Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
ema_

#801 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ema_ »

Lud i ponosan wrote:
ema_ wrote:Zna li neko ako se odjavi net polovinom mjeseca, da li se plaća pola tog mjeseca ili čitav :-? ? Pitala večeras u BBI, žena ne zna, a ja bih info prije nego ponesem opremu na odjavu.
Pola.

Hjoj, imaš muštuluk ako bude tako :-D .
karanana

#802 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

ema_ wrote:Zna li neko ako se odjavi net polovinom mjeseca, da li se plaća pola tog mjeseca ili čitav :-? ? Pitala večeras u BBI, žena ne zna, a ja bih info prije nego ponesem opremu na odjavu.
sta odjavljujes? jeli trio?
sta ces uzeti umjesto?
ema_

#803 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ema_ »

Duo +, selim :)
karanana

#804 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

aha. reko nisi zadovoljna.
FKS-HZ

#805 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by FKS-HZ »

@ KPNCTNJAH
probaj na HS malo :P

Image
karanana

#806 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

sad je naslo kocit i ledit za vrijeme tekme.
karanana

#807 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

zamislite situaciju, kosarkaska utakmica. tim gubi 2 razlike sa 5 sekundi do kraja utakmice i ima loptu i krece u zadnji napad. i sad zamislite ovo govno mi zaledi i pocne odbrojavati, odbrojavati, odbrojavati i middleware not foundovati.....i vidim nema nista od tog i moram ustati u pola dva ujutro iskljuciti modem i ukljuciti modem. i konacno govno dodje sebi i vidim slavlje, ne vidi se parket, hiljade dusa na terenu slave. i vidim reprizu da je decko u zadnjoj stotinci dao nemoguc kos za tri poena i da je preokrenuo rezultat, odnosno da je njegov tim pobjedio za jedan poen razlike....a ja ceko da govno dodje sebi.

pa ne jebi mater middlewareu koji ne moze da bude pronadjen.
leeloo

#808 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by leeloo »

Posto vidim da se na temi vrti 10 ljudi i cujem neko negodovanje povodom kuharskih kanala... evo malo i druge tacke gledista. Ja sam sinoc presjedila vecer gledajuci 24Kitchen - Jedonstavni obroci. Dao mi ideju i danas rucak skuhala za pola sata... ukusan i zdrav :D

Da budem iskrena... Doq nikad nisam gledala... (lazem, jesam... bile su one neke holivdske price.. ili tako nesto)

I ne znam sta se bunite protiv kuharskih kanala... meni je ovaj bas onako sjeo... Sa zenske tacke gledista, lifestyle kanali mi odgovaraju i nadam se da ce ih biti vise...
clarion_

#809 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by clarion_ »

leeloo wrote:Posto vidim da se na temi vrti 10 ljudi i cujem neko negodovanje povodom kuharskih kanala... evo malo i druge tacke gledista. Ja sam sinoc presjedila vecer gledajuci 24Kitchen - Jedonstavni obroci. Dao mi ideju i danas rucak skuhala za pola sata... ukusan i zdrav :D

Da budem iskrena... Doq nikad nisam gledala... (lazem, jesam... bile su one neke holivdske price.. ili tako nesto)

I ne znam sta se bunite protiv kuharskih kanala... meni je ovaj bas onako sjeo... Sa zenske tacke gledista, lifestyle kanali mi odgovaraju i nadam se da ce ih biti vise...
i meni odgovara. posto pricaju holandski kojeg ni slovo ne razumijem, ukljucim, nastima sleep timer, i laganini sova ;)
chuchumbamayumbe

#810 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by chuchumbamayumbe »

leeloo wrote:Posto vidim da se na temi vrti 10 ljudi i cujem neko negodovanje povodom kuharskih kanala... evo malo i druge tacke gledista. Ja sam sinoc presjedila vecer gledajuci 24Kitchen - Jedonstavni obroci. Dao mi ideju i danas rucak skuhala za pola sata... ukusan i zdrav :D

Samo za zapisnik...ja se nisam bunio protiv kuharskog kanala, dapače...
Bolje da mi žena gleda to (što upravo i radi), nego turske safunice.
Neka kuhanja...
:)
novi.dan.nova.nafaka

#811 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by novi.dan.nova.nafaka »

chuchumbamayumbe wrote:

