Najveći danas puni 34
Moderators: Charuga, Tomahawk11

nema potrebe da povlacimo 10 strana rasprave o tome , sve ima svoje .Tomahawk11 wrote:Dobar je Kobe, ali nije najveci....ni po cemu.
jbg meni najboljiTkd wrote:Od svih dresova na Olimpijadi, ruski mi je ubjedljivo bio najgori![]()
http://www.amazon.com
Mislim da tu ima.
Ima u Adidasu preko puta tržnice u Sarajevu dres Bullsa, Celticsa i LakersaTkd wrote:http://store.nba.com/product/index.jsp? ... d=11947485
Pa ljudi moji, zna li iko da li postoji negdje shop gdje mogu nabaviti majice, trenerku, jaknu Bullsa. Jedino amazon.com, ali ne znam kako ide to carina ovo-ono. Ne želim da me izađe jakna od 150km 300km s nakvim pdv, taksama i tim glupostima.
Nije mi jasno što u nas nema nigdje shop gdje mogu nabaviti od Bullsa nešto a da nije listi fake. Imam Jordanov dres koji je kupljen prije 10+ godina na Floridi na kojeg se nije štedilo. Uz to je došao i šorc. Taj dres će se ako Bog da uokviriti![]()
Žalosno

Kako nije spomenuo, sve imaš izloženo o pinenrolu, uključujuću ovu trojicu igrača. Čak i Nešov vanjski šut je obrađen.SovinMali wrote:Covjek objasnio neke stvari a da nije ni spomenuo :
- koliko je Howard sposobniji za pick and rol od Bynuma , Bynum sigurno ima bolju tehniku ali za pleya kakav je Nash tehnika nije potrebna ( cim pravi Gortata all star igracem )
- nash kao suter / u usporedbi sa Sesionom i Blakom
- Gasol kao 4.opcija u napadu , i sigurno jedini igrac takve kvalitete u ligi kojem to nesmeta
- Jamisona nije ni pomenuo a realno da moze puno pomoci
Kako god strasan posao su uradili Lakersi , a sezona ce biti jos zanimljivija nego prosla...
Može im se, TV prava će im sve ovo odplatit.Starting in 2013-14 the new “incremental” tax takes over, where being $30 million above the tax line will mean paying a whopping $85 million tax bill.
ni meni nije jasna svrha ovakvog salary capa. ko ima para da ga prekorači ima i para da plati kaznu. opet bogati i veliki rade šta hoće, a ovi manji se snalaze nekako.CollegeGunner wrote:Glupost. Treba im zabraniti ucesce u lizi a ne kaznit ih preko tih placanja koja im nista ne znace. Vazda im se stelilo.