Dedi svaka cast ! Sve je rekao kako treba !BegA_ wrote:http://--- NO LINKS ---/clanak/487868556819/sport/Šta%20građani%20očekuju%20od%20večerašnje%20utakmice-/?ref=tiker
s o u r c e.b a
1:00
Pogledajte dedu legendu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BiH-Albanija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Max Bunker
#801 Re: BiH-Albanija
- lester burnham
#802 Re: BiH-Albanija
hahahahahaaa... kakav kretenluk, kolektivni...ak81 wrote:Znaci ovako albanci idu na izlet...187 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako ih dobijete drugi ste, valjda ce ta pomisao pomoci igracima da u glavi zaborave veceras na poraz od rumunije, jer sa tri boda vade sve... kupio sam 1 @1,65, cekam da live pocne da kupim bosna daje tri i vise za `90 minuta, ocekujem ubjedljiv trijumf .
GL
- Ajatolah_
#803 Re: BiH-Albanija
1. Francuska 13
2. Bjelorusija 9
3. Rumunija 8
4. Albanija 8
5. BiH 7
6. Luksemburg 1
Stvari stoje ovako. Dakle mi, Bjelorusija, Rumunija i Albanija sa relativno izjednačenim stanjem na tabeli.
Za Bjelorusiju, ako ostali ne budu dosta remizirali i pravili kojekakve kikseve, mislim da će ispasti iz trke bez obzira na ovu prednost od jednog boda. Istina odlično su prošli s Francuzima, no na ostalim utakmicama vidimo slabosti: Remi s Luksemburgom, remi s Rumunima kući, tri boda iz dvomeča s Albancima. Pobijedit će Luksemburg danas, a mislim da će od Rumuna u gostima izgubiti što će im biti konačna presuda ako ne izvuku puni plijen protiv nas.
Albanija - zasad su dobri, ali i oni će se uskoro poskliznuti, ali će se i nekoliko kikseva dogoditi protiv njih. Nadajmo se da to neće biti večeras. Izbacuje ih dvomeč s Francuskom.
Rumunija - po meni, reprezentacija s najizglednijim prilikama za baraž. Pobijedit će Luksemburg, vrlo lako i Albaniju (zadnje kolo, bit će ključna i navalit će svim snagama), mogli bi dobiti i Bjeloruse kući (već su izvukli X u Minsku), i ostaje nam da se nadamo da neće dobro proći protiv Francuza. Ipak, imaju nezgodan stil igre koji bi mogao otkinuti i Francuskoj bodove.
BiH - već možemo zaokružiti pobjedu protiv Luksemburga i poraz od Francuske. Presuda nama će se dogoditi u večerašnjoj utakmici i dvomeču s Bjelorusima. Ne znam kakvi su Bjelorusi, izgleda da im forma šara dok imaju 4 boda s Francuskom i remi s Luksemburgom. Ako imaju stil igre kao i ostali istočni Evropljani, nek' nam je Bog na pomoći.
Ali ja ipak mislim da se od njih može uzeti 4 boda i da je ovo dosada bilo iznad njihovih stvarnih mogućnosti. Ja se najviše bojim (k)iksa u Zenici večeras.
Evo neka očekivanja:
Bjelorusija – Luksemburg 1
BiH – Albanija 1
Albanija – Francuska 2
Bjelorusija – BiH 1
Luksemburg – Rumunija 2
Luksemburg – Albanija 2
BiH – Bjelorusija 1
Rumunija – Francuska 2
Rumunija – Bjelorusija 1
Francuska – Albanija 1
BiH – Luksemburg 1
Francuska – BiH 1
Albanija – Rumunija 2
Kad bi bilo ovako, tabela bi bila:
1. Francuska 25
2. Rumunija 17
3. BiH 16
4. Bjelorusija 15
5. Albanija 11
6. Luksemburg 1
Ovo pokazuje da nam treba što bolja gol razlika (dakle napucati Luksemburg što je više moguće), (bar jedan) bod više protiv Bjelorusa nego što sam ja stavio, ili da čekamo kiks Rumuna.
