdje, nego pola tvog rodnog zaseoka skupa s džamijom.
ustraj Hafize, dace bog hladovine u basti da ne bi potamnuli tokom suncanih dana, a i koncert pocinje kad sunce zadje... kako ste krenuli iz podruma siktati dok sunce ne zadje mog'o bi covijek pomisliti da se o vampirima radi...
BHCluster

#8004 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Point.

#8005 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

BHCluster wrote:
Haha jao ovoga Raguza. Glupljeg takozvanog politicara odavno nisam slusao. Mora da je pohadjao isto sveuciliste kao i Hafis. Sta kaze thomsponovac, cijelih 314 logora na teritoriji ABiH :-)
bingov buraz

#8006 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bingov buraz »

Postovace odluke haskog suda sve dok idu u njegovu korist :lol:
wonkaw
Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova

#8007 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by wonkaw »

BHCluster wrote:
Ovo je za izucavanje kolika doza mrznje izlazi iz ovog ustase Raguza, ne samo mrznja, vec i zacudjenost kako mu se obraca sugovornik.

Potpuno isto reaguje kao vjestica Majkic kad Becirevicu na argumente u vezi drzavnih praznike uzvraca ''necete vi nama srbima odredjivati sta cemo mi to slaviti u rs".

Potpuno ista skola, a profesori u Hagu.

Da se igrom slucaja ova emisija snimala na tlu pod kontrolom HDZ ovaj ustasa bi priklo i Arnautovica i Hadzifejzovica, i koplet ekipu face tv.
spreca

#8008 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote:
Vidi ovoga delegata.

Uljudbeni Ojropejac..... nemoj da vrijedjas ko poslednji 'ercegovacki seljacina i gonic magaraca......probaj obuzdati malo tu svoju mrznju
Alfons Kauders

#8009 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:Taman će ovaj ćelavac odlučivati hoće li biti izbora ili ne.
Ovako su isto za Mostar govorili pa otad prođe deset Gospojina.
Nece on odluciti, vec vi. :)

Odnosno, odgovornost se nece moci prebaciti na strance ili ISIL-ovce. Ako hocete da bojkotujete izbore, to je vase pravo, sretno s tim.
Hafis

#8010 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

spreca"
Uljudbeni Ojropejac..... nemoj da vrijedjas ko poslednji 'ercegovacki seljacina i gonic magaraca......probaj obuzdati malo tu svoju mrznju
Nesuđeni i napola socijalizirani rakijaš-čakijaš.....90% postova koje napišeš bave se isključivo mojom malenkošću. Ovo je prvi put nakon nekoliko mjeseci da sam ti se obratio i trebaš biti ponosan u toj tvrdoj tintari.
Ne krivim te, takva si japija, ali moraš se još malo potrudti da obuzdaš taj tupi mentalitet i jednog dana ti se možda i obratim k'o normalnom insanu.
Pa vidiš li delegat, koliko si se samo opismenio ovdje u proteklom vremenu. Izdrži, svi smo ovdje uz tebe :thumbup:
Alfons Kauders

#8011 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote: Nesuđeni i napola socijalizirani rakijaš-čakijaš.....90% postova koje napišeš bave se isključivo mojom malenkošću. Ovo je prvi put nakon nekoliko mjesece da sam ti se obratio i treba da budeš ponosan u toj tvrdoj tintari.
Ne krivim te, takva si japija, ali moraš se još malo potrudti da obuzdaš taj tupi mentalitet i jednog dana ti se možda i obratim k'o normalnom insanu.
Pa vidiš li delegat, koliko si se samo opismenio ovdje u proteklom vremenu. Izdrži, svi smo ovdje uz tebe :thumbup:
I ne vrijedjaj nas ponosne cakijase Spreckog Polja ziv bio.

