Ho`š da ti taj "jaci" dobije infarkt odmah sada na tekmi protiv Albanije , a ? samo furajte , furajte , furajteLSD wrote:Može mu se jer je Ivicin sin, a vi se možete samo pokoriti volji jaceg
finale kupa:celik-zeljeznicar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- samo_ti
#801 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
-
bosnovizija
#802 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Arnautović sudi duel Čelika i Željezničara
Tuzlak dijeli pravdu na Bilinom Polju
Piše: E. Škorić
Ponedjeljak, 23.05.11. 22:43.
U Zenici će u srijedu biti odigran uzvratni susret finala nogometnog Kupa Bosne i Hecegovine između Čelika i Željezničara.
Utakmica je na rasporedu u 19.30 sati na stadionu "Bilino polje", a sudit će Midhat Arnautović iz Tuzle.
Prvi susret finala na "Grbavici" završen je pobjedom Željezničara 1:0.
Izvor: SportSport.ba
Tuzlak dijeli pravdu na Bilinom Polju
Piše: E. Škorić
Ponedjeljak, 23.05.11. 22:43.
U Zenici će u srijedu biti odigran uzvratni susret finala nogometnog Kupa Bosne i Hecegovine između Čelika i Željezničara.
Utakmica je na rasporedu u 19.30 sati na stadionu "Bilino polje", a sudit će Midhat Arnautović iz Tuzle.
Prvi susret finala na "Grbavici" završen je pobjedom Željezničara 1:0.
Izvor: SportSport.ba
- splend
#803 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
nisu svi na vrijeme usli na grbavicu, cak je velika vecina usla poslije pocetka
a osim je poznat kao kauboj. nista nebi bilo cudno da napusti teren ako bude gubio.
sjecam se tekme jesenas na grbavici, kad je bio kaznjen. znaci bio je kaznjen, nije smio biti na klupi, a on citavu tekmu tu stajao. jer ko smije kauboja otjerati sa njegovog stadiona. i onda se pocne zaliti na neke neregularnosti
eee tugo Bozija.
sad sto ste vi navikli da je to normalno, to je druga stvar.
nas trener je becka skola za tog pijanca. i po ponasanju, i oblacenju a i po pijankama
a za ocigledno vrijednje nekih clanova, a s druge strane brisanje postova nasih clanova, svaka cast
a osim je poznat kao kauboj. nista nebi bilo cudno da napusti teren ako bude gubio.
sjecam se tekme jesenas na grbavici, kad je bio kaznjen. znaci bio je kaznjen, nije smio biti na klupi, a on citavu tekmu tu stajao. jer ko smije kauboja otjerati sa njegovog stadiona. i onda se pocne zaliti na neke neregularnosti
nas trener je becka skola za tog pijanca. i po ponasanju, i oblacenju a i po pijankama
a za ocigledno vrijednje nekih clanova, a s druge strane brisanje postova nasih clanova, svaka cast
-
motorola01
#804 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ma bolan sve je moguce od vas i vase uprave...Vazda ste radili iza ledja,nikad nista konkretno,otvoreno..Mnogo puta je receno,a ja cu ponoviti.Pitari su za vas gospoda....A sad sto se tice tekme.Moje misljenje je da cete odnijeti trofej.Volio bih da bude drugacije,ali cisto sumnjam.Pogotovo sto sirokom igra samo vase osvajanje trofeja.Pored toga,celik ima slabu realizaciju,a vi cete vjerovatno ubaciti jedan gol(da li iz kontre ili iz penala),a celik nema sanse da uvali tri komada sa ovim igracima u napadu.Jedino da se cudo desi,pa da im krene ulazi sve sto treba i ne treba...To je neka realnost..LSD wrote:Osim je u situaciji da on odredi šta ce, ako procijeni da nisu ušli svi navijaci- utakmica nece moci poceti.
Opet kažem, može mu se jer je njegova volja ultimativna, a ultimativna je jer je Ivicin sin (ovo što kaže Mobile disco).
Npr. samo moja ekipa ce kasniti nekih pola sata (jer planiramo malo svratiti u Visoko i Kakanj) a za druge koji budu kasnili ne znam...uglavnom dok se SVI manijaci ne smijeste, nema igranja.
