Chisum wrote:Zoome, nemoj da se lazemo, svega ti....
Ja sam tek iz bana, pa nisam mogao da komentarisem nista, ali vec danima svaki drugi-treci clan foruma se tuspasio na nekoj od slicnih tema sa komentarom i toboznjim cudjenjem (ne znam odakle vam vise to cudjenje, ako je iskreno...), o tome kako bagra slavi pobjede, sta pjevaju itd...
Sve u svemu, da su zijanili, ili da ih je neko nakantao, ne bi ih niko jeb'o 2%... a ovako, kada gaze, a u sportu, kao sto rekoh, ne da gaze, nego su svijetu ocitali lekcije bezbroj puta, prosjecan Bosnjo na Sa-x forumu provede jednu trecinu svog dana cudeci se sto se to oni kurce, sto divljaju, provociraju, dizu tri prsta, izazivaju tudje emocije...
Meni to zvuci pateticno.... a kada je nesto pateticno, onda je i plitko, pa se lako prepozna sustina, a posto ne mogu da vjerujem da nekome ko je prosao svu ovu golgotu zadnjih 20 godina i dalje izaziva cudjenje da prosjecan ulojeni srpski papak dobije erekciju tokom pjesme o Mladicu, onda me sve upucuje na zavist.
A znajuci kakvi smo mi sami, te kakve nas euforije i ludila pucaju, kako kurcem paramo oblake i nakon ono malo simbolicnih uspjeha u sportu, koje neko ne bi ni nazvao uspjehom....
Pa, jebote, ja kad Sarajevo uzme Zelju, potrosim 3 glave na telefon drkajuci sve moguce havere manijake, po Sarajevu ili po svijetu... A sad da zamislim sta bih tek radio da dobijem nekoga s kim sam cetiri godine ratovao i ko me ranjavao.... Pa jeb'o bi im sve, od a do z... i "fizicki i psihicki"...
i sta kazes? pateticno je sto se mi iscudjavamo
ali je sasvim normalno da je lik u komentarima povezao i silovanja u sve ovo??? to ti nije pateticno i ne zasluzuje tvoj komentar
nego mi ovdje pateticni jer cavrljamo? pa neko navija za ove ili one, trunimo i pametujemo jer ne mozemo navijati za svoju drzavu
pa sta ako smo i zavidni? nije to ni tako losa osobina, narocito kad sagledamo ostale