Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Quaresma
#801 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
big foot je mit, ja u to ne vjerujem, mada ima mod za SA gdje ima to veliko stopalo
-
dezurni_ucenik
#802 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
.
Last edited by dezurni_ucenik on 23/03/2016 19:59, edited 1 time in total.
- Rootboi
#803 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kad vidjoh prvo teretanu na plazi pa onda jos i Vinewood natpis ohhh yeaaahhh!!!
- House
- BaDa
#805 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
valja docekati da izadje
sta vi mislite kad ce izaci?? ja nesta mislim april ili maj 
- House
#806 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BaDa wrote:valja docekati da izadjesta vi mislite kad ce izaci?? ja nesta mislim april ili maj
Juni sigurno
-
Bosnian Dragon
#807 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kako ti ovo opisa za operation flash point ispade ko iz filma nekog, nisam odavno nesta zanimljivije ovdje procitao, dodje mi da odmah instaliram neki flash point, mada sam probao bio dragon rising i nije mi se nimalo svidio jer je kretanje likova ocajno, a ni grafika nije cemuHendrix wrote:Svaka čast BF3 ali mi je smiješno kako se kurtche oko ovih aviona i tenkova, kao ima se svega za vozit...
Operation Flashpoint je ovo imao prije tačno 10 godina, i to nije bila ograničena mapa nego si imao ogromno ostrvo pa ti ako hoćeš izvoli i šetaj dva dana s kraja na kraj.
Armed Assault, kojeg rade tvorci flashpointa ima svako moguće vozilo, avion,brod, tenk, biciklo, motor,helikopter, traktor...neograničene mogućnosti, neograničene mape, sve je moguće. A u trećem nastavku ima i ronioce čak i podvodni svijet, da ne spominjem sva živa i neživa oružja.
Sjećam se scene iz multiplayera prije 5-6 godina, Operation Flashpoint, lik iskočio iz helikoptera u šumu, igramo hardcore simulaciju, nema pojma gdje je a on jedini ima radio za artiljeriju, mapa traje 2 sata, i mi idemo sa škodom po njega kroz šume da ga nađemo...u pola puta nas skontaju gdje smo, artiljeriju opiče 50ak metara od nas ( ne zaboravite ovo je sve preko mapa, nema GPS a ni zajebancije ), izbjegnemo to nađemo lika a onda nas tenk zaganja i mi preko livada sa škodom bježimo, nestane nam goriva i onda puzanje kroz travu do šume a na 20m čuješ gusjenice tenka kako cvile, e ajd sad skontaj na mapi gdje smo heheheheh... neopisiva zajebancija a realnost totalna.
BF3 je ok igra ali je u suštini arkadna igra, Armes Assault je više simulacija i za pravi multiplayer ratni doživljaj je meni ubjedljivo najbolji.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#808 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja sam sa starim Flashpointom imao problema
dođem do određene i misije i onda krkljanac... igra crashuje i totalno se restartuje napredak

dođem do određene i misije i onda krkljanac... igra crashuje i totalno se restartuje napredak
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#809 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zavrsio RAGE...kraj je totalno bullshit,nikakve borbe,uradis quest i zdrao.
- House
#810 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Decerto wrote:Zavrsio RAGE...kraj je totalno bullshit,nikakve borbe,uradis quest i zdrao.
Lineara mrtva
- Pokerboy11
#811 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
http://imageshack.us/photo/my-images/21 ... 893c9.jpg/
Vrlo slicni samo sto bi sad imao 60 - 61 god ;D
Gledam svi su optimisticni da ce gta biti prejeben tako da sam i ja
Ako ne izadje za PC a (hoce) kupujem xbox
"Why did I move here? I guess it was the weather,
Or the, I don't know that thing, that magic,
You see it in the movies,
I wanted to retire from what I was doing,
You know, from that, that line of work,
Be a good guy for once, a family man,
So, I bought a big house, came here, put my feet up,
Thought I'd be a dad like all the other dad's,
My kids, will be like the kids on TV, we play ball and sit in the sun,
But, well, you know how it is."
