FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Sabirni centar

#801 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sabirni centar »

plain vanilla wrote:
Sabirni centar wrote:
plain vanilla wrote:
sta znaci biti bosnjacki novinar? to mi jos niko nije objasnio

rekla sam za intervju da je dno jer i jeste

a Senad kojeg je narod zavolio u ratu jer je zajedno s nama prezivljavao ratne strahote jos uvijek priziva te strahote..
Jah, strahote o kojima ti govoriš još uvijek su naša svakodnevnica :(
http://www.klix.ba/vijesti/bih/karadzic ... /120628068
zasto je onda ljubio guzicu Dodiku?
Gdje i kad ga je ljubio ja ne znam, ali ono što ja pamtim iz razgovora Senada i Milorada je ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=AXcvZsQTFko
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#802 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

pamtim kad rece-oo, pa to je tako drzavnicki!
i jos milion drugih stvari, a o genocidu ni slova
m_l

#803 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by m_l »

plain vanilla wrote:pamtim kad rece-oo, pa to je tako drzavnicki!
i jos milion drugih stvari, a o genocidu ni slova
Ko kaze?

http://www.youtube.com/watch?v=AXcvZsQT ... detailpage

A o milion drugih stvari - bas me zanima koje su?
plain vanilla

#804 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

ne da mi se o Senadu razglabati, narocito sto dodje rasprava do toga da je on bosnjacki novinar
novinar valjda treba biti novinar, a ne srpski, hrvatski, bosnjacki novinar..

i niko mi ne rece zasto je on bosnjacki novinar, jel to sto je Bosnjak ili ...? jel i Bakir bosnjacki novinar?
Sabirni centar

#805 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sabirni centar »

plain vanilla wrote:ne da mi se o Senadu razglabati, narocito sto dodje rasprava do toga da je on bosnjacki novinar

i niko mi ne rece zasto je on bosnjacki novinar, jel to sto je Bosnjak ili ...? jel i Bakir bosnjacki novinar?
Bakir je SDP-eovski novinar i megafon :zzzz:
kad se sjetim njegovih 60 minuta sa Bregom :skoljka: :run:
plain vanilla

#806 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

Sabirni centar wrote:
plain vanilla wrote:ne da mi se o Senadu razglabati, narocito sto dodje rasprava do toga da je on bosnjacki novinar

Bakir je SDP-eovski novinar i megafon :zzzz:
kad se sjetim njegovih 60 minuta sa Bregom :skoljka: :run:
znaci on nije bosnjacki novinar..zanimljivo :D
karanana

#807 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

solidan gost face 2 facea.
dobar CD. nekonvencionalno prikazivanje dogadjaja i desavanja iz drugog ugla.

ah ta jasna.
96nunu69

#808 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by 96nunu69 »

Nesto gledam i pratim goste u CD-u. Imam osjecaj da ih senad lagano navlaci da se svi pomalo hvala pa kad krene predizborna da im klepi lovu :-)
Erzsebet

#809 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

luckylaka wrote:I da... btw, imam i ja "bošnjačko" ime i prezime, samo što ne dopuštam da budem svrstani debil kao većina mojih sunarodnika. Ja sam iz te priče davno izašao, tako da je meni Senad i Nenad jedno te isto.
Vidim i ti sa tvojom pamecu najdalje sto si dogurao jeste sa-x forum .Ugledni propali novinar ne silazi sa sa-x.Mozes zamisliti Senada na forumu :lol: :lol: Kanal majstore to je ono sto ceka propala novinara.A moj posao. :lol: :lol: Radio bi se ti mijenjao za posao sa mnom ali o tome mozes samo sanjati .Budi pozdravljen i lopatu u ruke.P.S.Naporan si za citati pa cu ta na,,ignore,,[/quote]

Čovječe, ja nisam novinar, a u ovu rupu od zemlje sam davno napustio zbog kvazi novinarčića i takvih poput tebe, jer izrastate kao gljive u ovoj "demokratskoj tranziciji", kad je i idiotima dozvoljeno da pričaju i glasaju. Uživaj gledajući Senada, ali nemoj svakog tjerati da bude retardiran.
luckylaka

