el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
- Better Man
#802 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Roy Keane je bog, isus, svetac i jedna od najvecih ikona ne samo Manchestera, vec i citavog nogometa i trebas stai mirno i sutiti kad se spomene njegovo ime.Sezam wrote:Better Man wrote:[
Ne trebaju se udarati, barem se Manhester nije nikad udarao. Dovoljna je jedan magicni potez poput onog Pola Sholesa 2008. godine na Old Trafordu u revansu polufinala.
Roy Keane
-
sinkaspud
#803 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Ti krsis pravila foruma spamanjem a ja sam samo izrazio svoje misljenje, ja pricam o tim drugorazrednim ekipama i na pravoj sam temi.
- BarbaDue
#804 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Realno, real je veceras licio na jednu grmaljsko-seljacku ekipu iz srbijanskog sela Baranda 
-
hau jes no
#805 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
ma možeš izvesti najofanzivniji sastav na svjetu ali barca te natjera da se braniš, zvao se rooney ili rio ferdinand svejedno jeŠibicar wrote:Mah da,vjeruj da sam od njega i očekivao neki bunker,mada sam još uvijek mišljenja da je na startu utakmice i zamislio tako nešto,no nedostatak ultra kvalitetnih odbrambenih igrača i rani gol su mu poremetili koncepciju.hz__semir wrote:Ma nisi me skonto. Nije bilo nadigravanja jer se sa vanzemaljcima kakvi su Messi, Iniesta i Xavi niko živ ne može nadigravati. On je trebao zatvoriti utakmicu sa tri zadnja vezna, jednim centralnim i četiri odbrambena koji bi puno bliže stajali jedan drugom, ako ne i petoricom.Šibicar wrote: Ja u ovoj večerašnjoj tekmi nisam vidio ni N od nadigravanja,ali fakat.Pokušao je lik da zatvori utakmicu odmah u startu ali se malo preračunao jer je Barsa brzo zabila prvi,a poslije toga i drugi,i onda je logičan slijed dogadjaja da neće igrati bunker kad već gubi 2-0,i da će pokušati nešto,što je naravno protiv Barse bila nemoguća misija.
Ali tako bi uništio utakmicu i hvala mu što to nije uradio, zaista je bila ljepota gledati večeras Barcinu igru. Fantazija.
- madner
#806 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Ja mislim da ce Real predvodjen ovim sjajnim trenerom ovo lagano uzet. Ako bude malo srece mozda bude i debakl Barcelone 
- Cyrax
#807 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Za sakacenje onog igraca ga je trebalo na jedno deset godina robije poslati.Eto ti isusaBetter Man wrote: Roy Keane je bog, isus, svetac i jedna od najvecih ikona ne samo Manchestera, vec i citavog nogometa i trebas stai mirno i sutiti kad se spomene njegovo ime.
- burek_in_space
#808 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
sinkaspud, Better man, sumirprimus - prekinite smarati glupom prichom.
Niti je tema Manchester, niti Arsenal, nego najveci svjetski derbi i drzhite se toga.
Niti je tema Manchester, niti Arsenal, nego najveci svjetski derbi i drzhite se toga.
- Charuga
- Globalni moderator
- Šibicar
#810 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Special five,ovo ti je za pravljenje oranice od terena,za one crvene protiv Ajaxa,za bunker igru i ubijanje fudbala,za namjernu arogantnost,i na kraju za ne biranje sredstava da dodješ do pobjede...jadno...Gledati Murinjovu i Kristininu pokislu facu i nemoć...neprocjenjivo...za sve ostalo tu je Barsa.Fudbal je pobijedio.
- Bosanski_kralj
#811 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Da nije ko od velikih bosanksih realovaca podlegao od tuge, nakon večreašnje utakmice? 
-
5 0 5
#812 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
E jest' onaj Ramos "bad looser". A i kao većina ekipe.Trebaju se malo ugledati na Casillasa. Čovjek je sportista i po.

