FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#8001 Re: FK Zeljeznicar
Da Savez ne uzima 50% ne bi oni ni povećavali cijene. Meni je samo nejasno otkud Savezu pravo da sebi uzima?!
edit: A evo, prvi moj buraz, inače redovan na Grbavici, kaže: "radije ću ostaviti 7KM za četvrtak, a tekmu gledati na TVu." 1 manje.
edit: A evo, prvi moj buraz, inače redovan na Grbavici, kaže: "radije ću ostaviti 7KM za četvrtak, a tekmu gledati na TVu." 1 manje.
-
biće_šta_bude
#8002 Re: FK Zeljeznicar
Nemamo para, u dugovima smo, šta treba, džaba ulaz, jel ?
Dabog sačuva ljudi.
Ko ne može da nađe te DVIJE marke za FINALE KUPA gdje bi trebali da uzmemo titulu nakon MNOGO godina, ne znam šta da kažem, ja bih bubreg prodao.
Saiče, ja ću ti bratu platiti kartu. Javi se na pp
Jedan više 
Dabog sačuva ljudi.
Ko ne može da nađe te DVIJE marke za FINALE KUPA gdje bi trebali da uzmemo titulu nakon MNOGO godina, ne znam šta da kažem, ja bih bubreg prodao.
Saiče, ja ću ti bratu platiti kartu. Javi se na pp
- Šibicar
#8003 Re: FK Zeljeznicar
Da drug,ali šta ako poslije ovih 7 bude 9,opet će biti isto "ako imaš 7,imaćeš i 9".lit3ro wrote:Ma jarane ako imas 5 imas i 7 ako cemo realno, ako nemas dat ce ti neko od raje itd itd...kome se ide ici ce taman da nema 2 dana da jede poslije toga, budimo realniŠibicar wrote:
Upravo tako,nekom je i ta marka/dvije puno,ma koliko nekima smiješno to izgledalo....A kome se ne ide naci ce 234242 razloga da ne ode a kao glavni ce navesti te 2 KM...
-
elSaik
#8004 Re: FK Zeljeznicar
Europski Željo, europske cijene. Još malo pa će poslije cifre slijediti €.

-
LSD
#8005 Re: FK Zeljeznicar
7 kermi pripremite za srijede i dosta price...gorit ce sve doslovno.
- Deriguz
#8006 Re: FK Zeljeznicar
joj likova.... haj sacekajmo laktase, pa onda da vidimo. Finale kupa je zaboga 
- Joey Tribbiani
#8007 Re: FK Zeljeznicar
Mene samo zanima po kojem osnovu NS BiH ima 50% od prodaje ulaznica? Sta ce oni uradit za to? Ne organizuju oni tekmu i ne placaju obezbjedjenje i sve ostalo. Zna li iko kolika je nagrada ako osvojimo kup? Sta su spominjali 15000KM?
-
udrch
#8008 Re: FK Zeljeznicar
Manite se cijena karti, nemoj da nam se komšije naslađuju..
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8009 Re: FK Zeljeznicar
ima i toga, ali ipak...lit3ro wrote:
Ma jarane ako imas 5 imas i 7 ako cemo realno, ako nemas dat ce ti neko od raje itd itd...kome se ide ici ce taman da nema 2 dana da jede poslije toga, budimo realni...A kome se ne ide naci ce 234242 razloga da ne ode a kao glavni ce navesti te 2 KM...
evo nas iz kuće aBd četvorica ide: ja, burazer, njegov malac i stari
-
elSaik
#8010 Re: FK Zeljeznicar
Ja izroda...Chmoljo wrote:ima i toga, ali ipak...lit3ro wrote:
Ma jarane ako imas 5 imas i 7 ako cemo realno, ako nemas dat ce ti neko od raje itd itd...kome se ide ici ce taman da nema 2 dana da jede poslije toga, budimo realni...A kome se ne ide naci ce 234242 razloga da ne ode a kao glavni ce navesti te 2 KM...
evo nas iz kuće aBd četvorica ide: ja, burazer, njegov malac i starijoš je buraz pitarčina
-
zlatanko
#8011 Re: FK Zeljeznicar
Ma šta nam se komšije imaju naslađivati, koliko je kod njih inače karta, 2,3 marke, i opet se gleda puše li vjetar, i jel' hladno!udrch wrote:Manite se cijena karti, nemoj da nam se komšije naslađuju..
