BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Baudelaire

#801 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Baudelaire »

leet wrote:sve i da je pandza treb'o dobit' karton, bio je red da se i nama nekad nesto pokloni.. :mrgreen:
Nije ni Pandža trebao, da se razumijemo, ali meni je jedino logično bilo, ako će već davati karton, da ga da Pandži jer ovaj frajer je bio odgurnut. Nije baš da je glumio udarac neki u facu kao što simulatori obično rade, a i nije tražio od sudije da sankcioniše Pandžu. Da se razumijemo, ovakav karton nam protiv Rumunije ne bi bio sviran, da ne idem dalje. Francusku ne treba u tom segmentu ni zamišljati.
LSD

#802 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by LSD »

Evo klipa sa boljim snimkom....Kalachev (br.4) je glumio, bacio se totalno neprirodno...Pandža ga dohvatio nije kako treba...a to je simuliranje što povlaci kaznu žutim kartonom...pogledati na 1:24.
Prije toga isti igrac sa brojem 4. Kalachev je dobio žuti karton nakon starta sa leđa na Lulića (a i ono se vrlo lako moglo okarekterisati kao crveni karton automatski, start s leđa sa dvije noge - e tu ga je Atkinson malo pripazio cak)...poledati na 1:36.
Nema govora, to što ti tvrdiš, da nas je sudija pripazio.

mejdanbl

#803 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mejdanbl »

alphonse kauders wrote:Apsolutno nema veze što Francuzima fali pola tima dok god kod njih na klupi sjedi Blanc, a nama Sušić.

U prvoj utakmici se vidjelo šta znači kada trener izvuče maksimum iz ekipe, dok naš vrli selektor nije uspio da mu ekipa puna nazovi zvijezda na domaćem terenu čestito opuca protivniku po golu.

Dakle, ne treba uopšte gledati ko će igrati kod Francuza - njih će Blanc već nekako posložiti pa će opet neko kao Diarra izgledati kao FIFA igrač decenije, a naši će izgledati kao gomila izbezumljenih rekreativaca:)

Na stranu što je dosad Sušić uradio, jednostavno kad god se igra protiv malo jačeg ispliva njegova trenerska limitiranost na vidjelo.

Fakat, ali fakat bih volio da me razuvjeri, ali od te prve utakmice protiv Francuske, preko jada protiv Albanije s kulminacijom nijemog posmatranja potopa protiv Rumunije, ja u njega nemam ni mrve povjerenja. Džaba tu pobjede protiv Bjelorusije, jednostavno ne vidim njega kao nekog ko će nas odvesti bilo gdje.

Eto, ako me razuvjeri-priznajem ga kao trenera stoljeća, ali na osnovu dosadašnjeg iskustva ostade ipak Panini album opet bez naših:))
Hajde nadji boljeg trenera za 5000 eura mjesecno. Toliko u Evropi zaradjuju u boljim treceligasima. Druga stvar je da smo mi igracki limitirani, i kad su svi zdravi nema 11 igraca koji igraju u ligama petice. Nema sad tu selektor puno kontati imas dvije tri varijante i to je to. Ne bi ni Ferguson mogao puno toga promjeniti.
mejdanbl

#804 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mejdanbl »

žuti wrote:dajte nek neko nabrzinu izbaci moguce protivnike u Baražu.... :)

Najbolji je papetov pristup pred ove dvije utamkice, covjek mi se poceo svidjati.... :D
Najvrerovatnije idu ovi:

A turska/belgija
B rusija/irska (moguce najbolji 2)
C srbija/slovenija
E svedska/madzarska (moguce najbolji 2)
F grcka/hrvatska (moguce najbolji 2)
G svicarska/crna gora
H potugal/danska
I ceska/skotska