2. Bjelorusija 9
3. Rumunija 8
4. Albanija 8
5. BiH 7
6. Luksemburg 1
Stvari stoje ovako. Dakle mi, Bjelorusija, Rumunija i Albanija sa relativno izjednačenim stanjem na tabeli.
Za Bjelorusiju, ako ostali ne budu dosta remizirali i pravili kojekakve kikseve, mislim da će ispasti iz trke bez obzira na ovu prednost od jednog boda. Istina odlično su prošli s Francuzima, no na ostalim utakmicama vidimo slabosti: Remi s Luksemburgom, remi s Rumunima kući, tri boda iz dvomeča s Albancima. Pobijedit će Luksemburg danas, a mislim da će od Rumuna u gostima izgubiti što će im biti konačna presuda ako ne izvuku puni plijen protiv nas.
Albanija - zasad su dobri, ali i oni će se uskoro poskliznuti, ali će se i nekoliko kikseva dogoditi protiv njih. Nadajmo se da to neće biti večeras. Izbacuje ih dvomeč s Francuskom.
Rumunija - po meni, reprezentacija s najizglednijim prilikama za baraž. Pobijedit će Luksemburg, vrlo lako i Albaniju (zadnje kolo, bit će ključna i navalit će svim snagama), mogli bi dobiti i Bjeloruse kući (već su izvukli X u Minsku), i ostaje nam da se nadamo da neće dobro proći protiv Francuza. Ipak, imaju nezgodan stil igre koji bi mogao otkinuti i Francuskoj bodove.
BiH - već možemo zaokružiti pobjedu protiv Luksemburga i poraz od Francuske. Presuda nama će se dogoditi u večerašnjoj utakmici i dvomeču s Bjelorusima. Ne znam kakvi su Bjelorusi, izgleda da im forma šara dok imaju 4 boda s Francuskom i remi s Luksemburgom. Ako imaju stil igre kao i ostali istočni Evropljani, nek' nam je Bog na pomoći.
Evo neka očekivanja:
Bjelorusija – Luksemburg 1
BiH – Albanija 1
Albanija – Francuska 2
Bjelorusija – BiH 1
Luksemburg – Rumunija 2
Luksemburg – Albanija 2
BiH – Bjelorusija 1
Rumunija – Francuska 2
Rumunija – Bjelorusija 1
Francuska – Albanija 1
BiH – Luksemburg 1
Francuska – BiH 1
Albanija – Rumunija 2
Kad bi bilo ovako, tabela bi bila:
1. Francuska 25
2. Rumunija 17
3. BiH 16
4. Bjelorusija 15
5. Albanija 11
6. Luksemburg 1
Ovo pokazuje da nam treba što bolja gol razlika (dakle napucati Luksemburg što je više moguće), (bar jedan) bod više protiv Bjelorusa nego što sam ja stavio, ili da čekamo kiks Rumuna.
-
miki.ba
#804 Re: BiH-Albanija
Zna li neko sastav i formaciju za većeras ?
- smoki_choko
#805 Re: BiH-Albanija
DOŠLO PET AUTOBUSA ALBANSKIH NAVIJAČA
Na Bilinom Polju večeras će i Albanci imati podršku svojih navijača koji su trenutno došli u Zenicu.
U ovim trenucima ispred stadiona Bilino Polje došlo je pet autobusa albanskih navijača, uz jako policijsko obezbjeđenje
Na Bilinom Polju večeras će i Albanci imati podršku svojih navijača koji su trenutno došli u Zenicu.
U ovim trenucima ispred stadiona Bilino Polje došlo je pet autobusa albanskih navijača, uz jako policijsko obezbjeđenje
-
Corola
#806 Re: BiH-Albanija
Prije cemo mi uzeti Francuzima bod nego sto ce Rumuni dignuti Albaniju na njihovom terenu.
@choki a od toga sest iz Pristine.
@choki a od toga sest iz Pristine.
Last edited by Corola on 07/06/2011 19:20, edited 1 time in total.
