La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonVito
#801 Re: Real Madrid C.F.
Znaci ne vrijedi isto. OK
- burek_in_space
#802 Re: Real Madrid C.F.
I ti kad se ne budesh pravio lud, i trollao po temama, namjerno dizao tenzije, oglushavao se na upozorenja moderatora ( mnozhina ), imacesh tretman kao i svi ostali forumashi koji poshtuju pravila foruma.DonVito wrote:Znaci ne vrijedi isto. OK
A do tada, jebi ga zha...ustvari, nije mi zhao.
- respo
#803 Re: Real Madrid C.F.
to onda znaci da je prvi igru procitao kopenhagen na celu sa solbakenom pa tek ona emeriji i ostaliskenderija04 wrote:Prije dvije godine na Mestalli. Peto kolo cini mi se
- respo
#804 Re: Real Madrid C.F.
a emery pokupio od solbakena ondadinty2 wrote:,,to i jeste pokupio od emerya,,![]()
.,ma nisam ga ni ja proglasio nekim inovatorom nego zaista jeste prvi poceo igrati pressing protiv barce a reala je par puta nadigrao,, veoma dobar takticar, inovator nije.
- DonVito
- respo
#806 Re: Spanska liga ( Primera División )
1
1
1
x
x
x
2
2
1
2
1
1
x
x
x
2
2
1
2
-
fixer
#807 Re: Real Madrid C.F.
Bravo. Vidi se ko prati. Sto bi ja sad milione postova razmjenjivao sa neznalicama?skenderija04 wrote: Nije prodao Unai vec banka isto kao i Villu,Matu,Silvu. Valencia je bila pod finansijskom kontrolom. Pogledaj kako stoje radovi na novom stadionu.Napustena gradjevia.@ Fixer mozda pretjeruje oko Emeryja ali u dosta stvari sto je napisao ima pravo. Prvi je stavio flastera na X.Alonsu na polovini Reala . Bernabeu 0-0. Prvi je napao Barcelonu gdje pep nije imao rjerenje za Mathieua koji je bio krilo i tako neutralisao Alvesa (2:2 Mestalla)
Apsolutno mi nije jasno kako neki pojedinci fulaju ovaj dio. Haj ako su navijaci Barce, pa ne znaju sta je Unai uradio Realu, ali ne sjecati se ni te utakmice same Barce, a raspravljati je bezobrazluk.
Ja ne pretjerujem sa Unaiem, jer ne pravim od njega zvijer trenera, ali nekom treneru koji je u par sedmica rijesio dva kluba, od toga jedan enigma klub mnogim vecim trenerima, ja itekako moram njemu da priznam inovativnost. Joseu je dao zadatak kojeg nije rijesio svo vrijeme bivanja u Realu, a spiskao je pare i na Sahina i Modrica.
Medjutim, haj da pricamo po cemu bi Jose i Pep bili veci inovatori od njega. Oni su sigurno veci treneri, veci motivatori, ali sta su to novo dali fudbalu u tih par sezona u Spaniji? Dakle ne racunam tu eru Josea van Reala.
-
fixer
#808 Re: Real Madrid C.F.
Nije on dobar takticar sto je izvukao remi, nego sto je nasao manu koju su kasnije svi eksploatisali. Pa nakon tog remija Valencije i Barcelone, sve ekipe u iducim kolima su pokusavale igrati isto. Ali sve. Neko manje uspjesno, neko vise. Valdez je pravio milion gresaka, Barcelona, kojoj je lopta svetinja, izbacivala je loptu panicno u aut. O napadu se haman nije stiglo vise razmisljati. Sve aktivnosti su bile usmjerene na izvlacenje lopte na drugu polovicu.Madrid wrote:Nakon ove rasprave imam osjecaj da je dobar takticar onaj ciji tim pobjedi Reala ili Barcelonu, ili ih bar nadigra![]()
Svaka ekipa ima los dan, nekad su i nezainteresovani, ustvari cini mi se da su Real i Barca izgledali nezainteresovani jos na pola sezone kad se je realno i znalo ko osvaja titulu, zato su neke njihove utakmice bile zanimljivije vec sto bi inace bile![]()
Meni su cudne ekipe poput Valencie, protiv najjaceg dvojca se napale, to bi se reklo konkurent za titulu, a tamo u utakmicama koje bi realno trebali dobit pucaju corke...
Last edited by fixer on 09/07/2013 22:17, edited 1 time in total.
-
fixer
#809 Re: Real Madrid C.F.