- smoki_choko
#805 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
sto niste ranije poslisplend wrote:nisu svi na vrijeme usli na grbavicu, cak je velika vecina usla poslije pocetka![]()
sjecam se tekme jesenas na grbavici, kad je bio kaznjen. znaci bio je kaznjen, nije smio biti na klupi, a on citavu tekmu tu stajao. jer ko smije kauboja otjerati sa njegovog stadiona. i onda se pocne zaliti na neke neregularnostieee tugo Bozija.
nas trener je becka skola za tog pijanca. i po ponasanju, i oblacenju a i po pijankama![]()
-
Arma-Sarma
-
motorola01
#807 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ocigledno te kod kuce nisu naucili da nije seljak po mjesto rodjenja,nego po ponasanjusmoki_choko wrote:sto niste ranije poslisplend wrote:nisu svi na vrijeme usli na grbavicu, cak je velika vecina usla poslije pocetka![]()
sjecam se tekme jesenas na grbavici, kad je bio kaznjen. znaci bio je kaznjen, nije smio biti na klupi, a on citavu tekmu tu stajao. jer ko smije kauboja otjerati sa njegovog stadiona. i onda se pocne zaliti na neke neregularnostieee tugo Bozija.
nas trener je becka skola za tog pijanca. i po ponasanju, i oblacenju a i po pijankama![]()
a za ocigledno vrijednje nekih clanova, a s druge strane brisanje postova nasih clanova, svaka castnaravno da ce napustiti ako bude sudio arnautovic ko ono govno proslu utakmicu 1-1. ibrakovic seljacina ziva kakva crna becka skola, nije bec u lukavcu
-
Mobile_Disco
#808 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Osim AlmightyLSD wrote:Osim je u situaciji da on odredi šta ce, ako procijeni da nisu ušli svi navijaci- utakmica nece moci poceti.
Opet kažem, može mu se jer je njegova volja ultimativna, a ultimativna je jer je Ivicin sin (ovo što kaže Mobile disco).
Npr. samo moja ekipa ce kasniti nekih pola sata (jer planiramo malo svratiti u Visoko i Kakanj) a za druge koji budu kasnili ne znam...uglavnom dok se SVI manijaci ne smijeste, nema igranja.
-
LSD
#809 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Upravo toMobile_Disco wrote:Osim AlmightyLSD wrote:Osim je u situaciji da on odredi šta ce, ako procijeni da nisu ušli svi navijaci- utakmica nece moci poceti.
Npr. samo moja ekipa ce kasniti nekih pola sata (jer planiramo malo svratiti u Visoko i Kakanj) a za druge koji budu kasnili ne znam...uglavnom dok se SVI manijaci ne smijeste, nema igranja.Steta a otac mu fin i mudar covjek, imas sta cuti pametno kad covjek prica. Pravi dingospo!
Pa kako ne cijeniti tog covjeka
Last edited by LSD on 23/05/2011 23:36, edited 1 time in total.
- splend
#810 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
da se kladimo da ce poceti
ako vas opet slaze, svaka mu cast, jest vas ubjedio u svoje znanje i moc
-
LSD
#811 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ubjedit ce i vas, samo polako...ubrzo ces se uvjeriti i samsplend wrote:da se kladimo da ce poceti![]()
- smoki_choko
#812 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
pa po ponasanju sam mislio. ponasanju i onome o cemu on prica i govorimotorola01 wrote:Ocigledno te kod kuce nisu naucili da nije seljak po mjesto rodjenja,nego po ponasanjusmoki_choko wrote:sto niste ranije poslisplend wrote:nisu svi na vrijeme usli na grbavicu, cak je velika vecina usla poslije pocetka![]()
a za ocigledno vrijednje nekih clanova, a s druge strane brisanje postova nasih clanova, svaka castnaravno da ce napustiti ako bude sudio arnautovic ko ono govno proslu utakmicu 1-1. ibrakovic seljacina ziva kakva crna becka skola, nije bec u lukavcu
...A eto vidite,on nesto zahtjeva da nece tekma poceti dok ne udju svi navijaci,a to isto se nije desilo na grbavici...KOliko bezobrazan moras biti i pun sebe da ovako nesto izjavis..Znaci ja moram,a tebe ko j.ebe....Klasicna seljacka spreha,prvo ja pa svi ostali...
