Šta zapravo žene žele?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pustopoljina
#801 Re: Šta zapravo žene žele?
najbolje je da voze bicikla, a djecu i cuke u onu prikolicu 
- ljubav_aha
#802 Re: Šta zapravo žene žele?
drekalica28 wrote:ma znaš šta? ja uvodim čas teorije prije prakse....prezentaciju na laptopu koristeći nju prije nego što se išta krene radti.![]()
![]()
- ljubav_aha
#803 Re: Šta zapravo žene žele?
i to je korisnopustopoljina wrote:najbolje je da voze bicikla, a djecu i cuke u onu prikolicu
- Rootboi
#804 Re: Šta zapravo žene žele?
ček,jel' ovo ono k'o interaktivne one igrice,radi na baterije a ti imaš one iglice i onak kad ubodeš ako potrefiš kako treba,spoji se strujno kolo i ondak ona svijetlidrekalica28 wrote:ma znaš šta? ja uvodim čas teorije prije prakse....prezentaciju na laptopu koristeći nju prije nego što se išta krene radti.![]()
![]()
-
drekalica28
#805 Re: Šta zapravo žene žele?
ahaRootboi wrote: ček,jel' ovo ono k'o interaktivne one igrice,radi na baterije a ti imaš one iglice i onak kad ubodeš ako potrefiš kako treba,spoji se strujno kolo i ondak ona svijetli![]()
![]()
![]()
![]()
- Rootboi
#806 Re: Šta zapravo žene žele?
e' ja sam to rastur'odrekalica28 wrote:ahaRootboi wrote: ček,jel' ovo ono k'o interaktivne one igrice,radi na baterije a ti imaš one iglice i onak kad ubodeš ako potrefiš kako treba,spoji se strujno kolo i ondak ona svijetli![]()
![]()
![]()
![]()
-
drekalica28
#807 Re: Šta zapravo žene žele?
hoćeš reći da ti nemaš potrebe za teorijskim dijelom nastave.Rootboi wrote: e' ja sam to rastur'o![]()
![]()
![]()
- Rootboi
#808 Re: Šta zapravo žene žele?
ja ću reći ovo i to ovde odgovorno tvrdim,najveća ženska erogena zona je njen mozak,tu sve počinje i prije nego je počelo,stimuliši to a tijelo će ga pratiti,naravno impulsi odatle kreću a nije na odmet i znati mjesta kroz koja prolaze i gdje završavaju i gdje se u pojedinim trenutcima nakupljaju,a neko se rodi sa tim feelingom i takovom oku ne može promaći ni najmanja naizgled nebitna sitnicadrekalica28 wrote:hoćeš reći da ti nemaš potrebe za teorijskim dijelom nastave.Rootboi wrote: e' ja sam to rastur'o![]()
![]()
![]()
![]()
-
drekalica28
#809 Re: Šta zapravo žene žele?
šta reći.....Rootboi wrote: ja ću reći ovo i to ovde odgovorno tvrdim,najveća ženska erogena zona je njen mozak,tu sve počinje i prije nego je počelo,stimuliši to a tijelo će ga pratiti,naravno impulsi odatle kreću a nije na odmet i znati mjesta kroz koja prolaze i gdje završavaju i gdje se u pojedinim trenutcima nakupljaju,a neko se rodi sa tim feelingom i takovom oku ne može promaći ni najmanja naizgled nebitna sitnica
@ ljubav....mislim da on nema potrebe za dopunskom nastavom. jedino ga dodatno upotrijebiti na kursu kao predavača.
-
oridjidji
#810 Re: Šta zapravo žene žele?
a morala si ti kontru puci... hahahadrekalica28 wrote:Sa ovim istaknutim dijelom se slažem.oridjidji wrote: najgore je kad neiskusne zenske u godinama traze satro nekoga iskusnog... iskustvo se ne mjeri brojem, vec kolicinom kvalitetnog seksa, na kraju uvijek konverzacija bude kljucan faktor u tome dali ce vam seks biti dobar ili ne...![]()
Sa ostatkom se ne slažem.
- ljubav_aha
#811 Re: Šta zapravo žene žele?
samo me je nasmijao sa impulsima,ipak ponekad prvo mozak dobije infnormaciju da hormoni drmajudrekalica28 wrote:šta reći.....Rootboi wrote: ja ću reći ovo i to ovde odgovorno tvrdim,najveća ženska erogena zona je njen mozak,tu sve počinje i prije nego je počelo,stimuliši to a tijelo će ga pratiti,naravno impulsi odatle kreću a nije na odmet i znati mjesta kroz koja prolaze i gdje završavaju i gdje se u pojedinim trenutcima nakupljaju,a neko se rodi sa tim feelingom i takovom oku ne može promaći ni najmanja naizgled nebitna sitnica![]()
@ ljubav....mislim da on nema potrebe za dopunskom nastavom. jedino ga dodatno upotrijebiti na kursu kao predavača.
drekalic28,super,dopada mi se ideja,eh eto,sad imamo i dobrovljca za prakticni dio,horey
-
drekalica28
#812 Re: Šta zapravo žene žele?
zbog toga je interesantno samnom diskutovat.oridjidji wrote: a morala si ti kontru puci... hahaha
ne odustajem od svog mišljenja tek tako.
