Da se uozbiljimo, greška, naravno, ali daleko od namjerne i pristrasnog suđenja i navlačenja u korist Sarajeva...@Velkoski je priupitao, šta ćemo kod prvog gola Zrinjskog, evidentan prekršaj nad Emersonom nakon čega se igra nastavlja i odmah Zrinjski daje gol, to ništa je l de ?
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#8001 Re: Premijer liga BiH
Plava krv i Ricken su pravi jurišnici koji drže položaje u poslijepodnevnim satima i agresivno kreću u proboj...ne treba ih ometati
.... Pošaljite mail ljudima iz Zrinjskog, vjerujem da možete bez pravopisnih grešaka za razliku od uprave vašeg kluba....Iz Zrinjskog se nisu žalili i zadovoljni su bodom poprilično, možda sada hoće kad vide kako si u pravu i kako dobro povlačite linije....možda nastane revolucija, ko zna, samo biti uporan....
Da se uozbiljimo, greška, naravno, ali daleko od namjerne i pristrasnog suđenja i navlačenja u korist Sarajeva...@Velkoski je priupitao, šta ćemo kod prvog gola Zrinjskog, evidentan prekršaj nad Emersonom nakon čega se igra nastavlja i odmah Zrinjski daje gol, to ništa je l de ?
- nKrkan
#8002 Re: Premijer liga BiH
Vidi tamo imaš sigurna 2 gostovanja lištici i zrinjskom gdje mi samo pomoću meleka dobijamo , ovako barem imaš šansu da izbjegneš to dodatno gostovanje .Logovan wrote:Pa staviš da se bodovi ne prepolove i to je to.nKrkan wrote:Trokružni je majka ! Ono sranje gdje se polove bodovi je bezveze .
- Kinaski
#8003 Re: Premijer liga BiH
kad ce derbi ? sta je kone smijete li ?
- Kinaski
#8004 Re: Premijer liga BiH
jel to kad je pustio prednost, nije sudija kriv sto vas igras salje pas protivnickom! ako je to ta situacijanorth wrote:Plava krv i Ricken su pravi jurišnici koji drže položaje u poslijepodnevnim satima i agresivno kreću u proboj...ne treba ih ometati.... Pošaljite mail ljudima iz Zrinjskog, vjerujem da možete bez pravopisnih grešaka za razliku od uprave vašeg kluba....Iz Zrinjskog se nisu žalili i zadovoljni su bodom poprilično, možda sada hoće kad vide kako si u pravu i kako dobro povlačite linije....možda nastane revolucija, ko zna, samo biti uporan....
poptpuno cisto
-
bjelave
#8005 Re: Premijer liga BiH
Ricken wrote: Tako ste uredni finansijski, da će te se 2018. sami rasformirati, ujediniti sa Pofaličkim i promjeniti ime u F.K. Sarajevo Nove Vitre.
Kad smo kod tog mijenjanja imena ima kod vas ona jedna siva zona kad ste par sezona promijenili zvanicno ime, predznak, bili NK pa se onda opet vratili u FK.
Sta to bi? I zbog cega? Ne mogu tacno da se sjetim ali mislim da je to presvalcenje bilo tamo recimo 0d 1997 do 2000, moze biti i par sezona ranije, s tim da ovu jednu zadnju sezonu prije povratka na staro bili i I NK i FK .
Moze li neko da pojasni ta lutanja i trazenje identiteta kluba u dubokoj starosti
- Ricken
#8006 Re: Premijer liga BiH
Pa dobro činjenica je da kontrolišete medije, pa i neznamo šta Zrinjski misli o svemu.north wrote:Plava krv i Ricken su pravi jurišnici koji drže položaje u poslijepodnevnim satima i agresivno kreću u proboj...ne treba ih ometati.... Pošaljite mail ljudima iz Zrinjskog, vjerujem da možete bez pravopisnih grešaka za razliku od uprave vašeg kluba....Iz Zrinjskog se nisu žalili i zadovoljni su bodom poprilično, možda sada hoće kad vide kako si u pravu i kako dobro povlačite linije....možda nastane revolucija, ko zna, samo biti uporan....
