Šta ako je davno išao prostitutkama?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zambaklija

#801 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by zambaklija »

pirmin wrote:
JThomas wrote:
spacebound wrote:Ja sam u braku godinu dana i muž mi je tek prije nekoliko dana priznao da je bio sa prostitutkama više puta.Kaže bilo je to kad je imao 21-22 godine(sada ima 34),dešavalo mu sa da ga neki jaran zamoli da ga odveze u striptiz bar, a zauzvrat mu taj plati žensku.Kaže bio bi lud da je odbio.Nije mi to ništa strašno,mladost-ludost.On se bojao da mi ranije ispriča jer je mislio da ću burno reagovati.Začudio se kad sam ja crkla od smijeha.Meni je to zaista smiješno,za mlade momke i normalno,ali odvratno za oženjene muškarce koji imaju pristojne godine.
pa baš više smisla ima da idu olinjali matorci nego mladi koji mogu na lijepe pokupiti... :D :D
:thumbup:
kad sam bio free i mlad nije mi padalo napamet da plaćam :D :D biJo sam uspješan :D :D :D a sada mi nepada na um da pravim od žene kuravu :-) zato tipla i linjavac zadovoljan :D :D :D
Landa

#802 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Landa »

kad sam bio free i mlad nije mi padalo napamet da plaćam :D :D biJo sam uspješan :D :D :D a sada mi nepada na um da pravim od žene kuravu :-) zato tipla i linjavac zadovoljan :D :D :D
sta mislis sa ovim podebljanim? da ne radis sa vlastitom zenom stvari koje bi inace volio (da ne bi ona ispala kurva) pa ides zbog toga kurvama?
HAVANA

#803 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by HAVANA »

A kako se to pravi kurava od vlastite zene :?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#804 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by plain vanilla »

HAVANA wrote:A kako se to pravi kurava od vlastite zene :?
e i mene zanima :D
Landa

#805 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Landa »

HAVANA wrote:A kako se to pravi kurava od vlastite zene :?
pa znas onu staru sto kazu da je dobra zena po danu dobra domacica a po noci dobra kurva :D
HAVANA

#806 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by HAVANA »

Ovo mi je skroz novo mada sam svasta procitao po forumu... :D Ja konto smijes sa zenom sve...ono,sve sta vam je ceif :shock: kad jok :twisted:
plain vanilla

#807 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by plain vanilla »

ja se ondaK udavat' necu :evil: :lol:
Cholina_Lokica

#808 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Cholina_Lokica »

Ako se sexas prije braka, kurva si, jel' to sad i u braku ako se sexas :?
Pitarrr82

#809 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Pitarrr82 »

Postaje interesantno, ima li i kokica :mrgreen: ?
plain vanilla

#810 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by plain vanilla »

Cholina_Lokica wrote:Ako se sexas prije braka, kurva si, jel' to sad i u braku ako se sexas :?
koji je ono film, mensecini Lepota poroka, kad muz zenu pokrije necim po glavi dok se :dance:
kao sramota da ona gleda :roll: :D
HAVANA

#811 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by HAVANA »

Ja sam sad skonto da vama zenama uopste nije lako...Ne valja ako nisi nevina,ne valja ako jesi,ne valja prije braka,sad ne valja ni u braku,ne valja razvedena,ne valja sa djetetom,ne valja bez djeteta,ne valja bez pite... :cry:
plain vanilla

#812 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by plain vanilla »

HAVANA wrote:Ja sam sad skonto da vama zenama uopste nije lako...Ne valja ako nisi nevina,ne valja ako jesi,ne valja prije braka,sad ne valja ni u braku,ne valja razvedena,ne valja sa djetetom,ne valja bez djeteta,ne valja bez pite... :cry:

to mi pricamo sve vrijeme :cry: :D
plain vanilla

#813 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by plain vanilla »

intermeCo
Ona:
“Vama muškarcima je samo do seksa, a mi žene tražimo pažnju.”
On:
“Pažnja, pažnja! Sad će biti seksa!”
:lol: :lol: :lol:
ljubav_aha

#814 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by ljubav_aha »

plain vanilla wrote:
HAVANA wrote:Ja sam sad skonto da vama zenama uopste nije lako...Ne valja ako nisi nevina,ne valja ako jesi,ne valja prije braka,sad ne valja ni u braku,ne valja razvedena,ne valja sa djetetom,ne valja bez djeteta,ne valja bez pite... :cry:

to mi pricamo sve vrijeme :cry: :D
eh to HAVANA :)
ljubav_aha

#815 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by ljubav_aha »

Ženski Dr.Med wrote:
ljubav_aha wrote:hm,sto se desavalo sa gast-ajrbarter-ima na privremenom radu u inostnrastvu 70tih i 80tih,supruge i djeca u bivsoj jugi :skoljka:
heh sta se desavalo prica na brzake ,ali govori puno o tome sta su muski gastarbjateri vamo radili pa i moj otac rahmetli ....

