EP Rukomet - Srbija 2012

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked

Navija se za?

Hrvatska
63
30%
Srbija
25
12%
Slovenija
11
5%
Njemacka
12
6%
Danska
31
15%
Svedska
7
3%
Island
10
5%
Makedonija
20
10%
Francuska
19
9%
Neko deseti
12
6%

Total votes: 210

plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#801 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by plain vanilla »

Chisum wrote:Zoome, nemoj da se lazemo, svega ti....

Ja sam tek iz bana, pa nisam mogao da komentarisem nista, ali vec danima svaki drugi-treci clan foruma se tuspasio na nekoj od slicnih tema sa komentarom i toboznjim cudjenjem (ne znam odakle vam vise to cudjenje, ako je iskreno...), o tome kako bagra slavi pobjede, sta pjevaju itd...

Sve u svemu, da su zijanili, ili da ih je neko nakantao, ne bi ih niko jeb'o 2%... a ovako, kada gaze, a u sportu, kao sto rekoh, ne da gaze, nego su svijetu ocitali lekcije bezbroj puta, prosjecan Bosnjo na Sa-x forumu provede jednu trecinu svog dana cudeci se sto se to oni kurce, sto divljaju, provociraju, dizu tri prsta, izazivaju tudje emocije...

Meni to zvuci pateticno.... a kada je nesto pateticno, onda je i plitko, pa se lako prepozna sustina, a posto ne mogu da vjerujem da nekome ko je prosao svu ovu golgotu zadnjih 20 godina i dalje izaziva cudjenje da prosjecan ulojeni srpski papak dobije erekciju tokom pjesme o Mladicu, onda me sve upucuje na zavist.

A znajuci kakvi smo mi sami, te kakve nas euforije i ludila pucaju, kako kurcem paramo oblake i nakon ono malo simbolicnih uspjeha u sportu, koje neko ne bi ni nazvao uspjehom....

Pa, jebote, ja kad Sarajevo uzme Zelju, potrosim 3 glave na telefon drkajuci sve moguce havere manijake, po Sarajevu ili po svijetu... A sad da zamislim sta bih tek radio da dobijem nekoga s kim sam cetiri godine ratovao i ko me ranjavao.... Pa jeb'o bi im sve, od a do z... i "fizicki i psihicki"...

i sta kazes? pateticno je sto se mi iscudjavamo

ali je sasvim normalno da je lik u komentarima povezao i silovanja u sve ovo??? to ti nije pateticno i ne zasluzuje tvoj komentar

nego mi ovdje pateticni jer cavrljamo? pa neko navija za ove ili one, trunimo i pametujemo jer ne mozemo navijati za svoju drzavu

pa sta ako smo i zavidni? nije to ni tako losa osobina, narocito kad sagledamo ostale :oops:
Creasy

#802 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Creasy »

xDenisx wrote:Bar sto se mene licno tice, uopste se ne "cudim" sto dizu tri prsta i slave onako kako slave

Samo jedna konstatacija bez namjere da odemo dalje u politiku:

"....Нашем Краљу је полагана заклетва са три СПОЈЕНА прста, као када се крстимо. И та три спојена прста су представљала, тачније представљају симбол Светог Тројства: Оца, Сина и Светог Духа. ...(o Zakletvi Srpske vojske Kralju )

...Poreklo ovakvog koriscenja spojena tri prsta, potice jos iz IV veka, iz vremena Svetoga Meletija arhiepiskopa Antiohijskog.
Izmedju ostalog, spor oko prirode Isusa Hrista, doveo je do toga da ovaj arhiepiskom rukom docarava prisutnima na Saboru jedinstvo Bozije.
Kada je arhiepiskom Meletije spojio tri prsta videle su se munje iz njih.

Bog ima tri lica Oca, Sina i Svetoga Duha, to predstavljaju tri spojena prsta. A posto je Bog sisao na zemlju i kao covek, dva prsta uz dlan predstavljaju dve prirode Gospoda Isusa Hrista (bozansku i covecansku)...."

U danasnje vrijeme "tri prsta" kod Srba oznacava pobjedu.
Chisum

#803 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Chisum »

plain vanilla wrote:
Chisum wrote:Zoome, nemoj da se lazemo, svega ti....

Ja sam tek iz bana, pa nisam mogao da komentarisem nista, ali vec danima svaki drugi-treci clan foruma se tuspasio na nekoj od slicnih tema sa komentarom i toboznjim cudjenjem (ne znam odakle vam vise to cudjenje, ako je iskreno...), o tome kako bagra slavi pobjede, sta pjevaju itd...