-
Mobile_Disco
#813 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Mojne trpat sve u isti kos, ako kaze jedna osoba nesto ne znaci da smo svi isti, ja ne kazem generalno svi, al osim jr. malo jede znas vec sta..LSD wrote:Upravo toMobile_Disco wrote:Osim AlmightyLSD wrote:Osim je u situaciji da on odredi šta ce, ako procijeni da nisu ušli svi navijaci- utakmica nece moci poceti.
Npr. samo moja ekipa ce kasniti nekih pola sata (jer planiramo malo svratiti u Visoko i Kakanj) a za druge koji budu kasnili ne znam...uglavnom dok se SVI manijaci ne smijeste, nema igranja.Steta a otac mu fin i mudar covjek, imas sta cuti pametno kad covjek prica. Pravi dingospo!
mi jesmo najveci ološ, seljaci, za nas su pitari gospoda (sve ovo što Motorola izbaci iz sebe) ali utakmica neci moci poceti sve dok Osim ne da znak
![]()
![]()
Pa kako ne cijeniti tog covjeka
-
LSD
#814 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
kako ne kontaš - Može mu se, šta kažeš ti Ivicin sin i može mu se
njegova volja je imperativ...a to što on jede, to je nebitno.
Osim je rekao svoje i Kraj price

Osim je rekao svoje i Kraj price
- paravan
#815 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
simpatizer sam zeljeznicara ali i ako zeljo izgubi prekosutra necu biti toliko razocaran
zenica i zenicani zasluzuju evropu... barem onaj normalni dio raje

-
Mobile_Disco
#816 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Svaka cast! Mada nisi ovo trebao napisati, reci ce ti da nisi dobarparavan wrote:simpatizer sam zeljeznicara ali i ako zeljo izgubi prekosutra necu biti toliko razocaran
![]()
- jufka developer
#817 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
paravan wrote:simpatizer sam zeljeznicara ali i ako zeljo izgubi prekosutra necu biti toliko razocaran
![]()
simpatizer vozdra, dje si bio kad su ti igrace tukli u zenici...sto ne mogu levata
normalni dio zenice, citava 3 lika... znam ih svu trojicu i ok su samo ne prate fudbal a ni celik ih ne interesuje
kako Amar unosi nemir
-
Mobile_Disco
#818 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
jufka developer wrote:paravan wrote:simpatizer sam zeljeznicara ali i ako zeljo izgubi prekosutra necu biti toliko razocaran
![]()
simpatizer vozdra, dje si bio kad su ti igrace tukli u zenici...sto ne mogu levata
normalni dio zenice, citava 3 lika... znam ih svu trojicu i ok su samo ne prate fudbal a ni celik ih ne interesuje
kako Amar unosi nemironaj vas uhljup cim pomisli na Amara odmah mu cifre u glavi... nikad ga nisam dobio, dominira me, donji sam, dzaba mi sva ova suplja prica... jedino sto sam ljepsi, to me vadi
Opet ti djecace svoje frustracije izbacujes na forumu, smiri se popij caj, apaurin, zapali nesto za smirenje i pozdravi tu "raju" iz Zenice 100% regulara znam ih i ja
-
motorola01
#819 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
De se ljudi male presaberite
..Ubijate s tim nebulozama...Ovaj sto je na lsd-u se ubija bolesnim fantazijama..Nije Abdulah Ibrakovic izjavio to o cemu vi pricate
..
