šime.sparina wrote:ja avde spasioca, jedini kojem je uspjelo da se probije u zepu
a vozi ih lokalni cojk
Moderator: anex
šime.sparina wrote:ja avde spasioca, jedini kojem je uspjelo da se probije u zepu
Apsolutno. Ja kad sam, prije nekog vremena, to isto rekla, rekoše mi da nisam normalna, "gdje ću to poredit".dr.gog wrote:Da li iko konta (ili sam ja možda otišao predaleko) da je FTV postala potpuno nalik nekadašnjoj SRNA-i sa huškačkim prilozima...
Na RTRS-u su daleko profesionalniji.dr.gog wrote:Jesam li ja lud ako kažem da je čak i RTRS deklarisanog četnika Dragana Davidovića daleko profesionalnija, od ponašanja prema eventualnim sugovornicima, do pitanja "druge strane"?
jestekaranana wrote:jeli ono neko ovdje jucer spomenuo sjevernu koreju?
ili je selmir forumash ili je prepisao odavde.
a prilozi, osim onog sa ivana, iz gradovaStupskaBitanga wrote:Da jesu rekli su napdaju respektabilnu uglednu kuču aaz
parafraziram ali suština je tu
A riječi tipa
Gnusne laži, mi smo heroji idemo svugdje
Majko
@kamen spoticanja - Samir Kaplan?!kamen spoticanja wrote:kazu da ce u sarajevo doci predstavnici drzavne televizije sjeverne koreje na federalnu televiziju po nove instrukcije...
VjecitiStudent wrote:Kad je Bakir H. od Avde Avdica napravio "uglednog kolumnistu" ispasce i od Nermina nekakav barem malo drazi vodja.zoom66 wrote:
jbg, od rukometasha iz konjica tesko je praviti kult lichnosti ali kult zajefrkancije apsolutely
Ne treba da budete šokirani,već ako imate neku trudnicu u blizini nemojte zvati hitnu pozovite FTV.StupskaBitanga wrote:ja sam šokiran šta je prva vijest u Dnevniku FTV i prilozi generalno![]()
![]()
![]()
rukopis Bakira H. tekst čitala Jelena B.reći za avaz da je respektabilan može samo idiot,samo idiot
Ovi tokmaci, od silnih informacija u zemlji i svijetu, citaju sta pise Kaplan na svome FB!? Jel ovo istrazivacko novinarstvo?StupskaBitanga wrote:A ovo za Kaplana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()