A niko se ne raspravlja zato što mu je žao dati plus 2 marke, meni nije žao dati i 30, s obzirom na to kakva je tekma u pitanju i koliki je ulog. Bitno je koliko je opravdano to poskupljenje? Ima raje kojima je i 5 maraka puno dati, a ne vole Želju ništa manje od tebe ili mene, petog,desetog.
Al' kad već dajemo, nek se barem pametno utroši, da haramo,i haramo, i haramo
@chmoljo
(buraza na zapad da plati cvaju)
- smurf
#8012 Re: FK Zeljeznicar
Ma nije on krivChmoljo wrote:ima i toga, ali ipak...lit3ro wrote:
evo nas iz kuće aBd četvorica ide: ja, burazer, njegov malac i starijoš je buraz pitarčina
De ba vise manite se suplje, kako vam se da naglabati? Hallo ba, haman uzeli Kup, haman uzeli Titulu prvaka!!!!!

-
s_bjelava
#8013 Re: FK Zeljeznicar
Znam da nije isto to porediti ali ima neke slicnosti:
Ljetos sam u bio vikend u Londonu, potrefilo se da igra Chelsea kod kuce, ne znam hocu li imati ikada vise priliku da posjetim Stamford Bridge i ja odem na utakmicu. Kupio kartu na stadionu, platio 59 funti (cca $100.00) i nije mi sekunde zao.
41 tisuca navijaca na stadionu, utakmica protiv "levata" koji su na kraju ispali iz Prve lige ali dzabe, stadion pun i atmosfera haman k'o na Grbavici.
Nemojte misliti da je toliki novac za kartu jednostavno izbrojati prosjecnom stanovniku Londona ali bolest je to neizljeciva. Zato 7KM za finale Kupa nije malo ali ce sigurno karte biti skuplje kako klub napreduje i postize uspjehe.
Da sam u Sarajevu, nisam nazalost, dao bih rahat za ulaznicu i poslije jos za kakav sirup za grlo jer znam da bih ostao bez glasa.
Ljetos sam u bio vikend u Londonu, potrefilo se da igra Chelsea kod kuce, ne znam hocu li imati ikada vise priliku da posjetim Stamford Bridge i ja odem na utakmicu. Kupio kartu na stadionu, platio 59 funti (cca $100.00) i nije mi sekunde zao.
41 tisuca navijaca na stadionu, utakmica protiv "levata" koji su na kraju ispali iz Prve lige ali dzabe, stadion pun i atmosfera haman k'o na Grbavici.
Nemojte misliti da je toliki novac za kartu jednostavno izbrojati prosjecnom stanovniku Londona ali bolest je to neizljeciva. Zato 7KM za finale Kupa nije malo ali ce sigurno karte biti skuplje kako klub napreduje i postize uspjehe.
Da sam u Sarajevu, nisam nazalost, dao bih rahat za ulaznicu i poslije jos za kakav sirup za grlo jer znam da bih ostao bez glasa.
-
salle_eh1986
#8014 Re: FK Zeljeznicar
Realno, malo se preserava sa ovim cijenama karti, biće tu dobre dodatne zarade, ali i manje raje nego da su cijene kao ranije. Po mojim proračunima zaradiće se 20-30 hiljada više nego po običaju, ali ipak treba malo i gledati na vjerne navijače a ne da ih se zakine kako neko već reče kad se ukaže prilika za to, ha ya...
Da se odma razumijemo ja ću ići pa i da je karta 50 KM a ne 7, ali nije fer ako ništa što se koristi prva prilika da se odma podigne cijena karti...