Sve u svemu, da su zijanili, ili da ih je neko nakantao, ne bi ih niko jeb'o 2%... a ovako, kada gaze, a u sportu, kao sto rekoh, ne da gaze, nego su svijetu ocitali lekcije bezbroj puta, prosjecan Bosnjo na Sa-x forumu provede jednu trecinu svog dana cudeci se sto se to oni kurce, sto divljaju, provociraju, dizu tri prsta, izazivaju tudje emocije...

Meni to zvuci pateticno.... a kada je nesto pateticno, onda je i plitko, pa se lako prepozna sustina, a posto ne mogu da vjerujem da nekome ko je prosao svu ovu golgotu zadnjih 20 godina i dalje izaziva cudjenje da prosjecan ulojeni srpski papak dobije erekciju tokom pjesme o Mladicu, onda me sve upucuje na zavist.

A znajuci kakvi smo mi sami, te kakve nas euforije i ludila pucaju, kako kurcem paramo oblake i nakon ono malo simbolicnih uspjeha u sportu, koje neko ne bi ni nazvao uspjehom....

Pa, jebote, ja kad Sarajevo uzme Zelju, potrosim 3 glave na telefon drkajuci sve moguce havere manijake, po Sarajevu ili po svijetu... A sad da zamislim sta bih tek radio da dobijem nekoga s kim sam cetiri godine ratovao i ko me ranjavao.... Pa jeb'o bi im sve, od a do z... i "fizicki i psihicki"...

i sta kazes? pateticno je sto se mi iscudjavamo

ali je sasvim normalno da je lik u komentarima povezao i silovanja u sve ovo??? to ti nije pateticno i ne zasluzuje tvoj komentar

nego mi ovdje pateticni jer cavrljamo? pa neko navija za ove ili one, trunimo i pametujemo jer ne mozemo navijati za svoju drzavu

pa sta ako smo i zavidni? nije to ni tako losa osobina, narocito kad sagledamo ostale :oops:

Maha....

To sto se iscudjavate, i nakon 20 godina krvi, toliko mrtvih i toliko onih kojima je ta smrt bila namijenjena, to nije pateticno - to je zabrinjavajuce. Da ni nakon ovoliko vremena neki ne mogu da shvate s kim imaju posla i s kim nam je dijeliti granice i buducnost?

E sad o onima malo manje naivnim, koji su svjesni s kakvom bagrom imamo posla, a svojim "cudjenjem", bez obzira sto im je jasno o kome se radi, filuju teme o srpskom sportu i njihovim kurcenjem nakon pobjeda - e to je patetika... O tome i o njima pisem ovdje.
Chisum

#804 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Chisum »

Creasy wrote:
xDenisx wrote:Bar sto se mene licno tice, uopste se ne "cudim" sto dizu tri prsta i slave onako kako slave

Samo jedna konstatacija bez namjere da odemo dalje u politiku:

"....Нашем Краљу је полагана заклетва са три СПОЈЕНА прста, као када се крстимо. И та три спојена прста су представљала, тачније представљају симбол Светог Тројства: Оца, Сина и Светог Духа. ...(o Zakletvi Srpske vojske Kralju )

...Poreklo ovakvog koriscenja spojena tri prsta, potice jos iz IV veka, iz vremena Svetoga Meletija arhiepiskopa Antiohijskog.
Izmedju ostalog, spor oko prirode Isusa Hrista, doveo je do toga da ovaj arhiepiskom rukom docarava prisutnima na Saboru jedinstvo Bozije.
Kada je arhiepiskom Meletije spojio tri prsta videle su se munje iz njih.

Bog ima tri lica Oca, Sina i Svetoga Duha, to predstavljaju tri spojena prsta. A posto je Bog sisao na zemlju i kao covek, dva prsta uz dlan predstavljaju dve prirode Gospoda Isusa Hrista (bozansku i covecansku)...."

U danasnje vrijeme "tri prsta" kod Srba oznacava pobjedu.
U kontekstu price o tri prsta u Srba, ovo mi zvuci otprilike kao kada Pinokio i Dzepeto sjede u stomaku kita, meze, piju lozu i dogovaraju se kako izaci vani... mada, isto tako stvarno zvuci i ostalih 90% vase istorije.

Svaka druga golf dvojka je starija od te vase troprste "tradicije"...