Nesto mislim, ako bi Albanci uspjeli uzeti bod Francuzima, koji ce biti oslabljeni (posebno bez Riberyja), to znaci da ce ih i posteno izmoriti posebno napadace. U tom slucaju ne bih nista kalkulisao oko kartona, vec isao sa 110% na nerijeseno ili pobjedu, nek Spaha i raja krpe kako stignu.
Objektivno gledajuci, ako ne mozemo jednoj umornoj, frustriranoj i oslabljenoj Francuskoj uzeti bod u gostima, sta cemo na EP. Tamo ce sve ekipe biti isto jake ili jace od ove Francuske. U barazu ista prica jer cemo po tim koeficjentima fasovati najjace od gore navedenih i tu tesko nesto mozemo u dvije utakmice. Naravno, ako nam bude igrala samo pobjeda, to je vec puno teze, tako da treba otici tamo "igrati lopte" iskljucivo na kontre, sa 8 igraca iza lopte i nadati se da Francuzi nece imati svoj dan, fulaju koji zicer, uhvati ih nervoza... a onda mi od dva udarca na gol zabijemo jedan i na EP :-)

France - BiH 0-1 (Dzeko 18')
Udarci na gol 14-2
U okvir gola 9-1
Korneri 24-3
Zuti kartoni 6-8
Crveni kartoni 0-3 (sva tri u zadnjih 10minuta)
Posjed lopte 71-29%
Igrac utakmice: Asmir Begovic

Ne preporucuje se ljudima slabog srca, trudnicama i starijim osobama.

:lol: :lol: :lol: :lol: :bih: :bih: :bih:
Corola

#805 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

mejdanbl wrote:
alphonse kauders wrote:Apsolutno nema veze što Francuzima fali pola tima dok god kod njih na klupi sjedi Blanc, a nama Sušić.

U prvoj utakmici se vidjelo šta znači kada trener izvuče maksimum iz ekipe, dok naš vrli selektor nije uspio da mu ekipa puna nazovi zvijezda na domaćem terenu čestito opuca protivniku po golu.

Dakle, ne treba uopšte gledati ko će igrati kod Francuza - njih će Blanc već nekako posložiti pa će opet neko kao Diarra izgledati kao FIFA igrač decenije, a naši će izgledati kao gomila izbezumljenih rekreativaca:)

Na stranu što je dosad Sušić uradio, jednostavno kad god se igra protiv malo jačeg ispliva njegova trenerska limitiranost na vidjelo.

Fakat, ali fakat bih volio da me razuvjeri, ali od te prve utakmice protiv Francuske, preko jada protiv Albanije s kulminacijom nijemog posmatranja potopa protiv Rumunije, ja u njega nemam ni mrve povjerenja. Džaba tu pobjede protiv Bjelorusije, jednostavno ne vidim njega kao nekog ko će nas odvesti bilo gdje.

Eto, ako me razuvjeri-priznajem ga kao trenera stoljeća, ali na osnovu dosadašnjeg iskustva ostade ipak Panini album opet bez naših:))
Hajde nadji boljeg trenera za 5000 eura mjesecno. Toliko u Evropi zaradjuju u boljim treceligasima. Druga stvar je da smo mi igracki limitirani, i kad su svi zdravi nema 11 igraca koji igraju u ligama petice. Nema sad tu selektor puno kontati imas dvije tri varijante i to je to. Ne bi ni Ferguson mogao puno toga promjeniti.
Ma pusti vrlog nedorecenog pisca.Kao prvo taj isti Blank sa onakvom ekipom ima samo bod vise od nas.
Drugo, drugi u kojem bi ovaj navedeni pisac kao imao povjerenja ni na pamet im ne pada da se bakcu za 5000 koliko je skoro plata cistacici u Engleskom savezu.Trece znalo se desiti da nam po 70% od standardne jedanaestorke sjede na klupama u svojim klubovim i opet se sa takvom repkom skoro vec dva kola osigurao baraz.
A ako ga razuvjeri onda ce Pape biti najsretniji covjek na svijetu jer ga je ovaj priznao kao trenera :-) :lol:
Corola