Punac,punica ona u BiH, on u Njemackoj .Ona cuva djecu ,ona salje pare dole kako je i bilo za vrijeme stare juge .
Punica odluci da ide u njemacku da zarade brze i vise para pa da se "vrate" u jugu , djecu ce da ostavi kod njegovih roditelja .... haj tako se desi ona u Njemacku on "biser" nadje joj poso u njegovoj firmi ona pocne radi njemacki tuc-muc,ovako-onako,nog-ruke, ali mein freund ili mein man je znal sta ynaci uglavnom desi se jedan dan da je jedna zena dosla na njen dio firme da radi i tako kako su zene onako koliko je bilo moguce sporazumjeli su se pricale koliko su mogle u tom trenutku prolazi moj punac pored njih dvije pravi se budala ,na to ce ta njemica mojoj punici mein freund ... na to ce moja punica mein man ostatak prica manje vise vazno ..... :mrgreen:
ouch :skoljka:
Landa

#816 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Landa »

ko nam je kriv, same smo brale jabuke :D
mO k3

#817 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by mO k3 »

Pitarrr82 wrote:Postaje interesantno, ima li i kokica :mrgreen: ?
kok'ce prodajem ko'kce :)
Cvjetka

#818 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Cvjetka »

Ako,isao, ne znaci da vise nikada,nikada nece ici/otici!
mO k3

#819 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by mO k3 »

Cvjetka wrote:Ako,isao, ne znaci da vise nikada,nikada nece ici/otici!
Pa mozda mu se zgad'lo :)
graue_maus

#820 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by graue_maus »

zambaklija wrote: kad sam bio free i mlad nije mi padalo napamet da plaćam :D :D biJo sam uspješan :D :D :D a sada mi nepada na um da pravim od žene kuravu :-) zato tipla i linjavac zadovoljan :D :D :D
svakavih komentara sam cula od nasih muskaraca ali ovaj je dno dna.....nemoj se cuditi kad te domacica napusti zbog nekog potentnog koji cesce radi nocnu smjenu ..........
Cvjetka

#821 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Cvjetka »

Ženski Dr.Med wrote:
Cvjetka wrote:Ako,isao, ne znaci da vise nikada,nikada nece ici/otici!
Pa mozda mu se zgad'lo :)
Mozda,ne znaci nista sigurno!
niko_niko_kao_ja

#822 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by niko_niko_kao_ja »

auuuu sto meni niko ne rece da se i u braku mora voditi racuna sta se radi :x , ququ meni, mozda mi coj'ek sad konta da sam kurva :oops: :cry: valja se sad vaditi. :skoljka:
zambaklija

#823 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by zambaklija »

graue_maus wrote:
zambaklija wrote: kad sam bio free i mlad nije mi padalo napamet da plaćam :D :D biJo sam uspješan :D :D :D a sada mi nepada na um da pravim od žene kuravu :-) zato tipla i linjavac zadovoljan :D :D :D
svakavih komentara sam cula od nasih muskaraca ali ovaj je dno dna.....nemoj se cuditi kad te domacica napusti zbog nekog potentnog koji cesce radi nocnu smjenu ..........
:D :D :D :D :thumbup: :razz:bom,bom ja noću spavam a radim,ujutro,popodne,poslijepodne i pred spavanje,nekada i nedeljom na ranču :D :D :D
Cukan91

#824 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Cukan91 »

Ja imam komsiju koji je 8 godina radio u Spaniji, projektovo bolnice, pun love... i tako okupi on nas na neku sjedeljku i prica kako je svojevremeno isao u 'posjete' onim eskort agencijama i 'zabavljo' se po sat dva sa nevidjeno lijepim curama. Okej... kontamo... lijepe spanjolke, ma daj... a on donese neki rokovnik i izvadi iz njega sliku sa jednom curom... koja je slobodno u rangu Adriane Lime & slicnih. Znaci... jako lijepa u faci, negovano tijelo, zgodna, pune usne, cvrste grudi u cipkanom brushalteru, vitak struk... ma profi manekenka!... naravno nisu se slikali ni u kakvoj neugodnoj pozi :D
Cijena? Bila osam stoja do hiljadarku. Sad kaze vjerojatno izmedju 5 i 8 stoja za takvu... Govorimo o eurima :D

Lik se ozenio prosle godine... sve je priznao zeni, nije pravila problem. Postoji buducnost, i postoji proslost.

Ja licno nikad ne bih otiso prostitutki pa sve da mi je poslijednje. Ne znam.. osjecao bih se jako glupo platiti za nesto sto svaki muskarac moze dobiti ako se samo malo potrudi... jer i cure imaju iste potrebe ko i mi, samo ih je drustveno okruzenje vijekovima tjeralo da te svoje potrebe suzbijaju.
zambaklija

#825 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by zambaklija »

Cukan91 wrote:Ja imam komsiju koji je 8 godina radio u Spaniji, projektovo bolnice, pun love... i tako okupi on nas na neku sjedeljku i prica kako je svojevremeno isao u 'posjete' onim eskort agencijama i 'zabavljo' se po sat dva sa nevidjeno lijepim curama. Okej... kontamo... lijepe spanjolke, ma daj... a on donese neki rokovnik i izvadi iz njega sliku sa jednom curom... koja je slobodno u rangu Adriane Lime & slicnih. Znaci... jako lijepa u faci, negovano tijelo, zgodna, pune usne, cvrste grudi u cipkanom brushalteru, vitak struk... ma profi manekenka!... naravno nisu se slikali ni u kakvoj neugodnoj pozi :D
Cijena? Bila osam stoja do hiljadarku. Sad kaze vjerojatno izmedju 5 i 8 stoja za takvu... Govorimo o eurima :D

Lik se ozenio prosle godine... sve je priznao zeni, nije pravila problem. Postoji buducnost, i postoji proslost.

Ja licno nikad ne bih otiso prostitutki pa sve da mi je poslijednje. Ne znam.. osjecao bih se jako glupo platiti za nesto sto svaki muskarac moze dobiti ako se samo malo potrudi... jer i cure imaju iste potrebe ko i mi, samo ih je drustveno okruzenje vijekovima tjeralo da te svoje potrebe suzbijaju.
to vrijedi samo do određene starosne dobi,žudnja,potreba je stalno tu :D
Post Reply