Neka smo i ovo pitanje rascistili.Connaisseur Karlin wrote:u BiH zive iskljucivo Bosanci i Hercegovcianimals wrote:
!988 otisao..
koji tebe klinac jebe...
pa nemas pojma da zive Hrvati u BIH..
ili su to eskimi mozda..![]()
nemas ti nikakve veze sa HR, HRvati ne prepoznaju Bosance kao Hrvate, Srbe ili Bosnjake, svima ste Bosanciihercegovci
Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
- Edin H.
#8001 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
- SaraFina
#8002 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
animals wrote:Idem se baciti sa prvog mosta..
ne merem vise...![]()
Nemoj iskoristiće Čović tvoju smrt za stvaranje nekog TV servisa, portala i foruma na HR jeziku
- insomnia78
- dale cooper
#8004 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
E pa...hvala ti.SaraFina wrote:dale cooper wrote:Što odmah napadaš ljude?SaraFina wrote:
Izvinite, ali takva sijela kao "velikobošnjačka patriotkinja" nisam posjećivala
Jeste VI? Pišete Hr? Zar u tamnici HR naroda? Onog istog kojeg PreCjednica Kolinda moli da se vrati iz Argentine jer se nije mogao nacionalno u EX Yu izraziti
Demantirajte me molim!Cleese je samo dovoljno star da se sjeća tih maratonskih sjednica CK SKJ.
I ja ih se sjećam.
Ti dragi nikad nećeš biti starznaš to? Možda (dozvoljavam) poput vina poredjenje jedino

- animals
#8005 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Ma nece..jebo Covica..SaraFina wrote:animals wrote:Idem se baciti sa prvog mosta..
ne merem vise...![]()
Nemoj iskoristiće Čović tvoju smrt za stvaranje nekog TV servisa, portala i foruma na HR jeziku
sad stvarno ne znam ko sam..
jesam li Bosanac ili Hercegovac..
Hrvat..ne mere..kaze Karlinka..
koja je Hrvatica po porijeklu njeni djedova..
a te jebem zivote..
-
Fudo387
#8006 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Za te stvari je bio zaduzen jedan Mehmed iz Jajca, ili, nedje oko Jajca. Vazda pjevo, zuuummmroooo rooodeeee milooovanjeee mojeeee...zemo dira li te iko? U neka doba ga mahne i sve pobaca iz spavaone kroz prozor, krevete, kasete i one supke iz ostalih bratskih republika i pokrajina.Edin H. wrote:Fudo387 wrote:Ma dobronste prosli, boje i to nego da su dnevnik pustili.animals wrote:Inegdje polovinom vojnog roka,
sabrase nas na onu betonsku igraonicu, gdje se vrsilo postojavanje..
izvedose dvojicu iz moje jedinice..
kazu radili na razbijanju bratstva i jedinstva..
dvojica iz Hrvatske..
nista mi nije tad bilo jasno..znqao ih bili fini momci..
odkud sad narodni neprijatelji..
ja tele iz Bosne, nisam imao pojma kudqa voda tece..
ko i one Sarajlije...
bas smo bili telad..mi Bosanci..
Jebo im dnevnik mater, stvarno nisu bili normalni.![]()
![]()
![]()
Ja moro levata iz Nisa stocirati, ne da da gledam Zelju na TV-u, nekakav ratar, isto kao da si u drvo opalio.
Frajer bio k’o drvo, ruke isto poveca lopata, da se rodio u ameriku bio bu zvijezda nfl.
- SaraFina
#8007 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Karlinka znaanimals wrote:Ma nece..jebo Covica..SaraFina wrote:animals wrote:Idem se baciti sa prvog mosta..
ne merem vise...![]()
a te jebem zivote..
- Connaisseur Karlin
#8008 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
pa fino ti ponavljam da si Bosancihercegovacanimals wrote:Ma nece..jebo Covica..SaraFina wrote:animals wrote:Idem se baciti sa prvog mosta..
ne merem vise...![]()
a te jebem zivote..
Hrvat nisi , veze nemas sa nekakvim hrvatsttvom u BiH
- MarlboroGold
#8009 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Sve dok je HR jedna od potpisnica dejtonskog sporazuma, a kojim se njeguje konstitutivnost sva tri naroda, klinac ne prepoznajuConnaisseur Karlin wrote: u BiH zive iskljucivo Bosanci i Hercegovci
nemas ti nikakve veze sa HR, HRvati ne prepoznaju Bosance kao Hrvate, Srbe ili Bosnjake, svima ste Bosanciihercegovci
-
JUPITERXXX
#8010 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Juga drzava gdje su juzni sloveni najzad docekali da zive slobodno da nisu sluge drugim drzavama i monarhijama.Tad dodjose petokolonasi izdajnici kriminalci proglasise se narodnim vodjama i zastitnicima i odvedose nas nazad da budemo sluge.
- Edin H.
#8011 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Fudo387 wrote:
Za te stvari je bio zaduzen jedan Mehmed iz Jajca, ili, nedje oko Jajca. Vazda pjevo, zuuummmroooo rooodeeee milooovanjeee mojeeee...zemo dira li te iko? U neka doba ga mahne i sve pobaca iz spavaone kroz prozor, krevete, kasete i one supke iz ostalih bratskih republika i pokrajina.
Frajer bio k’o drvo, ruke isto poveca lopata, da se rodio u ameriku bio bu zvijezda nfl.
