el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#801 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Charuga »

Image
Better Man

#802 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Better Man »

Sezam wrote:
Better Man wrote:[

Ne trebaju se udarati, barem se Manhester nije nikad udarao. Dovoljna je jedan magicni potez poput onog Pola Sholesa 2008. godine na Old Trafordu u revansu polufinala.

:lol: Roy Keane :lol:
Roy Keane je bog, isus, svetac i jedna od najvecih ikona ne samo Manchestera, vec i citavog nogometa i trebas stai mirno i sutiti kad se spomene njegovo ime.
sinkaspud

#803 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by sinkaspud »

Ti krsis pravila foruma spamanjem a ja sam samo izrazio svoje misljenje, ja pricam o tim drugorazrednim ekipama i na pravoj sam temi.
BarbaDue

#804 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by BarbaDue »

Realno, real je veceras licio na jednu grmaljsko-seljacku ekipu iz srbijanskog sela Baranda :lol:
hau jes no

#805 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by hau jes no »

Šibicar wrote:
hz__semir wrote:
Šibicar wrote: Ja u ovoj večerašnjoj tekmi nisam vidio ni N od nadigravanja,ali fakat.Pokušao je lik da zatvori utakmicu odmah u startu ali se malo preračunao jer je Barsa brzo zabila prvi,a poslije toga i drugi,i onda je logičan slijed dogadjaja da neće igrati bunker kad već gubi 2-0,i da će pokušati nešto,što je naravno protiv Barse bila nemoguća misija.
Ma nisi me skonto. Nije bilo nadigravanja jer se sa vanzemaljcima kakvi su Messi, Iniesta i Xavi niko živ ne može nadigravati. On je trebao zatvoriti utakmicu sa tri zadnja vezna, jednim centralnim i četiri odbrambena koji bi puno bliže stajali jedan drugom, ako ne i petoricom.

Ali tako bi uništio utakmicu i hvala mu što to nije uradio, zaista je bila ljepota gledati večeras Barcinu igru. Fantazija.
Mah da,vjeruj da sam od njega i očekivao neki bunker,mada sam još uvijek mišljenja da je na startu utakmice i zamislio tako nešto,no nedostatak ultra kvalitetnih odbrambenih igrača i rani gol su mu poremetili koncepciju.
ma možeš izvesti najofanzivniji sastav na svjetu ali barca te natjera da se braniš, zvao se rooney ili rio ferdinand svejedno je
madner

#806 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by madner »

Ja mislim da ce Real predvodjen ovim sjajnim trenerom ovo lagano uzet. Ako bude malo srece mozda bude i debakl Barcelone :D
Cyrax

#807 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Cyrax »

Better Man wrote: Roy Keane je bog, isus, svetac i jedna od najvecih ikona ne samo Manchestera, vec i citavog nogometa i trebas stai mirno i sutiti kad se spomene njegovo ime.
Za sakacenje onog igraca ga je trebalo na jedno deset godina robije poslati.Eto ti isusa ;-)
burek_in_space

#808 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by burek_in_space »

sinkaspud, Better man, sumirprimus - prekinite smarati glupom prichom.
Niti je tema Manchester, niti Arsenal, nego najveci svjetski derbi i drzhite se toga.
Charuga
Globalni moderator

#809 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Charuga »

Image
Šibicar

#810 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Šibicar »

Special five,ovo ti je za pravljenje oranice od terena,za one crvene protiv Ajaxa,za bunker igru i ubijanje fudbala,za namjernu arogantnost,i na kraju za ne biranje sredstava da dodješ do pobjede...jadno...Gledati Murinjovu i Kristininu pokislu facu i nemoć...neprocjenjivo...za sve ostalo tu je Barsa.Fudbal je pobijedio.
Bosanski_kralj

#811 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Bosanski_kralj »

Da nije ko od velikih bosanksih realovaca podlegao od tuge, nakon večreašnje utakmice? :oops:
5 0 5

#812 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by 5 0 5 »

E jest' onaj Ramos "bad looser". A i kao većina ekipe.Trebaju se malo ugledati na Casillasa. Čovjek je sportista i po.

