http://www.imdb.com/title/tt1327200/

Dark House (2014)
http://www.imdb.com/title/tt1385543/

Moderator: _BataZiv_0809

ovaj 13 sins pogledaj thai original jos bolji naravno.AtleticoMadrid wrote:-Devil's Due
- 13 Sins
Preporuka za oba.
BHF_Manijak wrote:Vidim raja preporucuje Devil's due, sto ima onako losu ocjenu na imdb-u???![]()
![]()
![]()
Moja preporuka ide za The Rite! O egzorcizmu sa Hopkinsom, koji je naravno nenadjebiv glumac, pa i u ovom filmu!Inace u zadnje vrijeme postali su sranje ovi filmovi o egzorcizmu, no Rite me prijatno iznenadio!
Majka je otuzena da je maltretirala curice,ustvari je jedna sestra maltretirala drugu i davala joj crvene bombone da ne prijavi mami .ZAGORS wrote:Evo odgledao sam One Missed Call 2003. Film je dobar ima dobru radnju, napetost, muziku. Ima dosta ne predvidljivih scena. Malo me podsjeća na Ringu 1998 prema radnji. Kraj mi nije baš sasvim jasan. Kada mu ona gurne crveni bombon u usta, a iza u rukama ima nož. Prema tome logično bi bilo da slijedi njegovo ubistvo, jer su sve žrtve u usima imale crveni bombon. Nije mi jasno zašto ga je uopće ubola nožem u stomak. Ni uloga crvenog bombona mi nije baš jasna, ali valjda je to i cilj filma da je uvrnut i da te ostavi zbunjenog. Najluđe mi je kada onaj lik objašnjava inspektoru da su sve žrtve imale bombon u ustima i da poduzme sve kako bi rješio misteriju, a ovaj hladno stavi bombone ispred one žene i kaže " Jeste li za bombon ? "
Fkt jeste, niđe veze ocjene, ima filmova koji su odlični a ocjene katastrofa, milion puta sam se uvjerila.House wrote:BHF_Manijak wrote:Vidim raja preporucuje Devil's due, sto ima onako losu ocjenu na imdb-u???![]()
![]()
![]()
Moja preporuka ide za The Rite! O egzorcizmu sa Hopkinsom, koji je naravno nenadjebiv glumac, pa i u ovom filmu!Inace u zadnje vrijeme postali su sranje ovi filmovi o egzorcizmu, no Rite me prijatno iznenadio!
Imdb prevara od portalavjeruj

Ja bi voljela pogledat taj, gledala sam, nažalost, remake iz 2008, i to u kinu, kakav smor od filma, bože sačuvajZAGORS wrote:Evo odgledao sam One Missed Call 2003. Film je dobar ima dobru radnju, napetost, muziku. Ima dosta ne predvidljivih scena. Malo me podsjeća na Ringu 1998 prema radnji. Kraj mi nije baš sasvim jasan. Kada mu ona gurne crveni bombon u usta, a iza u rukama ima nož. Prema tome logično bi bilo da slijedi njegovo ubistvo, jer su sve žrtve u usima imale crveni bombon. Nije mi jasno zašto ga je uopće ubola nožem u stomak. Ni uloga crvenog bombona mi nije baš jasna, ali valjda je to i cilj filma da je uvrnut i da te ostavi zbunjenog. Najluđe mi je kada onaj lik objašnjava inspektoru da su sve žrtve imale bombon u ustima i da poduzme sve kako bi rješio misteriju, a ovaj hladno stavi bombone ispred one žene i kaže " Jeste li za bombon ? "
Meni se ovaj jako svidio, ali ja sam ljubitelj tog nekog šarma zastarjelih efekataZAGORS wrote: The Woman in Black 1989