Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#8001 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

cpu_fan wrote:Jel' se ovo ne smije pisati da je više od pola ekipe noć prije lumpovalo na koncertu dotične ?
Pišeš gluposti.
Cafe Camargue

#8002 Re: Utakmice.

Post by Cafe Camargue »

cpu_fan wrote:Jel' se ovo ne smije pisati da je više od pola ekipe noć prije lumpovalo na koncertu dotične ?
ZAŠTO LAŽEŠ ? Samo odgovori: ZAŠTO ?

Najopasniji su sada ovi dušmani koji poslije serije loših rezultata niknu ko gljive poslije kiše!
Fauja Singh

#8003 Re: Utakmice.

Post by Fauja Singh »

Dr. Kuca wrote:Raja negodovala dino pito sta je sta hocete, dupe zvao nekog da sidje da se biju itd.
Ccc, fuj, još smo mi mahalski klub bez obzira na pare.

Sent from my Nexus 4
leo karan

#8004 Re: Utakmice.

Post by leo karan »

Dr. Kuca wrote:Raja negodovala dino pito sta je sta hocete, dupe zvao nekog da sidje da se biju itd.
Kapitenu je bolje bilo da se tukao na terenu i zaradjivao svoju platu pobjedom.
PIMP-Meister-2000

#8005 Re: Utakmice.

Post by PIMP-Meister-2000 »

leo karan wrote:
Mene baš zanima koji levati su za njega nudili pare? Pa lik se gubi ko abdest po terenu + nikakav kapiten, tatko za razliku od krkana pokazuje kako se bori i gine na terenu. E TO je kapiten a ne nafurani manekenčić iz Hadžića koji misli da je neki igrač.
todd_smith

#8006 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Dobar je Dupe, kao osobi mu sigurno mu niko ne moze nista prigovoriti, voli klub i boli ga poraz jednako kao nas, to je sigurno. Kao igrac bio je nas najbolji, sada vec pada duze vrijeme i igra toplo hladno, ali opet je jedan od najboljih.
leo karan

#8007 Re: Utakmice.

Post by leo karan »

dobro ne treba sad pretjerivat, nas je kakav je god.
Samo nek decko pripazi da mu Sarajevo ne bude vrhunac karijere.
Mozda on ne vidi da stagnira opasno... status kapitena, malo Evropa, mediji i zajebancije pa konta da je igracina za koga ce se otimati...
Njemu su vec 23 godine, a ima brzinu stopera od 33.
Dino777

#8008 Re: Utakmice.

Post by Dino777 »

Uvijek ce bit
SmokingMan

#8009 Re: Utakmice.

Post by SmokingMan »

Biće bolje,uhvatila nas kriza i melahonija nakon neugodnog potopa,treba momcima malo vremena da dođu sebi,šta se tu može,idemo dalje. 8-)
jeza u ledja

#8010 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Objektivni navijac wrote:Prije par dana,sam u topicu Europa league,nakon sramotnoga debakla od osrednjeg bundesligasa,najavio da nas cekaju jos gorce pilule i jos teza vremena. Naravno placenici Dine Ublehe i pojedinci koji su na platnom spisku uprave,oni koji navijaju za upravu a ne kao mi za Sarajevo,su poceli pljuvati i prijetiti. Svako normalan ko je obdaren minimlanim razumom i prosjecnim zivotnim iskustvom,vidi da nas Selimovici i njegov gang zavlace i ublehare,vec cetri duge godine.
Fudbalski teren je prilicno egzaktna stvar ili valjas ili ne,tamo ne pije vode PR i prodavanje ubleha. Rezultati koje Sarajevo postize su realni,sa obzirom kako i od koga nam je sastavljen tim,sta god da PR govorio o tome.
Car je gol !!!
Ako neko to nije znao !!
Kad cete izumrijet vise?
nebitan lik

#8011 Re: Utakmice.

Post by nebitan lik »

Dino nije ubleha,najveca je ubleha ovdje ovaj OBJEKTIVNI NAVIJAC i njemu slicni,sva sreca pa pratimo dugo ovaj klub i znamo kako izgleda kad ga vode Baljci i slicni paraziti,koji su nas bili doveli u situaciju da se ugasimo
Cafe Camargue

#8012 Re: Utakmice.

Post by Cafe Camargue »

nebitan lik wrote:Dino nije ubleha,najveca je ubleha ovdje ovaj OBJEKTIVNI NAVIJAC i njemu slicni,sva sreca pa pratimo dugo ovaj klub i znamo kako izgleda kad ga vode Baljci i slicni paraziti,koji su nas bili doveli u situaciju da se ugasimo
Nemam puno štrumfova na ignore, puno više imam ovakvih "objektivnih navijača".
Nemojte ih više citirat molim vas.
Logovan

#8013 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote: Kad cete izumrijet vise?
Njihova vrsta nikad neće izumrijeti, nažalost.
agent_001

#8014 Re: Utakmice.

Post by agent_001 »

Navikli ba na lezi hljebu, pa se jadnici nadaju da će opet biti kao nekada, a ovde je ta nada mrtva i istruhla. E sad jad i čemer je zajeban, mora negdje nekad malo ispuhat, nije im lako .. ( u čast odsutnim Nihadu, Merdanu, Mirsi, Familiji itd...)