- BlueBlood
#8007 Re: Premijer liga BiH
north wrote:greška, naravno, ali daleko od namjerne i pristrasnog suđenja i navlačenja u korist Sarajeva
haj za prvi vas gol mozemo reci greska al drugi je fakat bezobrazluk
- Stroj-2
#8008 Re: Premijer liga BiH
Nauči ti prvo fudbalska pravila, kao što je ofsjad, pa čemo onda ukrstit kopljaKinaski wrote:kad ce derbi ? sta je kone smijete li ?
- Ricken
#8009 Re: Premijer liga BiH
Da sam se ja pitao nismo se nikad trebali vratiti iz N.K. u F.K. Ime kluba je Željezničar, a fudbal ili nogomet se upotrebljavaju kao sinonimi, pri čemu fudbal nije orginalna riječ iz našeg jezika. Pitanje ti je stručne, a ne nogometne prirode, zahtjeva širu elaboraciju, i nije mu mjesto na ovoj temi.bjelave wrote:Ricken wrote: Tako ste uredni finansijski, da će te se 2018. sami rasformirati, ujediniti sa Pofaličkim i promjeniti ime u F.K. Sarajevo Nove Vitre.
Kad smo kod tog mijenjanja imena ima kod vas ona jedna siva zona kad ste par sezona promijenili zvanicno ime, predznak, bili NK pa se onda opet vratili u FK.
Sta to bi? I zbog cega? Ne mogu tacno da se sjetim ali mislim da je to presvalcenje bilo tamo recimo 0d 1997 do 2000, moze biti i par sezona ranije, s tim da ovu jednu zadnju sezonu prije povratka na staro bili i I NK i FK .
Moze li neko da pojasni ta lutanja i trazenje identiteta kluba u dubokoj starosti
-
Melbourne_Australia
#8010 Re: Premijer liga BiH
Razocarao si me sad ali bas lol..Sudija pustio prednost vas igrac imao loptu u nogama i nije imao pritiska od igraca Zrinjskog, nije sudija mogao znati da ce levat onako usrati sa pasom jer da je znao svirao bi faul!!!north wrote:Plava krv i Ricken su pravi jurišnici koji drže položaje u poslijepodnevnim satima i agresivno kreću u proboj...ne treba ih ometati.... Pošaljite mail ljudima iz Zrinjskog, vjerujem da možete bez pravopisnih grešaka za razliku od uprave vašeg kluba....Iz Zrinjskog se nisu žalili i zadovoljni su bodom poprilično, možda sada hoće kad vide kako si u pravu i kako dobro povlačite linije....možda nastane revolucija, ko zna, samo biti uporan....
- Ricken
#8011 Re: Premijer liga BiH
@"tcz":
Kao jedan od onih koji je zviždao, naveo sam ti razloge iz kojih je zviždano. A ti povlači linije ukoliko si u mogućnosti na osnovu postavljenog linka.
Kao jedan od onih koji je zviždao, naveo sam ti razloge iz kojih je zviždano. A ti povlači linije ukoliko si u mogućnosti na osnovu postavljenog linka.
-
north
#8012 Re: Premijer liga BiH
Tačno...do mene..lapsus, nisam gledao, samo sam na kratko sinoć pogledao izvještaj i vidio da je bio pekršaj...nije problem priznati kad pogriješiš....nisam tvrdoglavi magaracMelbourne_Australia wrote:Razocarao si me sad ali bas lol..Sudija pustio prednost vas igrac imao loptu u nogama i nije imao pritiska od igraca Zrinjskog, nije sudija mogao znati da ce levat onako usrati sa pasom jer da je znao svirao bi faul!!!north wrote:Plava krv i Ricken su pravi jurišnici koji drže položaje u poslijepodnevnim satima i agresivno kreću u proboj...ne treba ih ometati.... Pošaljite mail ljudima iz Zrinjskog, vjerujem da možete bez pravopisnih grešaka za razliku od uprave vašeg kluba....Iz Zrinjskog se nisu žalili i zadovoljni su bodom poprilično, možda sada hoće kad vide kako si u pravu i kako dobro povlačite linije....možda nastane revolucija, ko zna, samo biti uporan....
