SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#801 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Velkoski »

Ma pres'o bi' ja al' me ugrozava ona agresivna TRCECA kornjaca.
plejka2

#802 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plejka2 »

Ja sam prije nekih mjesec ipo istim mjestom proso gdje ovo bilo i nista se nije desilo osim sto su ovako skakutali neki oko mene.Nije ih bilo ovako malo nego skoro pa citava livada oko 30-tak :shock:
Sa obzirom da sam imo psa normalno nisam se prepo jel znam kako treba sa njima sto sa pitomim sto sa divljim al vjerujem da ljudima nije jednostavno i da se plase za sebe.Ovo bi trebao bit park prvenstveno za djecu(ljude) ko sto se vidi iz prilozenog samo su ga sad zauzele cuke.Ako nista na tu se kartu moze igrat pa da se sklone odatle.....
Cyrax

#803 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cyrax »

nihil_ wrote:
Mr. Brightside wrote:glup si :roll:
Djesi poklopce, nisi mi se odavni priljepio :lol: :lol: :lol:

Fkt cyrax, ne mozes porediti ljude i pse jer su to pa ljudi i psi. Pas djeluje instiktivno, grmalji s palicama ne djeluju, ne ponasaju se ko psi, nemaju iste motive, jednostavno ne mozes.
Zar treba da dodje do toga da nekog obori njih desetak na zemlju i unakaze za citav zivot ili ubiju? Da tebe gurnemo medju njih i vidimo kakvi su im instikti i namjere?
Creasy

#804 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Creasy »

U pravu je poznanik@ nisu ni sve cuke iste. Treba identifikovati kolovodje, pronaci ih i lisiti slobode (ili zivota), a ovi ostali ce se nakon toga smiriti. Na snimku se jasno vidi da nisu svi ucestvovali u nemilom dogadjaju, pa shodno tome ne trebaju svi ni odgovarati. :D
nihil_

#805 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nihil_ »

Cyrax wrote:
nihil_ wrote:
Djesi poklopce, nisi mi se odavni priljepio :lol: :lol: :lol:

Fkt cyrax, ne mozes porediti ljude i pse jer su to pa ljudi i psi. Pas djeluje instiktivno, grmalji s palicama ne djeluju, ne ponasaju se ko psi, nemaju iste motive, jednostavno ne mozes.
Zar treba da dodje do toga da nekog obori njih desetak na zemlju i unakaze za citav zivot ili ubiju? Da tebe gurnemo medju njih i vidimo kakvi su im instikti i namjere?
Cisto sumnjam da se to ikad moze desiti jer jednostavno psi to ne rade. Isto bi bilo da ocekujes da i golubovi obore nekoga i unakaze ga.
kokuz_sa

#806 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

nihil_ wrote:

Cisto sumnjam da se to ikad moze desiti jer jednostavno psi to ne rade. Isto bi bilo da ocekujes da i golubovi obore nekoga i unakaze ga.
sve vise i vise se svojim postovima ukopavas..
nemoj vise Boga ti

a posto ne vjerujes..evo citaj

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.70. ... je-12-pasa
Last edited by kokuz_sa on 08/01/2012 23:58, edited 1 time in total.
Lakat Jebić

#807 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Lakat Jebić »

Creasy wrote:U pravu je poznanik@ nisu ni sve cuke iste. Treba identifikovati kolovodje, pronaci ih i lisiti slobode (ili zivota), a ovi ostali ce se nakon toga smiriti. Na snimku se jasno vidi da nisu svi ucestvovali u nemilom dogadjaju, pa shodno tome ne trebaju svi ni odgovarati. :D
tako je, i kolovodje javno likvidirati da budu poruka eventualnim buducim izgrednicima
alica.k

#808 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by alica.k »

nadam se samo da se ovdje jos i ne misli da su psi svojom voljom na ulici i takvi kakvi jesu. ljudski faktor je tu ogroman.
Creasy

#809 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Creasy »

nihil_ wrote: Cisto sumnjam da se to ikad moze desiti jer jednostavno psi to ne rade. Isto bi bilo da ocekujes da i golubovi obore nekoga i unakaze ga.

:lol: :lol: :lol:
neo7

#810 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by neo7 »

Glad je zajebana stvar...kada je bilo slucajeva da jedu jedan drugoga ne treba cuditi kada napadaju ljude bas radi toga!
Zamisli djete od 10 godina kada ga okruzi 5-6 ovakvih gladnih,izmucenih i promrzlih pasa!
kokuz_sa

#811 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

Creasy wrote:
nihil_ wrote: Cisto sumnjam da se to ikad moze desiti jer jednostavno psi to ne rade. Isto bi bilo da ocekujes da i golubovi obore nekoga i unakaze ga.