#806 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

TOM SCHOLZ wrote:Mislim da u Parizu trebamo napasti i to zbog nekoliko razloga.Kao prvo NEMAMO STA IZGUBITI,kao drugo DEFANZIVNOM IGROM RIZIKUJEMO KARTONE.Trece,mislim da smo jaci nego u prvoj utakmici protiv francuza,a oni su slabiji zbog dosta povrijedjenih igraca.Cetvrto,NA FRANCUZIMA JE PRITISAK.Peto,Mozda je doslo vrijeme da se konacno SKINE SKLAP NEKOJ JAKOJ REPREZENTACIJI.Ali avaj...sve ce biti uzalud ako Susic na gol stavi potrosenog golmana koji ce me samo podsjecati na poraze protiv 1.Danske 2.Srbije 3.Portugala .Kenan Hasagic je krivac za izgubljena dva boda protiv rumunije.Taj covjek vise nema nikakav motiv ni za branjenje jer i kao golman ulazi u pozne igracke godine.Naravno da je Asmir Begovic susta suprotnost od njega i sve je na njegovoj strani(o motivu da ne govorimo,jer je Asmir tek pred prvim vaznijim ugovorima ispred sebe).I da zakljucim:"NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA !"
Ti sam sebi skaces u stomak.Pola teksta ti se odnose na golmane a pises ''napad je najbolja odbrana'',svasta. :-) :skoljka:
Last edited by Corola on 06/10/2011 08:48, edited 1 time in total.
El_comadante

#807 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by El_comadante »

što se tiće kiksa protiv Albanije pa svi su imali kikseve u ovoj grupi a da nije tako bili bi nam rumuni za vratom a francuzi bi nam bježali 5-6 bodova. logično je da se desi bar jedan kiks a dobro je da je bio samo taj. a što se tiče kartona nismo nigdje ih mogli "očistiti" jes sve su tu utakmice bile u neku ruku "odlučujuče" pa nismo se smjeli igrati sa tim. a eto sada smo definitivno ušli u 2 ili eto 3 šešir Europskom fudbalu jer eto dva puta smo zaredom drugi u grupi a grupa je nije baš lagana. znaći popravljamo rejting još nam fali samo nastup na EP a i to če biti ubrzo bar se nadam.
mikogoago

#808 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mikogoago »

Evo ako je vjerovati nasim vrlim "novinarima":

Laurent Blanc, selektor fudbalske reprezentacije Francuske odlučio se za sastav koji će u petak suprostaviti Albaniju na Stade de Franceu, stadionu na kojem će Tricolori 11. oktobra ugostiti naš državni tim.

Francuszi će igrati u klasičnoj fomaciji 4-4-2, a nakon što je ostao bez Karima Benzeme i Francka Riberyja, selektor Francuza odlučio je da priliku u vrhu napada ukaže prvotimcima Lyona, odnosno Marseillea. Tako će najbliži protivničkom golu biti Bafetimbi Gomis i Loic Remy.

Na golu će stajati doskorašnji saigrač našeg Miralema Pjanića iz Lyona, Hugo Lloris. Na poziciju lijevog beka uskočit će Patrice Evra, dok Blanc dvoji koga će staviti na suprotnu stranu. Prema pisanju francuskih medija za ovu poziciju konkurišu Anthony Reveillere i Mathieu Debuchy, s tim da Reveillere mogao ostati na klupi, što bi predstavljalo iznenađenje.

Stoperski par činit će Younes Kaboul i Adil Rami, dok Blanc ima još uvijek ima dilema u veznoj liniji. Sigurno je da će po bokovima „ordinirati“ Samir Nasri (desno) i Florent Malouda (lijevo), dok će jedan zadnji vezni biti Yann M'Vila. S njim u paru će igrati Yohan Cabaye ili Alou Diarra.

Pomenuti sastav ne bi se trebao mijenjati ni za susret protiv BiH, a jedino bi mogao u ekipu uskočiti Eric Abidal, za kojeg još uvijek nije definitivno da će biti spreman za duel sa našim timom. Defanzivac Barcelone danas je radio inidvidualno, uz strogi nadzor ljekarske službe Tricolora. Francuske kolege pišu da bi Abidal trebao biti spreman do utakmicu sa Zmajevima.
domi89

#809 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by domi89 »

Zanimljivo: "Zmajevima" protiv Luksemburga sudi hokejaški golman

Nakon što su kvalifikacione utakmice reprezentacije BiH protiv Bjelorusije sudili jedni od najboljih europskih suadaca, Viktor Kassai i Martin Atkinson, meč Zmajeva protiv Luksemburga sudit će ne tako popularan, ali možemo slobodni reći i ne toliko kvalitetan i renomiran sudac, Velšanin Simon Lee Evans.

