hercegovac_pravi wrote:
Pa ako nema veze zašto ti onda stoji u postu ono što si napisao? 
Ja sam samo citirao ono što si ti napisao. Zašto se onda ljutiš na mene kad ukažem na besmislicu takvog stava?
Vaš najveći problem (generalno ideološki nabrijanih ljudi) je upravo taj što niste u stanju podkrijepiti niti jednu svoju tvrdnju konkretnim argumentom. Uvjek se šlihtate na nekakve ostrašćene floskule i izlizane frazetine (koje eto nema potrebe da se objašnjavaju

) koje se uvjek sruše pred jednim običnim konkretnim pitanjem. To se upravo desilo sa tvojom tvrdnjom. Da nisam u pravu ti bi lijepo kopirao post nekog forumaša koji tvrdi ono boldano iz tvoga posta i tako riješio sve nedoumice. Ali toga nema a umjeto tog citata kojim bi "meni i sličnim meni" začepio usta stiže linija frustracije za kojom stiže linija primitivne insinuacije upućene prema intelektu sagovornika..ali bolje nije ni moglo..jel de?
Ali da ne budem skroz negativan u ovoj polemici, ipak praviš znamenit napredak. Od tvrdnje da "Kraljevića Haman prave antifašistom" došlo se do tvrdnje da se od "Kraljevića pravi pozitivac"...
Dalje, gdje uopšte u mome postu pronalaziš bilo šta što upućuje na ovo tvoje
slicno da je HDZ manje zlo a kazes da ja to ne vidim
Ponovo si pogriješio...hebi ga nije ni čudo što se ovoliko frustriraš. Probaj čitati šta je napisano. Ovaj dio moga posta se odnosio upravo na tvoje nečitanje stavova drugih forumaša, ne na tvoje ne viđenje "HDZ-a kao manjeg zla"...

edit
Da li je koalicija okupljena oko platforme napravljena prije ili poslije izbora? Mislim vezano za tvrdnju da će SDP izgubiti glasove ako ne bude platofrme?
1.Necemo se po sto puta vracati na nesto sto sam vec objasnio-to sto si ti boldirao u mom postu nije moja teza nego samo jedan od argumentata za tezu.Zato je tu stojalo i nije nikakva besmislica.Jasno je ko dan da je ovdje opsta namjera onih koji bez imalo zadrske pravdaju koaliranje sa HSP-om da od Kraljevica naprave drugog Izeta Nanica (nemoj i ovo bukvalno shvatit kao sto si shvatio nazivanje Kraljevica antifasistom pa trazit da ti se i za to citiraju postovi).Probaj shvatit da za svaku tvrdnju nije neophodno da se nadje neki post od ranije jer ja i nisam napisao 'forumas taj i taj je napisao to i to' da bi morao naci post tog nekog forumasa da opravdam tu tvrdnju nego sam pisao o opstem stavu koji od Kraljevica pravi to sto pravi na osnovu nekog dopisa ili cega li vec da se on borio za cjelovitu BiH.Sve i da jeste to tacno opet ostaje cinjenica da se borio za to pod ustaskim obiljezjima pod kojima je i sahranjen.Pod onim istim obiljezjima pod kojima su drugi prije i poslije njega ubijali,silovali,zatvarali po logorima i slicno.Nek to zanemaruje ko god hoce,ja ne mogu.
2.Ta tirada o koristenju floskula i fraza kao i neizbjezno svrstavanje na 'nas' i 'vas' (toliko puta vidjeno) i optuzivanja za neke frustracije(

) bez ikakve osnove i to sve meni pripisivat je odavno izlizano i ne vrijedi komentara stvarno.
Pogotovo je simpaticno kad me optuzis za neki primitivizam i da ja kao nesto vrijedjam tvoj intelekt

Kao da mene zanima tvoj intelekt pa da pricam o njemu.
3.Pitas:Dalje, gdje uopšte u mome postu pronalaziš bilo šta što upućuje na ovo tvoje
slicno da je HDZ manje zlo a kazes da ja to ne vidim
Ja uopste ne polemisem ovdje sa tobom da bi se uopste referisao na tvoje postove pri bilo cemu sto pisem osim u onome sto si me direktno pitao za Kraljevica i sto sam ti odgovorio tako da i ova tvrdnja se uopste nije odnosila na tebe.
4.Pitas:Da li je koalicija okupljena oko platforme napravljena prije ili poslije izbora? Mislim vezano za tvrdnju da će SDP izgubiti glasove ako ne bude platofrme?
Pa ne znam sta tu nije tolko jasno da se mislilo na naredne izbore,necu napisat da ce izgubit izbore koji su vec bili