Šta zapravo žene žele?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pustopoljina

#801 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by pustopoljina »

najbolje je da voze bicikla, a djecu i cuke u onu prikolicu :lol:
ljubav_aha

#802 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by ljubav_aha »

drekalica28 wrote:ma znaš šta? ja uvodim čas teorije prije prakse....prezentaciju na laptopu koristeći nju prije nego što se išta krene radti. :oops: :mrgreen:

Image
:lol:
ljubav_aha

#803 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by ljubav_aha »

pustopoljina wrote:najbolje je da voze bicikla, a djecu i cuke u onu prikolicu :lol:
i to je korisno :lol:
Rootboi

#804 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Rootboi »

drekalica28 wrote:ma znaš šta? ja uvodim čas teorije prije prakse....prezentaciju na laptopu koristeći nju prije nego što se išta krene radti. :oops: :mrgreen:

Image
ček,jel' ovo ono k'o interaktivne one igrice,radi na baterije a ti imaš one iglice i onak kad ubodeš ako potrefiš kako treba,spoji se strujno kolo i ondak ona svijetli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
drekalica28

#805 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by drekalica28 »

Rootboi wrote: ček,jel' ovo ono k'o interaktivne one igrice,radi na baterije a ti imaš one iglice i onak kad ubodeš ako potrefiš kako treba,spoji se strujno kolo i ondak ona svijetli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aha :mrgreen:
Rootboi

#806 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Rootboi »

drekalica28 wrote:
Rootboi wrote: ček,jel' ovo ono k'o interaktivne one igrice,radi na baterije a ti imaš one iglice i onak kad ubodeš ako potrefiš kako treba,spoji se strujno kolo i ondak ona svijetli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aha :mrgreen:
e' ja sam to rastur'o 8-) :lol: :lol: :lol:
drekalica28

#807 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by drekalica28 »

Rootboi wrote: e' ja sam to rastur'o 8-) :lol: :lol: :lol:
hoćeš reći da ti nemaš potrebe za teorijskim dijelom nastave. 8-) :mrgreen:
Rootboi

#808 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Rootboi »

drekalica28 wrote:
ja ću reći ovo i to ovde odgovorno tvrdim,najveća ženska erogena zona je njen mozak,tu sve počinje i prije nego je počelo,stimuliši to a tijelo će ga pratiti,naravno impulsi odatle kreću a nije na odmet i znati mjesta kroz koja prolaze i gdje završavaju i gdje se u pojedinim trenutcima nakupljaju,a neko se rodi sa tim feelingom i takovom oku ne može promaći ni najmanja naizgled nebitna sitnica 8-)
drekalica28

#809 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by drekalica28 »

Rootboi wrote: ja ću reći ovo i to ovde odgovorno tvrdim,najveća ženska erogena zona je njen mozak,tu sve počinje i prije nego je počelo,stimuliši to a tijelo će ga pratiti,naravno impulsi odatle kreću a nije na odmet i znati mjesta kroz koja prolaze i gdje završavaju i gdje se u pojedinim trenutcima nakupljaju,a neko se rodi sa tim feelingom i takovom oku ne može promaći ni najmanja naizgled nebitna sitnica 8-)
šta reći..... :thumbup:

@ ljubav....mislim da on nema potrebe za dopunskom nastavom. jedino ga dodatno upotrijebiti na kursu kao predavača. :mrgreen:
oridjidji

#810 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by oridjidji »

drekalica28 wrote:
oridjidji wrote: najgore je kad neiskusne zenske u godinama traze satro nekoga iskusnog... iskustvo se ne mjeri brojem, vec kolicinom kvalitetnog seksa, na kraju uvijek konverzacija bude kljucan faktor u tome dali ce vam seks biti dobar ili ne...
Sa ovim istaknutim dijelom se slažem. :thumbup:
Sa ostatkom se ne slažem. :D
a morala si ti kontru puci... hahaha
ljubav_aha

#811 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by ljubav_aha »

drekalica28 wrote:
Rootboi wrote: ja ću reći ovo i to ovde odgovorno tvrdim,najveća ženska erogena zona je njen mozak,tu sve počinje i prije nego je počelo,stimuliši to a tijelo će ga pratiti,naravno impulsi odatle kreću a nije na odmet i znati mjesta kroz koja prolaze i gdje završavaju i gdje se u pojedinim trenutcima nakupljaju,a neko se rodi sa tim feelingom i takovom oku ne može promaći ni najmanja naizgled nebitna sitnica 8-)

@ ljubav....mislim da on nema potrebe za dopunskom nastavom. jedino ga dodatno upotrijebiti na kursu kao predavača. :mrgreen:
samo me je nasmijao sa impulsima,ipak ponekad prvo mozak dobije infnormaciju da hormoni drmaju :D khm da smo spremne :lol:

drekalic28,super,dopada mi se ideja,eh eto,sad imamo i dobrovljca za prakticni dio,horey :thumbup: :lol: :-D
drekalica28

#812 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by drekalica28 »

oridjidji wrote: a morala si ti kontru puci... hahaha
zbog toga je interesantno samnom diskutovat. :mrgreen:
ne odustajem od svog mišljenja tek tako. 8-)
Rootboi