Najuspjesnija liga, najefikasnija i sa najvise bodova je bila za vrijeme Jose-a. Kako nije ponudio igru? Sta vise navijaci zele od prosjecno 3 gola po tekmi?dinty2 wrote:
,,nisam ja ni htio napisati da je on prosjecan trener, to ne moze niko normalan reci, covjek je vrhunski trener, takticar i motivator, ali u realu je odradio veoma los posao.,,zakacio se za barcelonu svim i svacim a ostali ga tamburali i nadigravali kako hoce.. nego nije to poenta, poenta je da ga ti branis a s njim je madrid dosegao najvece levele seljakluka.![]()
,, i da, moras znati da raja u madridu ne zeli samo trofeje vec i lijepu igru.,,zbog toga su barca i real 2 specificna kluba, mourinho je donekle dao trofeje(iako je i tu poprilicno tanak) ali igru nije i zato ga se nece rado sjecati madridisti.
-
fixer
#810 Re: Real Madrid C.F.
Nije prodao Unai vec banka isto kao i Villu,Matu,Silvu. Valencia je bila pod finansijskom kontrolom. Pogledaj kako stoje radovi na novom stadionu.Napustena gradjevia.@ Fixer mozda pretjeruje oko Emeryja ali u dosta stvari sto je napisao ima pravo. Prvi je stavio flastera na X.Alonsu na polovini Reala . Bernabeu 0-0. Prvi je napao Barcelonu gdje pep nije imao rjerenje za Mathieua koji je bio krilo i tako neutralisao Alvesa (2:2 Mestalla)LSD wrote:
Nešto si se zbunio gadno....nikad Emery nije pobjedio Barcu, vec ti rekoh....nikad joj nije pravio probleme, uvijek je gubio tekme....i Osasuna zna pobjediti Barcu, znaci li to da je njen trener strašan inovator
![]()
Ne znam što ga dižeš toliko i smatraš vanserijskim inovatorom, kad ima drugih trenera koji su znali Barci zadati problema.
Ništa on nije inovirao u svijetu fudbala , da bi sad o njemu pricali neke posebne price.
Gubio je po 5 razlike cesto....prema tome, nema potrebe da dalje forsiraš pricu u kojoj se evidentno gubiš.
Odgovorio ti je skenderija ko nema pojma.
-
LSD
#811 Re: Spanska liga ( Primera División )
wow
samo jednom jednu tekmu izvukao 2-2 i sad je genije taktike i inovacija

Šta bi se tek pisalo o njemu da je kojim slucajem barem jednom pobjedio Barcu
Šta bi se tek pisalo o njemu da je kojim slucajem barem jednom pobjedio Barcu
Last edited by LSD on 09/07/2013 22:26, edited 1 time in total.
- DonVito
#812 Re: Spanska liga ( Primera División )
LSD wrote:wowsamo jednom jednu tekmu izvukao 2-2 i sad je genije taktike i inovacija
![]()
-
fixer
#813 Re: Spanska liga ( Primera División )
Pa citas li ti? Haj sto mene ne citas, ali citas li skenderiju? Covjek je napravio obrazac igranja s Barcom. Ko god ej otad igrao s njom, od velikih klubova naravno, igrao je na taj nacin. Od tad Barca nikog velikog nije pobjedila.LSD wrote:wowsamo jednom jednu tekmu izvukao 2-2 i sad je genije taktike i inovacija
![]()
- DonVito
#814 Re: Spanska liga ( Primera División )
Kako je Celzi pobjedio ?
-
LSD
#815 Re: Spanska liga ( Primera División )
fixer wrote:Pa citas li ti? Haj sto mene ne citas, ali citas li skenderiju? Covjek je napravio obrazac igranja s Barcom. Ko god ej otad igrao s njom, od velikih klubova naravno, igrao je na taj nacin. Od tad Barca nikog velikog nije pobjedila.LSD wrote:wowsamo jednom jednu tekmu izvukao 2-2 i sad je genije taktike i inovacija
![]()
Rekoh, šta bi se tek pisalo o Emeryu da je barem jednom pobjedio u životu
Last edited by LSD on 09/07/2013 22:30, edited 1 time in total.
-
fixer
#816 Re: Spanska liga ( Primera División )
Na srecu. Bukvalno.DonVito wrote:Kako je Celzi pobjedio ?
-
fixer
#817 Re: Spanska liga ( Primera División )
Sta bi tek ti sad pisao da si bio u pravu?LSD wrote:![]()
![]()
dohako joj Unai
- Kemal Malovčić
#818 Re: Spanska liga ( Primera División )
idemo u obaranje rekorda, mesi neymar i ja
-
LSD
#819 Re: Spanska liga ( Primera División )
https://www.youtube.com/watch?v=nRFQEymUqrEfixer wrote:Sta bi tek ti sad pisao da si bio u pravu?LSD wrote:![]()
![]()
dohako joj Unai
https://www.youtube.com/watch?v=umEE0ZWYn88
https://www.youtube.com/watch?v=CTuAwxbzw8c
Jarane, ja mislim da su to ti inovativni obrasci Emerya
-
fixer
#820 Re: Spanska liga ( Primera División )
Sad bi ja s tobom trebao raspravljat?LSD wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=nRFQEymUqrE
Jarane, ja mislim da su to ti inovativni obrasci Emerya...ne znam šta ti misliš
Isti si ko i 505. Razumijes se samo u linkove, gifove i youtube. Vlastito misljenje - nula bodova. Dijalektika ti je pojam nedosanjani.