- Connaisseur Karlin
#8012 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
zato je HR izbacila kasnije konstitutivne narode iz vlastitog Ustava, nema ih vise, papapapaaaa, baj bajMarlboroGold wrote:Sve dok je HR jedna od potpisnica dejtonskog sporazuma, a kojim se njeguje konstitutivnost sva tri naroda, klinac ne prepoznajuConnaisseur Karlin wrote: u BiH zive iskljucivo Bosanci i Hercegovci
mislim da se HR strasno brine u vezi BiH
-
John Cleese
#8013 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Sta da ti oprastam i sta sad ti neces kad sam ja prvi poceo!?SaraFina wrote:John Cleese wrote:Neka mi oproste tvoje pozne godine, (dale me opominje) i evo nećeM više![]()
Taj zlobni Dale bi da me lisi i ovo malo preostale zivotne radosti
- SaraFina
#8014 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Edin H. wrote:Fudo387 wrote:
Za te stvari je bio zaduzen jedan Mehmed iz Jajca, ili, nedje oko Jajca. Vazda pjevo, zuuummmroooo rooodeeee milooovanjeee mojeeee...zemo dira li te iko? U neka doba ga mahne i sve pobaca iz spavaone kroz prozor, krevete, kasete i one supke iz ostalih bratskih republika i pokrajina.
Koliko je vama to godina pobogu i zaboga? Obmanjujete žensko forumsko pučanstvo da ste mladići! A JNA se pominje? Ha?
- dale cooper
#8015 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
A ti bi da se svađaš i kuhaš sa mlađim ženama, matori?John Cleese wrote:
SaraFina...he is all yours.
-
Fudo387
#8016 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Edine, sto obmanjujes zeMsko pucanstvo?SaraFina wrote:Edin H. wrote:Fudo387 wrote:
Koliko je vama to godina pobogu i zaboga? Obmanjujete žensko forumsko pučanstvo da ste mladići! A JNA se pominje? Ha?
- MarlboroGold
#8017 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Mogu oni kod sebe raditi šta hoće. Mi smo big shit kako je to Zoran Milanović rekao. Istina koliko god da je bolnaConnaisseur Karlin wrote:zato je HR izbacila kasnije konstitutivne narode iz vlastitog Ustava, nema ih vise, papapapaaaa, baj bajMarlboroGold wrote:Sve dok je HR jedna od potpisnica dejtonskog sporazuma, a kojim se njeguje konstitutivnost sva tri naroda, klinac ne prepoznajuConnaisseur Karlin wrote: u BiH zive iskljucivo Bosanci i Hercegovci
nemas ti nikakve veze sa HR, HRvati ne prepoznaju Bosance kao Hrvate, Srbe ili Bosnjake, svima ste Bosanciihercegovci![]()
mislim da se HR strasno brine u vezi BiHcrkose od brige
- animals
#8018 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Drago moje dijete..SaraFina wrote:Edin H. wrote:Fudo387 wrote:
brisi sa ove teme..
samo Karlinka ima 50 ljeta..
a i mi ostali smo tu negdje..
- SaraFina
#8019 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Paaaaa napadati teJohn Cleese wrote:Sta da ti oprastam i sta sad ti neces kad sam ja prvi poceo!?SaraFina wrote:John Cleese wrote:Neka mi oproste tvoje pozne godine, (dale me opominje) i evo nećeM više![]()
- Connaisseur Karlin
#8020 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Mogu oni kod sebe raditi šta hoće. Mi smo big shit kako je to Zoran Milanović rekao. Istina koliko god da je bolnaMarlboroGold wrote:zato je HR izbacila kasnije konstitutivne narode iz vlastitog Ustava, nema ih vise, papapapaaaa, baj bajConnaisseur Karlin wrote:
Sve dok je HR jedna od potpisnica dejtonskog sporazuma, a kojim se njeguje konstitutivnost sva tri naroda, klinac ne prepoznaju![]()
mislim da se HR strasno brine u vezi BiHcrkose od brige
pa o tome pricam, na zalost , imali su i HR svoju politicku krizu o vlastitom hrvatsvu
vama, nek' je Bog na pomoci , narodski receno
- SaraFina
#8021 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
animals wrote:Drago moje dijete..SaraFina wrote:Edin H. wrote:
brisi sa ove teme..
Čovječe
- Connaisseur Karlin
#8022 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
animal mi je upravo izjavio ljubavanimals wrote:Drago moje dijete..SaraFina wrote:
brisi sa ove teme..
- Bloo
- Globalna šefica
#8023 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
animals wrote:
Drago moje dijete..
brisi sa ove teme..
- SaraFina
#8024 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Connaisseur Karlin wrote:animal mi je upravo izjavio ljubavanimals wrote:Drago moje dijete..SaraFina wrote:
brisi sa ove teme..
Eto te kod mene u AT
Uživaćemo!
- MarlboroGold
#8025 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Imam putovnicu, pa se ne sekiram previše ako bude kakvih problema. Prednost miješanog brakaConnaisseur Karlin wrote: pa o tome pricam, na zalost , imali su i HR svoju politicku krizu o vlastitom hrvatsvu![]()
ali oni su u EU, malo ih EU preusmjerava
![]()
vama, nek' je Bog na pomoci , narodski receno
Međutim daj i ovdje da ugledamo svjetlost na kraju tunela. Najlakše je dići ruke i otići.
Last edited by MarlboroGold on 18/03/2018 23:12, edited 1 time in total.