Ja vidim. Bosanac koji živi u Sloveniji, pročita ovo i kaže: idem baš da vidim, pa da javim svojima iz BiH.Plavih_11 wrote:Jedino da klapnemo do SLO i provjerimo, ne vidim drugog nacina ...
FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Visočanstvo
#801 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
-
Sancho_de_Sancho
#802 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ne bih se složio ni sekunde ima djece ali ne u tolikom postotku, njima djeca glavne face na tribini, veru se po ogradi haj nek kod nas pokusaju, bilo bi ih svugdjezipoo wrote:To kod nas drugacije stanje ?Sancho_de_Sancho wrote:Ko je gledao Maribor veceras sve mu je jasno, golman im nesiguran samo tako, odbrana katastrofa, visinske lopte u šesnaesterac igraci se gube tu su najslabiji i prilikom izvodjenja prekida ista stvar, jedino napad sto se izdvaja i tu nemam sta reci bit ce gutavo našoj odbrani, atmosfera i posječenost ko kod nas na utakmicama Vrbanjuše i Vratnika samo sto je kod ovih nasih bolja atmosferaako je protiv najljuceg rivala takva atmosfera onda mi je sve jasno, obične k... Gay Viole
sramota za navijačku scenu uopste, na tribini im 80% balavci od 15.-20. godina
smiješni uglavnom do bola ...
Ovo oko karata mene je totalno razočaralo, i ako sam ja sebi vec obezbjedio kartu jos prije 7.dana opet ljutnja i huja neka u meni i to ne na Janeze vec na Dželu i ostale nesposobne likove u klubu, jbt posalju zvanično da traze jos karata ovi se prave ludi a nasi ko p... mutavi samo tako, bleje ko telad, sad Janezima totalno treba zabraniti dolazak u Sa. zbog "bezbjednosnih razloga", neznaju se postaviti i zauzeti neki čvrst i bezobrazan stav, sve u svemu bezveze sve
Istina je da maloljetnim licima neće biti dozovoljen odlazak u Maribor, znalo se još od početka, frka je oko karata vlada totalna konfuzija medju rajom, nezna se ko pije a ko plaća a sve po meni treba zahvaliti Dželi
-
vryzas
#803 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
http://www.klix.ba/sport/nogomet/muhare ... /120709089
Ma jasta...eto mi pokusali, a oni nam ne daju
...ko da je uprava NKM jedina adresa na koju su se mogli obratiti 
Ma jasta...eto mi pokusali, a oni nam ne daju
-
am2804
#804 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ovo oko karata mene je totalno razočaralo, i ako sam ja sebi vec obezbjedio kartu jos prije 7.dana opet ljutnja i huja neka u meni i to ne na Janeze vec na Dželu i ostale nesposobne likove u klubu, jbt posalju zvanično da traze jos karata ovi se prave ludi a nasi ko p... mutavi samo tako, bleje ko telad, sad Janezima totalno treba zabraniti dolazak u Sa. zbog "bezbjednosnih razloga", neznaju se postaviti i zauzeti neki čvrst i bezobrazan stav, sve u svemu bezveze sve
Istina je da maloljetnim licima neće biti dozovoljen odlazak u Maribor, znalo se još od početka, frka je oko karata vlada totalna konfuzija medju rajom, nezna se ko pije a ko plaća a sve po meni treba zahvaliti Dželi
[/quote]
Dželo me je mnogo puta obradovao i hvala mu na tome, ali njegova kuknjava kako je sve teško, kako ima pritiske sa svih strana me duboko razočarala. Pa brate dragi, prepusti to drugome...........
Eto i Svraka ode u Mersin.....sretno mu bilo........koliko čujem ovaj put nema zajebancije oko para, obezbjeđenje će biti bankovna garancija. Cifra 500.000 eurića, valjda ne griješim
Dželo me je mnogo puta obradovao i hvala mu na tome, ali njegova kuknjava kako je sve teško, kako ima pritiske sa svih strana me duboko razočarala. Pa brate dragi, prepusti to drugome...........