#810 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Erzsebet wrote:
luckylaka wrote:I da... btw, imam i ja "bošnjačko" ime i prezime, samo što ne dopuštam da budem svrstani debil kao većina mojih sunarodnika. Ja sam iz te priče davno izašao, tako da je meni Senad i Nenad jedno te isto.
Vidim i ti sa tvojom pamecu najdalje sto si dogurao jeste sa-x forum .Ugledni propali novinar ne silazi sa sa-x.Mozes zamisliti Senada na forumu :lol: :lol: Kanal majstore to je ono sto ceka propala novinara.A moj posao. :lol: :lol: Radio bi se ti mijenjao za posao sa mnom ali o tome mozes samo sanjati .Budi pozdravljen i lopatu u ruke.P.S.Naporan si za citati pa cu ta na,,ignore,,
Čovječe, ja nisam novinar, a u ovu rupu od zemlje sam davno napustio zbog kvazi novinarčića i takvih poput tebe, jer izrastate kao gljive u ovoj "demokratskoj tranziciji", kad je i idiotima dozvoljeno da pričaju i glasaju. Uživaj gledajući Senada, ali nemoj svakog tjerati da bude retardiran.[/quote]
Samo na ovome forumu izgleda da je dopusteno da kojekakvi tipovi svoju drzavu nazivaju,,rupom,Jadnici,pacenici tipa a la,,dodik,,prodali bi ,,vjeru za veceru,,a ne drzavu.Posteno ti i nisi za ove drzave preko Drine mili brate pa uzivaj.P.S.Nisi ti ni novinar,ni covjek nisi ustvari nista obicnao
avicena

#811 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by avicena »

karanana wrote:solidan gost face 2 facea.
dobar CD. nekonvencionalno prikazivanje dogadjaja i desavanja iz drugog ugla.
Dobra je FACE TV. Razlikuje se totalno od nekadašnje FTV pa je nekima taj prelaz težak.
matematicar_teski

#814 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by matematicar_teski »

anonimnaosoba

#815 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by anonimnaosoba »

:bih: :thumbup: bolje nego da je na BHT-u :-D
GoodTaste

#816 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by GoodTaste »

Samo da mi je znati koga je Senad uzeo da ga finansira :-)
juan

#817 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by juan »

evo prvi put gledam face tv, nakon sto sam skuzio da ga i na satelitsku ima.

ide E.Bicackic na tacetoface.

interesantan "obracun" sa "svojom" partijom. (SK u raspadu :) )
a isto tako interesantno izjave uvezi elekroprivreda, privatizacija itd.

EDIT: al mi glupo pitanje za gledaoca: Podrzavate li F.Radoncica?!?! u cemu? totalno bezidejno..... tipicno nase novinarsko sivilu!
luckylaka

#818 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

GoodTaste wrote:Samo da mi je znati koga je Senad uzeo da ga finansira :-)
Sta imas od toga i da znas :-)
rossoner

#819 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by rossoner »

anonimnaosoba wrote:
:bih: :thumbup: bolje nego da je na BHT-u :-D
EXTRAAA !!!!

Ko ce komentirati, ko je komentator ?
karanana

#820 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

extra.
tekma sa nasom ekipom u HD-u. ekstrica.

kakav je ostao sa marjanom? bio je dobar. fakticki ga je i doveo u sarajevo.
Sancho_de_Sancho

#821 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sancho_de_Sancho »

Jedini plus ove TV kuce od osnivanja pa do danas su pokoji Centralni dnevnik sa Senadom i prenos utakmica Želje i sarajeva u Evropi, ostalo bezveze totalno neprimjetno od programa, programskog sadrzaja, do neprofesionalnosti i amaterizmu 90% novinara ove kuće a da ne govorim o glavnom dnevniku :-) :run:
rossoner

#822 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by rossoner »

