Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Cecilija

#801 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Cecilija »

Sjećam se još jednog "pomirbenog" spoja da ga tako nazovem...Zakrvila se s momkom, nit se čuli niti vidjeli dvije sedmice....u poslijepodnevnim satima zvoni meni telefon, jedan njegov drug zove u njegovo ime ("eno ga hoće da se vješa, ubiće mi se jaran, hajde na kafu s njim, molim te i kumim" - on će biti posrednik :lol: ). Mjesto radnje Alipašino, kafić blizu Avaza. Stižu njih dvojica, moj se pokunjio onako hinjski ko kip Marije Bistričke, ovaj neki njegov jaran priča mi jade koji su ga spopali otkad me nije vidio 15 dana, ni o čemu ne priča na poslu nego o meni, daj mu još jednu šansu....i tad sam se razbjesnila opet zbog nečega što mi je momak rekao, sjećam se da sam skočila i utrčala unutar kafića da demonstrativno platim svoje piće, moj ex ljutito zapičio prema autu, kad ti njegov posrednik brzim pogledom odmjeri gdje mu je jaran a gdje sam ja, utrča za mnom i nage se ka pultu ko fol i on hoće nešto da plati i brzo mi prošišta kraj uha:

"Hej, čuj, ako nećeš više da izađeš sa njim, hajde noćas da ja dođem po tebe pa da krenemo...hajde majke ti razmisli, hoćeš razmisliti, obećaj mi". Odjebala sam ga da li nekom psovkom ili sam čak i zamahnula da ga udarim, ne sjećam se više. Elem, pomirila sam se ipak s momkom možda mjesec nakon toga i ispričala mu kakvog je mirdžiju dobrog izabrao.

Mit o muškom prijateljstvu, how yes no.
VeriBizi

#802 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VeriBizi »

...
Last edited by VeriBizi on 13/12/2011 23:24, edited 1 time in total.
kritichar

#803 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kritichar »

Ovo ti hoces da zavadis muski svijet, e ova zavjera ti nece uspjet :mrgreen:
stachu

#804 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by stachu »

Joj, joj, joj..... Placem..........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ilo

#805 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ilo »

Cecilija wrote:O pruzimanju čokolade ćemo se naknadno dogovorit... :lol:

Priča druga. Tema ista - iskanje sexa na prvom dejtu.

Akteri ja i jedan fini, umilni, pametni (ovog puta crnokosi momak), porijeklom iz Sandžaka, student ekonomije...Fatalna greška koju sam napravila već u startu i koja mi se obila o glavu bila je što sam ja njega pozvala prva, poručila sam mu po zajedničkoj poznanici da hoću da ga vidim. Mislim da je to presudilo za kasniji razvoj situacije, ti dečki iz Sandžaka zbilja imaju predrasude prema ženama koje prve pokažu zanimanje, to je nešto urođeno u njih, vole kada djevojka čedno obara oči pred njima i glumata nezainteresiranost, pa se onda oni pretvaraju u lovce, ako žena lovi njih ili je kurava ili hoće da im podvali probušeni kondom i udomi se kod njih....trećeg nema.

Helem, sad je zima, januar mjesec, led okovao....stiže on tramvajem na Skenderiju (zdravo - zdravo), odlazimo prema tadašnjoj Gradskoj kafani (tu je danas Escobar kafedžinica), srkućemo čaj, ja pokušavam razvezati priču. Vidim ja on je zaintrigiran, na čelu mu upitnik, upalio sve senzore i počinje rafal trik pitanja kojima će on sad mene skužiti...kojoj grupaciji ženskinja pripadam.

"U kojoj godini si izgubila nevinost"?

"Voliš li više mamu ili tatu" (kad sam rekla da ne volim nijedno vidno se osupnuo :lol: )

"Čitaš li Kuran"?

Oho, ovo ne ide na zelenu granu, vidim ja...Najednom, iz čista mira, dok smo još bili kod tumačenja mistike koju u Kuranu posjeduje broj 19, naginje se on prema meni i šapće mi zavjereničkim, muklim tonom: "Užasno me pališ!"

Tu me je presjekao, čitav taj performans meni je počeo da odaje nesuvislu osobu. Ustajemo, krećemo prema šinama ,mislim da smo opet nešto počeli o religiji, približavamo se Carevoj džamiji i sad meni sunu u glavu jedna misao. Ovo je bezbeli kraj, momak nije dobar u glavi i ne pada mi na um da se više vidim s njim ali žao mi ga pustiti bar da ga ne poljubim i ne pomilkim malo za kraj. Jako mi se bio svidio u tih mjesec dana koji su prethodili ovom Armagedonu.