Samo za zapisnik...ja se nisam bunio protiv kuharskog kanala, dapače...
Bolje da mi žena gleda to (što upravo i radi), nego turske safunice.
Neka kuhanja...
:)
:mrgreen: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Apsolutno se slažem - mnogo je korisniji sadržaj nego glupe saFunice.
Eno moja dragana isto tako ne trepće dok gleda - masu recepata je pokupila. Te janjetina ovako, te janjetina onako (to mi je ostalo jer meso strašno volim), te neke supice, ma svega...
iceman2010

#812 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by iceman2010 »

novi.dan.nova.nafaka wrote: :mrgreen: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Apsolutno se slažem - mnogo je korisniji sadržaj nego glupe saFunice.
Eno moja dragana isto tako ne trepće dok gleda - masu recepata je pokupila. Te janjetina ovako, te janjetina onako (to mi je ostalo jer meso strašno volim), te neke supice, ma svega...
"Volim i ja janjetina al' nema!" :lol:
afannedim

#813 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

:lol:
moa

#814 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by moa »

SuperMIX wrote:Ljudi trebam jedan savjet. Prijatelj mi ima vikendicu na Trebeviću (blizu Zaltista i Vidikovca). E sad on bi tu zelio da internet ima. Ja sam mu predlozio Logosoft (mislim da je najbolji mada ima jos EPN i Blicnet). Sad ne zna da li je uopce moguc prikljucak buduci da mu je AP jako daleko (Pofalici) i koliki omjer tanjira mu treba. Bio bih vam zahvalan ako biste odgovorili.
Mislim da ti je lakse nazvat logosoft...
Ljuska_u_BaklaFi

#815 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Sto se tice Logosofta, tesko da mu se moze pomoci na toj lokaciji. Ipak kolega na 033/931-932 mu moze dati vise informacija.
novi.dan.nova.nafaka

#816 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by novi.dan.nova.nafaka »

SuperMIX wrote:Ljudi trebam jedan savjet. Prijatelj mi ima vikendicu na Trebeviću (blizu Zaltista i Vidikovca). E sad on bi tu zelio da internet ima. Ja sam mu predlozio Logosoft (mislim da je najbolji mada ima jos EPN i Blicnet). Sad ne zna da li je uopce moguc prikljucak buduci da mu je AP jako daleko (Pofalici) i koliki omjer tanjira mu treba. Bio bih vam zahvalan ako biste odgovorili.
SuperMIX

#817 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by SuperMIX »

Ljudi trebam jedan savjet. Prijatelj mi ima vikendicu na Trebeviću (blizu Zaltista i Vidikovca). E sad on bi tu zelio da internet ima. Ja sam mu predlozio Logosoft (mislim da je najbolji mada ima jos EPN i Blicnet). Sad ne zna da li je uopce moguc prikljucak buduci da mu je AP jako daleko (Pofalici) i koliki omjer tanjira mu treba. Bio bih vam zahvalan ako biste odgovorili.
afannedim

#818 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Troler sa TELEMACHA šta mu odgovarade pljuvać LOL-a
afannedim

#819 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

:run: briši na temu TM i tamo ih brani i hvali na sva zvona i sportklub brani
Miro Spiro
Grijem se na: toplotna pumpa
Vozim: Jensen Interceptor

#820 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Miro Spiro »

Ti mu Telemach spoji u vikendicu .Za svoga dobrog druga i kolut s optickim bi kotrljao do vikendice. :D Jos ako ima sestru :lol:
vryzas

#821 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by vryzas »

Nazovi Telemach...jos malo pa ce oni optikom gore stici i davati gigabitne brzine :lol: :lol: :lol: :lol: :D
Miro Spiro
Grijem se na: toplotna pumpa
Vozim: Jensen Interceptor

#822 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Miro Spiro »

vryzas wrote:

Nazovi Telemach...jos malo pa ce oni optikom gore stici i davati gigabitne brzine :lol: :lol: :lol: :lol: :D

FIBER to the ho..... pardon vikendica
vryzas

#823 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by vryzas »

Miro Spiro wrote:
vryzas wrote:

FIBER to the ho..... pardon vikendica

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
afannedim

#824 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

ima li neko problema sa SUPERTV koji god kanal da gledam svakih nekoliko minuta slika na sekundu stane pa nastavi i tako non stop
karanana

#825 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

afannedim wrote:ima li neko problema sa SUPERTV koji god kanal da gledam svakih nekoliko minuta slika na sekundu stane pa nastavi i tako non stop
ja sam sinoc imao takvih problema. 5-6 puta mi je ledilo da sam morao modem restartovati. a i internet padne.
nisam kuci pa ne znam sta se desava danas.
Post Reply