#813 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Rootboi »

ljubav_aha wrote:
drekalica28 wrote:

samo me je nasmijao sa impulsima,ipak ponekad prvo mozak dobije infnormaciju da hormoni drmaju :D khm da smo spremne :lol:

drekalic28,super,dopada mi se ideja,eh eto,sad imamo i dobrovljca za prakticni dio,horey :thumbup: :lol: :-D
nisam ja ništa pogrešno napisao,ti ako mi ne vjeruješ ja te mogu opovrgnut' 8-)
p.s.
samo me napomenite dan prije,da se sredim za izložbe :oops: :lol: :lol: :lol:
oridjidji

#814 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by oridjidji »

Korisničkoime wrote: Stani malo gdje se zaleti ono "skoro sve koje sam uspio pogledati" odnosi se bona na postove, šta si ti mislila :wink:
Čuj kontrolor kvalitete :lol: ma jah dijelim ja i ISO standarde, certifikate sa žigom i ono "provjereno domaće" :lol: Malo si me tu pogrešno razumila nisam ti ja taki njaki :) .
Nema logike nikako tu se slažem ako muškarac radi nešto dobro ne mora značiti da je švalerčina i da na sve što se miče skače. Tu i leži zec kod takvog zaključivanja zna znanje znači bio je sa dosta djevojaka čim je bio sa dosta navikao je da mijenja pa će to i sad raditi. Kad tome dodaš da neko i nije bio sa puno djevojaka koliko se misli onda situacija postane komična ali se na žalost završi uvijek loše :( .
@Oridjidji kratko slažem se.
Pa ljudi su razliciti, neki vole grubo, neki vole brzo i strastveno, neki vole to natanane, a nekome je jednostavno seks rutina, neki vole analni seks, neki ga ne vole, neko nevoli oralni seks, neko nevoli prstenjak u predigri, neki to rade pod alkoholom, neki samo trijezni, neki drogirani i sad mi reci kako svako svakome moze ugoditi :D

Ne definise uvijek broj partnera koje ste promjenili kvalitet necijeg seksa, već to koliko ste radili na tome da vaš seks bude kvalitetan i koliko ste voljni slušati svoga partnera. Ko je spavao s nekim na prepad ono neplanski, zna kakvih tu može biti iznenađenja, nerijetko i razočarenja...
oridjidji

#815 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by oridjidji »

drekalica28 wrote:
ljubav_aha

#816 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by ljubav_aha »

Rootboi wrote:
ljubav_aha wrote: samo me je nasmijao sa impulsima,ipak ponekad prvo mozak dobije infnormaciju da hormoni drmaju :D khm da smo spremne :lol:

nisam ja ništa pogrešno napisao,ti ako mi ne vjeruješ ja te mogu opovrgnut' 8-)
p.s.
samo me napomenite dan prije,da se sredim za izložbe :oops: :lol: :lol: :lol:
javimo ti raspored za opovrgavanje balgovremeno :lol:
drekalica28

#817 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by drekalica28 »

oridjidji wrote:
drekalica28 wrote:
8-)
Korisničkoime

#818 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Korisničkoime »

Rootboi wrote:
drekalica28 wrote:
ja ću reći ovo i to ovde odgovorno tvrdim,najveća ženska erogena zona je njen mozak,tu sve počinje i prije nego je počelo,stimuliši to a tijelo će ga pratiti,naravno impulsi odatle kreću a nije na odmet i znati mjesta kroz koja prolaze i gdje završavaju i gdje se u pojedinim trenutcima nakupljaju,a neko se rodi sa tim feelingom i takovom oku ne može promaći ni najmanja naizgled nebitna sitnica 8-)
Malo sutra moja se uvijek buni kad je :dance: u mozak. :D :D :D
PalaSa Marsa

#819 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by PalaSa Marsa »

Sto ce rec' a i davnih dana dokazano da bez mozga nebi funkcionisali ama bas nikako. :mrgreen:

Mislim, ne kontam ovu zadju izjavu u mozak :dance: sta? :zoka:
drekalica28

#820 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by drekalica28 »

Korisničkoime wrote: Malo sutra moja se uvijek buni kad je :dance: u mozak. :D :D :D
Pa očigledno to ne radiš kako treba. 8-) :mrgreen:
Korisničkoime

#821 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Korisničkoime »

drekalica28 wrote:
Korisničkoime wrote: Malo sutra moja se uvijek buni kad je :dance: u mozak. :D :D :D
Pa očigledno to ne radiš kako treba. 8-) :mrgreen:
Kažem ja da nemam toliko iskustva :D .
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#822 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by plain vanilla »

Image
ljubav_aha

#823 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by ljubav_aha »

vanilijo,ima cokolade svaki dan :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#824 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by plain vanilla »

ljubav_aha wrote:vanilijo,ima cokolade svaki dan :D
a muskaraca nema svaki dan? :mrgreen:
ljubav_aha

#825 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by ljubav_aha »

plain vanilla wrote:
ljubav_aha wrote:vanilijo,ima cokolade svaki dan :D
a muskaraca nema svaki dan? :mrgreen:
uf,mislis za mljackanje ,kod mene kako kad :lol:
Post Reply