Raskidi dugih veza...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Vegetastar

#801 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Vegetastar »

Ma nisu svi isti, naravno sve to stoji. Ali u ovoj situaciji, sa 100%-tnom sigurnošću mogu tvrditi da se radi o nekom drugom. I to govorim iz ličnog iskustva.
burek_in_space

#802 Re: Raskidi dugih veza...

Post by burek_in_space »

Uleti joj u stan buraz, kad bude sama, strgni joj odjecu, priredi festival orgazama i snoshaja kakav nije imala u zhivotu, a kad zavrshish s tim, ustani coolerski, i dok se oblachish reci joj: E sad smo zavrshili.

Necesh je se moci rijeshiti, ako ovako uradish. 8-)
WildRedRose

#803 Re: Raskidi dugih veza...

Post by WildRedRose »

burek_in_space wrote:Uleti joj u stan buraz, kad bude sama, strgni joj odjecu, priredi festival orgazama i snoshaja kakav nije imala u zhivotu, a kad zavrshish s tim, ustani coolerski, i dok se oblachish reci joj: E sad smo zavrshili.

Necesh je se moci rijeshiti, ako ovako uradish. 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to sad prikazuju u crticima ?
MedenoSrce

#804 Re: Raskidi dugih veza...

Post by MedenoSrce »

Jessie B wrote:
Vegetastar wrote:Ma nisu svi isti, naravno sve to stoji. Ali u ovoj situaciji, sa 100%-tnom sigurnošću mogu tvrditi da se radi o nekom drugom. I to govorim iz ličnog iskustva.
Za ovu situaciju koja nije tvoja, ako ne poznaješ ljude ne možeš ništa tvrditi. Osim ako nisi ti osoba zbog koje ga ostavlja. Vjerujem da je teško shvatiti ali vjeruj, postoje i muškarci i žene koji jednostavno nakon nekog vremena kad prestanu osjećati osobu s kojom su u vezi kažu iskreno da to više nije to i odu. Vjerujem da su vam bliži i logičniji ljudi koji zažmire na tu situaciju i upuste se i u brak i osnivanje porodice s nekim prema kome ne osjećaju više skoro ništa osim neke udobnosti poznatnog i sigurnog. Ali to sve ne znači da ne postoje ljudi koji funkcionišu i drugačije.

Uvijek je lakse misliti da te je neko ostavio zbog nekog drugog i da je ta osoba supak nego se suociti sa samim sobom i skontati da mi toj osobi nismo bili sto i ona nama i da imamo osobine sa kojima neko koga mi volimo ne moze da zivi.
Inace muskarci prilikom raskida imaju taj nekakav odbrambeni mehanizam da bi krenuli dalje bivsa im se mora zgaditi inace ce uvijek da je idealizuju
dust in the wind

#805 Re: Raskidi dugih veza...

Post by dust in the wind »

eh...lako je to reci jedna se otegle, druga se protegle... treba to on sam sebi reci...a i kada to kaye, proci ce vremena da nastavi zivjeti kako valja, bez pozadinskih misli, bez pitanja... nije lako. neka ti je sa srecom
p206

#806 Re: Raskidi dugih veza...

Post by p206 »

m@m@ wrote:moguce da je kod nje doslo do prezasicenosti...vidila to je to, nema dalje. ne vidi se u buducnosti s tobom. meni je zao tih veza od tri godine i vise :-) al mlad si, hjd boga ti jedna se otegla, druga protegla
Ako je bio dobar ko hljeb prema njoj, sjetiće ga se sigurno nekad, i po više puta, al kake fajde kad se sve ujebalo... imam rodicu koja je nakon 5 godina zabavljanja ostavila momka, zbog hira, tako kaže, i zbog gluposti... i nakon 4 mjeseca zabavljanja sa drugim (kojeg je znala oko 2 god. - radili zajedno) uda se za njega. Prvi je onako mirniji tip, staloženiji, sportski tip, specijalac po zanimanju, drugi više sličan njoj eksplozivan, zabavan, šaner...al voli i popiti. Ispočetka sve divno krasno, rodila se djeca...kad kasnije...muž se propije, ne donosi pare i ne dolazi na vrijeme kući. Svađe i ostalo. Vratila se kod mame, sa 3 djece... al nije dugo mogla jer tu ima brata koji živi sa svojom ženom i djecom. I vrati se, sad je ko situacija bolja i muž se dohavizao, ali kad nije on tu zna spomenuti tog bivšeg momka, ko ono ne kaje se što ga je ostavila, a očigledno se kaje jer ga nebi ni spominjala. Tom bivšem trebalo 2 godine da dođe sebi i da pođe sa drugom djevojkom, sa kojom se kasnije oženio i sada ima dijete..

