Sezam wrote:VerticalHairFactor wrote:
Pa ljudi nas sažaljevaju, k'o vele nemoj da budu kao Palestinci... Mi nemamo gdje dalje u zemlju, i pored toga šuti, šuti, ne pričaj, čak ni to, umri tiho, kako su Bošnjaci oduvijek umirali, nemoj ni da vrištiš da ne uznemiriš ubicu i koljača. Ko preživi neka se potrudi da eksces tu i tamo izjednači sa genocidom i planiranim zločinom, čisto da se dželati ne sikiraju nakon tolikih zločina.
Pa odakle ovoliko defetizma kod ovog naroda, ovako mnogo mazohizma, meni to nije jasno.
E buraz, to se stalno pitam...ali kad vidim koliko ih ovdje na forumu 'navija' za Srbiju i srpske sportiste na takmicenjima shvatim da smo mi narod bez ponosa.

jos malo pa ce nas i "dobronamjerni" gledati kao neku rijetku zivotinjsku vrstu koju treba spasiti od istrebljenja...
A kazes li nesto protiv srpskoga fasizma u kojem grca (minimalno) vise od polovine Srba, odmah ce se naci neki Smucar ili tako neki da ti prilijepi etiketu soviniste\nacionaliste.
Dobar dio Izraelaca i dalje bojkotira njemačke filmove, recimo - i da ti kažem, razumijem ih i ne osuđujem ih. OK, Švabe su prošle katarzu, ali neka se .ebu, vjerujem da se potomcima ljudi nestalih u holokaustu više ne mili ništa njemačko.
Bošnjaci su bolestan narod, bolestan od zaborava i defetizma; nemaju ni osnovne instikte za opstankom, čak se i ne deru kad ih ubijaš. Pričao sam sa jednim Srebreničanom koji mi je rekao da ih je bilo da se jave nakon strijeljanja, ako ostanu živi, i priđe četnik i upuca ga. Strava, majka ga ubila. Upoznao sam mnoge, koji su preživjeli; ono što sam čuo mi je dovoljno da 3 puta osijedim, i svu moju muku iz rata mačku o rep okačim.