Evans, inače 35-godišnji sudac, najčešće je u proteklih nekoliko godina na internacionalnoj sceni imao priliku suditi utakmice Europa Lige i to mečeve između manje popularnih timova, dok mu UEFA, kada je riječ o reprezentativnim utakmicama najčešće dodjeljuje mečeve najlošije rangiranih reprezentacija poput San Marina i Luksemburga.

Zanimljivo, ovaj sudac koji nema ujednačenu "kvotu" kada je u pitanju broj kartona koji pokazuje na susretima koje sudi, inače se aktivno bavi hokejom, te je golman u jednoj velškoj hokejaškoj momčadi. Također Evans je redovan učesnik maratona, a u svojoj mladosti bio je profesionalni fudbaler.

Iskreno se nadamo, kako sudijsku četvorku nećemo ni primjetiti tokom meča protiv Luksemburga, u petak 7. oktobra.

(Reprezentacija.ba)

hahahahahaha pa šta je ovo, nego de mi recite ulaznice za luksemburg da li su jos u prodaji'???
Balkanski_sindrom

#810 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Balkanski_sindrom »

Ako ne pobijedomo Luxemburg, pojest cu cijeli pasos zajedno sa koricama, bit ce snimljeno i objavljeno na internetu !!!
Ajatolah_

#811 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Ajatolah_ »

Balkanski_sindrom wrote:Ako ne pobijedomo Luxemburg, pojest cu cijeli pasos zajedno sa koricama, bit ce snimljeno i objavljeno na internetu !!!
Nemoj mi to raditi, jarane, ne znam za koga da navijam... :lol:
Držim te za riječ. ;-)
Balkanski_sindrom

#812 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

EdoI wrote:
Balkanski_sindrom wrote:Ako ne pobijedomo Luxemburg, pojest cu cijeli pasos zajedno sa koricama, bit ce snimljeno i objavljeno na internetu !!!
Nemoj mi to raditi, jarane, ne znam za koga da navijam... :lol:
Držim te za riječ. ;-)
Jos plus pojest cu i kartu za utakmicu u parizu i necu ni ici....Obecavam...Postavit cu klip na internetu..Ne daj Boze da se to desi.....
mikogoago

#813 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mikogoago »

Balkanski_sindrom wrote: Jos plus pojest cu i kartu za utakmicu u parizu i necu ni ici....Obecavam...Postavit cu klip na internetu..Ne daj Boze da se to desi.....
Nego nedaj boze da se to dogodi,ali interesuje me hoces ga pojesti onako na suho ili prvo malo natopiti u vodi?
Balkanski_sindrom

#814 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

mikogoago wrote:
Balkanski_sindrom wrote: Jos plus pojest cu i kartu za utakmicu u parizu i necu ni ici....Obecavam...Postavit cu klip na internetu..Ne daj Boze da se to desi.....
Nego nedaj boze da se to dogodi,ali interesuje me hoces ga pojesti onako na suho ili prvo malo natopiti u vodi?
korice bi moro malo odkuhat da se moze zvakat a stranice idu ko od sale......
mikogoago

#815 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mikogoago »

Selektor Safet Sušić otkrio karte: Na Luksemburg sa šestoricom ofanzivaca
Autor M. TANOVIĆ 2011-10-06 06:13:00
Verzija za štampu Samo tekst
Decrease font Enlarge font
S jučerašnjeg treninga u Hrasnici: Trenirali svi osim Hasagića (Foto: S. Jordamović)

U napadu Džeko i Ibišević, iza njih Misimović, Medunjanin i Pjanić, a gostima će prijetiti i Lulić

Drugog dana priprema za utakmice s Luksemburgom i Francuskom selektor Safet Sušić izašao je pred novinare i objavio da nema ništa novo da kaže, ali je kazao ono najvažnije - sastav.

U prvom susretu s novinarima, prvog dana priprema, Pape je rekao da će reprezentacija Bosne i Hercegovine u duelu s Luksemburgom, iz kojeg nas pobjeda vodi najmanje u baraž za Evropsko prvenstvo, biti ofanzivna kao nikada do sada, a nakon što smo pogledali trening, složili smo se sa Papetom.