Vrlo slicni samo sto bi sad imao 60 - 61 god ;D
Gledam svi su optimisticni da ce gta biti prejeben tako da sam i ja
Ako ne izadje za PC a (hoce) kupujem xbox
"Why did I move here? I guess it was the weather,
Or the, I don't know that thing, that magic,
You see it in the movies,
I wanted to retire from what I was doing,
You know, from that, that line of work,
Be a good guy for once, a family man,
So, I bought a big house, came here, put my feet up,
Thought I'd be a dad like all the other dad's,
My kids, will be like the kids on TV, we play ball and sit in the sun,
But, well, you know how it is."
- Chmoljo
#812 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tommy Vercetti
napokon neko u čiji se lik može uživjeti...
a neki tamo gangsta tipovi
i oni 'anamo'

Tommy Vercetti
napokon neko u čiji se lik može uživjeti...
- Decerto
#813 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Probaj mafiu 2 ako nisi igrao.Chmoljo wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tommy Vercetti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napokon neko u čiji se lik može uživjeti...a neki tamo gangsta tipovi
i oni 'anamo'
![]()
![]()
- Chmoljo
#814 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nisam...
igrao bih da se može na mom računaru pokrenuti 
- Chmoljo
#815 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
da ste vi meni živi i zdravi, ja Mafiju prekucao prije 7 godina 
-
Hendrix
#816 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bosnian Dragon, Flashpoint je stara igra, ali je tada bila ispred vremena , simulacija.
Dragon rising uopšte nije na taj fol i promašaj je žešći, pravi nastavak flashpointa je Armed Assault koji je odlična igra ali nije za svakoga definitivno. Može se igrati i kao arkada neka glupa ali prava čar je u hardcore simulaciji i neograničenoj slobodi kretanja, radi šta ti je po volji nema pravila. Mene je to najviše privuklo u ovim igrama, što ne moram pratiti neki zacrtani put da završim neku misiju u SP, ima zadatak naravno ali hoću li ja doći do njega za 5 minuta ili 5 sati, nema veze. I to doprinosi realnosti koja je bez premca, u multiplayeru stvarno meni nema ravne igre.
Jedin način da skontaš kako ovo ide je da probaš Armed Assault, teško je i opisati šta se sve može i šta se nalazi u ovoj igri.
Dragon rising uopšte nije na taj fol i promašaj je žešći, pravi nastavak flashpointa je Armed Assault koji je odlična igra ali nije za svakoga definitivno. Može se igrati i kao arkada neka glupa ali prava čar je u hardcore simulaciji i neograničenoj slobodi kretanja, radi šta ti je po volji nema pravila. Mene je to najviše privuklo u ovim igrama, što ne moram pratiti neki zacrtani put da završim neku misiju u SP, ima zadatak naravno ali hoću li ja doći do njega za 5 minuta ili 5 sati, nema veze. I to doprinosi realnosti koja je bez premca, u multiplayeru stvarno meni nema ravne igre.
Jedin način da skontaš kako ovo ide je da probaš Armed Assault, teško je i opisati šta se sve može i šta se nalazi u ovoj igri.
- Decerto
#817 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma joj...ja skinuo armed assault,grafika je odlicna,oruzje takodje,ali upravljanje helikopterom je uzas.Zbog toga sam je i obrisao lol,jer sam battlefield igrao zbog helica,bilo support ili attack,helic uvijek.Ovamo ti ubacili nekih 20 komandi za upravljanje,a i kad ih naucis,opet se sjebes dok ga okrenes.Nije to za mene xDHendrix wrote:Bosnian Dragon, Flashpoint je stara igra, ali je tada bila ispred vremena , simulacija.