- therrarrius
#813 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Plavih_11 wrote:
-
fixer
#814 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Kakav ba fudbal? Haj sto ne mogu ove suplje - cuj fudbal pobijedio...Ljudi, zivimo u vremenu kad se svakom ljubitelju fudbala po automatizmu namece da navija za Barcelonu, jer jbg, ukoliko navijas za bilo kog drugog - odrices se fudbala.
Ma vi niste normalni.
Ma vi niste normalni.
-
5 0 5
#815 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Lekcija za Real:
10 homegrown barcelona players took part in the 5-0 win

10 homegrown barcelona players took part in the 5-0 win

- mrtva kokoš
#816 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
kao da sam ja pisao postŠibicar wrote:Special five,ovo ti je za pravljenje oranice od terena,za one crvene protiv Ajaxa,za bunker igru i ubijanje fudbala,za namjernu arogantnost,i na kraju za ne biranje sredstava da dodješ do pobjede...jadno...Gledati Murinjovu i Kristininu pokislu facu i nemoć...neprocjenjivo...za sve ostalo tu je Barsa.Fudbal je pobijedio.
- stochar
#817 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
u redovima Barcelone primijecen Chuck Norris, pokrece se istraga...
- respo
#818 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
reprizu el classica mozete pogledati sutra u snimci u 13:00 na kanalu SCT hustler i darling tv
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#819 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
respo wrote:reprizu el classica mozete pogledati sutra u snimci u 13:00 na kanalu SCT hustler i darling tv
-
mr.gugl
#820 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
fixer wrote:Kakav ba fudbal? Haj sto ne mogu ove suplje - cuj fudbal pobijedio...Ljudi, zivimo u vremenu kad se svakom ljubitelju fudbala po automatizmu namece da navija za Barcelonu, jer jbg, ukoliko navijas za bilo kog drugog - odrices se fudbala.
Ma vi niste normalni.
o cemu to ti ba? eto ti normalan.
- Šibicar
#821 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Pogrešno si me razumio,kad kažem fudbal je pobijedio,to bih rekao ne samo za Barsu,već i za bilo koji drugi klub koji se hoće nadigravati,drugim riječima mrzim bunker igru kad utakmicu posmatram iz neutralnog ugla,jarane daj mi da gledam ono zbog čega fudbal ustvari i postoji,akcije,lijepe poteze,golove...itd .A znam da ovdje na forumu ima dosta onih koji nalaze neku ljepotu u igri "svi u 16 i izbijaj",i svršavaju na to,izvini ali ja nisam jedan od takvih,i zbog toga ću uvijek više cijeniti npr. Wengera nego Murinja,takav je moj stav o fudbalu.fixer wrote:Kakav ba fudbal? Haj sto ne mogu ove suplje - cuj fudbal pobijedio...Ljudi, zivimo u vremenu kad se svakom ljubitelju fudbala po automatizmu namece da navija za Barcelonu, jer jbg, ukoliko navijas za bilo kog drugog - odrices se fudbala.
Ma vi niste normalni.
-
fixer
#822 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Haj produzi. Ima ih koji kontaju a da im se ne crta.mr.gugl wrote:fixer wrote:Kakav ba fudbal? Haj sto ne mogu ove suplje - cuj fudbal pobijedio...Ljudi, zivimo u vremenu kad se svakom ljubitelju fudbala po automatizmu namece da navija za Barcelonu, jer jbg, ukoliko navijas za bilo kog drugog - odrices se fudbala.
Ma vi niste normalni.
o cemu to ti ba? eto ti normalan.
-
elSaik
#823 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Na stranu to što ne volim Real, ali mi je šega da se govori kako je fudbal pobijedio, a ne Murinjova igra, iako isti nakon toliko vremena igra fudbal, i njegov tim napada. Ranije, dok je sa Interom igrao "antifudbal" fudbal nije pobjeđivao. 
- Šibicar
#825 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Kažem ti,svako ima svoj ugao gledanja u fudbal,ja ga gledam kao igru za gol više,a ne kao igru za gol manje.elSaik wrote:Na stranu to što ne volim Real, ali mi je šega da se govori kako je fudbal pobijedio, a ne Murinjova igra, iako isti nakon toliko vremena igra fudbal, i njegov tim napada. Ranije, dok je sa Interom igrao "antifudbal" fudbal nije pobjeđivao.