Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

BHanibal

#801 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHanibal »

perfect_guy wrote:svi mi ovdje nešto komentarišemo oko našeg sastava, ali se ne razmišlja puno o činjenici da je Francuska (koja nas je rasturila na Koševu) toj istoj Bjelorusiji uzela bod u dvije utakmice.

A ona ista albanija koju smo mi rasturili u oba susreta je rasturila bjelorusiju i mogli su im dati peticu. Prema tome nista ne treba uzeti zdravo za gotovo....oni su ginuli protiv francuske da bi se prodali jer se francuska reprezentacija dobro prati i medijski i otisli iz diktature i bijede.
nemam_ideje

#802 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nemam_ideje »

Ako misliš da Ibričić, Pjanić, Misimović, Ibišević i Džeko mogu da uzmu bod(ove) Francuskoj, prevario si se. Početi utakmicu sa samo jednim defanzivno orjentisanim igračem u vezi(Rahimićem), tri pleja, napadačem na krilu(Vedom) je ravno samoubistvu. To se i desilo. Razbili nas ljudi ko beba zvečku jer nema ko da potrči i ODUZME loptu protivniku.

Još gora stvar se desila u Rumuniji kada smo počeli utakmicu sa 4 pleja u ekipi(Pjanić, Medunjanin, Misimović i Ibričić) i gle čuda, razbiše nas ljudi ko beba zvečku.

Zato sam i napisao, sve je do nas i Sušića.
Baudelaire

#803 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

Ja sam vidio da je rekao da su Ibričić i Misimović blizu prvog tima, valjda se zezao :D
BHanibal

#804 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHanibal »

Njihova 2 napadaca koji su do sada igrali su povrijedjena kao lijevi bek koji ne moze igrati...stange se usrao od prekida jer imamo odlicne sutere (salihovi, misimovic, pjanic, medunjanin) dok na dzeki misli stavit 3 igraca da ga cuvaju sto znaci da ce biti prostora za ostale da daju gol. Samo ih treba pritisnuti da se izgube jer ce biti 3 nova igraca. Imaju problema i sa kartonima (6) tako da nece smjeti pravit prekrsaje prema tome ako ih ne pobijedimo nemamo razloga da idemo na Europsko prvenstvo pa da nas ljudi buse kao Saudijsku Arabiju.

Evo link za izjavu koju je dao na press konfereciji pa prevedite sebi:

http://www.pressball.by/news.php?t=0101&id=73016
nemam_ideje

#805 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nemam_ideje »

Iskreno, mene ne bi iznenadilo da mi počnemo utakmicu sa Štilićem, Ibričićem, Medunjaninom, Misimovićem i Pjanićem i ekipi :D

Sušiću je trebalo 13 utakmica da skonta da nema ko da potrči u vezi i da Rahimić ne može sasm. Sreća pa nam je grupa taraba pa smo i dalje u igri.

Valjda se šalio. AKo nije, najebali smo.
Baudelaire

#806 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

Možda protiv Bjelorusije i nismo, ali fakat to ne bi bilo lijepo vidjeti. Ibričić je meni fakat fenomen, nije mi jasno na šta taj čovjek dobija pozive u reprezentaciju sve ove godine. Haj pozive bih i halalio, ali ko mu daje da igra, to nikako ne mogu sebi objasniti.
nemam_ideje

#807 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nemam_ideje »

Možda ima neke kompromitirajuće materijale o selektorima, prošlim, sadašnjim i budućim :D On i Mravac :skoljka:
perfect_guy

#808 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by perfect_guy »

BHanibal wrote:
perfect_guy wrote:svi mi ovdje nešto komentarišemo oko našeg sastava, ali se ne razmišlja puno o činjenici da je Francuska (koja nas je rasturila na Koševu) toj istoj Bjelorusiji uzela bod u dvije utakmice.