U svemu bi vidjeli neke epske horizonte, a sve je to vec vidjeno, sve je to samo precrtavano, podzonjeno, izlizano, kao i ona dupljak zastava Paleologa. Ne znam zasto o tome pises na ovoj temi.
Last edited by Chisum on 29/01/2012 03:33, edited 4 times in total.
Baudelaire

#805 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Baudelaire »

Meni tri prsta predstavljaju sveto trojstvo Milošević, Karadžić i Mladić i Srbi apsolutno ništa ne mogu uraditi da to promene.
Chisum

#806 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Chisum »

zoom66 wrote:
pocheo si s ovim a ostalo ti je samo relaksiranje teme. :D

haj laku noc :zzzz: (sad zaoprave :D )
Da poceo sam s tim, jer je to bilo zadnje sto ste napisali, ali sam isto tako odmah dodao da vec danima citam jednu te istu pricu o beskrajnom iscudjavanju nad necim sto bi nam, da je pameti, valjda trebalo biti vec odavno jasno... dalje sam sve opisao.
Bosanski_kralj

#807 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Bosanski_kralj »

Ja se samo ne mogu načuditi koliko smo i dalje naivni ili još bolje reć - glupi.

Sad da malo se vratim na temu.
Ovaj rukomet je baš nekakv nikakav sport. Bacaš loptu iz ruke i ruku- šablonski, nikakve kreativnosti posebne tu nema. Nogometu nije ni do koljena.

Je*o ovo, sve svoje napore treba usmjeriti ka nogometu. :oops:
xDenisx

#808 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by xDenisx »

^^Meni je rukomet zanimljiviji za gledati nego fudbal...dinamicniji...ali ipak su emocije u meni jace kad nam igra fudbalska nego rukometna reprezentacija.
bokakotorska

#809 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by bokakotorska »

Тоскић: Борбеност наш адут

-Чекали смо ово, желели смо ово. Атмосфера у полуфиналу је нешто што ће се дуго памтити, а не сумњам да ће тако бити и против Данаца. Нико није седео 60 минута. Публика је била наш екстра играч. Пресудила је наша борбеност која ће нам бити адут и у финалу – рекао је Алем Тоскић.

Aleme ne citaj forume ni po Srbiji ni po Bosni nego poleti danas kao Soko !
Sezam

#810 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Sezam »

Nikad i ni u cemu ne treba navijati za nama otvoreno neprijateljsku Srbiju. pa to je valjda i zadnjem idiotu jasno.
irvinx1

#811 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by irvinx1 »

Svakom idiotu jest. Pa u Sarajevu ti gomila ljudi navija za Srbiju :D
Uzavrelu atmosferu Mikel Hansen ne vidi kao pretnju za svoj tim, već kao trijumf rukometa.

„Ovo je prava publika, upravo onakva kakva i treba da bude: posvećena i ponosna na svoj tim i naciju“, rekao je nasmejani Hansen i dodao:
:lol: Reakoh ja da je Hansen pravi macor...
plain vanilla

#812 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by plain vanilla »

Za koga navijate veceras? :D
irvinx1

#813 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by irvinx1 »

Ja za neprijateljsku Srbiju :D

Ti?
plain vanilla

#814 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by plain vanilla »

irvinx1 wrote:Ja za neprijateljsku Srbiju :D

Ti?
i ja :lol:
Sezam

#815 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Sezam »

irvinx1 wrote:Ja za neprijateljsku Srbiju :D
Ko bi rekao.
amrica

#816 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by amrica »

za (takorec susjednu) dansku :D
amrica

#817 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by amrica »

Bosanski_kralj wrote:Ja se samo ne mogu načuditi koliko smo i dalje naivni ili još bolje reć - glupi.

Sad da malo se vratim na temu.
Ovaj rukomet je baš nekakv nikakav sport. Bacaš loptu iz ruke i ruku- šablonski, nikakve kreativnosti posebne tu nema. Nogometu nije ni do koljena.

Je*o ovo, sve svoje napore treba usmjeriti ka nogometu. :oops:

:roll: :shock:

svasta :-?
radostan dan

#818 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by radostan dan »

Ja sam mislio za Srbiju, aL me Sezam prosvjetlio.
irvinx1

#819 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by irvinx1 »

radostan dan wrote:Ja sam mislio za Srbiju, aL me Sezam prosvjetlio.
Zna on tako, uvijek mu je argumentacija bila jaka :D
radostan dan

#820 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by radostan dan »

Pa vidiš da nema replike, potpuno me poklopio jbg.
mistek

#821 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by mistek »

Image

JURIIIIIIŠ BRAĆO DANCI!
Dionysios

#822 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Dionysios »

Hajmo DANSKA!!!
radostan dan

#823 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by radostan dan »