-
solo2
#807 Re: BiH-Albanija
Ima li radio prijenos utakmice na RSG - Marijan Mijajlovic?
- BSn
#808 Re: BiH-Albanija
Zna li ko koji nasi imaju zutu kartu?
- lord blackadder
#809 Re: BiH-Albanija
Ovi statisticari su najjaci...kako im se da samo.
-
Timotije
#810 Re: BiH-Albanija
Idemo momci. Kakvi ste da ste, opet ste nas daleko najbolji brand.Nista od vas bolje nemamo. Bolji ste, dokazite to i na terenu...Kao i uvijek, uz vas sam 
- Edin H.
#811 Re: BiH-Albanija
Albanija je uvijek bila i ostala kanta za nabijanje
Sad je bitno da popravimo gol razliku.
Sad je bitno da popravimo gol razliku.
-
Stari
#812 Re: BiH-Albanija
Dajte malo onih piratskih i ruskih (albanskih) linkova ...ovi koji su do sad postavljeni ni jedan ne funkcionise .
Hajte budite zlatni kao i uvijek ....voli vas vash staronja sviju
- Ajatolah_
#813 Re: BiH-Albanija
Za inače, ovdje traži sportske prijenose.Stari wrote:Dajte malo onih piratskih i ruskih (albanskih) linkova ...ovi koji su do sad postavljeni ni jedan ne funkcionise .
- Kinaski
#814 Re: BiH-Albanija
jesu s puskama dosli albanci ?smoki_choko wrote:DOŠLO PET AUTOBUSA ALBANSKIH NAVIJAČA
- Kinaski
#815 Re: BiH-Albanija
Koliko ima nasih navijaca ?
Last edited by Kinaski on 07/06/2011 19:31, edited 1 time in total.
-
Stari
#816 Re: BiH-Albanija
Hvala @EDO1 ... svaka ti dalaEdoI wrote:Za inače, ovdje traži sportske prijenose.Stari wrote:Dajte malo onih piratskih i ruskih (albanskih) linkova ...ovi koji su do sad postavljeni ni jedan ne funkcionise .
- Ajatolah_
#817 Re: BiH-Albanija
Nije Edo1 već EdoI (i), nemoj da pogrešnom odu želje.Stari wrote:Hvala @EDO1 ... svaka ti dalaEdoI wrote:Za inače, ovdje traži sportske prijenose.Stari wrote:Dajte malo onih piratskih i ruskih (albanskih) linkova ...ovi koji su do sad postavljeni ni jedan ne funkcionise .
-
bosnovizija
#818 Re: BiH-Albanija
Evo Spaho javi na BHT-1 da u sastavu nema Mravca i Ibričića (u odnosu na Rumuniju). Igraju Pandža i I bišević.

- campa_xxx
#819 Re: BiH-Albanija
34 '
Belarus - Luxembourg 0-0
Ova Bjelorusija se lozi samo na Francuze
Belarus - Luxembourg 0-0
- Kinaski
#820 Re: BiH-Albanija
bosnovizija wrote:Evo Spaho javi na BHT-1 da u sastavu nema Mravca i Ibričića (u odnosu na Rumuniju). Igraju Pandža i I bišević.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Kinaski
#821 Re: BiH-Albanija
Dobit ce njih Luxemburg , nek se dese nekad cudacampa_xxx wrote:34 '
Belarus - Luxembourg 0-0
- Murat Sabanovic
#822 Re: BiH-Albanija
joj matematicara u pm... manite se corava posla ...ovdje ce svi poene gubiti ,ukljucujuci i francuze ...
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
bosnovizija
#824 Re: BiH-Albanija
Objavljeno 07.06.2011. u 18:01
Zmajevi, sretno vam!
Zenica danas pusta, nema euforije pred utakmicu
Sjetimo se 2009. godine i utakmice naše reprezentacije sa reprezentacijom Turske, kao i ostalih godina i datuma kada je naša reprezentacija na Bilino polje dolazila kao pobjednik iz prethodne utakmice i tadasnje euforije u Zenici. Danas kada naši zmajevi trebaju podršku cijele Bosne, te slike izgledaju potpuno drugačije.