A ona ista albanija koju smo mi rasturili u oba susreta je rasturila bjelorusiju i mogli su im dati peticu. Prema tome nista ne treba uzeti zdravo za gotovo....oni su ginuli protiv francuske da bi se prodali jer se francuska reprezentacija dobro prati i medijski i otisli iz diktature i bijede.
ja inače nemam pozitivno iskustvo sa ovako dobrom atmosferom u ekipi. Vazda donji budemo
Baudelaire

#809 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

nemam_ideje wrote:Možda ima neke kompromitirajuće materijale o selektorima, prošlim, sadašnjim i budućim :D On i Mravac :skoljka:
Ne bih rekao da o prošlim Mravac ima, ali zato ima o Papetu sigurno. Čak me ne bi iznenadilo ni da mu je sin, pa prijeti da će otkriti javnosti :D
bandini

#810 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bandini »

Baudelaire wrote:
nemam_ideje wrote:Možda ima neke kompromitirajuće materijale o selektorima, prošlim, sadašnjim i budućim :D On i Mravac :skoljka:
Ne bih rekao da o prošlim Mravac ima, ali zato ima o Papetu sigurno. Čak me ne bi iznenadilo ni da mu je sin, pa prijeti da će otkriti javnosti :D

da mu je sin valjda bi bolje igro, mater mu smotanu
Sasvim_Obican

#811 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Jao, Zlatan Muslimović. Čovjek nema kluba, nema forme i potpuno je jalov. Svaka čast na trudu, ali ako nema napadača uz Džeku nahvatati nekog mladog i brzog iz domaće lige nabrzinu, a ne rušiti koncepciju igre Muslimovićem koji, ruku na srce, posti s golovima u reprezentaciji već ciklusima.
zecko_kupuz

#812 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zecko_kupuz »

To špekulisanje s Ibričićem je, ne smiješno, već degutantno. :-) Muslimović kao drugi napadač? Nooo way, čovjek je zaboravio igrati i spao je na nivo trkaće kokoši. Rahimić koji ne igra u klubu je još uvijek puno bolji izbor od Zahirovića koji ne igra u klubu, a Zahirović zaista ne igra mnogo u zadnje vrijeme ( :? ).

Elem, ako Pape i pomisli na Ibričića i usput ostavi na klupi Begovića, ja ću da uradim nešto...neadekvatno. :lol:

I da, govori se da Džeko može vucati odbranu za sobom dok ostali naši trpaju u mrežu. A ko bi to mogao trpati? Pjanić i u ekstremnim situacijama više voli dodati nego šutirati, Medo je predaleko od gola, Lulić bi mogao ušpartati u kazneni prostor...nekako (ipak on zna pogoditi), a Sejo ne voli loptu u pokretu :D . Možemo li od iscijeđenog Misketa očekivati booom? Hmmm.... :|
Baudelaire

#813 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

Što bi to što će Džeko vući odbranu za sobom značilo da neće dati gol? Vukao je i u nedjelju, samo je imao ekipu iza sebe koja radi za njeg i dao četiri gola. Nemamo Nasrija, Tourea i Silvu, ali nemaju ni oni šabani Dawsona i Kaboula.
pirmin

#814 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by pirmin »

Sasvim_Obican wrote: ali ako nema napadača uz Džeku nahvatati nekog mladog i brzog iz domaće lige nabrzinu,
Ne pratim Premier ligu gotovo nikako ali mi je ostao u sjecanju od nedavno onaj mali iz FKS, lijevo krilo
ako se ne varam, sto je lomio kicme onima iz Slavije kad pitari dobise 4:0.Kako se zove i ima li hljeba u njemu?
Riddle

#815 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Riddle »

Znaci, kako sad stvari stoje, nista od onog optimuma kojeg je vecina zagovarala. :lol:
Baudelaire

#816 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

Riddle wrote:Znaci, kako sad stvari stoje, nista od onog optimuma kojeg je vecina zagovarala. :lol:
Ibričić kvari optimum, nadam se da je Sušić neku buniku jeo kad je izjavio da će on igrati od prve minute :D
denimb

#817 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by denimb »

Da prostite, hebe te se bezze...Salihovic 0:1 60-ta, Dzeko 0-2 90-ta...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#818 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Chmoljo »

Baudelaire wrote:Što bi to što će Džeko vući odbranu za sobom značilo da neće dati gol? Vukao je i u nedjelju, samo je imao ekipu iza sebe koja radi za njeg i dao četiri gola. Nemamo Nasrija, Tourea i Silvu, ali nemaju ni oni šabani Dawsona i Kaboula.
samo da mi ne budemo ličili na Kabul poslije utakmice :oops: :mrgreen: da prostite :mrgreen:
Edin H.

