Zlatan Ibrahimović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
IcedMFEarth

#801 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by IcedMFEarth »

SSemir wrote:pih...sad ste se i na majku okomili...
mili boze, kakav smo narod
Ma razumijem ja tebe, i ja bi tako reagovo kad bi vidio svoj post :D
Ali ona napada Zlatana, i sam Zlatan je reko da dobije na hiljade takvih poruka, jednostavno je ne moguće stići. I čovjek je uradio što je mogao, poslao nešto svoje i sad to kao još gore. Meni je to jako naivno.
P308

#802 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by P308 »

Rob_Atl wrote:Ma meni tu sve nesto smrdi u vezi zlatana , malom je 8 godina , kako citam bbori se vec 6 godina kad je on stigao gledati ibrahimovica i da mu je to jedina zelja, u danasnje vrijeme pored dzeke i komplet reprezentacije njemu bas ibra zelja bila. malom sve najbolje zelim, ali meni bar nesto ne stima u vezi ovoga sto su se svi na zlatana okomili. Pitaj danasnju djecu od 6-8 godina (ako znaju uopste ko su igraci) koga bi vise htjeli da upoznaju dzeku ili ibrahimovica , pa jedno 99.9 bi rekli Dzeku. Ne znam ne mozes biti pametan, a da su mediji krivi jesu. Pa zamisli koliko ima djece sto boluju ovako i svi imaju neke zelje, a najvise su tu sportisti, pa kad bi morali obici sve nebi imali vremena ni da treniraju. Ako nista bar Zlatan je odlucio da posalje par stvari a mati odbila, ne znam. :oops:
Zelja mu je bila upoznati Ibisevica i Zlatana. Cim je cuo za djecaka i njegovu zelju, Ibisevic ga je posjetio u bolnici, ima negdje i fotografija.
Mustang1

#803 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Mustang1 »

A dijete je bolesno.. Vjerovatno puno prati tv,utakmice,igra igrica i tako ga "zavolio" .. I ova danasnja djeca ostala da manje vise po fb.u bila bi bistrija .. Ovako sve debil do debila !
Creasy

#804 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Creasy »

BEOGRAD - Radoja Simić, otac Stefana Simića, fudbalera Milana želi da plati put dečaku Hajrudinu Kamenjašu (8) u Pariz kako bi mu ispunio poslednju želju da se upozna sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Simić je kontaktirao redakciju Kurira i raspitivao se za detalje kako bi mogao da pomogne u ovom slučaju.

"Pratili smo pažljivo celu priču oko malog Hajrudina i duboko nas je potresla želja Hajrudina. Nazvao me sin Stefan koji igra u Milanu i zamolio da prenesem njegovu želju. Stefan želi da plati troškove za avionsku kartu Hajrudinu i njegovoj majci kako bi otišli u Pariz i sreli se sa Zlatanom. To je ono što mi možemo da uradimo", rekao je za Kurir sport Radoja Simić.

Njegov sin, Stefan Simić (18, 187), inače kapiten omladinske reprezentacije Češke, od nedavno je član Milana. Zimus je iz praške Slavije za 440.000 evra stigao u Đenovu, a Milan je ovog leta otkupio njegov ugovor i potpisao ga na pet godina. Mladi Srbin, koji igra na mestu štopera, zbog načina igre se najavljuje kao novi Nemanja Vidić.

Stefanovi roditelji su poreklom iz Prijedora, a posle rata na prostorima bivše SFRJ preselili su se u Prag, gde je mali Stefan počeo ozbiljnije da se bavi fudbalom. Prošao je mlađe kategorije Slavije, u čijem je dresu debitovao kao 16-godišnjak.

Hajrudin Kamenjaš iz Vareša je oboleo od teškog oblika karcinoma i lekari su saopštili da mu je preostalo još oko mesec dana života. Hajrudin je kao poslednju želju istakao da hoće da upozna svog idola Zlatana Ibrahimovića, ali je švedski reprezentativac poručio da ne može da dođe u BiH.

