božesačuvaj!!!♥ Julianna ♥ wrote:Zato što volimo da vas golicamo svojim brčinama
Sve je to stvar kulture i higijene, ja bih rado sve osim kose i obrva eliminirala doživotno
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
božesačuvaj!!!♥ Julianna ♥ wrote:Zato što volimo da vas golicamo svojim brčinama
Eborg wrote:Pa ako mi možemo svaki dan da brijemo te dlake nije mi jasno zašto onim trakicama žene jednom mjesečno ne mogu da ih skinu, pa ne raste iz oka.

♥ Julianna ♥ wrote:Posliej ove slike dobije se ovo
Vjeruj da ima žena sa jako osjetljivom kožom pa voskom samo gore naprave,ili skinu kožu,ili ta koža bude crvena danima ili im se pojave bubuljice.Nije baš lako kao što misliš.Blago onim koje ih mogu skidati samo jednom mjesečno a da se ne primjeti.Eborg wrote:Pa ako mi možemo svaki dan da brijemo te dlake nije mi jasno zašto onim trakicama žene jednom mjesečno ne mogu da ih skinu, pa ne raste iz oka.
Hajde, i ti si u svoje vrijeme.Eborg wrote:Svjesno ili nesvjesno ste nam otkrile gdje ste još bricnute. Neka, neka, mašalah!
Nije najbolja, ali za ugledat' se svakako jeste!Mis mekinjas wrote:Ma i Brazil je najbolja država
Ne govorim ni o kakvom vosku već o trakicama koje nisu puno jače od samoljepljivih sličica. Neka hamša stavi 250 g pudera na facu svaki dan a iritira joj kožu jednom mjesečno trznuti trakicu, ma daj.spacebound wrote:Vjeruj da ima žena sa jako osjetljivom kožom pa voskom samo gore naprave,ili skinu kožu,ili ta koža bude crvena danima ili im se pojave bubuljice.Nije baš lako kao što misliš.Blago onim koje ih mogu skidati samo jednom mjesečno a da se ne primjeti.
Ja pitao, nisam ništa "otkrio". To ti umišljaš perverzna djevojko, više govori o tebi nego o meni!Not My Idea wrote:Hajde, i ti si u svoje vrijeme.
pa neću, nek je samo brije, mogu i ja, u specijalnoj opraviGhost_Rider_XXX wrote:Pa nadji nekog bez brade.
a zamisli kakav je kad joj se uhvati na brke, ona popije vode, pa šta se desispacebound wrote:Puder ne koristim pa ne znam,al nema ništa gore nego kad vidim neku da namaćka pudera toliko da kad bi je ko dodirnuo po licu pola prsta bi propalo
Radar71 wrote:Čemu sluzi grudnjak?
Današnji, više marketing i top shop.Radar71 wrote:Čemu sluzi grudnjak?
razne su varijante moguce:Radar71 wrote:Čemu sluzi grudnjak?
Mis mekinjas wrote:a zamisli kakav je kad joj se uhvati na brke, ona popije vode, pa šta se desispacebound wrote:Puder ne koristim pa ne znam,al nema ništa gore nego kad vidim neku da namaćka pudera toliko da kad bi je ko dodirnuo po licu pola prsta bi propalo![]()
![]()
![]()
![]()
da se skineRadar71 wrote:Čemu sluzi grudnjak?
Prvo, kad krenes jednom sa tim skidanjem to ne moze jednom mjesecno, nego moras bar jednom sedmicno.Eborg wrote:Pa ako mi možemo svaki dan da brijemo te dlake nije mi jasno zašto onim trakicama žene jednom mjesečno ne mogu da ih skinu, pa ne raste iz oka.