Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ema_ wrote:Zna li neko ako se odjavi net polovinom mjeseca, da li se plaća pola tog mjeseca ili čitav ? Pitala večeras u BBI, žena ne zna, a ja bih info prije nego ponesem opremu na odjavu.
ema_ wrote:Zna li neko ako se odjavi net polovinom mjeseca, da li se plaća pola tog mjeseca ili čitav ? Pitala večeras u BBI, žena ne zna, a ja bih info prije nego ponesem opremu na odjavu.
sta odjavljujes? jeli trio?
sta ces uzeti umjesto?
zamislite situaciju, kosarkaska utakmica. tim gubi 2 razlike sa 5 sekundi do kraja utakmice i ima loptu i krece u zadnji napad. i sad zamislite ovo govno mi zaledi i pocne odbrojavati, odbrojavati, odbrojavati i middleware not foundovati.....i vidim nema nista od tog i moram ustati u pola dva ujutro iskljuciti modem i ukljuciti modem. i konacno govno dodje sebi i vidim slavlje, ne vidi se parket, hiljade dusa na terenu slave. i vidim reprizu da je decko u zadnjoj stotinci dao nemoguc kos za tri poena i da je preokrenuo rezultat, odnosno da je njegov tim pobjedio za jedan poen razlike....a ja ceko da govno dodje sebi.
pa ne jebi mater middlewareu koji ne moze da bude pronadjen.
Posto vidim da se na temi vrti 10 ljudi i cujem neko negodovanje povodom kuharskih kanala... evo malo i druge tacke gledista. Ja sam sinoc presjedila vecer gledajuci 24Kitchen - Jedonstavni obroci. Dao mi ideju i danas rucak skuhala za pola sata... ukusan i zdrav
Da budem iskrena... Doq nikad nisam gledala... (lazem, jesam... bile su one neke holivdske price.. ili tako nesto)
I ne znam sta se bunite protiv kuharskih kanala... meni je ovaj bas onako sjeo... Sa zenske tacke gledista, lifestyle kanali mi odgovaraju i nadam se da ce ih biti vise...
leeloo wrote:Posto vidim da se na temi vrti 10 ljudi i cujem neko negodovanje povodom kuharskih kanala... evo malo i druge tacke gledista. Ja sam sinoc presjedila vecer gledajuci 24Kitchen - Jedonstavni obroci. Dao mi ideju i danas rucak skuhala za pola sata... ukusan i zdrav
Da budem iskrena... Doq nikad nisam gledala... (lazem, jesam... bile su one neke holivdske price.. ili tako nesto)
I ne znam sta se bunite protiv kuharskih kanala... meni je ovaj bas onako sjeo... Sa zenske tacke gledista, lifestyle kanali mi odgovaraju i nadam se da ce ih biti vise...
i meni odgovara. posto pricaju holandski kojeg ni slovo ne razumijem, ukljucim, nastima sleep timer, i laganini sova
leeloo wrote:Posto vidim da se na temi vrti 10 ljudi i cujem neko negodovanje povodom kuharskih kanala... evo malo i druge tacke gledista. Ja sam sinoc presjedila vecer gledajuci 24Kitchen - Jedonstavni obroci. Dao mi ideju i danas rucak skuhala za pola sata... ukusan i zdrav
Samo za zapisnik...ja se nisam bunio protiv kuharskog kanala, dapače...
Bolje da mi žena gleda to (što upravo i radi), nego turske safunice.
Neka kuhanja...
Samo za zapisnik...ja se nisam bunio protiv kuharskog kanala, dapače... Bolje da mi žena gleda to (što upravo i radi), nego turske safunice.
Neka kuhanja...
Apsolutno se slažem - mnogo je korisniji sadržaj nego glupe saFunice.
Eno moja dragana isto tako ne trepće dok gleda - masu recepata je pokupila. Te janjetina ovako, te janjetina onako (to mi je ostalo jer meso strašno volim), te neke supice, ma svega...
novi.dan.nova.nafaka wrote:
Apsolutno se slažem - mnogo je korisniji sadržaj nego glupe saFunice.
Eno moja dragana isto tako ne trepće dok gleda - masu recepata je pokupila. Te janjetina ovako, te janjetina onako (to mi je ostalo jer meso strašno volim), te neke supice, ma svega...
SuperMIX wrote:Ljudi trebam jedan savjet. Prijatelj mi ima vikendicu na Trebeviću (blizu Zaltista i Vidikovca). E sad on bi tu zelio da internet ima. Ja sam mu predlozio Logosoft (mislim da je najbolji mada ima jos EPN i Blicnet). Sad ne zna da li je uopce moguc prikljucak buduci da mu je AP jako daleko (Pofalici) i koliki omjer tanjira mu treba. Bio bih vam zahvalan ako biste odgovorili.
SuperMIX wrote:Ljudi trebam jedan savjet. Prijatelj mi ima vikendicu na Trebeviću (blizu Zaltista i Vidikovca). E sad on bi tu zelio da internet ima. Ja sam mu predlozio Logosoft (mislim da je najbolji mada ima jos EPN i Blicnet). Sad ne zna da li je uopce moguc prikljucak buduci da mu je AP jako daleko (Pofalici) i koliki omjer tanjira mu treba. Bio bih vam zahvalan ako biste odgovorili.
Ljudi trebam jedan savjet. Prijatelj mi ima vikendicu na Trebeviću (blizu Zaltista i Vidikovca). E sad on bi tu zelio da internet ima. Ja sam mu predlozio Logosoft (mislim da je najbolji mada ima jos EPN i Blicnet). Sad ne zna da li je uopce moguc prikljucak buduci da mu je AP jako daleko (Pofalici) i koliki omjer tanjira mu treba. Bio bih vam zahvalan ako biste odgovorili.
Ti mu Telemach spoji u vikendicu .Za svoga dobrog druga i kolut s optickim bi kotrljao do vikendice. Jos ako ima sestru
Nazovi Telemach...jos malo pa ce oni optikom gore stici i davati gigabitne brzine
Nazovi Telemach...jos malo pa ce oni optikom gore stici i davati gigabitne brzine
afannedim wrote:ima li neko problema sa SUPERTV koji god kanal da gledam svakih nekoliko minuta slika na sekundu stane pa nastavi i tako non stop
ja sam sinoc imao takvih problema. 5-6 puta mi je ledilo da sam morao modem restartovati. a i internet padne.
nisam kuci pa ne znam sta se desava danas.