Snijeg sirom BiH
- nidokralj
#801 Re: Snijeg sirom BiH
Imam pitanje za raju.Kanio sam iz Hrasnog do Skenderije otici skijama pa bih pitao raju kakva je situacija na cestama tj. moze li se ici skijama i ima li utabanog snijega po ulicama? 
- shape of despair
#802 Re: Snijeg sirom BiH
Dajte recite ako neko ima informaciju da li vrtici u kantonu sarajevo sutra rade?
- astala_vistala
#803 Re: Snijeg sirom BiH
moze li neko potvrdit radi li trola trg-dobrinja ?
- ljubav_aha
#804 Re: Snijeg sirom BiH
matsuda wrote:Teufik wrote:
Gdje smo mi a gdje su oni
- Not My Idea
#805 Re: Snijeg sirom BiH
on topic
Nervira me pominjanje vjere i nacije u ciscenju snijega (npr- Snijeg ujedinio Mostarce bez obzira na vjeru i naciju; il danas zena ns RSG-u prica kako su se na Alipasinom udruzili svi, niko nije nikoga pitao Kako se zoves?!)
Sve dok se kontantno budemo vracali na te razlike on ce postojati i bit prisutne.
Nervira me pominjanje vjere i nacije u ciscenju snijega (npr- Snijeg ujedinio Mostarce bez obzira na vjeru i naciju; il danas zena ns RSG-u prica kako su se na Alipasinom udruzili svi, niko nije nikoga pitao Kako se zoves?!)
Sve dok se kontantno budemo vracali na te razlike on ce postojati i bit prisutne.
-
Baudelaire
#806 Re: Snijeg sirom BiH
Boga mi, ko da inače pitamo nekog ko je i šta je, pa ovo s tog aspekta vanredna situacija.Not My Idea wrote:on topic![]()
Nervira me pominjanje vjere i nacije u ciscenju snijega (npr- Snijeg ujedinio Mostarce bez obzira na vjeru i naciju; il danas zena ns RSG-u prica kako su se na Alipasinom udruzili svi, niko nije nikoga pitao Kako se zoves?!)![]()
- Nisrin
#807 Re: Snijeg sirom BiH
shape of despair wrote:Dajte recite ako neko ima informaciju da li vrtici u kantonu sarajevo sutra rade?
http://** No links **.ba/hronika/vrtic-kinderland ... dni-uslovi
- alica.k
#808 Re: Snijeg sirom BiH
ja se slazem, al tako je to kod nas :SNot My Idea wrote:on topic![]()
Nervira me pominjanje vjere i nacije u ciscenju snijega (npr- Snijeg ujedinio Mostarce bez obzira na vjeru i naciju; il danas zena ns RSG-u prica kako su se na Alipasinom udruzili svi, niko nije nikoga pitao Kako se zoves?!)![]()
- Halcyon
#809 Re: Snijeg sirom BiH
Slažem se u potpunosti. Pa da ovi nisu pomenuli razlike i naciju niko o tom ne bi ni mislio.Not My Idea wrote:on topic![]()
-
hurmasica
#810 Re: Snijeg sirom BiH
U ulici Musala ima neki privatni vrtic koji ce raditi.
-
zlatanko
#811 Re: Snijeg sirom BiH
To je taj vrtic Kindergarden koji ce besplatno cuvati djecu ja mislim..
-
zlatanko
#812 Re: Snijeg sirom BiH
Kakav idiot moras biti da prodajes lopatu za 80 maraka?! Treba to sve u sibir.
-
Anne Boleyn
#813 Re: Snijeg sirom BiH
Radi, ja sam maloprije trolom došla kući.astala_vistala wrote:moze li neko potvrdit radi li trola trg-dobrinja ?
- Kaćunak
#814 Re: Snijeg sirom BiH
zlatanko wrote:Kakav idiot moras biti da prodajes lopatu za 80 maraka?! Treba to sve u sibir.
jel to neka automatizovana
- neo7
#816 Re: Snijeg sirom BiH
EDIT: lazna slika... XD
Last edited by neo7 on 05/02/2012 18:14, edited 1 time in total.
- Not My Idea
#817 Re: Snijeg sirom BiH
sto se tice UNZE
...prof. Zecic je javio stav UNIVERZITETA: Studenti iz Zenice imaju rokove, ostali koji nisu iz Zenice i oni koji ne mogu doci ce imati organizovane druge rokove tj termine. Trebaju se samo javiti u studentsku sluzbu....

...prof. Zecic je javio stav UNIVERZITETA: Studenti iz Zenice imaju rokove, ostali koji nisu iz Zenice i oni koji ne mogu doci ce imati organizovane druge rokove tj termine. Trebaju se samo javiti u studentsku sluzbu....
-
nihil_
#818 Re: Snijeg sirom BiH
Joj kretenizmaNot My Idea wrote:sto se tice UNZE
- Halcyon
#819 Re: Snijeg sirom BiH
Što bi jednostavno kad može komplikovano. Isto k'o da će Kijamet ako odgodi ispite svima, nigdje veze majke mi.Not My Idea wrote:sto se tice UNZE
-
semso_bonaparte
#820 Re: Snijeg sirom BiH
Pa gdje je taj pauk, evo gledam raja parkira po raskrsnicama i na cesti, pa kako ce grtalice proci, ne kontam. I onda se ospu psovke po drzavi, zar se ne moze strpiti koji dan bez auta dok se ulice ne ociste.
-
nihil_
#821 Re: Snijeg sirom BiH
Halcyon wrote:Što bi jednostavno kad može komplikovano. Isto k'o da će Kijamet ako odgodi ispite svima, nigdje veze majke mi.Not My Idea wrote:sto se tice UNZE
a svakako ce imati nakdnadno rok za ove ostale
enjoy bosnia!
- Hemel
#822 Re: Snijeg sirom BiH
vjerovatno da to nisu obicne lopate...zlatanko wrote:Kakav idiot moras biti da prodajes lopatu za 80 maraka?! Treba to sve u sibir.

lopate, lopate, kupite lopate...
- Not My Idea
#823 Re: Snijeg sirom BiH
Covjek bi rek'o da na univerzitetima rade pametni i razumni ljudi kad ono...
- Intimus
#824 Re: Snijeg sirom BiH
Slična situacija i u mojoj mahali. Ljudi se potrudili i očistili jedan sporedni put, a nekakav krelac parkirao na samoj raskrsnici!? Pa da je barem ostavio neku ceduljicu sa brojem telefona! Rješenje je, ružno što to kažem, jal ga opaučiti, jal mu gume izbušiti... , al očito drugačije skontati neće!semso_bonaparte wrote:Pa gdje je taj pauk, evo gledam raja parkira po raskrsnicama i na cesti, pa kako ce grtalice proci, ne kontam. I onda se ospu psovke po drzavi, zar se ne moze strpiti koji dan bez auta dok se ulice ne ociste.
- dječak sa šibicama
#825 Re: Snijeg sirom BiH
Ja ne znam gdje je ono danas krenulo sa automobilima, kad rekose na tv-u "vozikaju se, bezveze po gradu, gledaju sta ima, idu kod rodbine"
ko da je prvi put snijeg pao pa sad krstare gradom i bulje u snijeg.
Umjesto da oslobode ceste za prioritetna vozila, ono negdje nagrnulo.
Umjesto da oslobode ceste za prioritetna vozila, ono negdje nagrnulo.