- Kinaski
#8013 Re: Premijer liga BiH
hahah vaziStroj-2 wrote:Nauči ti prvo fudbalska pravila, kao što je ofsjad, pa čemo onda ukrstit kopljaKinaski wrote:kad ce derbi ? sta je kone smijete li ?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8014 Re: Premijer liga BiH
Za prvi gol mozemo reci da je gledanje dlake u jajetu. Uostalom, ne kontam sto se uopste prica o prvom golu.BlueBlood wrote:north wrote:greška, naravno, ali daleko od namjerne i pristrasnog suđenja i navlačenja u korist Sarajeva![]()
![]()
![]()
- Kinaski
#8015 Re: Premijer liga BiH
svaka cast northnorth wrote:Tačno...do mene..lapsus, nisam gledao, samo sam na kratko sinoć pogledao izvještaj i vidio da je bio pekršaj...nije problem priznati kad pogriješiš....nisam tvrdoglavi magaracMelbourne_Australia wrote:Razocarao si me sad ali bas lol..Sudija pustio prednost vas igrac imao loptu u nogama i nije imao pritiska od igraca Zrinjskog, nije sudija mogao znati da ce levat onako usrati sa pasom jer da je znao svirao bi faul!!!north wrote:Plava krv i Ricken su pravi jurišnici koji drže položaje u poslijepodnevnim satima i agresivno kreću u proboj...ne treba ih ometati.... Pošaljite mail ljudima iz Zrinjskog, vjerujem da možete bez pravopisnih grešaka za razliku od uprave vašeg kluba....Iz Zrinjskog se nisu žalili i zadovoljni su bodom poprilično, možda sada hoće kad vide kako si u pravu i kako dobro povlačite linije....možda nastane revolucija, ko zna, samo biti uporan....
-
Melbourne_Australia
#8016 Re: Premijer liga BiH
Zato te gotivim he he ..Respect!!north wrote:Tačno...do mene..lapsus, nisam gledao, samo sam na kratko sinoć pogledao izvještaj i vidio da je bio pekršaj...nije problem priznati kad pogriješiš....nisam tvrdoglavi magaracMelbourne_Australia wrote:Razocarao si me sad ali bas lol..Sudija pustio prednost vas igrac imao loptu u nogama i nije imao pritiska od igraca Zrinjskog, nije sudija mogao znati da ce levat onako usrati sa pasom jer da je znao svirao bi faul!!!north wrote:Plava krv i Ricken su pravi jurišnici koji drže položaje u poslijepodnevnim satima i agresivno kreću u proboj...ne treba ih ometati.... Pošaljite mail ljudima iz Zrinjskog, vjerujem da možete bez pravopisnih grešaka za razliku od uprave vašeg kluba....Iz Zrinjskog se nisu žalili i zadovoljni su bodom poprilično, možda sada hoće kad vide kako si u pravu i kako dobro povlačite linije....možda nastane revolucija, ko zna, samo biti uporan....