Nisu nas hapsili i vozili u Hag, vec one tvoje "europske" divljake. Cakijasi jesmo, ali UZP-ovci nismo! :izet:
spreca

#8012 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Uljudbeni....kao i uvijek lazes i izmisljas...svaki put komentarises moje postove, pa cak kad sam ti kao fol bio na na ignore listi :lol: ......i tad si komentarisao.......komentarisi ti sta hoces, ali nemoj da vrijedjas dzamije , ni ja ne vrijedjam crkve.....kuzis,licni odnos je nesto drugo.....ajd pamet u glavu......bas mi je drago da si ipak nesto naucio na ovom balinskim forumima......sjeti se kakav si bio kad si dosao ovdje,odnosno sta si znao i koliko si naucio za ovo kraktko vrijeme......ovo nisi mogao na poskoku nikako...zato bujrum uci dok imas kada i gdje
Acid25

#8013 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Acid25 »

Herceg-Bosna je turbo folk.
mO k3

#8014 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Point. wrote:
BHCluster wrote:
Haha jao ovoga Raguza. Glupljeg takozvanog politicara odavno nisam slusao. Mora da je pohadjao isto sveuciliste kao i Hafis. Sta kaze thomsponovac, cijelih 314 logora na teritoriji ABiH :-)
ovaj put ti moram reci da si u pravu , ako je ovo politiicka elita hrvatskog naroda u bih onda im je buducnost zaista ugrozena ne kroz bosnjacku/srpku politiku nego kroz hrvatsku

Tip je glup, ovaj Arnautovic ga je mogao pokopati u prvih 7 minuta da je bio malo opusteniji :mrgreen:
Hafis

#8015 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

wonkaw wrote:
BHCluster wrote:
Ovo je za izucavanje kolika doza mrznje izlazi iz ovog ustase Raguza, ne samo mrznja, vec i zacudjenost kako mu se obraca sugovornik.

Potpuno isto reaguje kao vjestica Majkic kad Becirevicu na argumente u vezi drzavnih praznike uzvraca ''necete vi nama srbima odredjivati sta cemo mi to slaviti u rs".

Da se igrom slucaja ova emisija snimala na tlu pod kontrolom HDZ ovaj ustasa bi priklo i Arnautovica i Hadzifejzovica, i koplet ekipu face tv.
A i onaj delegat što je bio s njim u dijalogu je priča za sebe. Napucao lik preko 50 godina u guzicu i ne zna sastaviti više od dvije različite rečenice. K'o pokvarena ploča jedno te isto: graDŽanska država,ljudska prava.... pa opet ispočetka.
Nije ga znao Slaven pocijepati po šavu kako treba. Ja bih ga rasparao k'o feršluz na hlačama.
mO k3

#8016 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

@hafise u pravu si , ali ovaj punoglavac a sigurno ga znas prenesi mu molim te da je is'o debil ...
512MB

#8017 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

BHCluster wrote:
Zapazljivo kako im je argumentacija sve slicnija njihovim velikim idolima genocidasima iz rs, maca je pojela salu, stjerani uz zid i jedni i drugi, demografski osakaceni, dok Bosnjo jebe na sve strane i ekonomski i doslovno :)

A ovaj raguz je delegat svoje vrste, Hafiz barem ponekad baci koju normalnu mada kad ze zanese onda UZPeova uljudba frca na sve strane, al ovaj ustasa raguz je nenadmasiv :lol:
Alfons Kauders

#8018 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

spreca wrote:Uljudbeni....kao i uvijek lazes i izmisljas...svaki put komentarises moje postove, pa cak kad sam ti kao fol bio na na ignore listi :lol: ......i tad si komentarisao.......komentarisi ti sta hoces, ali nemoj da vrijedjas dzamije , ni ja ne vrijedjam crkve.....kuzis,licni odnos je nesto drugo.....ajd pamet u glavu......bas mi je drago da si ipak nesto naucio na ovom balinskim forumima......sjeti se kakav si bio kad si dosao ovdje,odnosno sta si znao i koliko si naucio za ovo kraktko vrijeme......ovo nisi mogao na poskoku nikako...zato bujrum uci dok imas kada i gdje
Dodje juznjak u civilizaciju... I "uljude" ga predstavnici napredne europske kulture s poteza Vukovije - D. Dubrave... :)
Hafis

#8019 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Opet ovi prašinari :?

Jebo te, k'o proboj kod Kajmakčalana.
Čakije na puške !!! :lol:
Acid25

#8020 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Acid25 »

Hafis je turbo folk.
mO k3

#8021 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Alfons Kauders wrote:
spreca wrote:Uljudbeni....kao i uvijek lazes i izmisljas...svaki put komentarises moje postove, pa cak kad sam ti kao fol bio na na ignore listi :lol: ......i tad si komentarisao.......komentarisi ti sta hoces, ali nemoj da vrijedjas dzamije , ni ja ne vrijedjam crkve.....kuzis,licni odnos je nesto drugo.....ajd pamet u glavu......bas mi je drago da si ipak nesto naucio na ovom balinskim forumima......sjeti se kakav si bio kad si dosao ovdje,odnosno sta si znao i koliko si naucio za ovo kraktko vrijeme......ovo nisi mogao na poskoku nikako...zato bujrum uci dok imas kada i gdje
Dodje juznjak u civilizaciju... I "uljude" ga predstavnici napredne europske kulture s poteza Vukovije - D. Dubrave... :)
hahhahahaha