Eto i Svraka ode u Mersin.....sretno mu bilo........koliko čujem ovaj put nema zajebancije oko para, obezbjeđenje će biti bankovna garancija. Cifra 500.000 eurića, valjda ne griješim
-
nookey
#805 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Pa šta je vama, šta vi mislite koliko će njih doći na Koševo?
Ako ih bude 50 nek se udaraju u guzic.u! Zato i seru s kartama, jer i tamo ih neće biti više od 3-4 hiljade zajedno sa redarima i našim neutralnim gledaocima
Zato ih treba mlatnuti u sred "ljudskog" vrta i da ni ovo 50 ne dođe u Sa!
Ako ih bude 50 nek se udaraju u guzic.u! Zato i seru s kartama, jer i tamo ih neće biti više od 3-4 hiljade zajedno sa redarima i našim neutralnim gledaocima
Zato ih treba mlatnuti u sred "ljudskog" vrta i da ni ovo 50 ne dođe u Sa!
-
Visočanstvo
#806 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Đelo bi prvo trebao da objasni kako nije uspio dobiti ni minimum zagarantovan pravilima UEFA-e. Slovenci su mu rekli da je policija Maribora odredila broj od 600, i on, kao, tu više ništa nije mogao. Kad bi tako policija neosnovano mogla gaziti pravila UEFA-e, ne bi gostovanja ni postojala.
- JThomas
#807 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
koliko sam ja shvatio ukupni kapacitet će biti smanjen na 12.000 iz bezbjedonosnih razloga.
-
am2804
#808 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ako ne budem te sreće da odem na tekmu, samo želim da udruženje i centrotrans iste prodaju do zadnje karte, ne do Bog da koja propadne.
Obzirom na akustiku stadiona, naših 600 će da se čuje do BiH.
Obzirom na akustiku stadiona, naših 600 će da se čuje do BiH.
- ellaxaz
#809 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Zahovič: Imamo sve informacije o Željezničaru
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zahovic ... caru/83768
-
Sancho_de_Sancho
#810 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Čovjek je jednostavno nesposoban za tu funkciju, na stranu njegova igračka karijera i sve sto je dao za klub ali obavljati funkciju sportskog direktora, žaliti se na pritiske je krajnije smiješno, njegova odgovornost je bila zapadna tribina koja se srušila zbog snijega, on je odgovoran za to kao sportski direktor trebao je angazovati ljude da to očiste a sad i ova frka oko karata, pametnom dosta ...Dželo me je mnogo puta obradovao i hvala mu na tome, ali njegova kuknjava kako je sve teško, kako ima pritiske sa svih strana me duboko razočarala. Pa brate dragi, prepusti to drugome...........
Sto se tice Svrake jos nista nije sigurno i ako bude isao to će biti poslije Evropskih utakmica a i u slučaju da ode u Mersin lova će se morati odmah iskeširati, pa jbt ide u klub koji je nije platio obestecenje za proslog igraca tj. Šehića a i sad da Svraka ode pa opet da zajebu !? pa nije niko ni lud ni glup, eto predstavnici Mersina trebali su doci u Sarajevo još prosle sedmice da se dog. oko isplate a nisu dosli
-
Sancho_de_Sancho
#811 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
I više nego dobra trening oprema, još da dresovi budu kako treba, a čujem da su identični dresovima NAC Brede
http://www.patrick.eu/teamsport.php?page=blog&id=58 i to u kobinacijama plavo - bijela - crna i bijelo - plava - crna
- UnKnownBA
#812 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Al su se nafurali cccellaxaz wrote:Zahovič: Imamo sve informacije o Željezničaru
- ljevoruki
#813 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ne zanima me šta pišu bh. mediji. Mi gledamo samo sebe, ali mogu vam reći da su se stvari od raspada biše zajedničke zemlje znatno promijenile i to u našu korist. Bez obzira na to šta navijači u BiH misle, mi ćemo poštovati protivnika, ali Maribor je Mariborellaxaz wrote:Zahovič: Imamo sve informacije o Željezničaru
Mamicu mu ublehasku - znatno se promijenio jer su nas ti isti austrijski konjusari pokrali.
