Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
extraordinary

#801 Re: Manchester City FC

Post by extraordinary »

A ja, vidi se lijepo da piše FK Siti na šalu. Fali ona druga strana sa dijelom Manćester, ali bitno je da znamo o čemu se radi.
Lakat Jebić

#802 Re: Manchester City FC

Post by Lakat Jebić »

u koliko igraju nasi :D
Kasips

#803 Re: Manchester City FC

Post by Kasips »

adnan_hz wrote:Ma Dodick je prodana dusa. Pricao mi je stari da je Dodick navijao za City.

Evo slike kad je dodick bio dijete nekih 50-tak godina sa nasim salom
Image

P.S Joj kad onaj mali sto nam je dosao zabije goll u debiju ima da prokljuca ova tema..
A zipa Keme iza Dodika. Uvijek je znao ko daje najbolju lovu u harmoniku, lopina :dance:
adnan_hz

#804 Re: Manchester City FC

Post by adnan_hz »

Lakat Jebić wrote:u koliko igraju nasi :D
u 16 sati po nasem vremenu :D u subotu. gdje si ti spavao. ne znas kad svetinja igra. ti si sigurno derbi navijac..
Kasips

#805 Re: Manchester City FC

Post by Kasips »

Lakat Jebić wrote:u koliko igraju nasi :D
Negdje oko akšama, menšćini :mrgreen:
BlackPool

#806 Re: Manchester City FC

Post by BlackPool »

adnan_hz wrote:
komeba wrote:Dodick nam je pripremio sačekušu :oops:
P.S. Prestigli smo u broju stranica one onamo :D

Za razliku od teme Manchester Uniteda ovdje je pun klinac gluposti napisano i od 33 strane suma sumarum na jedno 2 stranice bi se moglo sabrati nesto smisleno, a ono sve zivi offtopic i budalastina!

Image
Kasips

#807 Re: Manchester City FC

Post by Kasips »

BlackPool wrote:
adnan_hz wrote:

Za razliku od teme Manchester Uniteda ovdje je pun klinac gluposti napisano i od 33 strane suma sumarum na jedno 2 stranice bi se moglo sabrati nesto smisleno, a ono sve zivi offtopic i budalastina!

Image
Šuti ti tamo pojedinac :x
adnan_hz

#808 Re: Manchester City FC

Post by adnan_hz »

ovog treba banovati zbog provociranja. mi smo ozbiljan klub i ozbiljni navijaci. skupite se na vasoj temi i placite.

Siti sam Ja.
Šibicar

#809 Re: Manchester City FC

Post by Šibicar »

BlackPool wrote:
adnan_hz wrote:

Image
Moramo se malo i našaliti ponekad,ali većinom su na ovoj temi ozbiljni komentari vezani za našu svetinju City,ne znam u šta si ti gledao.
BSn

#810 Re: Manchester City FC

Post by BSn »

BlackPool wrote:
adnan_hz wrote:

Image

Najveca budalastina koju covjek moze napraviti u zivotu je da navija za United. :oops:

Da ti nisi naograiso?!?
klixober

#811 Re: Manchester City FC

Post by klixober »

BlackPool wrote:
adnan_hz wrote:

Image
Molio bih navijače manjeg gradskog kluba da nam ne trollaju temu :x
BlackPool

#812 Re: Manchester City FC

Post by BlackPool »

Kasips wrote: Šuti ti tamo pojedinac :x

Jaoooo vidi ti ovih novopecenih navijaca Manchester Shityja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

'djeste nebesko plava gardo, nisam vas prepoznao :lol:

Image
BlackPool

#813 Re: Manchester City FC

Post by BlackPool »

adnan_hz wrote:ovog treba banovati zbog provociranja. mi smo ozbiljan klub i ozbiljni navijaci. skupite se na vasoj temi i placite.

Siti sam Ja.

Ne provociram vala nista! Ajd sastavi sve ove gluposti i izdvoji ono sto ste ozbiljno napisali pa ces vidjeti ko je upravu!