Image

Image
therrarrius

#813 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by therrarrius »

Plavih_11 wrote:Image
:lol: genijalno
fixer

#814 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by fixer »

Kakav ba fudbal? Haj sto ne mogu ove suplje - cuj fudbal pobijedio...Ljudi, zivimo u vremenu kad se svakom ljubitelju fudbala po automatizmu namece da navija za Barcelonu, jer jbg, ukoliko navijas za bilo kog drugog - odrices se fudbala.
Ma vi niste normalni. :roll:
5 0 5

#815 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by 5 0 5 »

Lekcija za Real:

10 homegrown barcelona players took part in the 5-0 win

Image
mrtva kokoš

#816 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by mrtva kokoš »

Šibicar wrote:Special five,ovo ti je za pravljenje oranice od terena,za one crvene protiv Ajaxa,za bunker igru i ubijanje fudbala,za namjernu arogantnost,i na kraju za ne biranje sredstava da dodješ do pobjede...jadno...Gledati Murinjovu i Kristininu pokislu facu i nemoć...neprocjenjivo...za sve ostalo tu je Barsa.Fudbal je pobijedio.
kao da sam ja pisao post :mrgreen: :thumbup:
stochar

#817 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by stochar »

u redovima Barcelone primijecen Chuck Norris, pokrece se istraga...
respo

#818 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by respo »

reprizu el classica mozete pogledati sutra u snimci u 13:00 na kanalu SCT hustler i darling tv
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#819 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Entropio »

respo wrote:reprizu el classica mozete pogledati sutra u snimci u 13:00 na kanalu SCT hustler i darling tv
:lol: :lol: :lol: :lol:
mr.gugl

#820 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by mr.gugl »

fixer wrote:Kakav ba fudbal? Haj sto ne mogu ove suplje - cuj fudbal pobijedio...Ljudi, zivimo u vremenu kad se svakom ljubitelju fudbala po automatizmu namece da navija za Barcelonu, jer jbg, ukoliko navijas za bilo kog drugog - odrices se fudbala.

o cemu to ti ba? eto ti normalan. :music2:
Šibicar

#821 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Šibicar »

fixer wrote:Kakav ba fudbal? Haj sto ne mogu ove suplje - cuj fudbal pobijedio...Ljudi, zivimo u vremenu kad se svakom ljubitelju fudbala po automatizmu namece da navija za Barcelonu, jer jbg, ukoliko navijas za bilo kog drugog - odrices se fudbala.
Pogrešno si me razumio,kad kažem fudbal je pobijedio,to bih rekao ne samo za Barsu,već i za bilo koji drugi klub koji se hoće nadigravati,drugim riječima mrzim bunker igru kad utakmicu posmatram iz neutralnog ugla,jarane daj mi da gledam ono zbog čega fudbal ustvari i postoji,akcije,lijepe poteze,golove...itd .A znam da ovdje na forumu ima dosta onih koji nalaze neku ljepotu u igri "svi u 16 i izbijaj",i svršavaju na to,izvini ali ja nisam jedan od takvih,i zbog toga ću uvijek više cijeniti npr. Wengera nego Murinja,takav je moj stav o fudbalu.
fixer

#822 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by fixer »

mr.gugl wrote:

o cemu to ti ba? eto ti normalan. :music2:
Haj produzi. Ima ih koji kontaju a da im se ne crta.
elSaik

#823 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by elSaik »

Na stranu to što ne volim Real, ali mi je šega da se govori kako je fudbal pobijedio, a ne Murinjova igra, iako isti nakon toliko vremena igra fudbal, i njegov tim napada. Ranije, dok je sa Interom igrao "antifudbal" fudbal nije pobjeđivao. ;-)
5 0 5

#824 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by 5 0 5 »

Image
Šibicar

#825 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Šibicar »

elSaik wrote:Na stranu to što ne volim Real, ali mi je šega da se govori kako je fudbal pobijedio, a ne Murinjova igra, iako isti nakon toliko vremena igra fudbal, i njegov tim napada. Ranije, dok je sa Interom igrao "antifudbal" fudbal nije pobjeđivao. ;-)
Kažem ti,svako ima svoj ugao gledanja u fudbal,ja ga gledam kao igru za gol više,a ne kao igru za gol manje. ;-)
Locked