Ugledaj se malo na skenderiju. Bez obzira sto se cesto necemo sloziti, covjek je za tebe primjer onog sto nikad neces biti.
-
LSD
#821 Re: Spanska liga ( Primera División )
Važi dogovorenofixer wrote:Sad bi ja s tobom trebao raspravljat?LSD wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=nRFQEymUqrE
Jarane, ja mislim da su to ti inovativni obrasci Emerya...ne znam šta ti misliš
Isti si ko i 505. Razumijes se samo u linkove, gifove i youtube. Vlastito misljenje - nula bodova. Dijalektika ti je pojam nedosanjani.
Ugledaj se malo na skenderiju. Bez obzira sto se cesto necemo sloziti, covjek je za tebe primjer onog sto nikad neces biti.
Ugledaj se i ti na Ultimu i uci od njega o fudbalu i kulturi komunikacije
-
fixer
#822 Re: Spanska liga ( Primera División )
Covjek koji najvise prati spanski fudbal je priznao da je tacno ovo sto ja pricam. Oni koji utakmicu gledaju samo na youtube klipovim negiraju. Sve je jasno.LSD wrote: Važi dogovoreno![]()
![]()
-
LSD
#823 Re: Spanska liga ( Primera División )
Skenderija ti je napisao da pretjeruješ, Ultima ti je napisao da je Pep mnogo veci inovator od Emerya....sve ljudi koji poznaju daleko bolje fudbal od tebe, realno.fixer wrote:Covjek koji najvise prati spanski fudbal je priznao da je tacno ovo sto ja pricam. Oni koji utakmicu gledaju samo na youtube klipovim negiraju. Sve je jasno.LSD wrote: Važi dogovoreno![]()
![]()
I ti opet po svome, tvrdoglavo glavom kroz zid.
Sve je jasno.
-
fixer
#824 Re: Spanska liga ( Primera División )
Fixer mozda pretjeruje oko Emeryja ali u dosta stvari sto je napisao ima pravo. Prvi je stavio flastera na X.Alonsu na polovini Reala . Bernabeu 0-0. Prvi je napao Barcelonu gdje pep nije imao rjerenje za Mathieua koji je bio krilo i tako neutralisao AlvesaLSD wrote:Skenderija ti je napisao da pretjeruješ, Ultima ti je napisao da je Pep mnogo veci inovator od Emerya....sve ljudi koji poznaju daleko bolje fudbal od tebe, realno.fixer wrote:Covjek koji najvise prati spanski fudbal je priznao da je tacno ovo sto ja pricam. Oni koji utakmicu gledaju samo na youtube klipovim negiraju. Sve je jasno.LSD wrote: Važi dogovoreno![]()
![]()
I ti opet po svome, tvrdoglavo glavom kroz zid.
Sve je jasno.
Da ne kazem da ti nisi imao pojma o kojoj utakmici je rijec. Navijac, nema sta.
Haj valjda ce ti sa bojama biti lakse.
Ultima i njegovi sms-ovi. Pep ima ovo-ono, a kad treba elaborirati - nista, krompir. Naravno, kad kaze misljenje, elaborira ga, onda ga treba braniti.
-
LSD
#825 Re: Spanska liga ( Primera División )
Ti covjece velicas Emerya na osnovu jedne tekme u kojoj je izvukao 2-2
A šta je sa ostalim prije,a i poslije tih 2-2
Hoces da ti stavim klipove da se uvijereš kako je prolazio taj strašni "inovator" koji zadaje neke takticke obrasce
Prihvatio si se jedne tekme i ne popuštaš (kao to je neka strašna tekma, iako je jedva izvukao remi)...to je odlika tvrdoglavih ljudi, kojima se ne može ništa dokazati ni objasniti
Pa pobjeđivali (pobjeđivali ponavljam) su Barcu i treneri Osasune ili Sociedada...pa što njih ne pominješ kao neke bitne obrasce
Ah znam, i ne znaš za te utakmice.
A šta je sa ostalim prije,a i poslije tih 2-2
Hoces da ti stavim klipove da se uvijereš kako je prolazio taj strašni "inovator" koji zadaje neke takticke obrasce
Prihvatio si se jedne tekme i ne popuštaš (kao to je neka strašna tekma, iako je jedva izvukao remi)...to je odlika tvrdoglavih ljudi, kojima se ne može ništa dokazati ni objasniti
Pa pobjeđivali (pobjeđivali ponavljam) su Barcu i treneri Osasune ili Sociedada...pa što njih ne pominješ kao neke bitne obrasce
Ah znam, i ne znaš za te utakmice.