BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Sasvim_Obican

#801 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by Sasvim_Obican »

fosil wrote:
Sasvim_Obican wrote:Zviždanje na himnu i bacanje upaljača na kakadua :x
Cudi me da se onda nisu trampili za dresove sa prijateljskom Bosnom...
Isto jako ružno.

Al' znam kakav je osjećaj bio kad su nama Portugalci zviždali himnu, i ono ne bih poželio nikom.
zambaklija

#802 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by zambaklija »

cindrlimindrli wrote:
Mali_Vuk wrote:I ono zviždanje Ronaldinju je bilo bezveze. Ipak je čovjek fudbalska legenda. Ako on ne zaslužuje poštovanje onda ne znam ko jeste.
Sta je ovo, jest nas spuco nekakav napad finoce...nemoj baklje, nemoj zvizdat ronaldinju, fin je to momak :lol:
Svasta, k`o da je raja dosla gledati pozorisnu predstavu a ne fudbalsku utakmicu.
:thumbup: :thumbup: nako popriko :D naša lokalna momčad ,bosna igrala protiv croatije,94te i reče jedan jebem ti utakmicu đe nemoreš osovati :lol: :lol: :lol: :lol:
and

#803 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by and »

Baudelaire wrote:
cindrlimindrli wrote:
Mali_Vuk wrote:I ono zviždanje Ronaldinju je bilo bezveze. Ipak je čovjek fudbalska legenda. Ako on ne zaslužuje poštovanje onda ne znam ko jeste.
Sta je ovo, jest nas spuco nekakav napad finoce...nemoj baklje, nemoj zvizdat ronaldinju, fin je to momak :lol:
Svasta, k`o da je raja dosla gledati pozorisnu predstavu a ne fudbalsku utakmicu.
Pa to pokazuje kompleks niže vrijednosti. Nit su nama brazilski navijači zviždali, nit su nas gađali. Valjda što smo im nebitni, ne vidim drugi razlog.
balavce naučiš da respektuju protivnika,a ne da izjavljuju gdje je bosna,8:0
cindrlimindrli

#804 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by cindrlimindrli »

Baudelaire wrote:Pa to pokazuje kompleks niže vrijednosti. Nit su nama brazilski navijači zviždali, nit su nas gađali. Valjda što smo im nebitni, ne vidim drugi razlog.
Pricaj za sebe, mene taj kompleks uopste ne drma. Sutra kad mu budu zvizdali englezi, svabe, spanci reci
ces kako je to ipak normalna pojava na terenima. Jedino kad Bosnjo malo jace drekne odmah ga shuushhhhhh
naljutice se neko.Bezveze :oops:
Manic Psycho

#805 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by Manic Psycho »

Baudelaire wrote:
cindrlimindrli wrote:
Pa to pokazuje kompleks niže vrijednosti. Nit su nama brazilski navijači zviždali, nit su nas gađali. Valjda što smo im nebitni, ne vidim drugi razlog.
zvizdali su i oni nasoj himnoj
betametazon

#806 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by betametazon »

a jbg kad ni ja ne kontam sarkazam :D a nije, stvarno smo ekstra bili, ono zapamtice nas brazilci za vijeke vijekova, hulk vec reze vene, neymar zafrljacio kopacke u potok, alves ce svaku noc grcat u suzama dok ispija posljednje kapi brazilskog jubilarnog konjaka...a s druge strane u barceloni zadnja linija - Spahić, Pandza, Jahić, Zahirović...svaki plaćen sa preko 100.000.000,0o Ojro...u vezi misimović i Ibričić....bar duplo skuplji.... :skoljka:

ne , sad bez zajebancije, fenomenalno smo odigrali 8-)
zambaklija

#807 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by zambaklija »

cindrlimindrli wrote:
Baudelaire wrote:Pa to pokazuje kompleks niže vrijednosti. Nit su nama brazilski navijači zviždali, nit su nas gađali. Valjda što smo im nebitni, ne vidim drugi razlog.
Pricaj za sebe, mene taj kompleks uopste ne drma. Sutra kad mu budu zvizdali englezi, svabe, spanci reci
ces kako je to ipak normalna pojava na terenima. Jedino kad Bosnjo malo jace drekne odmah ga shuushhhhhh
naljutice se neko.Bezveze :oops:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Not My Idea

#808 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by Not My Idea »

sve u svemu :bih: :bih: :bih: :bih: vrlo zadovoljna.
Mali_Vuk

#809 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by Mali_Vuk »

cindrlimindrli wrote:
Pa lik sve što je uradio na terenu je bilo apsolutno korektno. Nije mu trebalo aplaudirati, haj eto, ali nije vala ni onakave zvižduke zaslužio. Još kad to staviš u kontekst nepoštovanja himne, bacanja baklji, provociranje oficijelnog spikera, upaljača i feningi :D na terenu, onda yebga. Super za imidž :roll:

A istina, Ronaldinjo je meni lično jedan od najdražih fudbalera ikad.
shuma.ispod.pazuha

#810 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by shuma.ispod.pazuha »

cindrlimindrli wrote:
:lol:

izgleda moj haveru da bi neki voljeli da smo mi ovo predali :lol:
betametazon

#811 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by betametazon »

Not My Idea wrote:sve u svemu :bih: :bih: :bih: :bih: vrlo zadovoljna.
jesi li ti musko ili zensko...ili vas ima dvoje sa istim nickom? :D

obzirom na kolicinu zadovoljstva moglo bi se zakljucit da si zensko...zadovoljan je samo onaj ko je molio boga da ne dozivimo potop od 8:0 i kome je rezultat omjer kvaliteta igre :D
Mali_Vuk

#812 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by Mali_Vuk »

shuma.ispod.pazuha wrote:
:lol:

izgleda moj haveru da bi neki voljeli da smo mi ovo predali :lol:
Ma ne bi bolan. Ja navijam za naše tolko emotivno i sa emocijama da me ukućani kanafom vežu da se u afektu ne bacim kroz balkon. Ali treba biti korektan, majku mu. I pošten. Zar nam je to uvijek tako teško?
Dr. Kuca

#813 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by Dr. Kuca »

Tako rijetke sanse imamo da ugostimo neke velike vrhunske igrace i mi opet zvizdimo. Cjeli stadion je trebo da pljesce Ronaldinhu, al posto mi nemamo sportske kulture, to je drugo nesto.

Ugl. smo mogli nabubat brazilce, da su Dzeko, Miske i Pjanic bili malo konretniji.

P.s. kakao sam oplako na kraju kad Alves i Miske zamjenise dresove, ovaj ALves fotoshopiran, miske sa pivskim stomakom :lol: :lol: :lol:
cindrlimindrli

#814 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by cindrlimindrli »

Mali_Vuk wrote:Pa lik sve što je uradio na terenu je bilo apsolutno korektno. Nije mu trebalo aplaudirati, haj eto, ali nije vala ni onakave zvižduke zaslužio. Još kad to staviš u kontekst nepoštovanja himne, bacanja baklji, provociranje oficijelnog spikera, upaljača i feningi na terenu, onda yebga. Super za imidž
Super za imidz? Pa oni sto nas gotive gotivice nas i dalje, ko nas mrzi nastavice da to radi sve da se sva
raja sa tribina zapucala da ga poflauta ronaldinju. However, super nam je image, izgledamo k`o tifo tribina
na Stamford Bridge-u...izbaci ono Kalesija, Vlasenica, Buzim...ubaci South Side, West Hills...`ebem li ga,
poptpuno identicno. :oops:
Mali_Vuk

#815 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by Mali_Vuk »

cindrlimindrli wrote:
Mali_Vuk wrote:Pa lik sve što je uradio na terenu je bilo apsolutno korektno. Nije mu trebalo aplaudirati, haj eto, ali nije vala ni onakave zvižduke zaslužio. Još kad to staviš u kontekst nepoštovanja himne, bacanja baklji, provociranje oficijelnog spikera, upaljača i feningi na terenu, onda yebga. Super za imidž
Super za imidz? Pa oni sto nas gotive gotivice nas i dalje, ko nas mrzi nastavice da to radi sve da se sva
raja sa tribina zapucala da ga poflauta ronaldinju. However, super nam je image, izgledamo k`o tifo tribina
na Stamford Bridge-u...izbaci ono Kalesija, Vlasenica, Buzim...ubaci South Side, West Hills...`ebem li ga,
Ma joj, jarane. Haj dobro :thumbup:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#816 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by KatarinaKosaca »

http://www.marca.com/2012/02/28/futbol/ ... 56057.html

Otprilike da su Bosanci na neutralnom terenu bili kao kod kuće i podržani od mnogobrojnih navijača, da je utakmica bila bez mnogo sjaja, da se puno očekivalo od Neimara koji je u svom momentu najbolje forme i da "Bosanci nisu imali posjed lopte jer je nisu htjeli, ali da se nisu predali pred Brazilom".
Last edited by KatarinaKosaca on 28/02/2012 23:10, edited 1 time in total.
domaci.ba

#817 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by domaci.ba »

cindrlimindrli wrote:
Care najjaci si
Bosanski_kralj

#818 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by Bosanski_kralj »

Ja zbog ovakvih naših poraza ostajem bez kose. :x

Dobro, fino, solidno sve to djeluje i onda na kraju useremo, ne znamo privesti utakmicu kraju.