Prođemo mi sad i onu džadu kraj starog Hayata i nekako se nađosmo na onoj uzbrdici odakle je prije rata kretala žičara. Poljubac je nekako prirodno pao, stvarno je bio nježan, nekako u tome se nisam prevarila...Međutim, poče se on raspaljivati, uhvati se za opasač, poče i meni nešto prtljati oko hlača i krenu moliti, ali bukvalno moli i cvili

"Hajde, molim te, otkad nisam bio sa curom (napomena:s bivšom je bio prekinuo tu negdje prije koji mjesec, žestoko ga je bila povrijedila, izmuzla ga novčano i odvezla mu čak i auto, ali njemu je mjesec - dva bez sexa očito bilo ko u Sahari)"....molim te, to je samo malo, bit će gotovo za 20 sekundi, molim te, molim te". Bio mi je već stigao do gaćica, da nije baljezgao sve što je baljezgao te noći, ko zna možda bih u nastupu nekog ludila i popustila...konačno fino, odrešito NE, faca mu se narafski smrznula, zakopčao se i krenuo natrag. Cvileći sam ga zamolila da me ne otavlja na tom brdu jer se panično bojim leda, bio je ipak džentlmen nemam šta reći, držao me je čvrsto za ruku dok nismo sišli u ravninu :D S olakšanjem sam ugledala prvi tramvaj, pitala ga ima li za kartu i doslovce ga ubacila u njega. Bila sam spremna i taxi da mu platim ako treba samo da mi se izgubi iz vida.

..........................
Last edited by ilo on 17/08/2014 13:41, edited 1 time in total.
Cecilija

#806 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Cecilija »

tridesete wrote: [ „Što si bona takva?...... Samo jednom, šta ti fali
Antologijske izreke, mislim da sam i ovo čula gore na žičari...ko da su roboti i imaju ugrađen isti čip za moljakanje :shock:
VeriBizi

#807 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VeriBizi »

...
Last edited by VeriBizi on 13/12/2011 23:24, edited 1 time in total.
Astrix

#808 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Astrix »

stachu wrote:
Ady88 wrote:Cecilija :lol: :lol: :lol:

Naletio sam na jednu slicnu temu pa procitajte vezano za nick RaniMraz mrsko mi kopirati ovdje, ako ne lozi onda stvarno :-) :-D

http://www.ana.co.rs/forum/viewtopic.ph ... 39a0a42fa8
Covjece, ne mogu da vjerujem!!!!!! :shock: Kako ba?! :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahahahahhaha
al fkt ako nije neka loziona, jedva pisem mile mi majke, pa ovo je bas za ne povjerovati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stachu

#809 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by stachu »

Cecilija wrote:
Antologijske izreke, mislim da sam i ovo čula gore na žičari...ko da su roboti i imaju ugrađen isti čip za moljakanje :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije mi dobro...... :lol: :lol: :lol:
tridesete wrote:
Cecilija wrote:
:lol: :lol:
Sreća pa nas nije merhametli prenos spuc'o :D
Ahahahahaahahahahahaahahahhaaha...........
no_crnjak

#810 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by no_crnjak »

podaj malo,znam da imas xD
stachu

#811 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by stachu »

Tebi to malo znaci, a meni mnogo....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Industrialyzer

#812 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Industrialyzer »

Cecilija wrote:

Hajde bona , on je toliko mali da ga neces ni osjetiti a meni bi mnogo znacilo :lol:
Cecilija

#813 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Cecilija »

kritichar wrote:Ovo ti hoces da zavadis muski svijet, e ova zavjera ti nece uspjet :mrgreen:
E jest đavola, isti o kojemu je riječ u prethodnom postu volio je da upotrebljava medijatore kada kola krenu baš nizbrdo. Dno je dotakao kada sam ga već bila definitivno napustila, jedno jutro zvoni mi telefon, javlja se nepoznat dječji, ženski glas. Evo kako je to zvučalo:

JA: Halo, ko je to?
GLASIĆ:Halo, mi se ne poznajemo, ovaj ja sam Sabina, ja tebe znam (hihihi).....XXX je moj daidža (zbilj je imao sestričnu od kojih 12-13 godina)
JA: :shock:
GLASIĆ:On mi je pričo o tebi, i da se ljutiš na njega, nemoj MOOOOOOLIM TE, on je takooooooooo dobar, on tebe voli puno, puno, daj mu još jednu šansu (here we go again).

