Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post Reply
palamuda

#801 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by palamuda »

Boom71 wrote:Muamer Zukorlic je jedna od najjacih,ako ne i najjaca figura u Bosnjaka u njegovom nacionalno osvjescenom djelu.
Sa pozicije nacinalista,Muamer je jako pozitivna licnost koja je dorasla pariranju Srpskom nacionalizmu.
Svojim stilom i pojavom odlicno djeluje na one koje treba da zadivi.

Ako ce Bosnjaci prihvatiti nacionalna prepucavanja i zatezanja,Muamer je pravi covjek za to,ali ako se Bosnjacki korpus bude zalagao za modernu multi drzavu,onda je Zukorlic prijatnja stabilnosti u regionu,koja ce trajati decenijama.

Kroz ovo navedeno mozemo dobiti jasniju sliku odnosa Bakira i Muamera.
Zukorlica bezrezervno podrzati je veoma osjetljiv gest,ali ga se ne smije ni odskartirati.Treba mu naci odgovarajuce mjesto sa kojega bi mogao ukazivati na nacionalne interese i parirati Srpskom nacionalizmu.
Zukorlić je obični vjerski službenik i on nema šta da priča o nacionalnim intersima, to je krivo postavljeno u startu.
Ja sam bošnjak, musliman i zaisata ne vidim potrebu da mi interse čuvaju tipovi poput Cerića i Zukorlića.

Bakir I. ima dobru retoriku, pomirljivu, ta politika je dovela do ovolike halabuke međunarodne zajednice kontra Dodika i priče o referendumu. Svo ovo vrijeme SDP - SDA su mudro šutile i dobili pokunjenog Dodika na pladnju.

To je očitio na Sandžaku drugačije jer oni ne znaju šta znači kad ti gruhne tenkovska nad glavom pa se lože na ratne pokliče i poglavice, mi dok smo ovdje lili krv zajedno sa Sandžaklijama koji su branili ovu zemlju Zukorlić i njegovi trabanti su se bavili ekonomijom i biznisom, pa sad drobe o radikalizmu i Bošnjaštvu, Zukorliću što nisi uzeo pušku pa reko Slobi koliki si Bošnjak jašta lako je sad u BMW - u od 200.000 i Armani odori pričat kolika si faca. FUJ.FUJ.
nihoniho

#802 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by nihoniho »

palamuda wrote:
Boom71 wrote:Muamer Zukorlic je jedna od najjacih,ako ne i najjaca figura u Bosnjaka u njegovom nacionalno osvjescenom djelu.
Sa pozicije nacinalista,Muamer je jako pozitivna licnost koja je dorasla pariranju Srpskom nacionalizmu.

Ako ce Bosnjaci prihvatiti nacionalna prepucavanja i zatezanja,Muamer je pravi covjek za to,ali ako se Bosnjacki korpus bude zalagao za modernu multi drzavu,onda je Zukorlic prijatnja stabilnosti u regionu,koja ce trajati decenijama.

Zukorlica bezrezervno podrzati je veoma osjetljiv gest,ali ga se ne smije ni odskartirati.Treba mu naci odgovarajuce mjesto sa kojega bi mogao ukazivati na nacionalne interese i parirati Srpskom nacionalizmu.
Zukorlić je obični vjerski službenik i on nema šta da priča o nacionalnim intersima, to je krivo postavljeno u startu.
Ja sam bošnjak, musliman i zaisata ne vidim potrebu da mi interse čuvaju tipovi poput Cerića i Zukorlića.

Bakir I. ima dobru retoriku, pomirljivu, ta politika je dovela do ovolike halabuke međunarodne zajednice kontra Dodika i priče o referendumu. Svo ovo vrijeme SDP - SDA su mudro šutile i dobili pokunjenog Dodika na pladnju.

To je očitio na Sandžaku drugačije jer oni ne znaju šta znači kad ti gruhne tenkovska nad glavom pa se lože na ratne pokliče i poglavice, mi dok smo ovdje lili krv zajedno sa Sandžaklijama koji su branili ovu zemlju Zukorlić i njegovi trabanti su se bavili ekonomijom i biznisom, pa sad drobe o radikalizmu i Bošnjaštvu, Zukorliću što nisi uzeo pušku pa reko Slobi koliki si Bošnjak jašta lako je sad u BMW - u od 200.000 i Armani odori pričat kolika si faca. FUJ.FUJ.
intewresantno je da zukorlic,koliko to apsurdno zvucalo, "ne mijesa" vjeru i politiku. njegovi medijski istupi su cisto politicki i ,ponavljam, jeste apsurdno, ali covjek mnogo manje koketira sa metafizickim od ,recimo, izetbegovica.
zukorlic je proizveden u sandzackog politickog lidera nedostatkom politicara koji ce se boriti za interese sandzaklija ,a ne za fotelje u beogradu. skoro pa plebiscitarna podrska sandzaklija zukorlicu to potvrsjuje. po ko zna koji put , politika izetbegovica i ekipe,recimo slucajno jer nisam u teorijama zavjere, se podudara sa politikom beograda.
to sto je u aferi "referendum" sda "mudro"sutila, nije nista novo,oni podizu glas samo kada im se ugroze minderski initeresi u fildzan drzavi.......
Lug

