Manchester City FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
extraordinary
#801 Re: Manchester City FC
A ja, vidi se lijepo da piše FK Siti na šalu. Fali ona druga strana sa dijelom Manćester, ali bitno je da znamo o čemu se radi.
- Lakat Jebić
#802 Re: Manchester City FC
u koliko igraju nasi 
- Kasips
#803 Re: Manchester City FC
A zipa Keme iza Dodika. Uvijek je znao ko daje najbolju lovu u harmoniku, lopinaadnan_hz wrote:Ma Dodick je prodana dusa. Pricao mi je stari da je Dodick navijao za City.
Evo slike kad je dodick bio dijete nekih 50-tak godina sa nasim salom
P.S Joj kad onaj mali sto nam je dosao zabije goll u debiju ima da prokljuca ova tema..
-
adnan_hz
#804 Re: Manchester City FC
u 16 sati po nasem vremenuLakat Jebić wrote:u koliko igraju nasi
- Kasips
#805 Re: Manchester City FC
Negdje oko akšama, menšćiniLakat Jebić wrote:u koliko igraju nasi
-
BlackPool
#806 Re: Manchester City FC
adnan_hz wrote:komeba wrote:Dodick nam je pripremio sačekušu![]()
P.S. Prestigli smo u broju stranica one onamo
Za razliku od teme Manchester Uniteda ovdje je pun klinac gluposti napisano i od 33 strane suma sumarum na jedno 2 stranice bi se moglo sabrati nesto smisleno, a ono sve zivi offtopic i budalastina!

- Kasips
#807 Re: Manchester City FC
Šuti ti tamo pojedinacBlackPool wrote:adnan_hz wrote:komeba wrote:Dodick nam je pripremio sačekušu![]()
Za razliku od teme Manchester Uniteda ovdje je pun klinac gluposti napisano i od 33 strane suma sumarum na jedno 2 stranice bi se moglo sabrati nesto smisleno, a ono sve zivi offtopic i budalastina!
-
adnan_hz
#808 Re: Manchester City FC
ovog treba banovati zbog provociranja. mi smo ozbiljan klub i ozbiljni navijaci. skupite se na vasoj temi i placite.
Siti sam Ja.
Siti sam Ja.
- Šibicar
#809 Re: Manchester City FC
Moramo se malo i našaliti ponekad,ali većinom su na ovoj temi ozbiljni komentari vezani za našu svetinju City,ne znam u šta si ti gledao.BlackPool wrote:adnan_hz wrote:komeba wrote:Dodick nam je pripremio sačekušu![]()
- BSn
#810 Re: Manchester City FC
BlackPool wrote:adnan_hz wrote:komeba wrote:Dodick nam je pripremio sačekušu![]()
Najveca budalastina koju covjek moze napraviti u zivotu je da navija za United.
Da ti nisi naograiso?!?
-
klixober
#811 Re: Manchester City FC
Molio bih navijače manjeg gradskog kluba da nam ne trollaju temuBlackPool wrote:adnan_hz wrote:komeba wrote:Dodick nam je pripremio sačekušu![]()
-
BlackPool
#812 Re: Manchester City FC
Kasips wrote: Šuti ti tamo pojedinac
Jaoooo vidi ti ovih novopecenih navijaca Manchester Shityja
'djeste nebesko plava gardo, nisam vas prepoznao

-
BlackPool
#813 Re: Manchester City FC
adnan_hz wrote:ovog treba banovati zbog provociranja. mi smo ozbiljan klub i ozbiljni navijaci. skupite se na vasoj temi i placite.
Siti sam Ja.
Ne provociram vala nista! Ajd sastavi sve ove gluposti i izdvoji ono sto ste ozbiljno napisali pa ces vidjeti ko je upravu!
Sta ste se nahorozili ba ljudi, pa nisam vam ja kriv sto je Edin presao u Manchester Shity i tako vas primorao da navijate za losiji klub u gradu Manchesteru
- north_1987
#814 Re: Manchester City FC
zamislite Jecko udje s klupe i zabije gol. bilo bi 66 stranica do sunday-eja 
-
BlackPool
#815 Re: Manchester City FC
Svetinja Manchester CityŠibicar wrote:
Moramo se malo i našaliti ponekad,ali većinom su na ovoj temi ozbiljni komentari vezani za našu svetinju City,ne znam u šta si ti gledao.
- BSn
#816 Re: Manchester City FC
Samo je jedan gradski klub u Manćesteru. Vi ste nastali iz jala prema nama!
- smak
#817 Re: Manchester City FC