- Ricken
#8017 Re: Premijer liga BiH
Zato što je postignut iz sumnjive situacije. Jednostavno.Tomahawk11 wrote:Za prvi gol mozemo reci da je gledanje dlake u jajetu. Uostalom, ne kontam sto se uopste prica o prvom golu.BlueBlood wrote:north wrote:greška, naravno, ali daleko od namjerne i pristrasnog suđenja i navlačenja u korist Sarajeva![]()
![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8018 Re: Premijer liga BiH
Ok, ako cemo tako, sta znaci sumnjiva situacija? Ocigledan ofsajd ili ono gledamo pola sata i vidimo 2 mm covjek u ofsajdu?Ricken wrote:Zato što je postignut iz sumnjive situacije. Jednostavno.Tomahawk11 wrote:Za prvi gol mozemo reci da je gledanje dlake u jajetu. Uostalom, ne kontam sto se uopste prica o prvom golu.BlueBlood wrote:
![]()
![]()
![]()
Je li posteno receno, drugi gol ofsajd i ok....ali za ovo cjepidlacenje kod prvog gola....stvarno
-
tcz
#8019 Re: Premijer liga BiH
ima da te romanticari tapsu po ramenunorth wrote: Tačno...do mene..lapsus, nisam gledao, samo sam na kratko sinoć pogledao izvještaj i vidio da je bio pekršaj...nije problem priznati kad pogriješiš....nisam tvrdoglavi magarac
tvrdoglavi magarac nek nisi
- BlueBlood
#8020 Re: Premijer liga BiH
koliko su vam bodova sudije donijele ove sezone i opet 5ti 
-
bjelave
#8021 Re: Premijer liga BiH
Sta si ti ovdje, adminsitrator?Ricken wrote: Da sam se ja pitao nismo se nikad trebali vratiti iz N.K. u F.K. Ime kluba je Željezničar, a fudbal ili nogomet se upotrebljavaju kao sinonimi, pri čemu fudbal nije orginalna riječ iz našeg jezika. Pitanje ti je stručne, a ne nogometne prirode, zahtjeva širu elaboraciju, i nije mu mjesto na ovoj temi.Zamolio bih te da s tim u svezi netrolaš!
Prvi si spomenuo mijenjanje imena kluba pa si time otvorio i ovu temu.
I sam znas da ti predznaci kod nas vuku odredjene konotacije, varijante , opredeljenja.
Vi se pozivate na tradiciju a do prije par sezona ste lutali s tim, trazili se, presvlacili se.
Interesantna je tema, nikad rasvijetljena pa sam mislio da ces imati sta konstruktivno da doprineses i da pojasnis.
Al dobro, ako je tema neugodna, nema veze, preskocite je kao i more drugih.
- Stroj-2
#8022 Re: Premijer liga BiH
Sjećaš li se utakmice željo-krupa u kupu ?BlueBlood wrote:koliko su vam bodova sudije donijele ove sezone i opet 5ti
- vicious
#8023 Re: Premijer liga BiH
Kakva bolan sumnjiva situacija, i kakva dva koraka spominješ u nekom tamo ranijem postuRicken wrote: Zato što je postignut iz sumnjive situacije. Jednostavno.Prije bih pitao zašto se piše o vašem drugom golu. Situacija čak nije ni sumnjiva.
Sad će crtati linije da dokažu da je sudija bio 20 cm iza igrača, šta sve neće čovjek ovdje pročitati...
Fino se vidi da je u trenutku upućivanja lopte igrač zrinjskog najbliži gol liniji i to je to. Ja znam da vi čvrsto vjerujete da 100 puta ponovljena laž postaje istina, ali na vašu nažalost to ipak nije tako.
O drugom golu niko i ne piše osim vas, mi smo davno rekli da je bio ofsajd. Onaj drugi pomoćni se malo zbunio pošto se Bekić vraćao unazad jbg
I probaj opet napisati post ovako bez negacija, vidiš da ti bolje ide tako
- vicious
#8024 Re: Premijer liga BiH
Ako ćete istrčati s ahmedijama ne smijemo.Kinaski wrote:kad ce derbi ? sta je kone smijete li ?
- Ricken
#8025 Re: Premijer liga BiH
@"Tomahawk11":
Jarane nisu ovo bankarske igre ili sletovi za dan mladosti, več takmičenje u kojem se naše uslove ozbiljne pare obrću, da bi se djeca svako malo zaigrala. Uozbiljite se.
Jarane nisu ovo bankarske igre ili sletovi za dan mladosti, več takmičenje u kojem se naše uslove ozbiljne pare obrću, da bi se djeca svako malo zaigrala. Uozbiljite se.