I još nešto, ranije sam znao voditi djevojku sa sobom na istu kartu,ili uvesti kakvog mališana sa sobom, jel to može i sad, da me ne vrate sa ulaza, hehehehe
I još jednom, KUP, KUP, KUP JE NAŠ...
Da se odma razumijemo ja ću ići pa i da je karta 50 KM a ne 7, ali nije fer ako ništa što se koristi prva prilika da se odma podigne cijena karti...
I još nešto, ranije sam znao voditi djevojku sa sobom na istu kartu,ili uvesti kakvog mališana sa sobom, jel to može i sad, da me ne vrate sa ulaza, hehehehe
I još jednom, KUP, KUP, KUP JE NAŠ...
- JThomas
#8015 Re: FK Zeljeznicar
ne sviđa mi se vala, onako iz principa. nije lijepo.
ja sam davao i kad smo opstanak obezbjeđivali dva kola prije kraja, ali brate nije fazon.
ja sam davao i kad smo opstanak obezbjeđivali dva kola prije kraja, ali brate nije fazon.
- Chmoljo
#8016 Re: FK Zeljeznicar
on je kupio kartezlatanko wrote:
@chmoljo
(buraza na zapad da plati cvaju)
-
biće_šta_bude
#8017 Re: FK Zeljeznicar
Vidim da se nastavlja priča o "poskupljenju" karata. Svi znamo šta je ova uprava uradila u prošlom mandatu. Nismo to zaboravili. Pripremamo se vrlo, vrlo ozbiljno za takvu situaciju(prilivu novca u KLUB). Do kraja prvenstva će biti i javno objavljeno šta se radi.
Klub da bi harao, kod nas, mora imati podršku publike i PARE koje ona donosi, za početak. Kada počnemo prodavati igrače za basnoslovne cifre i uzimati pare od euro takmičenja, sponzora, onda, možda, možemo pričati o cijenam karata.
Opet, sve pare, tako bi trebalo da bude i tako će i biti u narednom periodu, idu KLUBU. Klub sa tim može uraditi čuda ako su pravi ljudi na pravim mjestima bez lopovskih sklonosti. To treba iskontrolisati. Nadam se da će tako i biti.
Onaj koji misli da je 5 maraka dovoljno da klub opstaje, grdno se zajebao. Jebiga, ispade tih 10 maraka MJESEČNO(Jug) koje se daju za KLUB previše i da se sada ne može naći dodatnih 5. E pa jebiga onda. Ko hoće, naći će.
Znam po sebi jer pored tih troškova postoje gostovanja i koreografije. Ima ljudi koji daju mnogo više pa se ne bune
Pozdrav
Klub da bi harao, kod nas, mora imati podršku publike i PARE koje ona donosi, za početak. Kada počnemo prodavati igrače za basnoslovne cifre i uzimati pare od euro takmičenja, sponzora, onda, možda, možemo pričati o cijenam karata.
Opet, sve pare, tako bi trebalo da bude i tako će i biti u narednom periodu, idu KLUBU. Klub sa tim može uraditi čuda ako su pravi ljudi na pravim mjestima bez lopovskih sklonosti. To treba iskontrolisati. Nadam se da će tako i biti.
Onaj koji misli da je 5 maraka dovoljno da klub opstaje, grdno se zajebao. Jebiga, ispade tih 10 maraka MJESEČNO(Jug) koje se daju za KLUB previše i da se sada ne može naći dodatnih 5. E pa jebiga onda. Ko hoće, naći će.
Znam po sebi jer pored tih troškova postoje gostovanja i koreografije. Ima ljudi koji daju mnogo više pa se ne bune
Pozdrav
-
zlatanko
#8018 Re: FK Zeljeznicar
Ovo me raduje. Nekom će biti smiješno, ali ja imam fobiju od raznoraznih uprava, da se dosad radilo pošteno, igrali bi LŠ 100%. Znam šta i koliko možemo, a znam i šta su nam prošli put uradili. Jednostavno, ne vjerujem im NIŠTA!biće_šta_bude wrote:Vidim da se nastavlja priča o "poskupljenju" karata. Svi znamo šta je ova uprava uradila u prošlom mandatu. Nismo to zaboravili. Pripremamo se vrlo, vrlo ozbiljno za takvu situaciju(prilivu novca u KLUB). Do kraja prvenstva će biti i javno objavljeno šta se radi.