I zato kažem što žensko zna sebi ujebati život ne zna niko. Zbog nekog "uzbuđenja" i ostalog što ide uz to.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#807 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Velkoski »

p206 wrote:Ako je bio dobar ko hljeb prema njoj, sjetiće ga se sigurno nekad, i po više puta, al kake fajde kad se sve ujebalo... imam rodicu koja je nakon 5 godina zabavljanja ostavila momka, zbog hira, tako kaže, i zbog gluposti... i nakon 4 mjeseca zabavljanja sa drugim (kojeg je znala oko 2 god. - radili zajedno) uda se za njega. Prvi je onako mirniji tip, staloženiji, sportski tip, specijalac po zanimanju, drugi više sličan njoj eksplozivan, zabavan, šaner...al voli i popiti. Ispočetka sve divno krasno, rodila se djeca...kad kasnije...muž se propije, ne donosi pare i ne dolazi na vrijeme kući. Svađe i ostalo. Vratila se kod mame, sa 3 djece... al nije dugo mogla jer tu ima brata koji živi sa svojom ženom i djecom. I vrati se, sad je ko situacija bolja i muž se dohavizao, ali kad nije on tu zna spomenuti tog bivšeg momka, ko ono ne kaje se što ga je ostavila, a očigledno se kaje jer ga nebi ni spominjala. Tom bivšem trebalo 2 godine da dođe sebi i da pođe sa drugom djevojkom, sa kojom se kasnije oženio i sada ima dijete..

I zato kažem što žensko zna sebi ujebati život ne zna niko. Zbog nekog "uzbuđenja" i ostalog što ide uz to.
realnost

i jah, pročitah kako se jedna forumašica probudi jedno jutro i ne voli više, e pa dame i gospodo, imamo i kiborga na forumu :oops:
neretva1985

#808 Re: Raskidi dugih veza...

Post by neretva1985 »

Potpisi na par zadnjih:
...moguce da je kod nje doslo do prezasicenosti...

... žensko zna sebi ujebati život ne zna niko...

...kako se jedna forumašica probudi jedno jutro i ne voli više...
Uh nisam pametan, a neko je spominjao sarafciger istovremeno u srcu i plucima i dere li ga dere
ptičica

#809 Re: Raskidi dugih veza...

Post by ptičica »

neretva1985 wrote:Potpisi na par zadnjih:
...moguce da je kod nje doslo do prezasicenosti...

... žensko zna sebi ujebati život ne zna niko...

...kako se jedna forumašica probudi jedno jutro i ne voli više...
Uh nisam pametan, a neko je spominjao sarafciger istovremeno u srcu i plucima i dere li ga dere
Nije lako,ali prezivjet ces...Bolje da te ostavila sad, nego kasnije, kad bi mozda vec bili u braku i imali djecu...
I sjeti se one narodne: "Svako zlo za neko dobro" :wink:
giovanni galli

#810 Re: Raskidi dugih veza...

Post by giovanni galli »

Znam koliko ti je tesko i ne zelim ti jos dodatno prisjedat na muke, ali koliko god volis i poznajes neku osobu nemoj sve vjerovati sto ti kaze, probaj sam malo da vidis potajno da li ima neko drugi i sta se sve desava sa njom.
Odgovorno tvrdim da ce musko uvijek prije priznati neku gresku, ili prevaru, ili bilo sta drugo od zene, koje uvijek na sve moguce nacine, to pokusaju na lijep nacin da objasne, daju raznorazne izgovore i objasnjenja...

evo i ja da javim, a pisao sam vec, pola godine bili u prekidu, hodali 6,5 godina, maloprije mi veli da je red da mi javi da je nasla drugog momka, 6 mjeseci sam se nadao da cemo biti opet zajedno, umjesto da sam pregrmio, odbijao sam pomislit da je to konacni kraj, i sad ove rijeci odzvanjaju i odzvanjaju bole i bole, i jedina je istina ovo gore, koliko god mislis da poznajes neku osobu, nikad je nece upoznati i to je istina, kad se sjetim svega i sad sta sam dzivio, kukavan ti zivot, ne znam kud idem, ali neka, jebem i zivot i sve zivo. volio bi da sam umro nego ovo.
Ne_spominji_ljubav

#811 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Ne_spominji_ljubav »

giovanni galli wrote:Znam koliko ti je tesko i ne zelim ti jos dodatno prisjedat na muke, ali koliko god volis i poznajes neku osobu nemoj sve vjerovati sto ti kaze, probaj sam malo da vidis potajno da li ima neko drugi i sta se sve desava sa njom.
Odgovorno tvrdim da ce musko uvijek prije priznati neku gresku, ili prevaru, ili bilo sta drugo od zene, koje uvijek na sve moguce nacine, to pokusaju na lijep nacin da objasne, daju raznorazne izgovore i objasnjenja...

evo i ja da javim, a pisao sam vec, pola godine bili u prekidu, hodali 6,5 godina, maloprije mi veli da je red da mi javi da je nasla drugog momka, 6 mjeseci sam se nadao da cemo biti opet zajedno, umjesto da sam pregrmio, odbijao sam pomislit da je to konacni kraj, i sad ove rijeci odzvanjaju i odzvanjaju bole i bole, i jedina je istina ovo gore, koliko god mislis da poznajes neku osobu, nikad je nece upoznati i to je istina, kad se sjetim svega i sad sta sam dzivio, kukavan ti zivot, ne znam kud idem, ali neka, jebem i zivot i sve zivo. volio bi da sam umro nego ovo.