#819 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

Chmoljo wrote:
Baudelaire wrote:Što bi to što će Džeko vući odbranu za sobom značilo da neće dati gol? Vukao je i u nedjelju, samo je imao ekipu iza sebe koja radi za njeg i dao četiri gola. Nemamo Nasrija, Tourea i Silvu, ali nemaju ni oni šabani Dawsona i Kaboula.
samo da mi ne budemo ličili na Kabul poslije utakmice :oops: :mrgreen: da prostite :mrgreen:
Za tim smo se vec dogovorili na forumu, znaci pape samo treba da prepise i to je to.

Znaci ako ne bude nekih cudnih selektorovih eksperimenata ovi poslusnici i fudbalske neznalice nemaju sta da traze.

Bolje im je da ruse Predsjednika koji stima izbore, ubija, hapsi i protjeruje politicke protivnike nego da se petljaju u fudbal gdje im nije mjesto. Dzaba im i Royal Bank of Skotland koji finansira Lukasenka uprkos navedenom :dance:

Uglavnom ove levate cemo rutinski razvaliti, licice na gostovanje protiv Armenije, samo ne dajte Dzeki da puca penal :oops: Bice tesko,
BHanibal

#820 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHanibal »

Edin H. wrote:
Chmoljo wrote:
Za tim smo se vec dogovorili na forumu, znaci pape samo treba da prepise i to je to.

Znaci ako ne bude nekih cudnih selektorovih eksperimenata ovi poslusnici i fudbalske neznalice nemaju sta da traze.

Bolje im je da ruse Predsjednika koji stima izbore, ubija, hapsi i protjeruje politicke protivnike nego da se petljaju u fudbal gdje im nije mjesto. Dzaba im i Royal Bank of Skotland koji finansira Lukasenka uprkos navedenom :dance:

Uglavnom ove levate cemo rutinski razvaliti, licice na gostovanje protiv Armenije, samo ne dajte Dzeki da puca penal :oops: Bice tesko,

Salihovic izvodi sve penale...
Corola

#821 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Corola »

potreban wrote:ma nek i zlatko bude u napadu,to će rastereti džeku,treba ih odmah napasti,a ne čekati mi da primimo go pa uvesti drugog špica,od prve minute napasti,nemoj da nam se ponovi rumnjska
A nije ni Zlatko vec Zlatan.
shake69

#822 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by shake69 »

Potpuno sam spokojan, razbit cemo Bjeloruse!
Edin H.

#823 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

shake69 wrote:Potpuno sam spokojan, razbit cemo Bjeloruse!

That's the spirit :D
Riddle

#824 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Riddle »

Ma pusti tu pricu. Ja bih bio zadovoljan i da nas ljudi totalno rasture i da Begovic ima 20 odbrana na svom kontu, a da mi u 97. minuti zabijemo gol iz nepostojeceg kornera. Tacnije auto-gol njihovog napadaca tako sto ce mu se lopta koja se stvorila niotkud odbiti od guzicu i na jedvite jade preci preko linije, a golman ce popasti travu u pokusaju da to sprijeci. Zatim da sudija jos 5 minuta razgovara sa svojim pomocnicima (uz zaglusujuce zvizduke i proteste sa krcatog stadiona) o tome je li lopta napustila teren prilikom izvođenja kornera i je li Dzeko faulirao njihovog golmana, da bi na kraju teatralno pokazao na centar. Onda da Bjelorusi izvedu loptu i odmah zabiju gol skroz sa centra igralista, iznenadivsi nespremnog Begovica koji je van sebe od srece plakao u zagrljaju sa Spahicem, a da sudija ponisti gol zbog toga sto on nije dao znak da se utakmica nastavi. Jos bi mu samo ostalo da uzme tu loptu i odsvira konacan kraj na svoje veliko olaksanje. Znaci ono, meni nista previse lijepo i uzbudljivo nije potrebno. Samo su bodovi vazni.
Edin H.

#825 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

BHanibal wrote:
Edin H. wrote:

Uglavnom ove levate cemo rutinski razvaliti, licice na gostovanje protiv Armenije, samo ne dajte Dzeki da puca penal :oops:

Salihovic izvodi sve penale...
A tko je bio izvodjac kazneno udarca u Armeniji? :D
Locked