Pitanje je da li Hajrudin ima dovoljno snage za put u Pariz, ali dobra volja porodice Simić je za svaku pohvalu.
mrAdil

#805 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by mrAdil »

A onako, usput da pitam; gdje je rekao da ce doci i ispuniti Hajrudinovu zelju?
nixon69

#806 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by nixon69 »

KPNCTNJAH wrote:
Dječaku iz Vareša ostalo mjesec dana života: Posljednja želja se zove Zlatan Ibrahimović
Hajrudin Kamenjaš iz Vareša već šest godina se liječi od leukemije i kako stvari stoje, nažalost, neće se uspjeti izboriti na ovom opakom bolešću.

Prema prognozama ljekara ostalo mu je još najviše mjesec života.

Osmogodišnji Hajrudin ima još samo jednu želju prije smrti – da upozna Zlatana Ibrahimovića.

Ovo je danas na Facebooku objavila i humanitarka Tea Rekić, koja moli sve one koji imaju bilo kakav kontakt sa Ibrahimovićem da pomognu dječaku i njegovoj majci Ameli.

- Posljednja želja mu je da vidi Zlatana Ibrahimovića i sa tom posljednom željom me zadužio mali Hajrudin, koji nema više puno vremena. Hajrudinova majka, Amela Kamenjaš,me takođe zamolila, grcajući u suzama da poduzmem sve i pokušam ispuniti ovu posljednju želju njenog sina Hajrudina. Po prognozi ljekara mali Hajrudin nema puno vremena …najviše mjesec dana. Molim vas ako neko ima kontakt sa Zlatan Ibrahimović ili kontakt sa njegovim menedžerom, da nam pomognu. Ja nisam moćna da ispunim Hajrudinu želju bez vaše pomoći , nemam kontakt, a kao što vam je poznato prolazimo teške momente i u vezi Belmine Ibrišević. Molim vas dijelite ovaj post, dijelite ovu akciju …ja vjerujem da možemo zajedno ispuniti dječaku ovu posljednju želju. Nije nam bitan prevoz i gdje se se Zlatan nalazi. Ja ću od sebe sve ostalo da organiziram, bitan nam je kontakt i da Zlatan pristane, napisala je Rekić na svom Facebook profilu.

Vjerujemo da će ovaj apel na neki način stići i do Zlatana Ibrahimovića, kao što vjerujemo i da će on pokazati da je čovjek i ispuniti posljednju želju dječaku koji umire.
Tuga... a ja se nerviram zbog kladionice, jebo me otac...
Pozdrav svima.
Ovo sam htjeo komentirati na pocetnoj,na vijestima,ali mi neda da se ulogiram tamo. :?

Zlatanu a i drugim ljudima koji su imali namjeru pomoci ovom djecaku,lako je dati par hiljada dolara za kartu i poslati ga u Brazil kod John of God.
Covjek ne uzima pare.
http://www.johnofgod.com/

Ili potrazite malo vise po netu (youtube) o njemu.
Vidio sam par svjedocanstava koji su imali leukemiju i on ih je izlijecio.
Mozda nije cak niti potrebno da djecak ide tamo,moguce je poslati samo njegovu sliku,ali to bi se trebalo vidjeti kako i sta.
MyTao

#807 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by MyTao »

Samo sliku poslati kazes jeli?

jebem ti cijelu planetu, gdje sam ja rodjen :( :(
Mustang1

#808 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Mustang1 »

Mora da je rodjak od MeHkog Torabija
Mustang1

#809 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Mustang1 »

Image
nixon69

#810 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by nixon69 »

MyTao wrote:Samo sliku poslati kazes jeli?

Ako je mogao ovaj,onda sto nebi mogao i Hajrudin?

limeni

#811 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by limeni »

ne znam po cemu je ovaj egocentricar zasluzio temu ovdje..
ExNihilo

#812 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by ExNihilo »

limeni wrote:ne znam po cemu je ovaj egocentricar zasluzio temu ovdje..
Po ovome :D

Image
Edin H.

#813 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Edin H. »

Apsolutno ni po cemu, isto kao da otvorimo temu o Yaya Toure-u.
Ono dobar je fudbaler, nije se snasao u Barseloni, odnos prema BiH je identican.
IcedMFEarth

#814 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by IcedMFEarth »

Edin H. wrote:
Apsolutno ni po cemu, isto kao da otvorimo temu o Yaya Toure-u.
Ono dobar je fudbaler, nije se snasao u Barseloni, odnos prema BiH je identican.
Nakon što ga je odbio Željo ne znam da li je baš neutralan prema nama :D
gnjev

#815 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by gnjev »

MyTao wrote:Samo sliku poslati kazes jeli?

sms-om lijeci
R9..