Što prije do gola

Edin Džeko i Vedad Ibišević u napadu, a iza njih Zvjezdan Misimović (lijevo), Haris Medunjanin (sredina) i Miralem Pjanić (desno), petorka je koja bi trebala ispuniti Sušiću želju - do poluvremena isprašiti Luksemburg i lišiti nas nervoze.

- Vjerovatno je to to, s tim što imam još dva dana da promijenim mišljenje. Želim ekipu koja će što prije zabiti gol - rekao je Sušić.

U toj opciji, mjesto u ekipi izgubio je Adnan Zahirović. Mjesto zadnjeg veznog fudbalera pripast će Elviru Rahimiću, a po potrebi će mu pomagati Medunjanin. Zadnju liniju će, očekivano, činiti Mensur Mujdža (desno), Senad Lulić (lijevo) te stoperi Saša Papac i Emir Spahić. Ako pogledamo sve skupa, protiv Luksemburga ćemo na terenu imati čak šestoricu ofanzivaca (pet plus Lulić).

Hasagiću klupa

Iako Kenan Hasagić pokazuje znake oporavka od povrede, na gol će, vjerovatno, Asmir Begović, koji je i jučer na treningu bio u prvoj postavi. S druge strane, dok su oporavljeni Zahirović i Mario Pandža trenirali normalno, Hasagić je i dalje radio odvojeno.

- Hasagić će, vjerovatno, biti spreman, ako ništa drugo, onda da sjedne na klupu - rekao je Sušić.

Prvi tim pobijedio sa 3:0

Na jučerašnjem treningu fudbaleri su poslije razgibavanja i trčanja igrali Sušiću omiljeni "rukomet", nakon čega su počeli igrati na skraćenom terenu.

Prva postava protiv rezervi, pojačanih pomoćnim trenerima Tomislavom Piplicom i Elvirom Baljićem, nije fascinirala, ali je pobijedila sa 3:0 golovima Edina Džeke, Miralema Pjanića i Vedada Ibiševića.

Sajmon Li Evans je sudio Modriči

Utakmicu u Zenici vodit će sudija Sajmon Li Evans (Simon Lee) iz Velsa. Ovaj arbitar, koji je još i maratonac i hokejaški golman, nikada nije sudio nijedan susret nogometne reprezentacije BiH, ali je jednom ranije dolazio na Bilino polje, jer je 2008. godine vodio utakmicu pretkola Lige prvaka između Modriče i Dinama iz Tirane (2:1).

Prema njegovoj statistici, reklo bi se da tolerira grublju igru.
mikogoago

#816 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mikogoago »

Balkanski_sindrom wrote:
mikogoago wrote:
korice bi moro malo odkuhat da se moze zvakat a stranice idu ko od sale......
DA se nisi slucajno i ranije tako kladio pa imas iskustva? Ali kako ja vidim Pripazice te Pape.Bogami pravo ofanzivno,mora da je procitao sta hoces da uradis :mrgreen:
ultima_palabra

#817 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by ultima_palabra »

Ima li trećeg golmana na spisku, ko će sjediti na klupi?
Balkanski_sindrom

#818 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

ultima_palabra wrote:Ima li trećeg golmana na spisku, ko će sjediti na klupi?
pa valjda Avduka...
karanana

#819 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by karanana »

ibro, ibro
M.Laktasenko

#820 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by M.Laktasenko »

mikogoago wrote:

Iako Kenan Hasagić pokazuje znake oporavka od povrede, na gol će, vjerovatno, Asmir Begović, koji je i jučer na treningu bio u prvoj postavi. S druge strane, dok su oporavljeni Zahirović i Mario Pandža trenirali normalno, Hasagić je i dalje radio odvojeno.
Mario Pandza :D

Jurica Pandza valjda :oops:
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=L2ztvDZYvqw[/youtube]
mikogoago

#821 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mikogoago »

Medunjanin za Sportin: Favoriti smo, ali oprez!
Haris Medunjanin, još je jedan u nizu igrača reprezentacije BiH koji pozivaju na oprez uoči sutrašnje utakmice sa Luksemburgom, koja je od velikog značaja za naš tim.
Medunjanin je prvi put u dresu BiH zaigrao je u prošlim kvalifikacijama, tačnije u baražu protiv Portugala, dok se u tekućim nametnuo Safetu Sušiću i samim time postao neizostavna karika našeg nacionalnog tima.