Sta ste se nahorozili ba ljudi, pa nisam vam ja kriv sto je Edin presao u Manchester Shity i tako vas primorao da navijate za losiji klub u gradu Manchesteru :lol:
north_1987

#814 Re: Manchester City FC

Post by north_1987 »

zamislite Jecko udje s klupe i zabije gol. bilo bi 66 stranica do sunday-eja 8-)
BlackPool

#815 Re: Manchester City FC

Post by BlackPool »

Šibicar wrote:
Moramo se malo i našaliti ponekad,ali većinom su na ovoj temi ozbiljni komentari vezani za našu svetinju City,ne znam u šta si ti gledao.
Svetinja Manchester City :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :run:
BSn

#816 Re: Manchester City FC

Post by BSn »

Samo je jedan gradski klub u Manćesteru. Vi ste nastali iz jala prema nama!
smak

#817 Re: Manchester City FC

Post by smak »

Image

Mancho SiTi :D
Studentinjo

#818 Re: Manchester City FC

Post by Studentinjo »

BlackPool wrote:
adnan_hz wrote:

Prelistaj forum ponovo pajdo. Ako ijednu šalu, šprdanciju, provokaciju ili u najboljem slučaju nešto ne ozbiljno nađeš, od mene imaš dres junaka kojeg poželiš iz najdražem nam tima na planeti zemlji i šire, Manchester Cityja.

Al' nemerem ovaj ciganluk periferiski u pm :D
Logovan

#819 Re: Manchester City FC

Post by Logovan »

A šta ako Edin Džeko pređe za jedno 3-4 godine u Manchester United ? :D Za koga onda navijati ? Ostati navijač Cityja ili preći navijati za United :lol:

Molim samo ozbiljne odgovore :D :D
Kasips

#820 Re: Manchester City FC

Post by Kasips »

BlackPool wrote:
adnan_hz wrote:ovog treba banovati zbog provociranja. mi smo ozbiljan klub i ozbiljni navijaci. skupite se na vasoj temi i placite.

Siti sam Ja.

Ne provociram vala nista! Ajd sastavi sve ove gluposti i izdvoji ono sto ste ozbiljno napisali pa ces vidjeti ko je upravu!

Sta ste se nahorozili ba ljudi, pa nisam vam ja kriv sto je Edin presao u Manchester Shity i tako vas primorao da navijate za losiji klub u gradu Manchesteru :lol:
Tvoj je problem što ne znaš da čitaš između redova. Ovdje se zapravo vode veoma ozbiljne rasprave o klubu, samo mi to malo zakukuljimo da vi dušmani ne skontate :thumbup:
BlackPool

#821 Re: Manchester City FC

Post by BlackPool »

BSn wrote:Samo je jedan gradski klub u Manćesteru. Vi ste nastali iz jala prema nama!

Dobro de, da smo nastali iz ne znam cega opet se zna ko je babo u dvoristu 8-) kako u gradu Manchesteru tako i u Engleskoj cijeloj!

Sad bi jos smjesnije bilo kada bi mi neko (od vas okorjelih navijaca MANCHESTER CITY-a :lol: ) krenuo argumentovano u dokazivanje koji je bolji klub, pa cu vas samo napomenuti da vam je klubu dovoljna omanja vitrina da bi tu ostavili sve svoje trofeje dok United ima muzej gdje to sve fino slaze godinama evo :mrgreen:

@Kaspis avatara ti kakve su vam to onda sifre :mrgreen: pa se ne da citati izmedju redova :lol:
Last edited by BlackPool on 13/01/2011 16:00, edited 2 times in total.
Studentinjo

#822 Re: Manchester City FC

Post by Studentinjo »

zlo87 wrote:A šta ako Edin Džeko pređe za jedno 3-4 godine u Manchester United ? :D Za koga onda navijati ? Ostati navijač Cityja ili preći navijati za United :lol:

Molim samo ozbiljne odgovore :D :D
Ko je Edin?
extraordinary

#823 Re: Manchester City FC

Post by extraordinary »

Ma ovaj Blackpool je onaj tip navijača što navija za Sarajevo dok mu neko ne kupi dres Želje, ili obrnuto. Kila pečenja i naš je. Al ne isplati se na njih to davati.
BlackPool

#824 Re: Manchester City FC

Post by BlackPool »

extraordinary wrote:Ma ovaj Blackpool je onaj tip navijača što navija za Sarajevo dok mu neko ne kupi dres Želje, ili obrnuto. Kila pečenja i naš je. Al ne isplati se na njih to davati.

Mrsko mi sad uploadavati sve dresove od Manchester Uniteda da bi Tebi sad dokazivao ovdje sta sam i ko sam!

Helem, nisi upravu, za United navijam jos od sada vec davne 1997. godine!
smak

#825 Re: Manchester City FC

Post by smak »

BlackPool wrote:
Kasips wrote: Šuti ti tamo pojedinac :x

Jaoooo vidi ti ovih novopecenih navijaca Manchester Shityja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

'djeste nebesko plava gardo, nisam vas prepoznao :lol:

Image

BlackPool haj ti nama reci zasto ti je soba ovako lijepo sredjena ? :D

Image
Post Reply