:lol: :lol: :lol:
Cyrax

#812 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cyrax »

Image
Bullet Tooth Tony

#813 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Bullet Tooth Tony »

Glad je zajebana stvar

:thumbup: , curi /zeni , svaka cast jer je reagovala kako trebalam , nije pocela naglo da trci sto bi mozda dovelo do pada , a okretanje ledja i pad ce pas iskorisiti za napad

i molim za ban _nihila , morao sam djecu u drugu sobu odvesti
Creasy

#814 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Creasy »

neo7 wrote:
Glad je zajebana stvar...kada je bilo slucajeva da jedu jedan drugoga ne treba cuditi kada napadaju ljude bas radi toga!
Zamisli djete od 10 godina kada ga okruzi 5-6 ovakvih gladnih,izmucenih i promrzlih pasa!

Ali sad fakat pretjerujete, eto ispade da su je napali da je pojedu. Fino se vidi da su je napali jer je prolazila njihovom teritorijom, iz istog razloga kao sto trce za autima...
Bullet Tooth Tony

#815 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Bullet Tooth Tony »

Ali sad fakat pretjerujete, eto ispade da su je napali da je pojedu. Fino se vidi da su je napali jer je prolazila njihovom teritorijom, iz istog razloga kao sto trce za autima...
stvarno .... umjesto da je u kuhinji ona u parku :x :x
plejka2

#816 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plejka2 »

Ljudi su u danasnjem vremenu jako cudni.Cekaju da se njima desi ili nekom njima bliskom da bi odreagovali a dotle je prica ma nece...samo ga ne diraj....
Vidimo da su to ulicari npr koji se hrane ako im ko sta dadne ili sami nadju uz neki kontejner a posto ih je puno tesko da se svi mogu"najest"od toga....samim tim je logicno da su jos vise blentaviji jel skontajte kakvi ste vi kad ste gladni da ne kazem zedni....
Ovo ne samo da je pacenje zivotinja nego je preraslo u pacenje ljudi.Mislim da bi grad trebo nac sredstva da se ovo sredi.Ako su donjeli takav zakon da ih niko ne smije dirat onda isto su trebali donjet zakon da se te zivotinje hrane i smjeste na neku lokaciju sto dalje od parkova,skola...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#817 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Velkoski »

Bullet Tooth Tony wrote:
:mrgreen: :mrgreen: :thumbup:
nihil_

#818 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nihil_ »

Cyrax wrote:
Image
Dobro znam, cuo si za facepalm meme, ne moras svaki drugi post da ga stavis, banalisem naravno al fakat mislim da pretjerujete.
Creasy

#819 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Creasy »

Bullet Tooth Tony wrote:

Eto sad ti cukama objasni da i drugi smiju tuda prolaziti. :roll:
poznanik

#820 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by poznanik »

A jedan wrote:dobrovoljno se javljam da ih rukama davim :D ...u sustini, bilo kakvi insani za udavit, tu sam :D
pitajte mi profu geografije, ziv je sto mi je trebao ziv da zakljuci 5, a ne sto je sposoban za opstanak :shock:
A ti si onaj što je nedavno išao u "Vatru" da davi...jesi li bio sam, ili s ovim društvom mudonja :D
chuchumbamayumbe

#821 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

Pa ne znam šta čekate više, vi stanari iz okolnih zgrada?!
Ili nazovite policiju, komunalce, eko redare, koga već treba da riješe ovaj problem, ako ga oni ne žele riješiti (kako ste već i rekli), onda ga riješite sami.
starii

#822 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by starii »

Creasy wrote:
neo7 wrote:

zar ovo nije drzava za covjeka...*ebem ti danasnju demokratiju :D
6.april

#823 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by 6.april »

Kako se odbraniti od ovakvog napada?
Ja zaista ne bi znala reagovati.
shin

#824 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by shin »

6.april wrote:Kako se odbraniti od ovakvog napada?
Ja zaista ne bi znala reagovati.
Fatas za prvi predmet oko sebe :lol: trzoke nogama i rukama, u vecini slucajeva bjeze :lol:
respo

#825 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by respo »

poceti govoriti cezarove fore
shhhhhhhh tssssss i prstom zaprijetiti
(sve moguce komplikacije sa ujedom prsta obratite se najblizem apotekaru ili ljekarniku)
Locked