Bosnji daj samo sporta,krkanluka,sunda i kica.Nikolai Stavrogin wrote:Ustajem relativno kasno, 12 sati, pijem kafu, svaki put zaglavim na BHT-u.
Nisam u toku zbivanja koja se tiču organizacije iste kuće,zakulisnih radnji, ali ono što imam priliku vidjeti, ono što se emituje meni kao gledaocu BHT-a u vremenu od 12 sati mi se mnogo sviđa.
Evo baš sada na tom istom BHT-u se u jednom studiju nalazi mnogo predivnih ljudi koji razgovaraju o našem piscu Dervišu Sušiću, jučer bješe emisija u kojoj dolaze mladi neafirmisani pisci, umjetnici i nadasve zanimljive ličnosti, prekjuče također dijaloška emisija o kulturi, čini mi se da je stalno takav sadržaj barem u navedenom terminu.
Što to niko ne spominje? Niko ne zna da je u 13 sati na BHT-u emisija u kojoj se nalazi desetak ljudi koji su zajedno pročitali više knjiga nego stotinjak hiljada prosječnih stanovnika ove države, ali zato netom i ostalim medijima kruže komentari zgražanja nad bludnim radnjama i svakojakim animalitetima na nekim drugim televizijama.
1 000 000 puta su im nabili na nos zasto nema reprezentacije na BHT,sad kad su ljudi kupili sve do 2022 neces cuti ni mu od tih galamdzija,a naci ce milion drugih razloga kad treba istovariti govna u vezi RTV takse.
BHT je jedini pravi JRTVS u BiH.