Sancho_de_Sancho wrote:Jedini plus ove TV kuce od osnivanja pa do danas su pokoji Centralni dnevnik sa Senadom i prenos utakmica Želje i sarajeva u Evropi, ostalo bezveze totalno neprimjetno od programa, programskog sadrzaja, do neprofesionalnosti i amaterizmu 90% novinara ove kuće a da ne govorim o glavnom dnevniku :-) :run:
Jeste dosadni sa tim stavovima. Polahko, malo po malo. Bolje malo po malo praviti kvalitetnih emisija i programa vec odjednom popuniti 24 h pa nidje veze s vezom. Nema se kesha za kvalitetne stvari, a oni ne zele gluposti koje kostaju za DZ. I zdra'o vise sa tim komentarima, ako vam se ne svidja nemojte ni gledati. Do sad su im sve emisije prilicno dobre : Uzbuđenje, Redakcija, Dvije skole pod jednim krovom, CD, Dnevnik, Face Magazin. Naravno ovo je suplje do bola sto se tice programske seme, ali bice, samo polahko.
Sancho_de_Sancho

#823 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sancho_de_Sancho »

rossoner wrote:
Sancho_de_Sancho wrote:Jedini plus ove TV kuce od osnivanja pa do danas su pokoji Centralni dnevnik sa Senadom i prenos utakmica Želje i sarajeva u Evropi, ostalo bezveze totalno neprimjetno od programa, programskog sadrzaja, do neprofesionalnosti i amaterizmu 90% novinara ove kuće a da ne govorim o glavnom dnevniku :-) :run:
Jeste dosadni sa tim stavovima. Polahko, malo po malo. Bolje malo po malo praviti kvalitetnih emisija i programa vec odjednom popuniti 24 h pa nidje veze s vezom. Nema se kesha za kvalitetne stvari, a oni ne zele gluposti koje kostaju za DZ. I zdra'o vise sa tim komentarima, ako vam se ne svidja nemojte ni gledati. Do sad su im sve emisije prilicno dobre : Uzbuđenje, Redakcija, Dvije skole pod jednim krovom, CD, Dnevnik, Face Magazin. Naravno ovo je suplje do bola sto se tice programske seme, ali bice, samo polahko.
Garant si na platnom spisku Senada :D nema tu sta polako, zadatak jedne TV kuće je da privuće gledaoce, zabavlja i pruza inf. a od svega toga nema nista na Face TV-u, budimo realni ja Senada cijenim i poštujem ali Face TV kao jedna medijska kuce je obicna nula, po meni bolji program ima Behar TV nego Face tv :D kod nas sve polako, bit ce abd, treba vremena itd. nema toga ili sad ili nikad ne raspravljamo o kruskama i jabukama vec o jednoj tv. kući, od svih navedenih emisiji u produkciji Face TV. jedino se moze izdvojiti Centralni D. i Dvije škole..." ostalo talaška sve, meni licno bezveze tv. :run:
rossoner

#824 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by rossoner »

Posto vidim da se da s tobom voditi konstruktivno rasprava, sustinski bih se mogao i morao sloziti da trenutno ova TV jos se ne moze nazvati pravom televizijom, dostojnom imena TV kuče. Sa tek solidnim informativnim programom (prilično objektivnim morate primijetiti), i nešto debatnog i lajfstajl programa ne može apsolutno biti konkurencija trenutno svim TV stanicama. Hoću samo da kažem da ja mislim da je ovo sve još uvijek neka eksperimentalna faza, da će prava šema tek da uslijedi uskoro pa ćemo ih onda biti u stanju kritikovati. Mene općenito nerviraju sveprisutne kritike na sve živo u našoj životnoj sredini. Ovako se moramo obojica složiti da malo šta ili skoro ništa nemamo za kritikovati jer slabo nude trenutno. Ja vjerujem u ovaj projekat lično i volio bih da uspije, da ne upadne u sivilo sapunica i glupih emisija te da konačno ponudi nešto kvalitetnog SPORTSKOG i FILMSKOG programa... Mislim da su ove tekme Želje i Sarajeva što će da rade jedan mali korak prema tome. Slika je odličnog kvaliteta i jedva čekam utakmice na svom LCD iskreno. POzdrav tebi.
luckylaka

#825 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Druze Bht postoji 50 godina,Ftv oko 20,Hayat,10-15,Obn isto pa na njima nema nista a ti ocekujes od tv kuce koja postoji 2-3 mjeseca neki bum.E ne moze na brzinu.Sacekaj
Locked