Prelomio je utakmicu sa Albancima u Zenici kada je pogodio za 1-0, a strijelac je bio i u Bjelorusiji za vodstvo naše reprezentacije od 2-0. Statistika govori da od Albanije, Haris Medunjanin pogađa svaku drugu utakmicu, što znači da je sutra red na novi pogodak.

Znači sutra zabijam

Eto, ako je tako, onda moram nastaviti tradiciju i pogoditi sutra. Šta ću, nemam drugog izbora, govori na početku razgovora za --- SPAM ---, raspoloženi Medunjanin.

Kako je sam rekao, o sutrašnjem protivniku naše reprezentacije, Medunjanin misli kao i o svim predhodnim.

Ovo su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i svako se tu želi dokazati. Mi smo nizom dobrih rezultata, došli tu gdje smo sada. Na korak od baraža, i u velikoj prilici da u posljednjem kolu sami odlučujemo o mogućem direktnom plasmanu na Euro. Upravo zbog svega toga, sutra moramo dati svoj maksimum. Ovo je veoma važna utakmica, znamo da smo kvalitetniji od Luksemburga ali moramo biti oprezni.

Medunjanin vjeruje u veliku podršku navijača BiH u sutrašnjoj utakmici.

U to uopšte ne sumnjam, malo ko ima navijače poput nas i igrati na Bilinom Polju uz njihovu podršku je zaista posebna stvar. To je nešto neopisivo, kada krene pjesma i navijanja sa svih strana, onda u vama proradi ono nešto, i samim tim još više poraste želja za pobjedom. Nadam se da će tako biti i sutra.

Veznjak izraelskog Maccabija, volio bi da naš tim sutra što prije riješi utakmicu.

Bilo bi dobro kada bi odmah što ranije poveli, i nadam se da ćemo što ranije riješiti utakmicu u našu korist. To naravno ne znači da se nećemo boriti svih 90 minuta, ali psihološki je lakše igrati kada imate veliku prednost.

O Francuzima nakon petka

O Francuzima, Medunjanin nije želio mnogo govoriti, barem dok se ne završi utakmica sa Luksemburgom.

Rano je za to zaista, vjerujte da i mi u reprezentaciji malo govorimo o toj utakmici. Sada nam je u mislima samo Luksemburg i cilj je pobjediti sutra. Šta će poslije biti, vidjet ćemo. Nadam se da ćemo slaviti a onda pokušati u Francuskoj napraviti nešto, kazao je Haris Medunjanin na kraju razgovora za --- SPAM ---.
Mustang1

#822 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Mustang1 »

Boze oprosti mi ali nadam se da se Hasagic nece oporaviti .. Mada nikad u zivotu vjerovatno nije ni odigrao utakmicu potpuno zdrav ali eto .. ako on bude branio statistika francuza ce biti koliko suteva u okvir gola toliko golova
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#823 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by čoksa08 »

Udarnih 11 protiv LUXA:

Begović
Mujdža - Spahić - Papac - Lulić
Rahimić - Medunjanin
Misimović - Pjanić
Džeko - Ibišević
Sasvim_Obican

#824 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Sasvim_Obican »

Bravo selektore ! Novi eksperiment u presudnoj utakmici ovih kvalifikacija.. :D Kad francuski brzaci u napadu vide Hasagića kako se u maniru 65-ogodišnjaka izvija od bolova i diskushernije, ima da im otkažu vitalne funkcije...

Jeste vi sigurni da Mravac ne igra ?! Možda i njega Sušić "iznimno poštuje" pa će mu, zarad starih zasluga, dati da brani ?

Ovo nema nigdje..
KPNCTNJAH

#825 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by KPNCTNJAH »

Nadam se da je ovo greska i da ce Hasagic (ako vec mora braniti) biti na golu protiv Luksa, a Begovic u Parizu... ovo samo kod nas ima da golmani dijele minutazu kao da je rukomet u pitanju, a ne najvaznije utakmice kvalifikacija :-)
Locked