Ako je ona nasla nekog novog, poslije tako duge veze skontala da zeli nekog drugog, onda i ti ucini isto.. Ljudi nisu uvijek vrijedni, samo sto dal zbog zaludjenosti dal zbog zaljubljenosti ili neceg treceg cesto tog nismo svjesni ili ako i jesmo, krijemo to sami od sebe.. Znam da ovo glupo zvuci, ali jbt je, nije jedina na svijetu.. Mozda bi neka druga dala sve da je bila na njenom mjestu dok ste bili skupa.. Nakon 6,5 godina cekao si 6 mjeseci.. jbg, vidis da se nije isplatilo i zato digni glavu i idi dalje.. Jasno da boli, ali ne daj da sada potones do kraja.. U svakom zlu neko dobro..
giovanni galli

#812 Re: Raskidi dugih veza...

Post by giovanni galli »

ne znam, pade sve u vodu, svi snovi, svi osmjesi, sva nadanja....
MedenoSrce

#813 Re: Raskidi dugih veza...

Post by MedenoSrce »

Sta si majke ti kont'o da ce ti se nakon 6 mjeseci vratiti placuci ... ili kad im kaze cura da hoce pauzu i oni se jos nadaju da ce nesto biti od toga
Ne_spominji_ljubav

#814 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Ne_spominji_ljubav »

MedenoSrce wrote:Sta si majke ti kont'o da ce ti se nakon 6 mjeseci vratiti placuci ... ili kad im kaze cura da hoce pauzu i oni se jos nadaju da ce nesto biti od toga

Kako si ti surovo bezosjecajna :-) :D
Ne mogu reci realna jer nije uvijek ovako kako si napisala.. neki ljudi se i vole.. :dance:
Ramzess Veliki

#815 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Ramzess Veliki »

giovanni galli wrote:ne znam, pade sve u vodu, svi snovi, svi osmjesi, sva nadanja....
Zaboli te i tako i pokaži. Mislim na k... :D
Hajde, koga nije srce boljelo ili puklo ... kad pukne tek tad si svoj čovjek. I naučiš da se ne predaješ takvim osjećanjima, vjernost klinci palci ... nema toga više. Ima samo osoba koje nisu saznale i žive u zabludi.
Ramzess Veliki

#816 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Ramzess Veliki »

MedenoSrce wrote:Sta si majke ti kont'o da ce ti se nakon 6 mjeseci vratiti placuci ... ili kad im kaze cura da hoce pauzu i oni se jos nadaju da ce nesto biti od toga
Ma dobro si ti ovo rekla. :D
FreakyStyley

#817 Re: Raskidi dugih veza...

Post by FreakyStyley »

Ma, naivni, vode se logikom: ako kaze da hoce pauzu mozda to i misli. :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#818 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Velkoski »

otaj rad :dance: :mrgreen:
FreakyStyley

#819 Re: Prekid veze

Post by FreakyStyley »

Jessie B wrote:
Vegetastar wrote:Odvalila na nekog drugog vjeruj mi. Moguće da se i nešto desilo među njima, pa sad strah da će biti uhvaćena. Samo iskuliraj bro, nije ona za tebe.
Strah :lol: Znam da čovjek pišući komentare na forumu polazi od sebe, logično, ali ne funkcionišu baš svi ljudi tako da nužno kaleme partnera na partnera da bi bili u stanju prekinuti vezu s nekim prema kome više ne osjećaju ništa.
Mnogo puta mi se desilo da se probudim i da više ne osjećam ništa prema nekome s kim sam u vezi. Prvi put mi je bilo nezgodno reći nekome da ga više ne volim. Razvlačila sam taj trenutak jer sam bila sebična i jer me hvatala panika kako ću dalje sama. Ispalo je ružno. To nikada nisu ugodne situacije ali sam iz toga naučila da je bolje što prije reći istinu u oči. Naučila sam da je napoštenije reći osobi koju više ne voliš baš to-tu nema dalje priče, analiza, nadanja da se nešto može promijeniti. Poštujem ljude koji su dovoljno pošteni da kažu takve stvari u oči.
:-) Sta si sanjala ?

:D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#820 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Velkoski »

kiborg ba sestrinog mi selameta
MedenoSrce

#821 Re: Raskidi dugih veza...

Post by MedenoSrce »

Sioooo jeste bukvalci, nije ni cudo onda sto prihvatite zdravo za gotovo kad vam kaze da hoce pauzu
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#822 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Velkoski »

i ti si kiborg
mullersmichael

#823 Re: Raskidi dugih veza...

Post by mullersmichael »

ona je T1000 :lol:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#824 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Slo Burner »

Puno vi to nesto analizirate i filozofirate, Jovan Ducic je davno rekao kad zena ostavlja, ona ostavlja zbog drugog muskarca. End of story.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#825 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Truba »

jebo Jovu :D

ja sam govorio o jednom aspektu a to je promjena osobnosti nakon svega... taj aspekt je meni najveći problem u svemu...
Post Reply