Erzsebet wrote:luckylaka wrote:I da... btw, imam i ja "bošnjačko" ime i prezime, samo što ne dopuštam da budem svrstani debil kao većina mojih sunarodnika. Ja sam iz te priče davno izašao, tako da je meni Senad i Nenad jedno te isto.
Vidim i ti sa tvojom pamecu najdalje sto si dogurao jeste sa-x forum .Ugledni propali novinar ne silazi sa sa-x.Mozes zamisliti Senada na forumu

Kanal majstore to je ono sto ceka propala novinara.A moj posao.

Radio bi se ti mijenjao za posao sa mnom ali o tome mozes samo sanjati .Budi pozdravljen i lopatu u ruke.P.S.Naporan si za citati pa cu ta na,,ignore,,
Čovječe, ja nisam novinar, a u ovu rupu od zemlje sam davno napustio zbog kvazi novinarčića i takvih poput tebe, jer izrastate kao gljive u ovoj "demokratskoj tranziciji", kad je i idiotima dozvoljeno da pričaju i glasaju. Uživaj gledajući Senada, ali nemoj svakog tjerati da bude retardiran.[/quote]
Samo na ovome forumu izgleda da je dopusteno da kojekakvi tipovi svoju drzavu nazivaju,,rupom,Jadnici,pacenici tipa a la,,dodik,,prodali bi ,,vjeru za veceru,,a ne drzavu.Posteno ti i nisi za ove drzave preko Drine mili brate pa uzivaj.P.S.Nisi ti ni novinar,ni covjek nisi ustvari nista obicna
o