Tekst i foto: Benjamin Hazić
Navikli smo da budemo uz njih samo kada pobjeđuju, a kada gube većina nas ih pljuje kao da nikada ni jendu pobjedu nisu donijeli Bosni i Hercegovini. Današnji dan u Zenici je bio kao i svaki drugi, sa nekolicinom štandova sa zastavama, dresovima i ostalim navijačkim rekvizitama.
Naravno ti isti štandovi su bili nikako ili minimalno posjećeni. Zenica je na dan utakmice 2009. godine bila žuto-bijelo-plavi grad, na taj dan su zaboravljene razmirice između klubskih navijača, svi kao jedan navijali smo za našu reprezentaciju kao da smo u finalu svjetskog prevenstva. Tako bi trebalo biti i danas.
Međutim, situacija je dosta gora nego tada. Igračima treba podrška s tribina i kada gube i kada pobjeđuju, pa i mnogo više kada gube, ali malo ko to razumije. Na kraju krajeva, ni fan zone na Kamberovića polju za ovu utakmicu neće biti. Stanje je loše kako kod igrača tako i kod navijača.
Na kraju možemo samo da poželimo pobjedu našim zmajevima, pa ćemo se svi zajedno radovati ako do nje dođe, i mi koji ćemo biti na tribinama i oni koji su sjedili pored malih ekrana ili u kafićima i posmatrali utakmicu na malim ekranima, i ako su neki od tih odmah pored stadiona. Zmajevi, sretno vam!
Evo gledam sa balkona na stadion, koji je prilično popunjen u 19,35 sati.
Atmosfera je prilično dobra.
Ima i oko 300-tinjak Albanskih navijača u "telečijaku" na sjeveru stadiona
Sretno zmajevi!

Zmajevi, sretno vam!
Sjetimo se 2009. godine i utakmice naše reprezentacije sa reprezentacijom Turske, kao i ostalih godina i datuma kada je naša reprezentacija na Bilino polje dolazila kao pobjednik iz prethodne utakmice i tadasnje euforije u Zenici. Danas kada naši zmajevi trebaju podršku cijele Bosne, te slike izgledaju potpuno drugačije.
Tekst i foto: Benjamin Hazić
Navikli smo da budemo uz njih samo kada pobjeđuju, a kada gube većina nas ih pljuje kao da nikada ni jendu pobjedu nisu donijeli Bosni i Hercegovini. Današnji dan u Zenici je bio kao i svaki drugi, sa nekolicinom štandova sa zastavama, dresovima i ostalim navijačkim rekvizitama.
Naravno ti isti štandovi su bili nikako ili minimalno posjećeni. Zenica je na dan utakmice 2009. godine bila žuto-bijelo-plavi grad, na taj dan su zaboravljene razmirice između klubskih navijača, svi kao jedan navijali smo za našu reprezentaciju kao da smo u finalu svjetskog prevenstva. Tako bi trebalo biti i danas.
Međutim, situacija je dosta gora nego tada. Igračima treba podrška s tribina i kada gube i kada pobjeđuju, pa i mnogo više kada gube, ali malo ko to razumije. Na kraju krajeva, ni fan zone na Kamberovića polju za ovu utakmicu neće biti. Stanje je loše kako kod igrača tako i kod navijača.
Na kraju možemo samo da poželimo pobjedu našim zmajevima, pa ćemo se svi zajedno radovati ako do nje dođe, i mi koji ćemo biti na tribinama i oni koji su sjedili pored malih ekrana ili u kafićima i posmatrali utakmicu na malim ekranima, i ako su neki od tih odmah pored stadiona. Zmajevi, sretno vam!
Evo gledam sa balkona na stadion, koji je prilično popunjen u 19,35 sati.
Atmosfera je prilično dobra.
Ima i oko 300-tinjak Albanskih navijača u "telečijaku" na sjeveru stadiona
Sretno zmajevi!
- BegA_
#825 Re: BiH-Albanija
Stadion haman pun! Nisam ocekivao da ce biti pun. Super!