Ima tu i sreće, ma što ko o toj pojavi pričao. Hiljadu sam utakmica gledao gdje se ekipe izvuku preko pogođenih prečki, promašenih penala...ali nas takva nafaka neće zadesiti. Mi ćemo napraviti penal (koji nije penal) mi ćemo sami sebi zabiti, protiv nas će neki osrednji igrač odigrati utakmicu života i zabiti gol karijere, sudija će produžiti utakmicu 6-7 minuta... i tako u nedogled. A ja ću se i dalje tješti ono "ma red je da i nas jednom sreća pomiluje".

P.S. Jeste vidjeli ono simuliranje Alvesa da ga je Medunjanin udario u glavu? Ono je stvarno žalosno i ništa se u njegovu odbranu ne može reći.
campa_xxx

#819 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by campa_xxx »

splend

#820 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by splend »

Dr. Kuca wrote:Tako rijetke sanse imamo da ugostimo neke velike vrhunske igrace i mi opet zvizdimo. Cjeli stadion je trebo da pljesce Ronaldinhu, al posto mi nemamo sportske kulture, to je drugo nesto.

Ugl. smo mogli nabubat brazilce, da su Dzeko, Miske i Pjanic bili malo konretniji.

P.s. kakao sam oplako na kraju kad Alves i Miske zamjenise dresove, ovaj ALves fotoshopiran, miske sa pivskim stomakom :lol: :lol: :lol:
mi imamo sportsku kulturu, pljeskali smo litmanenu, raulu i mnogima u bosni. al kad odigraju dobro. ronaldinjo se nije vidio, mora mu se zvizdati :mrgreen:

ovaj alves nikada nije ni dobio dres od veceg majstora fudbala 8-)

usput, pape ih je odlicno poslozio, igrali smo s brazilom, nismo se branili , pokazali da znamo. da je i nerijeseno bilo, ne bi bilo ne zasluzeno. kriticari i neznalice ce uvijek nalaziti razloge da pljuju. zato i jesu neznalice :thumbup:

i jah, popustite vise s tom nesrecom ili cime vec. davali smo i mi golove u devedestoj i pred sami kraj. sjetite se bjelorusije, norveske, belgije, rumunije...
Last edited by splend on 28/02/2012 23:09, edited 1 time in total.
Baudelaire

#821 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by Baudelaire »

Joj dr House, i ja sam oplakao na tu scenu. Ide Alves, zategnut maksimalno. Miske iza njeg lagano guzelja a ono salo igra po kukovima.

Što se tiče ovog zviždanja i gađanja ljudi upaljačem, meni vala to nikad nije bio dio sportskog foklora. Nisam znao da su nama Brazilci zviždali na himnu, to baca malo drugačije svjetlo, ali svejedno ne opravdava naše navijače. Mada ja u principu prihvatam zviždanje za zviždanje, ne trebamo ni mi vala biti nekakva maksimalna gospoda. Samo ljepše mi je bilo kad su nama Bjelorusi pokazali veliki respekt u domaćoj utakmici, i onda i mi njima u Zenici. Nekako je to poenta sporta. Što se Neymara tiče i izjava, može ga poflautati, da se ružno izrazim :D
Not My Idea

#822 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by Not My Idea »

betametazon wrote:
Not My Idea wrote:sve u svemu :bih: :bih: :bih: :bih: vrlo zadovoljna.
jesi li ti musko ili zensko...ili vas ima dvoje sa istim nickom? :D

obzirom na kolicinu zadovoljstva moglo bi se zakljucit da si zensko...zadovoljan je samo onaj ko je molio boga da ne dozivimo potop od 8:0 i kome je rezultat omjer kvaliteta igre :D
kolko znam, zensko sam.
zadovoljan je svako onaj ko je bio realan i znao s kim igramo. :bih:
cindrlimindrli

#823 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by cindrlimindrli »

KatarinaKosaca wrote:Bosanci nisu imali posjed lopte jer je nisu htjeli, ali da se nisu predali pred Brazilom".
A sto ga ta marica mijenja, malo prije kazu da nismo spustili gace, sad odjednom kazu da se nismo predali.
A isti tekst :shock: .Jes` ti sigurna da ti to prevodis kako treba?
:D
Bosanski_kralj

#824 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by Bosanski_kralj »

Jasmin93Mostar wrote:Meni samo nije jasna ova mržnja hrvata prema nama.To sve neki negativni komentari,Bože sačuvaj.
Odakle tolika mržnja ? Meni nikakvo zadovoljstvo ne predstavlja otići na neki hrvatski portal pa tamo pljuvat protiv njih i njihove igre.Al izgleda,eto njima jeste.
Da ti pravo kaže ja "odri guz`cu" šta oni pišu po forumima i da li navijaju za ili protiv nas
alica.k

#825 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)

Post by alica.k »

Not My Idea wrote:kolko znam, zensko sam.
zadovoljan je svako onaj ko je bio realan i znao s kim igramo. :bih:
:thumbup:
Locked