Salu na stranu ovaj "raguz" podsjeca me na jednog ili dva. forumasa sa kamenjarskog foruma
512MB

#8022 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Hafis wrote:
wonkaw wrote:
BHCluster wrote:

A i onaj delegat što je bio s njim u dijalogu je priča za sebe. Napucao lik preko 50 godina u guzicu i ne zna sastaviti više od dvije različite rečenice. K'o pokvarena ploča jedno te isto: graDŽanska država,ljudska prava.... pa opet ispočetka.
Nije ga znao Slaven pocijepati po šavu kako treba. Ja bih ga rasparao k'o feršluz na hlačama.
Dobro doktora da vidimo kako bi ga ti podero ili ti ga razvalio, kako bi ti na Slavenovom mjestu odgovorio na sljedeca pitanja:

1) Da li je sestorka za tebe ratni zlocinci?
2) Da li su ratni zlocinci ako sud potvrdi presudu i u drugom stepenu?
3) Da li je bio genocid nad Bosnjacima u Srebrenici
4) Da li se zalazes za etnicku segregaciju u vidu treceg entiteta?
5) Da li je Zeljko Komsic i Jerko Lijanovic pravi i legitimni Hrvati?

Hajd ozezi :)
Last edited by 512MB on 28/05/2017 08:48, edited 1 time in total.
spreca

#8023 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Alfons Kauders wrote:
Nisam ni znao ,koliko mi svaki dan zaradimo sevapa vaspitajuci i opismenavajuci ove iz kamenog doba ,odnosno iz kamenitog podrucja :lol: ......ako se nastavi ovako bahato i nekulturno ponasati , morat cemo mu naplacivati inace besplatnu obuku :mrgreen:
Alfons Kauders

#8024 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:Opet ovi prašinari :?

Jebo te, k'o proboj kod Kajmakčalana.
Čakije na puške !!! :lol:
Doktore, cakija nije hladno oruzje, vec metafora za mentalitet i vrijednosti ljudi tog podneblja (nema vise zajebancije, ali ima inata).

To sto vi i dalje zivite u 19om ili 20om stoljecu, pa se furate na prave kame i puske, je vas problem.

Taj cakijaski inat zna dobro doci kao motivacija, jer mene su od malih nogu ucili lekcijama tipa: "kad se bijes s trojicom, izbodi prvog i druga dva ce pobjec!" :) Zbog tog inata, stari je zavrsio faks i bio najbolji u gradu u svom poslu - sto je objasnio rijecima: "Morao sam vise raditi i vise znati od Srbijanaca koje su nam dovodili za direktore"...

E pa tako i ja doktore, moram raditi i znati duplo vise od vas politicara na budzetu. S tim sto ste vi danas dosta slabija konkurencija od one s kojom se nosio stari, jer Listica bas i nema univerzitet kao Beograd. Odnosno, danas to fakat nije problem. :)
Hafis

#8025 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

512MB wrote:
4) Da li se zalazes za etnicku segregaciju u vidu treceg entiteta?
5) Da li je Zeljko Komsic i Jerko Lijanovic pravi i legitimni Hrvati?

Hajd ozezi :)
Prva tri pitanja me ne interesiraju jer su iz domena prošlosti, a od nje se kao što svi znamo ne živi.
4).- Ne. Zalažem se da se pronađe način koji će spriječiti bošnjačku većinu da izabire hrvatske predstavnike u onim tijelima koja su rezervirana za njih - prije svega Dom naroda.
5- Jerko jeste. Komšić ni po čemu nije Hrvat. On je Hrvat taman koliko i onaj njegov Nerkez što ga je gurnuo za ambasadora. E sad, što sustav dopušta takve stvari nije on kriv. Zato nam i jest ovako kako je. Čovjek, prikriveni alkoholičar, limitiranih intelektualnih kapaciteta 8 godina izigrava Hrvata na veoma značajnoj funkcviji sve zarad bošnjačkih nacionalnih interesa, čije ga je i glasačko tijelo i dovelo na tu funkciju.
Post Reply