- Rootboi
#813 Re: Šta zapravo žene žele?
nisam ja ništa pogrešno napisao,ti ako mi ne vjeruješ ja te mogu opovrgnut'ljubav_aha wrote:samo me je nasmijao sa impulsima,ipak ponekad prvo mozak dobije infnormaciju da hormoni drmajudrekalica28 wrote:šta reći.....Rootboi wrote: ja ću reći ovo i to ovde odgovorno tvrdim,najveća ženska erogena zona je njen mozak,tu sve počinje i prije nego je počelo,stimuliši to a tijelo će ga pratiti,naravno impulsi odatle kreću a nije na odmet i znati mjesta kroz koja prolaze i gdje završavaju i gdje se u pojedinim trenutcima nakupljaju,a neko se rodi sa tim feelingom i takovom oku ne može promaći ni najmanja naizgled nebitna sitnica![]()
@ ljubav....mislim da on nema potrebe za dopunskom nastavom. jedino ga dodatno upotrijebiti na kursu kao predavača.khm da smo spremne
![]()
drekalic28,super,dopada mi se ideja,eh eto,sad imamo i dobrovljca za prakticni dio,horey![]()
![]()
p.s.
samo me napomenite dan prije,da se sredim za izložbe
-
oridjidji
#814 Re: Šta zapravo žene žele?
Pa ljudi su razliciti, neki vole grubo, neki vole brzo i strastveno, neki vole to natanane, a nekome je jednostavno seks rutina, neki vole analni seks, neki ga ne vole, neko nevoli oralni seks, neko nevoli prstenjak u predigri, neki to rade pod alkoholom, neki samo trijezni, neki drogirani i sad mi reci kako svako svakome moze ugoditiKorisničkoime wrote: Stani malo gdje se zaleti ono "skoro sve koje sam uspio pogledati" odnosi se bona na postove, šta si ti mislila![]()
Čuj kontrolor kvalitetema jah dijelim ja i ISO standarde, certifikate sa žigom i ono "provjereno domaće"
Malo si me tu pogrešno razumila nisam ti ja taki njaki
.
Nema logike nikako tu se slažem ako muškarac radi nešto dobro ne mora značiti da je švalerčina i da na sve što se miče skače. Tu i leži zec kod takvog zaključivanja zna znanje znači bio je sa dosta djevojaka čim je bio sa dosta navikao je da mijenja pa će to i sad raditi. Kad tome dodaš da neko i nije bio sa puno djevojaka koliko se misli onda situacija postane komična ali se na žalost završi uvijek loše.
@Oridjidji kratko slažem se.
Ne definise uvijek broj partnera koje ste promjenili kvalitet necijeg seksa, već to koliko ste radili na tome da vaš seks bude kvalitetan i koliko ste voljni slušati svoga partnera. Ko je spavao s nekim na prepad ono neplanski, zna kakvih tu može biti iznenađenja, nerijetko i razočarenja...
-
oridjidji
#815 Re: Šta zapravo žene žele?
drekalica28 wrote:zbog toga je interesantno samnom diskutovat.oridjidji wrote: a morala si ti kontru puci... hahaha![]()
- ljubav_aha
#816 Re: Šta zapravo žene žele?
javimo ti raspored za opovrgavanje balgovremenoRootboi wrote:nisam ja ništa pogrešno napisao,ti ako mi ne vjeruješ ja te mogu opovrgnut'ljubav_aha wrote: samo me je nasmijao sa impulsima,ipak ponekad prvo mozak dobije infnormaciju da hormoni drmajukhm da smo spremne
![]()
drekalic28,super,dopada mi se ideja,eh eto,sad imamo i dobrovljca za prakticni dio,horey![]()
![]()
![]()
p.s.
samo me napomenite dan prije,da se sredim za izložbe![]()
![]()
![]()
-
drekalica28
#817 Re: Šta zapravo žene žele?
oridjidji wrote:drekalica28 wrote:zbog toga je interesantno samnom diskutovat.oridjidji wrote: a morala si ti kontru puci... hahaha![]()
-
Korisničkoime
#818 Re: Šta zapravo žene žele?
Malo sutra moja se uvijek buni kad jeRootboi wrote:ja ću reći ovo i to ovde odgovorno tvrdim,najveća ženska erogena zona je njen mozak,tu sve počinje i prije nego je počelo,stimuliši to a tijelo će ga pratiti,naravno impulsi odatle kreću a nije na odmet i znati mjesta kroz koja prolaze i gdje završavaju i gdje se u pojedinim trenutcima nakupljaju,a neko se rodi sa tim feelingom i takovom oku ne može promaći ni najmanja naizgled nebitna sitnicadrekalica28 wrote:hoćeš reći da ti nemaš potrebe za teorijskim dijelom nastave.Rootboi wrote: e' ja sam to rastur'o![]()
![]()
![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#819 Re: Šta zapravo žene žele?
Sto ce rec' a i davnih dana dokazano da bez mozga nebi funkcionisali ama bas nikako.
Mislim, ne kontam ovu zadju izjavu u mozak
sta? 
Mislim, ne kontam ovu zadju izjavu u mozak
-
drekalica28
#820 Re: Šta zapravo žene žele?
Pa očigledno to ne radiš kako treba.Korisničkoime wrote: Malo sutra moja se uvijek buni kad jeu mozak.
![]()
![]()
-
Korisničkoime
#821 Re: Šta zapravo žene žele?
Kažem ja da nemam toliko iskustvadrekalica28 wrote:Pa očigledno to ne radiš kako treba.Korisničkoime wrote: Malo sutra moja se uvijek buni kad jeu mozak.
![]()
![]()
![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- ljubav_aha
#823 Re: Šta zapravo žene žele?
vanilijo,ima cokolade svaki dan 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#824 Re: Šta zapravo žene žele?
a muskaraca nema svaki dan?ljubav_aha wrote:vanilijo,ima cokolade svaki dan
- ljubav_aha
#825 Re: Šta zapravo žene žele?
uf,mislis za mljackanje ,kod mene kako kadplain vanilla wrote:a muskaraca nema svaki dan?ljubav_aha wrote:vanilijo,ima cokolade svaki dan