Balašević u Sarajevu ?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kredenac-ac

#801 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by kredenac-ac »

narucila sam karte prije tacno mjesec i 4 dana i to 4 (naravno nisam mogla birati koje hocu nego samo parter). pisala mailove (4 maila) jer me niko nije kontaktirao dalje, juce zvala cijeli dan, danas cijelo jutro i na kraju se javi zena i kaze kako karata nema da je ona u neugodnoj situaciji da je njoj ostavljen najgori dio posla blabla nikog od sefova nema, ljudi zovu, karata nema?!?!??!?!??!?!?!?

mislim, sta!??!??!?!?
Jeff Bingham

#802 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Jeff Bingham »

kakvi idioti :-) svasta
Cholina_Lokica

#803 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Cholina_Lokica »

Ja isto rezervisala karte preko njih. Isto sat kad su karte pustene u prodaju, i uredno otisla na Skedneriju po karte koje sam uredno dobila... Bez ikakvih problema
Dee-Dee_13

#804 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Dee-Dee_13 »

I ja sad čitam ove postove i kontam bas sam imala srece :) Narucila sam karte preko kupikartu.ba. Sljedece sedmice covjek me pozvao i dostavio mi karte :) Ali vidim komentare ljudi na kupikartu.ba, da jos uvijek postoje ljudi kojima karte nisu dostavljene :-?

SUTRA PETAK :D :D :D Idemooooooo :dance:
boki86

#805 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by boki86 »

wildflower wrote:
kredenac-ac wrote:Molila bih sarajevo-x.com da objavi tekst o prevari portala kupikartu.ba ukoliko je potrebno i nema dovoljno ljudi koji se slazu s ovim spremna sam i platiti tekst samo da se obznani koliki su kreteni i kako izradjuju ljude :x
Slazem se! T o treba da se javno obznani, stvarno je jadan i odvratan nacin na koji su oni odlucili doci do lake zarade. Ne bi me cudilo da sam Djole odbije da ikad vise dodje u Sarajevo nakon ovoga (ali ne bi bilo prvi put, pa opet...) Svi bi da zaradjuju preko njegovih ledja kad vide koliko ima ljudi koji ga vole i koji su spremni platiti da ga gledaju.

Stvarno je indikativno da preprodavaci imaju toliki broj karata za tribine, a da ih se normalno nije moglo rezervisati. Znaju ljudi da ce biti i starijih ljudi, koji zele sjediti i uzivati na koncartu.

Ljudi karte su sve iste, bez obzira pisalo parter ili tribine. Ko je ikada bio u Zetri na koncertu zna da su tribine spojene sa parterom, tako da sasvim regularno mozete ici s jednih na druge...Ne kontam ove ljude koji daju dodatne pare za karte na TRIBINAMA kada toga NEMA.

Svi koji imaju regularne karte, bilo za teren ili parter, ce moci normalno da budu gdje zele. Naravno da ce veca navala biti na tribine, pa ce za njih trebati i ranije doci, ali sve ce to biti spojeno.

Ne nasjedajte na price mijenjam tribine za parter uz nadoplatu!!!!!!!
wildflower

#806 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by wildflower »

Pa ne bih ja bas rekla da ce biti tako. Bila sam i ja na koncertima u Zetri, ali za ovaj sumnjam da ce biti sve otvoreno. Jest da rijec organizatora u ovom slucaju skoro nista ne znaci, ali kad sam ih zvala i oni su mi to potvrdili.
maximilijana

#807 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by maximilijana »

ja mislim da je na Gibonniju bilo odvojeno parter i tribine , poseban ulaz i pregeldavale su se karte...
kao i za Lepu Brenu :D :D :D :D :D :D :P :P :P
ma sto vise razmisljamo vise se smaramo :) dobro je da organizator nije pobjegao sa parama :D
i ne logicno mi je onda sto su stampali posebno karte na kojima pise parter i na kojima pise tribine :)
kredenac-ac

#808 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by kredenac-ac »

babyline wrote:samo da javim da evo vec padaju cijene kod svercera :cry:
koliko i gdje plsss
Cholina_Lokica

#809 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Cholina_Lokica »

Kad pocne koncert sutra prodavace karte za cenera samo da ih se rjese
maximilijana

#810 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by maximilijana »

Cholina_Lokica wrote:Kad pocne koncert sutra prodavace karte za cenera samo da ih se rjese

sjecam se za B.Dugme..na kraju djaba djelili hahahahah
lijan

#811 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by lijan »

Prodajem 4 karte za film,cijena 1 ulaznice je 10km...Sarajevo ... mob.063/741-643
Last edited by lijan on 17/11/2011 23:41, edited 2 times in total.
dharma

#812 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by dharma »

the_wings wrote:
dharma wrote:Ljudi, koliko kasni on sa koncertima i sa svim. Vi koji ste bili uputite nas :D vise me zanima za film, jer bi me pravo obradovalo da u 9 pocne premijera :)

Zahvaljujem :D
koncert zna kasniti, ali ne duze od pola sata...a film je na vakat uvijek bio, sve zavisi kad raja udje... ;)