Ne sjećam se kako sam dijete skinula s veze, znam fda sam joj razvezla neku finu priču a daidži joj nisam dala više šansi :x
stachu

#814 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by stachu »

Cecilija wrote:
kritichar wrote:Ovo ti hoces da zavadis muski svijet, e ova zavjera ti nece uspjet :mrgreen:
E jest đavola, isti o kojemu je riječ u prethodnom postu volio je da upotrebljava medijatore kada kola krenu baš nizbrdo. Dno je dotakao kada sam ga već bila definitivno napustila, jedno jutro zvoni mi telefon, javlja se nepoznat dječji, ženski glas. Evo kako je to zvučalo:

GLASIĆ:Halo, mi se ne poznajemo, ovaj ja sam Sabina, ja tebe znam (hihihi).....XXX je moj daidža (zbilj je imao sestričnu od kojih 12-13 godina)
GLASIĆ:On mi je pričo o tebi, i da se ljutiš na njega, nemoj MOOOOOOLIM TE, on je takooooooooo dobar, on tebe voli puno, puno, daj mu još jednu šansu (here we go again).

Ne sjećam se kako sam dijete skinula s veze, znam fda sam joj razvezla neku finu priču a daidži joj nisam dala više šansi :x
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mrtva kokoš

#815 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mrtva kokoš »

a sto cecilija njanke, te ovaj ovakav, te onaj onakav a lucem ga trazi :oops: :lol: :lol:
maxy

#816 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by maxy »

Jao ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :-)
Ovo je ubjedljivo najjaca tema koju sam ikada citao :-D :-D :-D :-D

Znaci, ludilooooooooooo :D :D :D :D :D :D

Ova sa "pacenikom" :D :D :D
Onaj sa antijevrejom :D :D :D :D
Ona sa 7.razredom :D :D :D :D
Ona sa policajcem (plavokosim) :-D :-D :-D :-D "da mu sapnes nesto na uvo" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Morat cu i ja koju...samo dok srocim :-)
Cecilija

#817 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Cecilija »

Splinter wrote:a sto cecilija njanke, te ovaj ovakav, te onaj onakav a lucem ga trazi :oops: :lol: :lol:
E ako ovakve i nađem pomoću te tvoje luči rado t ih ustupam, radi s njima šta ti volja :evil:
Ma.Le.Na

#818 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ma.Le.Na »

kako ja dosadan zivot imam :cry: :D
ne znam jel mi drago il krivo sto nemam sta napisat :roll: :D
BJB

#819 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by BJB »

Astrix wrote:
stachu wrote:
Ady88 wrote:Cecilija :lol: :lol: :lol:

Naletio sam na jednu slicnu temu pa procitajte vezano za nick RaniMraz mrsko mi kopirati ovdje, ako ne lozi onda stvarno :-) :-D

http://www.ana.co.rs/forum/viewtopic.ph ... 39a0a42fa8
Covjece, ne mogu da vjerujem!!!!!! :shock: Kako ba?! :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahahahahhaha
al fkt ako nije neka loziona, jedva pisem mile mi majke, pa ovo je bas za ne povjerovati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na dnu strane post, nastavak ove gore price..Meni nesto dismrhttp://www.ana.co.rs/forum/viewtopic.ph ... 50769bff71
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#820 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Cecilija wrote:

sta je bilo kad si se probudila ? xD
mrtva kokoš

#821 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mrtva kokoš »

Cecilija wrote:
Splinter wrote:a sto cecilija njanke, te ovaj ovakav, te onaj onakav a lucem ga trazi :oops: :lol: :lol:
E ako ovakve i nađem pomoću te tvoje luči rado t ih ustupam, radi s njima šta ti volja :evil:
na ovo sam mislio :oops:
Image

ta ce meni qrac, no homo.. :oops:
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#822 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by gentoo »

Mislim.. jedno je racionalno izmisljati price.. al' vala ova ga je pretjerala. :roll:
PalaSa Marsa

#823 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PalaSa Marsa »

Ma.Le.Na wrote:kako ja dosadan zivot imam :cry: :D
ne znam jel mi drago il krivo sto nemam sta napisat :roll: :D
Vid' nje :lol: ama, nama je najbolje :kiss: :-D :sax:
Ma.Le.Na

#824 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ma.Le.Na »

:D bas tako :D :kiss:
i peMzija je za covjeka :D ha ja :D :D :lol:
PalaSa Marsa