Sent from my iPhone using Tapatalk
dakine

#8015 Re: Utakmice.

Post by dakine »

leo karan wrote:
Nije tako bilo. Nakon sjevera, igraci krenuli prema tunelu, pola ih vec uslo, i dino selimovic stane ispred istoka i zovne sve igrace da se vrate. Nakon sto su seljacine pocele skakat po onoj mrezi, kidat je, dino rukama pocne mahat da se smire, ok zvizduci, kritike al cupanje mreze, gadjanje igraca je zaista nedopustivo. I tako igraci sute i stoje jedno 5 min ispred istoka dok im istook jebe majku, i dupovac kaze hajmo i odu svi...normala, sta su trebali stajat pola sata dok im bagra psuje i hoce da ih bije....pa i njima je krivo.
Dr. Kuca

#8016 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

dakine wrote:
leo karan wrote:
Nije tako bilo. Nakon sjevera, igraci krenuli prema tunelu, pola ih vec uslo, i dino selimovic stane ispred istoka i zovne sve igrace da se vrate. Nakon sto su seljacine pocele skakat po onoj mrezi, kidat je, dino rukama pocne mahat da se smire, ok zvizduci, kritike al cupanje mreze, gadjanje igraca je zaista nedopustivo. I tako igraci sute i stoje jedno 5 min ispred istoka dok im istook jebe majku, i dupovac kaze hajmo i odu svi...normala, sta su trebali stajat pola sata dok im bagra psuje i hoce da ih bije....pa i njima je krivo.
Pokazivo je nekome Dupovac kao hajd sidji dole.
todd_smith

#8017 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

I sto nije sisao mangup? I Dupovac je dijete kluba, nije jucer dosao tu. Nije ni njemu svejedno, dijete place nakon Veleza i Grka pred Sjeverom, znaci nije mu svejedno, jos da stoji i slusa nekog koji ce mu psovati sve i svasta i bacati na njega stvari. Jeste, hajde i ti igraj za klub pa da i ja tebi jebem od do, a ti stoji tu i suti i trpi k`o picka kakva.
Ali_G

#8018 Re: Utakmice.

Post by Ali_G »

Psovaci sa Istoka su odavno izgubili kredibilitet. Tu se psuje sve i svasta nakon izgubljene lopte, tako da glas tih ljudi se vise ne moze uzimati za nesto mjerodavno.
Dr. Kuca

#8019 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

todd_smith wrote:I sto nije sisao mangup? I Dupovac je dijete kluba, nije jucer dosao tu. Nije ni njemu svejedno, dijete place nakon Veleza i Grka pred Sjeverom, znaci nije mu svejedno, jos da stoji i slusa nekog koji ce mu psovati sve i svasta i bacati na njega stvari. Jeste, hajde i ti igraj za klub pa da i ja tebi jebem od do, a ti stoji tu i suti i trpi k`o picka kakva.
Ne znam sto nije siso, al nije ni njegovo da se mangupise. Izgubili ste 5 utakmica na Kosevu, tj niste pobjedili, zacepi i ne seri! Neka ne jedu govna, 4 puta su dobili applauze ovacije, pa dosta!

Image

U petak s eloma cugalo :D
JOSEF K

#8020 Re: Utakmice.

Post by JOSEF K »

Ovdje je najvažnije ako neko oplače kad zijanimo. Šta me boli koliko neko plače. Bitno je koliko doprinosi Klubu. Žao mi je ako ću razljutiti neke, i to mi nije namjera, ali Dupovac je trenutno najgori igrač Sarajeva. Pola Dejinih problema dolazi od kapitenovih grešaka. Ujedno, Dejo je u veeeelikoju golmanskoj krizi i sada, bez kvalitetne alternative, mi imamo skoro nerješiv problem.
Mračajski proto

#8021 Re: Utakmice.

Post by Mračajski proto »

Istok je verbalni Alcatraz. Pozz svima.
Mračajski proto

#8022 Re: Utakmice.

Otkad je razumno psovati mrtve i žive igračima? Djecu nerođenu i rođenu? Sestre, žene, majke?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#8023 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Mračajski proto wrote:Otkad je razumno psovati mrtve i žive igračima? Djecu nerođenu i rođenu? Sestre, žene, majke?
Stvar odgoja i licne kulture.
Da ih se trebalo naruziti, jeste. I neka je. Ali se i u tome treba imati granice i slifa.
Mračajski proto

#8024 Re: Utakmice.

-LIBERO- wrote:
Mračajski proto wrote:Otkad je razumno psovati mrtve i žive igračima? Djecu nerođenu i rođenu? Sestre, žene, majke?
Stvar odgoja i licne kulture.
Da ih se trebalo naruziti, jeste. I neka je. Ali se i u tome treba imati granice i slifa.
Napokon neko normalan. Mene je stid ovog konformističkog mišljenja navijača FKS. Čuj ''normalno'' psovati jer se to oduvijek radi na Istoku. :lol:

Čuj ovoga što ne zna otkad pratim Sarajevo. Ne mogu shvatiti kako vam je to normalno, bez obzira na to koliko ste svjedoci toga. Baš je guba biti psovač s Istoka.
Mračajski proto

#8025 Re: Utakmice.

Jesu. Zaslužili su vreću zvižduka i više strogoće. Kritika, ali ljudskih, a ne animalističkih.
Post Reply