Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja uglavnom ostajem pri dugorocnom planu, malo pomalo dokupovat i punit korpu, nekad manje nekad vise... kod sljedeceg balona ima da sam u prvom redu sa kokicama
Rebranding jos u februaru, vechain mreza podrzava sad dva tokena, VET i THOR, jedan za pohranu vrijednosti drugi za transakcije. U sustini isto kao i NEO i GAS.
jedno pitanjce za iskusnije i pametnije - trenutno veliku vecinu kripta koju izrudarim drzim u etc, sta mislite bil' pametnije bilo da to prebacim u eth?
Gibraltarska liga se možda čini nedoraslom za miješanje digitalne valute i nogometa, no, kako piše The Guardian, gibraltarski finansijski sektor je među svjetskim liderima kada je riječ o tehnološkoj integraciji i blockchain tehnologiji, trajnoj zabilješci transakcija kriptovaluta.
Igrači su postigli dogovor s klubom i pristali na djelomičnu isplatu u Quantocoinu.
Dana se nada da će njegov primjer inspirisati ostale da počnu činiti isto, kao i da će to pomoći u borbi protiv finansijske korupcije u nogometu.
Teoretski, transferi obavljeni putem blokchaina bi bili oslobođeni taksi često povezanih s metodama plaćanja, a spriječile bi se i metode ilegalnih isplata klubovima, agentima i drugim individuama.
Kriptovalute su u centru pažnje u proteklih nekoliko mjeseci, a za to je zaslužna "eksplozija" Bitcoina čija je vrijednost značajno porasla u kratkom vremenskom periodu. Nekoliko aktivnih i bivših nogometaša kao što su Lionel Messi, Michael Owen i Luis Figo su partneri s blockchain kompanijama.
Pitar_na_motoru wrote:Da hoce proci ova Kineska Nova godina vise.....
Dobro su nas upecali... Sto jes, jes
Ma ja vjerujem u ovo pa sta Bog da.
Sto je najgore kontam joa dokupit
I ja drug... Samo smo u najgore vrijeme kupili. Mora ovo dosta pure jesti da bi se nešto zaradilo.
Ako ništa onda sam bar svašta naučio oko ovog trgovanja