Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jack Be Nimble wrote:Lili jedino moze da ima biseksualnu aferu sa Robin sa strane.
Mislim da bi to i voljela.
Ma svako vidi da to iza ugla zele pokazati da je ona BI, ipak dojadili su sa tom temom vise. Neka je stave u krevet sa nekom ili neka idu dalje, a stalno povlaciti tu pricu je malo dosadno.
Jack Be Nimble wrote:Lili jedino moze da ima biseksualnu aferu sa Robin sa strane.
Mislim da bi to i voljela.
Ma svako vidi da to iza ugla zele pokazati da je ona BI, ipak dojadili su sa tom temom vise. Neka je stave u krevet sa nekom ili neka idu dalje, a stalno povlaciti tu pricu je malo dosadno.
**dobra zadnja epizoda
meni je zesce smece koliko sam se smijao prvih 4-5 sezone, i dalje imam sve na laptopu. cesto upalim te stare epizode i posteno se ismijem. ovo sad je odron
Ma haj' da je zapalio zbog neke dobre pičke nego zbog onog.. Fuj šta rade od serije, briga me što su Ted i ostali debili al' nemojte ovo Barniju radit'
Ne kontam sta hoce sa ovim .. Da kazu kako svako ko cijeli zivot ima sve najbolje moguce djevojke na kraju padne na neku okruglu Ovo je strasno .. Ja se nadam da ce u sljedecoj epizodi Barney pokazati kako nije zapalio playbook i da je to neki njegov trik bio
I ja sam to mislio da je Patrice ili kako se vec zove jedna od njegovih taktika iz playbooka. Uhvati takvu curu da bi Robin poludila. Ne znam, igrao sam angry birds dok sam slusao sta se desava na TV-u.
Bubalo1 wrote:Ne kontam sta hoce sa ovim .. Da kazu kako svako ko cijeli zivot ima sve najbolje moguce djevojke na kraju padne na neku okruglu Ovo je strasno .. Ja se nadam da ce u sljedecoj epizodi Barney pokazati kako nije zapalio playbook i da je to neki njegov trik bio
nece oni nista da kazu, popunjavaju prostor do kraja sezone mada su mogli mamu komotno uvest na pocetku, pa malo i njoj, vako izgleda da ce bit screen shot i fajront
Lakat Jebić wrote:nece oni nista da kazu, popunjavaju prostor do kraja sezone mada su mogli mamu komotno uvest na pocetku, pa malo i njoj, vako izgleda da ce bit screen shot i fajront
Serija je na pocetku bila vrh!Jednostavno vrh!A sada....samo kada Teda vidim,ne znam bil ubio sebe ili njega...nadam se da ce je uskoro zavrsiti da mi serija ostane u lijepom sjecanju..
dobro evo ova zadnja nije bila losa, znaci barem pet zadnjih epizoda je imalo neku radnju koja je isla ka twistu i nekom vrhuncu... u narednim epizodama bi bilo najbolje da ted postane pijanac, bad boy i srusi zgradu koju je napravio pa da se na kraju vidi kako ga njegova djeca gledaju preko skypa dok je on u zatvoru naravno njihova majka je ustvari njegova sestra. on im uopste nije otac
Pff, kada kazu da su plakali na ono smijem se samo, ali eto steta sto nisam mogao ni uzivati u epizodi neko mi ostavio glavicu luka ispod ociju, ebem li im