Mancho SiTi
- Studentinjo
#818 Re: Manchester City FC
Prelistaj forum ponovo pajdo. Ako ijednu šalu, šprdanciju, provokaciju ili u najboljem slučaju nešto ne ozbiljno nađeš, od mene imaš dres junaka kojeg poželiš iz najdražem nam tima na planeti zemlji i šire, Manchester Cityja.BlackPool wrote:adnan_hz wrote:komeba wrote:Dodick nam je pripremio sačekušu![]()
Al' nemerem ovaj ciganluk periferiski u pm
- Logovan
#819 Re: Manchester City FC
A šta ako Edin Džeko pređe za jedno 3-4 godine u Manchester United ?
Za koga onda navijati ? Ostati navijač Cityja ili preći navijati za United 
Molim samo ozbiljne odgovore

Molim samo ozbiljne odgovore
- Kasips
#820 Re: Manchester City FC
Tvoj je problem što ne znaš da čitaš između redova. Ovdje se zapravo vode veoma ozbiljne rasprave o klubu, samo mi to malo zakukuljimo da vi dušmani ne skontateBlackPool wrote:adnan_hz wrote:ovog treba banovati zbog provociranja. mi smo ozbiljan klub i ozbiljni navijaci. skupite se na vasoj temi i placite.
Siti sam Ja.
Ne provociram vala nista! Ajd sastavi sve ove gluposti i izdvoji ono sto ste ozbiljno napisali pa ces vidjeti ko je upravu!
Sta ste se nahorozili ba ljudi, pa nisam vam ja kriv sto je Edin presao u Manchester Shity i tako vas primorao da navijate za losiji klub u gradu Manchesteru
-
BlackPool
#821 Re: Manchester City FC
BSn wrote:Samo je jedan gradski klub u Manćesteru. Vi ste nastali iz jala prema nama!
Dobro de, da smo nastali iz ne znam cega opet se zna ko je babo u dvoristu
Sad bi jos smjesnije bilo kada bi mi neko (od vas okorjelih navijaca MANCHESTER CITY-a
@Kaspis avatara ti kakve su vam to onda sifre
Last edited by BlackPool on 13/01/2011 16:00, edited 2 times in total.
- Studentinjo
#822 Re: Manchester City FC
Ko je Edin?zlo87 wrote:A šta ako Edin Džeko pređe za jedno 3-4 godine u Manchester United ?Za koga onda navijati ? Ostati navijač Cityja ili preći navijati za United
Molim samo ozbiljne odgovore![]()
-
extraordinary
#823 Re: Manchester City FC
Ma ovaj Blackpool je onaj tip navijača što navija za Sarajevo dok mu neko ne kupi dres Želje, ili obrnuto. Kila pečenja i naš je. Al ne isplati se na njih to davati.
-
BlackPool
#824 Re: Manchester City FC
extraordinary wrote:Ma ovaj Blackpool je onaj tip navijača što navija za Sarajevo dok mu neko ne kupi dres Želje, ili obrnuto. Kila pečenja i naš je. Al ne isplati se na njih to davati.
Mrsko mi sad uploadavati sve dresove od Manchester Uniteda da bi Tebi sad dokazivao ovdje sta sam i ko sam!
Helem, nisi upravu, za United navijam jos od sada vec davne 1997. godine!
- smak
#825 Re: Manchester City FC
BlackPool wrote:Kasips wrote: Šuti ti tamo pojedinac
Jaoooo vidi ti ovih novopecenih navijaca Manchester Shityja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'djeste nebesko plava gardo, nisam vas prepoznao![]()
BlackPool haj ti nama reci zasto ti je soba ovako lijepo sredjena ?