Svo zadovoljstvo i opijenost zbog trofeja koje ćemo osvojit ove godine splasne kad pomislim koliko dugo bi moglo biti triježnjenje. Pesimista, jebiga.
- Chmoljo
#8019 Re: FK Zeljeznicar
Jbg, koga su zmije ujedale...zlatanko wrote:Ovo me raduje. Nekom će biti smiješno, ali ja imam fobiju od raznoraznih uprava, da se dosad radilo pošteno, igrali bi LŠ 100%. Znam šta i koliko možemo, a znam i šta su nam prošli put uradili. Jednostavno, ne vjerujem im NIŠTA!biće_šta_bude wrote:Vidim da se nastavlja priča o "poskupljenju" karata. Svi znamo šta je ova uprava uradila u prošlom mandatu. Nismo to zaboravili. Pripremamo se vrlo, vrlo ozbiljno za takvu situaciju(prilivu novca u KLUB). Do kraja prvenstva će biti i javno objavljeno šta se radi.
Svo zadovoljstvo i opijenost zbog trofeja koje ćemo osvojit ove godine splasne kad pomislim koliko dugo bi moglo biti triježnjenje. Pesimista, jebiga.
- jufka developer
#8020 Re: FK Zeljeznicar
neko je pitao za fan-shop? samo recite, za vas sve
vasa uprava
http://fkzeljeznicar.com/sadrzaj/prodaj ... znicar.php
-
zlatanko
#8021 Re: FK Zeljeznicar
Taman da postavim.jufka developer wrote:neko je pitao za fan-shop? samo recite, za vas svevasa uprava
![]()
Ovo je za svaku pohvalu. Malo li je 2000 komada majku mu.
-
biće_šta_bude
#8022 Re: FK Zeljeznicar
Ništa se ne brini, svi imamo fobijuzlatanko wrote:Ovo me raduje. Nekom će biti smiješno, ali ja imam fobiju od raznoraznih uprava, da se dosad radilo pošteno, igrali bi LŠ 100%. Znam šta i koliko možemo, a znam i šta su nam prošli put uradili. Jednostavno, ne vjerujem im NIŠTA!biće_šta_bude wrote:Vidim da se nastavlja priča o "poskupljenju" karata. Svi znamo šta je ova uprava uradila u prošlom mandatu. Nismo to zaboravili. Pripremamo se vrlo, vrlo ozbiljno za takvu situaciju(prilivu novca u KLUB). Do kraja prvenstva će biti i javno objavljeno šta se radi.
-
lit3ro
#8023 Re: FK Zeljeznicar
Smijesno je uopste raspravljati o te 2 KM, kad ce vecina vas prije utakmice svratiti negdje na pivu, i popiti 3 4 pive, pa gospodo draga popijte pivo manje al kupite kartu a ne da se raspravljamo zbog 2 KM, da bi se dusmani mogli nasladjivati nasim raspravama, pa da kazu kako smo jadni ovakvi onakvi...Finale je kupa, 2 najbolje ekipe ove sezone u drzavi, najbolji navijaci ove sezone u drzavi i vama zao 7 KM ( pojedincima)...ma vala da je 10 nije puno
kad mozes platit 5 u onom kavezu u Gradaccu i X slucajeva poput toga na gostovanjima mozes i za svoj klub dati 7....
- Pokerboy11
#8024 Re: FK Zeljeznicar
Za Zelju mi nije ni 10 km zao dati, da budem na jugu...
malo preseravate rad 2 km

- Deriguz
#8025 Re: FK Zeljeznicar
ne budite glupi molim vas eto.... samo dajte tih 7 maraka