Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hz__semir wrote:Dajte ljudi je li vi želite dobro ili loše tim momcima, neka njih što dalje od kluba u kojem se jedino Chuck Norris nije povrijedio.
To što si rekao je tačno ali ako dođe dobra ponuda za Spahića, teško da će francuski klub zadržati našeg reprezentativca. Vjerujem da Spahić ne bi imao ništa protiv da zaigra u Engleskoj.
Evo ga Gourcuff dolazi u Lyon, preuzet će večinu slobodnjaka i kornera će preuzet od Pjane, ali mislim da će moći igrati zajedno sa Pjanketom, kao što bi i Miske mog'o igrat u repki da hoće guzove pomjerit
belafonte wrote:Evo ga Gourcuff dolazi u Lyon, preuzet će večinu slobodnjaka i kornera će preuzet od Pjane, ali mislim da će moći igrati zajedno sa Pjanketom, kao što bi i Miske mog'o igrat u repki da hoće guzove pomjerit
Ovo mi je pravo iznenađenje, nije dobar znak za Pjanketa
belafonte wrote:Evo ga Gourcuff dolazi u Lyon, preuzet će večinu slobodnjaka i kornera će preuzet od Pjane, ali mislim da će moći igrati zajedno sa Pjanketom, kao što bi i Miske mog'o igrat u repki da hoće guzove pomjerit
Ovo mi je pravo iznenađenje, nije dobar znak za Pjanketa
ocekivano!!! vec prije SP lyon je trazio pojacanje na pjanicevoj poziciji i prva zelja im je upravo bila gourcuff . vidjet cemo sta ce biti sa pjanicem,nadam se nece klupa.
2-0 izgubi Lyon. Srozali su se pravo iako jeste samo početak sezone. Zašto su obojica sjedili na klupi nije mi jasno. Ali ne vjerujem da konkurišu za identičnu poziciju. Puel voli Pjanu vozati po terenu, malo nazad, malo lijevo, malo desno, dok će Gourcuff kao domaći sin vjerovatno zaraditi najpovoljniju poziciju u ekipi.
Vrijedni Pjanić najviše pretrčao! Uspješnost pasova 91%
Na utakmici grupe B Lige Šampiona između Lyona i Schalkea naš Miralem Pjanić uspio je pretrčati najviše kilometara u konkurenciji od 26 igrača koliko ih je večeras ukupno nastupilo.
Konkretno, Pjanić je pokrio 4854 metara travnjaka Stadiona Gerland, a posebno nas raduje činjenica da je uspješnost dodavanja našeg reprezentativca večeras iznosila impozantnih 91%. Konkretno, Pjanić je večeras dodavao 23 puta, od čeka čak 21 put uspješno.
Usporedbe radi u ekipi Schalkea najviše je pretrčao Rakitić, približno 4600 metara, a njegova uspješnost pasova iznosila je 76%, odnosno 16 od 21.
Miralem je za prikazano na ovom susretu nagrađen ocjenom sedam.
Fino je sinoć odigrao. Mislio sam da će Gourcuff poremetiti koncepciju, ali nije, lijepo se uklopio. Još da im vrh napada proradi i biće dobar Lyon. Još uvijek su prilično neefikasni u napadu.