Ljepse su mi prve, ali su skuplje.
Ove druge, malo neobicna peta, ali zanimljivi i simpatican dezen.
Moderator: anex
butterfly_01 wrote:ides u Lukavicu preko dobrinje, na raskrsini veliki semafor gdje mozes lijevo za Sarajevo preko Vraca adesno skrenes prema Trnovu (izmedju ostalog taj put vodi) ides ravno, prodjes pored tusa i dodjes do slijedece raskrsnice s lijeve strane je Tom, mali je to trzni centar, ali ta Modesa je super radnja nalazi se na prvom spratu. (Imaju dvije radnje Modese, u jednoj se prodaje kozna obuca a u drugoj velur, platno, eko koza, skaj).ema_ wrote:butterfly_01 wrote:Tamaris cipela i sandaleta ima i u Modesi u Tomu.. ja bila u petak.... i kupila jedne , bas slatke... malo je bezze da u Sarajevu nema prodavnica obuce Tamaris.. U Mercator centru u Banja Luci ima prodavnica samo Tamaris i ima veci izbor cipela nego u Sarajevu (mislim na sve ove radnjice zajedno koje imaju po neki model Mataris)
Gdje tačno se nalazi taj centar Tom? Čula sam da je u Istočnom Sarajevu, ali nisam nikad tamo bila
Tom nekako bas dodje na sredini izmedju Tuša i Tempa...
hvala i vamamedaaa wrote:pozz, meni trebaju lagane, mekane, udobne, smedje proljetne cipele ... peta oko 5-8cm... da nisu preskupe... i naravno, torba uz njih... HVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALA MNOOOOOOGO!!!![]()
![]()
![]()
nemam mnogo vremena da trazim, uglavnom se krecem na relaciji m.dvor-otoka...pa u toj zoni bi bilo bolje
ne nosim ni ja...tek se pomalo orjentisem na pete*mima* wrote:Nisam jos bila u radnji.....gledam ih na fb.......lude su skroz.....ali ja ne nosim pete.....
Ama jesu, baš su mi lijepekinderlada wrote:
Nije valjda da to tebi nisu??? Bas me cudi
Sarajevski_Marlboro wrote:Bikozofju
Idi trolom do posljednje stanice,i onda samo piči pravo,pored garaža,malih radnji,i dužeg reda novih zgrada.
Znači samo pravo![]()
Ne možeš promašiti,vidjećeš benzinsku pumpu,s lijeve strane je Tom a s desne,malo dalje,Tuš.
Do tada ćeš se ismijati radnjama
A koje su to cipele i gdje se mogu pogledati?!Ma.Le.Na wrote:ne nosim ni ja...tek se pomalo orjentisem na pete*mima* wrote:Nisam jos bila u radnji.....gledam ih na fb.......lude su skroz.....ali ja ne nosim pete.....
neke sam i probala...i cudno ali su udobne poprilicno![]()
valjda jer nisu krute...sve su vecinom od chohe i nekih mekanih materijala
mada ..cijena sitnicamin 160 pa gooooreeee
ema_ wrote:Sarajevski_Marlboro wrote:Bikozofju
Idi trolom do posljednje stanice,i onda samo piči pravo,pored garaža,malih radnji,i dužeg reda novih zgrada.
Znači samo pravo![]()
Ne možeš promašiti,vidjećeš benzinsku pumpu,s lijeve strane je Tom a s desne,malo dalje,Tuš.
Do tada ćeš se ismijati radnjama
Hvala punooo![]()
Čula sam da tamo ima svašta nešta jeftinoga, pa da i ja vidim![]()
Smiju sve druge osim MOJIHzamzija wrote:Ama jesu, baš su mi lijepekinderlada wrote:
Nije valjda da to tebi nisu??? Bas me cudiŠto, zar ne smiju da mi se svide cipele na ovoj temi ?
medaaa wrote:ja pitah tamo na temi "Sarajevo shoping" pa mi rekose da ovdje proslijedim pitanje
hvala i vamamedaaa wrote:pozz, meni trebaju lagane, mekane, udobne, smedje proljetne cipele ... peta oko 5-8cm... da nisu preskupe... i naravno, torba uz njih... HVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALA MNOOOOOOGO!!!![]()
![]()
![]()
nemam mnogo vremena da trazim, uglavnom se krecem na relaciji m.dvor-otoka...pa u toj zoni bi bilo bolje![]()
![]()
Eleonora wrote:A koje su to cipele i gdje se mogu pogledati?!Ma.Le.Na wrote:
ne nosim ni ja...tek se pomalo orjentisem na pete
neke sam i probala...i cudno ali su udobne poprilicno![]()
valjda jer nisu krute...sve su vecinom od chohe i nekih mekanih materijala
mada ..cijena sitnicamin 160 pa gooooreeee
Kako ih mogu na netu naci?!
I ja ne nosim petu, najvise zbog visine, osjecam se nestabilno![]()
Woow zanimljive artisticke cipele. Ali samo bih pojedine nosila.Ma.Le.Na wrote:ne znam hoce li sad biti reklama..
imas na piku njihovu radnju...pleasure shoes
na FBu http://www.facebook.com/pages/Metaphysi ... 7974688129
a radnja im je u ulici kazazi
Eleonora wrote:Woow zanimljive artisticke cipele. Ali samo bih pojedine nosila.Ma.Le.Na wrote:ne znam hoce li sad biti reklama..
Znam i koje, sjecam se, mada ja konkretno takve, ne bih nosila. Ali onako da ih gledam i divim se dizajneru, to svakako.ema_ wrote:Eleonora wrote:Woow zanimljive artisticke cipele. Ali samo bih pojedine nosila.Ma.Le.Na wrote:ne znam hoce li sad biti reklama..
Gdje nam je altheda, ona je naručila neke od ovih![]()
zamzija wrote:Koje Borovo tačnoProljetno cvijeće wrote:Jooj kakvih sam ja danas cipelica vidjela u BorovuNe zna se koje su ljepše
Uhhhhhhhh
![]()