#816 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by R9.. »

Ako ovaj svedjanin zasluzuje baska temu onda je definitivno zasluzuju i
Luis nazario
Zinedin
Messi
Raul
Puyol
Kasiljas
Kan
Gigs
Basten Gulit Rajkard
Del piero Totti Inzagi
R Carlos
Sevcenko George Weah
Zola Maldini Barezi Hiero
Viali Ravaneli Vieri
Cole i York

Da ne nabrajam vishe
Muhamed Đakmić

#817 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Muhamed Đakmić »

Pola nabrojanih mu ne može kopačke očistiti. Čuj Vieri, York i Cole :-)

I uostalom, otvorite temu o svakom tom pojedincu, pa pišite i vidjet ćemo koliko će tema biti posjećena. Nervira me očigledan animozitet prema njemu koji izbija iz pojedinih postova, a koji nema veze sa njegovim igračkim ili ljudskim kvalitetima, već činjenicom da ne igra za BiH nego za Švedsku. A što je najgore, čovjek 1/1 Šveđanin.
R9..

#818 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by R9.. »

Muhamed Đakmić wrote:Pola nabrojanih mu ne može kopačke očistiti. Čuj Vieri, York i Cole :-)

I uostalom, otvorite temu o svakom tom pojedincu, pa pišite i vidjet ćemo koliko će tema biti posjećena. Nervira me očigledan animozitet prema njemu koji izbija iz pojedinih postova, a koji nema veze sa njegovim igračkim ili ljudskim kvalitetima, već činjenicom da ne igra za BiH nego za Švedsku. A što je najgore, čovjek 1/1 Šveđanin.
Nisam ja reko da su svi pobrojani bolji od svedjana nego da zasluzuju baska temu

Za njegove igracke kvalitete znam al za ljudske nisam cuo josh...
dinooh

#819 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by dinooh »

R9.. wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Pola nabrojanih mu ne može kopačke očistiti. Čuj Vieri, York i Cole :-)

Nisam ja reko da su svi pobrojani bolji od svedjana nego da zasluzuju baska temu

Za njegove igracke kvalitete znam al za ljudske nisam cuo josh...
Pa vjerovatno necemo ni cuti. Nije on jedan od onih koji dadne pare/pomogne da bi bio u novinama. Sve je to tajno. Ne pati od toga. A da ovo oko ovog djeteta nije bilo ovako javno, ja mislim da bi drugacije sve zavrsilo.
bosn.om

#820 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by bosn.om »

Ipak on vuce BH korijene, kako tako, kakav god njegov odnos prema Bosni bio, sto u sustini i ne znate, jer ne znaci da ako nije prihvatio ovaj medijski pritisak da znaci da je mrtav hladan prema BiH. Govori nas jezik, imenom, izgledom, mentalitetom predstavlja nasu zemlju, i ko god da ga pomene u svijetu, u medijima, istovremeno podsjeti da je BH korijena. Stoga, mislim da ipak zasluzuje nesto vise prostora u nasem pejzazu od kojekakvih Touré-a, Ronaldo-a itd., razocarenje u cinjenicu da covjek ne radi sve sto nekima padne napamet ne treba da vam ukida objektivnost i kreira tu otrovnu mrznju, nema smisla.
Ajatolah_

#821 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Ajatolah_ »

R9.. wrote:Ako ovaj svedjanin zasluzuje baska temu onda je definitivno zasluzuju i
...
Pa eto, šta čekaš, otvori...
sinuhe

#822 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by sinuhe »

bosn.om wrote: Govori nas jezik, imenom, izgledom, mentalitetom predstavlja nasu zemlju,
Pa da. Mrk, nosat, bezobrazan, sirovina. :D Isti Sekularac.
Ali necete vjerovati takvi prolaze u Svedskoj. Tamo su likovi iz kriminalnog miljea izuzetno popularni. O njima se pisu knjige, snimaju filmovi itd.
MyTao

#825 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by MyTao »

Dovoljno od njega.
Post Reply