E hvala ti puno, nadam se da ce biti tako, bar za film :)
Masha.sa

#813 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Masha.sa »

https://www.facebook.com/event.php?eid=198200436922088

veceras zagrijavanje. :D
Nastupaju:
• Vlada Pilot - Beograd
• Balašević tribute band „Kao rani mraz“ (Teo de Privitellio) - Rijeka
• Balašević tribute orchestra
• Balašević tribute band „Tajni gaz“ - Sarajevo

usitnilo! :-)
Maybach

#814 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Maybach »

Imacu ja mozda sutra jednu kartu,parter,dajem za onoliko koliko je bila,znaci 25KM
amy-ra

#815 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by amy-ra »

Maybach wrote:Imacu ja mozda sutra jednu kartu,parter,dajem za onoliko koliko je bila,znaci 25KM
to "mozda" i jest problem.. pogledala sam na piku oglase.. ljudi daju i po 60 km za koncert, a za film su karte po 40 km..(pretjerano).. zato sam ja ipak na kraju zadovoljna ovom sigurnom kartom koju sam platila malo vise :)
boki86

#816 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by boki86 »

maximilijana wrote:ja mislim da je na Gibonniju bilo odvojeno parter i tribine , poseban ulaz i pregeldavale su se karte...
ma sto vise razmisljamo vise se smaramo :) dobro je da organizator nije pobjegao sa parama :D
i ne logicno mi je onda sto su stampali posebno karte na kojima pise parter i na kojima pise tribine :)
bio sam i ja na Gibonijevom koncertu, ali su karte za parter bile 10, a za tribine 12 ili tako nesto. Nema logike da je ista cijena karata za parter i tribine, jedina logika je da nema razlike:)

a Tony, Ilic, Crvena Jabuka, Samardzic itd sve je bilo isto, mogao si i na parter i tribine. Jedino je Halid imao odvojeno ako se ne varam..
Strpljiva

#817 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Strpljiva »

boki86 wrote:
maximilijana wrote:ja mislim da je na Gibonniju bilo odvojeno parter i tribine , poseban ulaz i pregeldavale su se karte...
bio sam i ja na Gibonijevom koncertu, ali su karte za parter bile 10, a za tribine 12 ili tako nesto. Nema logike da je ista cijena karata za parter i tribine, jedina logika je da nema razlike:)

a Tony, Ilic, Crvena Jabuka, Samardzic itd sve je bilo isto, mogao si i na parter i tribine. Jedino je Halid imao odvojeno ako se ne varam..
Imao je i Čola 2007.
Rosebud_

#818 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Rosebud_ »

boki86 wrote:

Ja sam za koncert Parnog valjka imala 4 karte, dvije za tribine i dvije za parter, i ovo dvoje koje je zavrsilo na parteru je bez ikakvih problema bilo s nama na tribinama.

Kol'ko se naplacuje parking ispred Zetre, i kad je "normalno" vrijeme za pocetak okupljanja? :)
ella_sa

#819 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by ella_sa »

Samo za info, obziom da sam bila na koncertu u Slavonskom Brodu, koncert pocinje tacno na vrijeme ( bar je tako bilo u HR ) i ne mogu se unijeti fotoaparati ni kamere. Ne znam da li je organizator upozorio na ovo, al eto mi smo morali vratiti aparat u auto.
amy-ra

#820 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by amy-ra »

ella_sa wrote:Samo za info, obziom da sam bila na koncertu u Slavonskom Brodu, koncert pocinje tacno na vrijeme ( bar je tako bilo u HR ) i ne mogu se unijeti fotoaparati ni kamere. Ne znam da li je organizator upozorio na ovo, al eto mi smo morali vratiti aparat u auto.
vec sam pisala o svim detaljima s koncerta u Sl. brodu.. i mene su pokusali vratiti jer sam imala aparat... naravno prosvercala sam ga, (opet ponavljam ne pitaj kako :)) i opet cu.. u sl brodu je sve bljestalo od bliceva, dakle nisam bila jedina :)
Gooch

#821 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Gooch »

Sto se tice fotoaparata ja sam procitala da se profesionalni ne mogu unijeti, "normalni" digitalci da mogu. Ovi sa akreditacijom ce moci slikati prvih 15 minuta, dalje ne smiju.
Ja sam u Splitu bila i bez ikakvih problema unijela aparat i na film i na koncert s tim da su za film prijateljici pravili problem ali na kraju ipak pustili. U drugim gradovima u Hr sam cula da nije bilo dozvoljeno.

A i mene zanima od koliko sati ce se moci uci u Zetru? Zna li neko slucajno? :)
mayab

#822 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by mayab »

J
Last edited by mayab on 17/11/2011 20:58, edited 1 time in total.
Čudna sorta

#823 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Čudna sorta »

Jedva čekam sutra! :dance: :music2: :dance:
Ajvi

#824 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Ajvi »

Prodajem 2 karte (paket) za Balaša - parter, svi zainteresovani nek se jave na private
foxy13

#825 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by foxy13 »

Ja sam izgleda zaista imala sreće sa portalom kupikartu.ba, jer sam je uspjela dobiti, na vrijeme. Ali čitajući sve komentare do sada na ovoj temi, ne znam da li je ovo njihovo objašnjenje smiješno ili žalosno!

http://www.sarajevo-x.com/showtime/muzi ... /111117132
Post Reply