biscanka2 wrote: Ma haj sta se odmah vrijedjas,nisam ti rekla "ne seri".I nisam ti ja baksaisanka ( bas suprotna strana).
ne ljutim se naravno
fino je meni i na repusinama
biscanka2 wrote: Ma haj sta se odmah vrijedjas,nisam ti rekla "ne seri".I nisam ti ja baksaisanka ( bas suprotna strana).
Zar nije lakse skinuti sa FB profila organizatora "spontanog" protesta tj. okupljanje? Bas me zanima ko je platio razglas? Osiguranje koje se moze vidjeti u pozadini...Bloo wrote:A sad daj nešto od bratskog portala STAV
Sta ti mislis ko je platiJo ?CPT wrote:Zar nije lakse skinuti sa FB profila organizatora "spontanog" protesta tj. okupljanje? Bas me zanima ko je platio razglas? Osiguranje koje se moze vidjeti u pozadini...Bloo wrote:A sad daj nešto od bratskog portala STAV
ko ce ga znatiJanjicar wrote:Sta ti mislis ko je platiJo ?CPT wrote:Zar nije lakse skinuti sa FB profila organizatora "spontanog" protesta tj. okupljanje? Bas me zanima ko je platio razglas? Osiguranje koje se moze vidjeti u pozadini...Bloo wrote:A sad daj nešto od bratskog portala STAV
Utvrđeno je da su svi granicu prešli ilegalno i da ne ispunjavaju uvjete za ulazak ili boravak u Sloveniji, zato će biti vraćeni u Hrvatsku nakon završenih postupaka, navode u policijibiscanka2 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-plomb ... /190619092
Interesantno, vratili ih u Hrvatsku a sutra ce biti u Bihacu.Lijepe evropske vrijednosti.
To je normala. I u Fr se procjene policijs i sindikata znaju razici u milionBloo wrote:Ko razlika između softvera i ručnog brojanja ljudi...plus jakne.
I onda kontaktiraju pickoustog da brojiinsomnia78 wrote:To je normala. I u Fr se procjene policijs i sindikata znaju razici u milionBloo wrote:Ko razlika između softvera i ručnog brojanja ljudi...plus jakne.
Mogul ja, mogul ja? Da nije, da nije regularan dolazak sa vizom i pratecom dokumentacijom?Bloo wrote:Utvrđeno je da su svi granicu prešli ilegalno i da ne ispunjavaju uvjete za ulazak ili boravak u Sloveniji, zato će biti vraćeni u Hrvatsku nakon završenih postupaka, navode u policijibiscanka2 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-plomb ... /190619092
Interesantno, vratili ih u Hrvatsku a sutra ce biti u Bihacu.Lijepe evropske vrijednosti.
Koji li su to uvjeti za ulazak ili boravak u Sloveniji...I wonder...
Al ne. Bez zajebancijeBloo wrote:I onda kontaktiraju pickoustog da brojiinsomnia78 wrote:To je normala. I u Fr se procjene policijs i sindikata znaju razici u milionBloo wrote:Ko razlika između softvera i ručnog brojanja ljudi...plus jakne.
I to pise, Google sve znaBloo wrote:Utvrđeno je da su svi granicu prešli ilegalno i da ne ispunjavaju uvjete za ulazak ili boravak u Sloveniji, zato će biti vraćeni u Hrvatsku nakon završenih postupaka, navode u policijibiscanka2 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-plomb ... /190619092
Koji li su to uvjeti za ulazak ili boravak u Sloveniji...I wonder...
Da, jer su evidentirani u HR ili BiH.Bloo wrote:Vratili i zene i djecu?
Pa vracaju po konvenciji u drzavu prve prijave. Hoce to kad previse trazis papire i igras se legalizma.Bloo wrote:Kako okrutno.
Djecu vratiti...izbjeglice.
Sta je sa onim silnim konvencijama...
![]()
Gdje ono Hrvatska ima smjestajne kapacitete za migrante i izbjeglice?
ali legalisti smo, kakva djeca ovo ono? pratimo zakone, konvencije, papire i sve to? ili vise nismo legalisti?Bloo wrote:Ali djeca....![]()
Mogli su djecu ostaviti i dati na usvajanje uzevsi u obzir natalitet u Sloveniji.a i manje je zagadenje zraka nego u Bosni...
A iz Hrvatske se vracaju...u...
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... dni-452348
Ali nocas spaljujemo pasose....kolumna by Senad el Avdicinsomnia78 wrote:Ako ista razjebe Evropu razjebave je ova “lijepa rijec”. Lijepi dragi hladni rat. Granica tebi, granica meni
A sad okrecemo malo? Igramo se legalizma i kad krene u pogresnom pravcu onda smo humanisti jel? Znaci slazemo se da nije istina da se "radi samo mukarcima", da nisu svi iz Bangladesa, da ima izbjeglica, da nisu svi kriminalci?Bloo wrote:Pa ti apeliras na humanost ...da se zanemare propisi, zakoni....dokumenti...da se tim ljudima.omoguci.neometana setnja od Pakistana i Bangladesa do obecane zemlje (obicno Njemacka).
Pisi premijeru.
I špura sa vodokotlića u Jagodi?Bloo wrote:Ali nocas spaljujemo pasose....kolumna by Senad el Avdicinsomnia78 wrote:Ako ista razjebe Evropu razjebave je ova “lijepa rijec”. Lijepi dragi hladni rat. Granica tebi, granica meni