Maribor je Maribor - sto bi rek'o Billy - 'ajde
- Pokerboy11
#814 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Samo ne interesuje kako ce maloljetnicima zabraniti u Maribor, razumijem ovo organizovano ali ako neko dijete da ide na utakmicu sa starijom ponoljetnom osobom koja ne ide organizovano sa navijacima ?
- UnKnownBA
#815 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ne znam, ali mi ovo izgleda jadno i jeftino tako da sumnjam da ima ikakve grijace. Kako god, ali stvarno nije posteno prema nama i Pitarima (jer su kod nas fol problem naslonjaci), i nasi klubovi bi mogli (zabranom koristenja zapadne tribine) izgubiti velike pare u slucaju da neko izvuce atraktivnijeg protivnika.EdoI wrote:Ovi njihovi podguzovi, ako se ne varam, imaju nekakve grijače tako da ipak zadovoljavaju uslove... To je već jedan drugi forumaš pisao, ne garantujem ništa.UnKnownBA wrote:Ne znam, ja sam se žalio na Uefinoj (UEFA) oficielnoj stranici (kad već neće niko drugi...), pa ako prođe - prođe! Nemamo šta izgubiti, možemo samo dobiti! Žalio sam se na nezapamćenu diskriminaciju prilikom kupovine ulaznica, a žalio sam se i za stadion, jer stadion Ljudski vrt u Mariboru ima tribinu koja ima stolice bez naslonjača,i oni je godinama sasvim normalno koriste.
Last edited by UnKnownBA on 09/07/2012 18:33, edited 1 time in total.
-
Sancho_de_Sancho
#816 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Zna se sta se podrazumjeva pod "zabrana maloljetnim licima", drugo je ako neko ide sa ocem na tekmu ili nekim drugim članom rodbine normalno uz saglasnost roditelja to je ok., ova zabrana se striktno odnosi da mladje od 18. tj maloljetnim licima koji žele ići eto "onako" na tekmu kao i sto idu na utakmice PL. toga ovdje nema, to je sve.Pokerboy11 wrote:Samo ne interesuje kako ce maloljetnicima zabraniti u Maribor, razumijem ovo organizovano ali ako neko dijete da ide na utakmicu sa starijom ponoljetnom osobom koja ne ide organizovano sa navijacima ?
- UnKnownBA
#817 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
NK Maribor-Zeljeznicar tickets - Slovenia Forum - TripAdvisor
http://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g2 ... venia.html
http://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g2 ... venia.html
-
zipoo
#818 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Jebeni Slovenci na kakvu me muku stavise i njhova jebena diskriminacija. Valjda cu biti medju prvih 450.
- Charuga
- Globalni moderator
#819 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
@AmarManijak
Sve sto imas reci ljudima u Udruzenju mozes kad krene prodaja karata. Najbolje ti je tada otici sa ocem i rjesiti to, nemoj bezveze ovde napadati ljude. Rekao sam neki dan, morate shvatiti one koji organizuju sve to tj. onog koji organizuje. Puno zahtjeva a malo karata, nisu cudotvorci.
Znaci svako ko ima nejasnoca bujrum kad krene prodaja karata pa postavljati pitanja i rjesavati probleme. Ovde necete dobiti odgovore.
Sve sto imas reci ljudima u Udruzenju mozes kad krene prodaja karata. Najbolje ti je tada otici sa ocem i rjesiti to, nemoj bezveze ovde napadati ljude. Rekao sam neki dan, morate shvatiti one koji organizuju sve to tj. onog koji organizuje. Puno zahtjeva a malo karata, nisu cudotvorci.
