Picketine poskupile bilo 7 i 2 KM....-Chesterfield- wrote: ↑05/09/2021 18:34Kockica1980 wrote: ↑05/09/2021 18:06 Koju prepirucate od ultre opciju najvise interneta a najmanje da me kosta?![]()
Valjda se kupleraj mora otplatiti
Moderator: Benq
Picketine poskupile bilo 7 i 2 KM....-Chesterfield- wrote: ↑05/09/2021 18:34Kockica1980 wrote: ↑05/09/2021 18:06 Koju prepirucate od ultre opciju najvise interneta a najmanje da me kosta?![]()
Jesu pokupili.vjeshalica wrote: ↑05/09/2021 23:09Picketine poskupile bilo 7 i 2 KM....

izimobil je koristio isto mtel mrežuAjdinn4 wrote: ↑12/08/2021 15:17 Valjalo bi malo proučiti materiju prije komentarisanja. Operater samo od mtela iznajmljuje infrastrukturu pa logično da dobija mtel numeraciju.
I slovenački izimobil je koristio infrastrukturu domaćih operatera pa nije bio u njihovom vlasništvu.
Druga stvar je Eronetov haloo i Telekomov propali pokušaj Happy, kao i mtelov GoFree
prebaci broj i imaš uduplavanje 12 mjeseci
Imam duplo na Halu samo na prvi dokup u mjesecu. Dobio 4, umjesto 2, ali prije 6 + 9 za 12 km, tokom onog bonusa 50%.SalkoS wrote: ↑06/09/2021 07:47izimobil je koristio isto mtel mrežuAjdinn4 wrote: ↑12/08/2021 15:17 Valjalo bi malo proučiti materiju prije komentarisanja. Operater samo od mtela iznajmljuje infrastrukturu pa logično da dobija mtel numeraciju.
I slovenački izimobil je koristio infrastrukturu domaćih operatera pa nije bio u njihovom vlasništvu.
Druga stvar je Eronetov haloo i Telekomov propali pokušaj Happy, kao i mtelov GoFree
GOfree nije bio mtelov, nego je koristio mrežu
vlasnik je bio Logosoft, mada ih je kasnije kupio mtel
prebaci broj i imaš uduplavanje 12 mjeseci
prenos se internetom obavi u par minuta https://www.haloo.ba/prijenos-broja
Puno staroj mi bilo dat odjednom 15 km, vjerovatno cu zamjenit karticu. Uzet BH telecom, 10 Gb, 5 km, 7 dana jer sad ce i tekme LP, a one spucaju po 2, 3 gige/jedna tekma. Ovo za mjesecnu sam nedavno skontao zahvaljujuci @-Chesterfield- ali kazem puno staroj bilo da odjednom.
ima isto i haloo
Ma necu se odmah zalijetat i mjenjat telekom. Da hoce uvest opet 50% bonusa na sve ili nesto slicno radi moje stare i sl., ljudi koji puno pricaju. Dao joj ja svoj stari smartfon, uzeo onu komplet tarifu za 20 km, dobila 450 minuta prema svim mrezama, ta tarifa je s bonusom pandan BH telekom pretplati od 22 km bez ugovora 500/3, m/Gb.SalkoS wrote: ↑06/09/2021 11:22ima isto i haloo
haloo sedmična +
daje 10 GB za 6 KM na 7 dana
s tim da imaš prvu dopunu uduplano pa je to 50 GB za 24 KM za 28 dana
a bhtelekom će ti dati 40 GB za 20 KM
by the way ovde stoji https://www.bhtelecom.ba/usluge-za-priv ... ige-svima/
da je
10 GB / 6 dana / 6 KM + free Facebook / Instagram / TikTok
Ma i sebi i staroj hocu rjesit sve. Meni net, njoj minute i net. Pisao sam na prethodnim stranama. Moguce da je BH telekom poskupio onu sedmicnu tarifu za marku. Hvala tebi *Salko*, +1.SalkoS wrote: ↑06/09/2021 11:56 teško te razumit šta uopšte ti hoćeš
prvo pričaš o tome da hoćeš kamaru giga i postavljaš ponudu od bhtelekoma od 10 GB za 5 KM na 7 dana
mada je ja nigdje ne vidim, kažem, na linku gore stoji da je 6 KM i na 6 dana 10 GB
a onda počenš da pričaš i skrećeš sa interneta na minute
da ti je što više minuta 400-500
ko će te razumit
Stara je pola dana u pokretu, a davno sam govorio da nemogu kablovski internet uvest.semsasuljakovic wrote: ↑06/09/2021 13:05 I čovjek na kraju izdaje više para nego da ima EON premium paket sa neograničenim internetom i fixnim sa besplatnim pozivima prema svim fixnim mrežama u BiH.
Po focanskivjeshalica wrote: ↑05/09/2021 23:09Picketine poskupile bilo 7 i 2 KM....
Veoma rijetko budu akcije na EXTRA pakete za potpis. Idu standardni benefiti koji je ili popust na mjesecnu pretplatu ili bogatiji paket ...bumerangss wrote: ↑08/09/2021 18:32 Ja sam sa GOfre u maju prešao na BHTelecom na Extra S paket i zadovoljan sam jer imam 500 min prema svim mobilnim i fiksnim mrežama i 3 gige brzog neta. Neta mi je dovoljno jer samo kad sam van kuće uključim 4G a u kući koristim wifi
Međutim pricam sad malo više i do 25 potrošim 400 450 min i onda moram paziti da ne prekucam ili preći na mesenđer![]()
Razmišljam da potpišem ugovor na 24 mjeseca i isto bi plačao 22 KM ali bih imao 6 giga neta i 800 min razgovora. To bi mi bilo doviljno ali kontam, koji sam peh, cim potpišem da će BHTelecom izbaciti neku akciju, neki bolji paket sa više min i giga za isto ili manje love... ili po svemu sudeći može sve lagano da poskupi pa možda mi je bolje da to potišem što prije?![]()
Ja imam ugovor na 2 god, 22 KM, 500 minuta besplatnog razgovora (ne potrosim niti 100) i 24 GB interneta. Odlucio sam se za vise interneta, iako uvijek koristim wi-fi, ali ovako uvijek vani imam neta.dend wrote: ↑08/09/2021 20:20Veoma rijetko budu akcije na EXTRA pakete za potpis. Idu standardni benefiti koji je ili popust na mjesecnu pretplatu ili bogatiji paket ...bumerangss wrote: ↑08/09/2021 18:32 Ja sam sa GOfre u maju prešao na BHTelecom na Extra S paket i zadovoljan sam jer imam 500 min prema svim mobilnim i fiksnim mrežama i 3 gige brzog neta. Neta mi je dovoljno jer samo kad sam van kuće uključim 4G a u kući koristim wifi
Međutim pricam sad malo više i do 25 potrošim 400 450 min i onda moram paziti da ne prekucam ili preći na mesenđer![]()
Razmišljam da potpišem ugovor na 24 mjeseca i isto bi plačao 22 KM ali bih imao 6 giga neta i 800 min razgovora. To bi mi bilo doviljno ali kontam, koji sam peh, cim potpišem da će BHTelecom izbaciti neku akciju, neki bolji paket sa više min i giga za isto ili manje love... ili po svemu sudeći može sve lagano da poskupi pa možda mi je bolje da to potišem što prije?![]()
Inace, bilo koje promjene na ovom paketima ili benefitima telekom objavi 30 dana ranije ...