- BaDa
#818 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
joj koji sam ja peh zvao da za battlefield da kupim kaze nema limited edition
tek za koji dan
- BaDa
#819 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
a znaci ako uzmem obicni BF3 onda moram dodatno placati za dlc-oveOzil wrote:Kako brezobrazan naziv: " limited edition " - kako da ne
- Quaresma
#820 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
tjesi se tim da ce dlc tek nekad u decembru igrati, ja ne znam sta je diceu, igrica milionima ljudi crasha, a oni nista, njima je bitno da su oni zgrnuli 5 mil prodanih kopija. sraim ih bilo, jos kazu da ce u buduce consoleshit biti primarna platforma, dabogda im se sve od glavu obilo. nema onog starog dicea
-
Bosnian Dragon
#821 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
igras li ti armed assault da ga skinem pa da zajedno igramo, ako se moze igrati sa pirat verzijom multiplayer, ti ovo kako si opisao fakat izgleda ko veoma zanimljiva igra, samo eto ja kad sam probat taj dragon rising, nista mi nije bilo jasno, niti znam sta mi je zadatak niti vidim svoje ljudi vazda ja sam na mapi, nemam pojma sta trebam raditi...Hendrix wrote:Bosnian Dragon, Flashpoint je stara igra, ali je tada bila ispred vremena , simulacija.
-
Bosnian Dragon
#822 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
moze li mi neko objasniti kako da instaliram bf3, skinuo sam ga ali trazi mi neki online check, i nakon toga nesto mi na ceskom jeziku iskoci i zatvori instalaciju, i treba li mi Origin da bi igrao pirat verziju, jer evo trazi mi da ga instaliram
-
Hendrix
#823 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A ne igram više ja, nemam vremena. 
Iako sam bio dobro zaglibio, ako vec hoces ozbiljnije da igras potrazi Charlie Foxtrot forum online, ljudi organizuju bitke svake nedelje ali ovo je ozbiljna multiplayer scena. Igra po 80-100 igrača odjednom, i nema zajebancije, radio veze, lanac komandovanja , taktike, jednom kad probaš to sve ove ostale MP igre postaju šega.
Zvukovi su realni da ne mogu bit realniji osim u stvarnosti .
Iako sam bio dobro zaglibio, ako vec hoces ozbiljnije da igras potrazi Charlie Foxtrot forum online, ljudi organizuju bitke svake nedelje ali ovo je ozbiljna multiplayer scena. Igra po 80-100 igrača odjednom, i nema zajebancije, radio veze, lanac komandovanja , taktike, jednom kad probaš to sve ove ostale MP igre postaju šega.
Zvukovi su realni da ne mogu bit realniji osim u stvarnosti .
- BaDa
#824 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma dobro nema veze kad izlazi dlc ali opet bolje odmah da uzmem ovaj limited edition i bar sam onda miranQuaresma wrote:tjesi se tim da ce dlc tek nekad u decembru igrati, ja ne znam sta je diceu, igrica milionima ljudi crasha, a oni nista, njima je bitno da su oni zgrnuli 5 mil prodanih kopija. sraim ih bilo, jos kazu da ce u buduce consoleshit biti primarna platforma, dabogda im se sve od glavu obilo. nema onog starog dicea
- Quaresma
#825 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BaDa wrote:ma dobro nema veze kad izlazi dlc ali opet bolje odmah da uzmem ovaj limited edition i bar sam onda miranQuaresma wrote:tjesi se tim da ce dlc tek nekad u decembru igrati, ja ne znam sta je diceu, igrica milionima ljudi crasha, a oni nista, njima je bitno da su oni zgrnuli 5 mil prodanih kopija. sraim ih bilo, jos kazu da ce u buduce consoleshit biti primarna platforma, dabogda im se sve od glavu obilo. nema onog starog dicea
vala, ako to ne rijese do izlaska mw3, ja cu onda igrat bf2, bc2 i mw3, stacu, ja dajem pare za neoptimizovano ßranje.