Znaci svako ko ima nejasnoca bujrum kad krene prodaja karata pa postavljati pitanja i rjesavati probleme. Ovde necete dobiti odgovore.
- UnKnownBA
#820 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Odgovor se zna unaprijed (za to nam ne treba udruzenje)! Kratko i jasno, KARTU NE MOZE SVAK DOBIT! Dobit ce ih samo uzi krug ljudi, a njihova imena su vjerovatno vec poznata! Ovo je samo moje misljenje, a znajuci da stvari uvijek kod nas tako funkcionisu, ne vidim razlog zbog cega bi sada bilo drugacije. Prema tome, ako ne znate te ljude (koji ce biti u dudiru sa kartama) ili ako nemate kakve stele, ne nadajte se karti!Plavih_11 wrote:@AmarManijak
-
LSD
#821 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
A koji su to ljudi kod kojih ce biti karte, molim te lijepo....ovo ozbiljno pitam jer nemam nikoga u sloveniji, niti imam njihov pasoš, niti slovenacku licnu kartu....a necu da idem do Maribora da bi poljubio vrata ulaza jer ne ispunjavam niti jedan kriterij.UnKnownBA wrote:Odgovor se zna unaprijed (za to nam ne treba udruzenje)! Kratko i jasno, KARTU NE MOZE SVAK DOBIT! Dobit ce ih samo uzi krug ljudi, a njihova imena su vjerovatno vec poznata! Ovo je samo moje misljenje, a znajuci da stvari uvijek kod nas tako funkcionisu, ne vidim razlog zbog cega bi sada bilo drugacije. Prema tome, ako ne znate te ljude (koji ce biti u dudiru sa kartama) ili ako nemate kakve stele, ne nadajte se karti!Plavih_11 wrote:@AmarManijak
Može odgovor i na PM, nije problem
- UnKnownBA
#822 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Pretpostavljam buraz! Prvo ce ih dobiti uprava kluba pa ce odredjen broj proslijediti udruzenju navijaca!LSD wrote:A koji su to ljudi kod kojih ce biti karte, molim te lijepo....ovo ozbiljno pitam jer nemam nikoga u sloveniji, niti imam njihov pasoš, niti slovenacku licnu kartu....a necu da idem do Maribora da bi poljubio vrata ulaza jer ne ispunjavam niti jedan kriterij.UnKnownBA wrote:Odgovor se zna unaprijed (za to nam ne treba udruzenje)! Kratko i jasno, KARTU NE MOZE SVAK DOBIT! Dobit ce ih samo uzi krug ljudi, a njihova imena su vjerovatno vec poznata! Ovo je samo moje misljenje, a znajuci da stvari uvijek kod nas tako funkcionisu, ne vidim razlog zbog cega bi sada bilo drugacije. Prema tome, ako ne znate te ljude (koji ce biti u dudiru sa kartama) ili ako nemate kakve stele, ne nadajte se karti!Plavih_11 wrote:@AmarManijak
Može odgovor i na PM, nije problem
-
trippy
#823 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
imaju ove neke zeljezne naslone koji se mogu skidati i stavljati po potrebi i koje UEFA dozvoljavaUnKnownBA wrote: Ne znam, ali mi ovo izgleda jadno i jeftino tako da sumnjam da ima ikakve grijace. Kako god, ali stvarno nije posteno prema nama i Pitarima (jer su kod nas fol problem naslonjaci), i nasi klubovi bi mogli (zabranom koristenja zapadne tribine) izgubiti velike pare u slucaju da neko izvuce atraktivnijeg protivnika.

- hypko_nurko
-
vryzas
#825 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
hypko_nurko wrote:Upoznajte suca koji će suditi Želji u Mariboru
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=39989
Upoznali smo ga

i oni je godinama sasvim normalno koriste.