ps.i da,nisu ni u kakvom srodstvu....da dalje ne bulaznite ili je mozda bilo bolje da vas ostavimo u neznanju
ps.i da,nisu ni u kakvom srodstvu....da dalje ne bulaznite ili je mozda bilo bolje da vas ostavimo u neznanju
- jufka developer
#820 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Mobile_Disco wrote:jufka developer wrote:paravan wrote:simpatizer sam zeljeznicara ali i ako zeljo izgubi prekosutra necu biti toliko razocaran
![]()
kako Amar unosi nemironaj vas uhljup cim pomisli na Amara odmah mu cifre u glavi... nikad ga nisam dobio, dominira me, donji sam, dzaba mi sva ova suplja prica... jedino sto sam ljepsi, to me vadi
Opet ti djecace svoje frustracije izbacujes na forumu, smiri se popij caj, apaurin, zapali nesto za smirenje i pozdravi tu "raju" iz Zenice 100% regulara znam ih i ja
- dino84
#821 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ubijedio nas je druze,3 sampionske titule i 2 kupa,ti bi dao mozda pola zdravlja da mozes osjetiti milioniti dio atmosfere koju sam ja osjetio kad mi je Newcastle dosao u grad,kad mi grupa Engleza ustane pred Katedralom i pocne iz sveg glasa pjevati neku svoju pjesmu iz sezdeset i neke,krcata Ferhadija 6 sati prije meca,40 000 ljudi na stadionu,na poluvremenu ne smijes otici pisat da ne izgubis mjesto na stepenicama,miris Evrope ali one prave fudbalske Evrope je bio samo taj dan poslije rata i miris Lige sampiona...splend wrote:da se kladimo da ce poceti![]()
Sad nastavite baljezgati o Amaru,liku koji jeste prepotentan i egoistican,ali koji zna znanje...Pitaj pitare koliko ga vole,bio je za njih Vlah i bilo im je bolje trece mjesto uz Bozju pomoc,zbog njega su sa rodjenog stadiona kuci isli u 70-oj minuti svojevremeno...Nek je zato Ibrakovic gospoda,lijep,pametan,gostuje na tv-u,ma nema...
Lik je bijeda nevidjena,trazi sve moguce alibije ako dozivi poraz,od zavjera svih mogucih vrsta...Sudije,Siroki,prljava igra Culuma,sve zivo i nezivo...Rekao bi covjek igra mu ekipa ko Barcelona pa jadna ne moze pruziti svoju igru,a ne da imaju koljace poput Isakovica koji je trebao biti odmah na licu mjesta uhapsen nakon onog starta nad Stanceskim...
Jadni,gladni,zedni,goli,bosi...Ne daju vam da budete u vrhu bh.fudbala a bili bi 10 godina...Pa 10 dana nakon sto bi dobili pare od Evrope mislim da bi vam se ovi likovi iz Uprave rastalili...Al eto...
Pitari gospoda za nas... Jest al u limburgu.Isti ste kao oni,Gebelsi i ublehasi,prodavaci lazi i ubleha...Cijenu od 10 KM su placali i vasi i nasi navijaci,a vi nama dajete nesrazmjernu cijenu karte za apsolutno istu tribinu iza gola u odnosu na nasu,isto kao sto je i Gracic svojedobno kod pitara htio,krsite pravilnik po tom pitanju samo sto mi imamo jadnu Upravu koja ne umije pravdu istjerati do kraja,pa Saba provodi sta hoce...Neka provodi,u Zelju je kod Amara morao doci da osvoji titulu u ovoj drzavi.
Sad nastavite verglat.Ukljucim se tek ponekad zadnjih mjeseci da reagujem kad nesto bas poprimi dimnezije za proljeva.
Kup neka osvoji ekipa koja bude bolja na terenu.I tacka.
- jufka developer
#822 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
motorola01 wrote:De se ljudi male presaberite..Ubijate s tim nebulozama...Ovaj sto je na lsd-u se ubija bolesnim fantazijama..Nije Abdulah Ibrakovic izjavio to o cemu vi pricate
..
posl'o sam ti mail.... znas ti vec cime
@dino84
-
upaljac01
#823 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
splend wrote:nisu svi na vrijeme usli na grbavicu, cak je velika vecina usla poslije pocetka![]()
jeste li vi ono ganjali upravu leotara prosle godine? ono klepili vas i jos vas izradili?
- MyCore
#824 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ova dvojica (Amar i ibraković) su mi bas licina na prave mlade evropsek trenere, al kakav papanluk prave sa ovim kupom to je nevjerovatno, toliko su digli tenzije i napravili atmosferu da je sigurno da ce utakmica biti prekidana u par navrata, manijaci ce cupati stlice, robijasi razbijati autobuse, na terrenu ce se lomiti noge, crveni kartoni sigurica. Iskljucivi krivci ova dvojica koji se ponasaju ko bilmezi, kao da treniraju u drugoj ligi sjeverozapad, a ne u dva ovako renomirana klubu...
Elem jako sam nezadovoljan ponasanjem istih
Elem jako sam nezadovoljan ponasanjem istih
- tazmaniaBAN4
#825 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
STIŽEMO I TROFEJ DIŽEMO !!! 1921