#Russia is shelling Syrian children with #ClusterBombs but United Nations #SeeNothing
See Translation

Trudim se ugledati na Savu, nemoj me ometati u pokušaju objektivnog informisanja. Hvala.japin_mutapi wrote:nije nimalo smiješno ovo šeset troje fol kofol ... zapravo je žalosno
Updated map of Latakia after SAA/NDF recapture Jabal al Nuba.
Challenger__ wrote:Trudim se ugledati na Savu, nemoj me ometati u pokušaju objektivnog informisanja. Hvala.japin_mutapi wrote:nije nimalo smiješno ovo šeset troje fol kofol ... zapravo je žalosno
_______
sarajevoxxxx wrote:![]()

Vec si nam to pricao. Jes da su bili tad pripadnici al nea vezrsarajevoxxxx wrote:Kvart Al-Sina'ah u Deir Ez-Zoru kojeg su danas borci Isila zauzeli:
zna li iko na ovoj mapi locirati onu bolnicu gdje su 400-500 vojnika onomad bili opkoljeniChallenger__ wrote:Trudim se ugledati na Savu, nemoj me ometati u pokušaju objektivnog informisanja. Hvala.japin_mutapi wrote:nije nimalo smiješno ovo šeset troje fol kofol ... zapravo je žalosno
_______
Challenger__ wrote:"Borci ISIL-a" protiv "djecoubica". He,he. Simpatizer terorista sa dna kace. I onda dođe Japin i nešta morališe kada se karikira njihova propaganda.
Nema dalje.
_____

Halali dobri moj Rampage, nisam ni primjetio da sam greskom tebe u konacnici citirao. Pisao sam u "letu" s mobitela...Moj osvrt se, naravno, odnosio na @sumirov "zakljucak", a ne na tvoj upisRampage wrote:Salik, moj post je bio upućen onima koji na svaki spomen Irana nastupaju s blago retardiranim i ižvakanim floskulama koje nemaju baš nikakve veze s aktuelnim temama na forumu a uglavnom se svode na vječito prikazivanje Irana u negativnom kontekstu.salik79 wrote:Ovo je kao kada bi, recimo, rekao da je Albert Einstein morao napustiti Svicarsku i ETH Zürich, te otici "na zapad" u Ameriku da bi dosao do odredjenog nivoa. Da li si ti ikada cuo za akademsku razmjenu?! Znas li ti koliko je, recimo, njemackih profesora otislo u Ameriku i vice versa? Cak i u Bosni imas Amerikanaca profesora, a vjerujem i drugih...Rampage wrote: A zašto ne idu ove tvoje spodobe iz Dohe i Rijada i ostalih bastiona nauke i kulture na BI na "harvard stenford princeton"?
Bar oni imaju sve moguće i nemoguće dunjalučke uslove da to urade
Kao i Jevreji u Hitlerovom Wehrmachtu i Bosnjaci u VRS. Opet se vracamo na cinjenicu da je Samirova, kao i ljudi koji su ga docekali, domovina napadnuta od strane Izraela, a ne obratno.insomnia78 wrote:salik79 wrote:Samir Kantar je u Libanu docekan kao heroj, kako od najvisih duznosnika (predsjednika, koji je krscanin, premijera, koji je sunit, i svih ostalih najvise rangiranih zvanicnika te zemlje), tako i od gradjana te zemlje, svih mogucih provenijencija, religijskih i narodnih pripadnosti...To normalnom covjeku daje na razmisljanje -
Stanovnici Izraela, jevreji, krscani i muslimani stoje na braniku svoje otadzbine, to normalnog covjeka tjera na razmisljanje
"U nasem bataljonu ne postoje razlike izmedju beduina, krscana, zidova i muslimana. Mi zajedno jedemo, spavamo i slavimo praznike"
Muhamedu.sarajevoxxxx wrote:Challenger__ wrote:"Borci ISIL-a" protiv "djecoubica". He,he. Simpatizer terorista sa dna kace. I onda dođe Japin i nešta morališe kada se karikira njihova propaganda.
Nema dalje.
_____
sarajevoxxxx wrote:Avioni koalicije pod američkim vođstvom danas su bombardovali jedinu pekaru u mjestu Sed El-Faruk u istočnoj okolini Haleba.Aktivisti su potvrdili da je pekara pogođena nekoliko puta i da je u potpunosti uništena.Također, uništene su i rafinerije nafte koje su se nalazile na putnoj komunikaciji Menbedž-Al Bab a koje su koristili lokalni civili.Ruski avioni zadnjih 15 dana pokrenuli su zračnu kampanju na gradove Menbedž i Al Bab, u kojoj je poginulo i ranjeno na stotine sirijskih civila.
http://www.shaam.org/%D8%A7%D9%84%D8%A3 ... D8%A8.html

Sta je tu cudno, zrakomlatu?! Hoces rec' da tvoja mahala nema ni jednu rafineriju u blizini?!zrakomlat wrote:sarajevoxxxx wrote:Avioni koalicije pod američkim vođstvom danas su bombardovali jedinu pekaru u mjestu Sed El-Faruk u istočnoj okolini Haleba.Aktivisti su potvrdili da je pekara pogođena nekoliko puta i da je u potpunosti uništena.Također, uništene su i rafinerije nafte koje su se nalazile na putnoj komunikaciji Menbedž-Al Bab a koje su koristili lokalni civili.Ruski avioni zadnjih 15 dana pokrenuli su zračnu kampanju na gradove Menbedž i Al Bab, u kojoj je poginulo i ranjeno na stotine sirijskih civila.
http://www.shaam.org/%D8%A7%D9%84%D8%A3 ... D8%A8.html
PocetnikIronmen wrote:Mlohavi wrote:Ironmen wrote:
Igram WOT![]()
Preko 40k borbi dok nisam dobio prinovu, sad samo provjerim novi patch ako se stigne. Zamijenio WOT ovom temom, valjda kuzis povezanost.
Hehehe kuzim kuzimja sam na 17k odigram svaki dan 5-6.
Rusmirsalik79 wrote:..............................
Posl'o bih te ja kod prof.dr. Rusmira Mahmutcehajica, ali bi, posto te znam, rekao da je pristrasan. A jos ti nije ni na ruku.
U svakom pogledu, i kao strucnjak (nevjerovatno znanje i pametzrakomlat wrote:Rusmirsalik79 wrote:..............................
Posl'o bih te ja kod prof.dr. Rusmira Mahmutcehajica, ali bi, posto te znam, rekao da je pristrasan. A jos ti nije ni na ruku.
Imao sam priliku prije nekih 9-10 god sjediti u njegovom društvu par puta, mozak je žešći.salik79 wrote:U svakom pogledu, i kao strucnjak (nevjerovatno znanje i pametzrakomlat wrote:Rusmirsalik79 wrote:..............................
Posl'o bih te ja kod prof.dr. Rusmira Mahmutcehajica, ali bi, posto te znam, rekao da je pristrasan. A jos ti nije ni na ruku.) i kao covjek