#803 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by Lug »

nihoniho wrote:
palamuda wrote:

intewresantno je da zukorlic,koliko to apsurdno zvucalo, "ne mijesa" vjeru i politiku. njegovi medijski istupi su cisto politicki i ,ponavljam, jeste apsurdno, ali covjek mnogo manje koketira sa metafizickim od ,recimo, izetbegovica.
zukorlic je proizveden u sandzackog politickog lidera nedostatkom politicara koji ce se boriti za interese sandzaklija ,a ne za fotelje u beogradu. skoro pa plebiscitarna podrska sandzaklija zukorlicu to potvrsjuje. po ko zna koji put , politika izetbegovica i ekipe,recimo slucajno jer nisam u teorijama zavjere, se podudara sa politikom beograda.
to sto je u aferi "referendum" sda "mudro"sutila, nije nista novo,oni podizu glas samo kada im se ugroze minderski initeresi u fildzan drzavi.......
: :thumbup: :thumbup:
stranac2

#804 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by stranac2 »

nihoniho wrote:
palamuda wrote:

Svaka cast majstore za ove redove. SDA ce uskoro podrzavati samo Ceric ,neprosvijecen narod i par MINDER prodicnih klanova. Sta napravise od drzave :sad:
rijeka oz

#805 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by rijeka oz »

:evil: Ne znam ni izgovoriti nijendno hodzinsko ime osim onog izdajnika Cerica . Hocu reci nisam upucen u hodze dzamije Sandzak itsl ali znam da su Bakir I i njegov caca najveci dusmani i izdajnici i neprijatelji Bosne u njenoj istoriji . To su cetnici na kvadrat i jos vladaju Allahu dragi pa to nije normalno :evil: Cetnicima na tanjuru donijeli bosanske muslimane na klanje i jos hoce svoje ulice u znak zahvalnosti :evil: :evil: :evil: zemljo otvori se i progutaj glupe Bosance
LaBomba

#806 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by LaBomba »

palamuda wrote:

To je očito na Sandžaku drugačije jer oni ne znaju šta znači kad ti gruhne tenkovska nad glavom pa se lože na ratne pokliče i poglavice, mi dok smo ovdje lili krv zajedno sa Sandžaklijama koji su branili ovu zemlju Zukorlić i njegovi trabanti su se bavili ekonomijom i biznisom, pa sad drobe o radikalizmu i Bošnjaštvu, Zukorliću što nisi uzeo pušku pa reko Slobi koliki si Bošnjak jašta lako je sad u BMW - u od 200.000 i Armani odori pričat kolika si faca. FUJ.FUJ.

Hm odakle poceti...Svaki covjek ima pravo da se bavi politikom i bori za svoja prava, i prava svog naroda, pogotovo ako im neko ili nesto ugrozava ta prava bez obzira cime se ta osoba bavi.
Kome to treba Bakirova "pomirljiva retorika"? Nikom drugom osim cetnicima. Ja se trebam pomirit stim da je normalno prihvatit sve ono sto je jednom razumnom, dostojanstvenom covjeku neprihvatljivo? Ja moram prihvatit to sto Bakir u moje ime, i ime svih onim prezivjelih Bosnjaka izjavljuje da nam ne smeta tzv dan tzv rs, i sve one abnormalne stvari koje nijedan imalo politicki zreo narod, koji je uz to dozivio genocid ni u ludilo nebi prihvatio. Njegova "pomirljiva retorika"se upravo i svodi na to. Da u svijet salje poruke kako nama BOsnjacima ne smeta apsolutno nista sto srpski fasisti nastavljaju da sprovode u miru. Naravno da gmizavom Bakiru nikako ne odgovara jedan Muamer Zukorlic, koji je za njega moralna institucija.

Dalje nemas ti pojma o Sandzaku. Pravo je cudo da je taj Bosnjacki narod tamo uopste prezivio, i zadrzao koliko toliko svoj identitet, i postoji mogucnost da oni tamo cak i izbore autonomiju, dok mi pregovarajuci i dogovarajuci sa srpskim fasistima gubimo drzavu, koju smo dobili najdemokratskiim putem. Ti si pravi dokaz da si vec izgubio 50% integriteta, jer tvoje razmisljanje je razmisljanje ucjenjenog i porobljenog covjeka. Ti se ne smijes boriti za sopstvenu drzavu, jer prihvatas cetnicke zakone i zivis prema njima. Ako se slucajno pobunis, cetnici po tebi imaju pravo opet tenkovima po demokratiji. E nema toga vise jarane. Narod postaje sve osvjesteniji, a oni tamo u Sandzaku su itekkao puno toga prosli.
Eto najveci problem je Zukorlicev BNW, a to sto Izetbegovic srdacno daje cetnicima pola BiH , to je nista, to je pomirljiva retorika". I svaka cast Zukorlicu na onim tablicama, za one neupucene ispitajte kakve tablice uvodi Srbija, i zasto bi Zukorlic bio bolji da je neka fukara?
rijeka oz

#807 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by rijeka oz »

Kada ce neko podignuti optuznicu protiv izdajnika Izetbegovica i ostaloh SDA ovca . Ima li osonove da se tuizi bagra SDA koja suruje sa cetnicima vec 20 godina . Zar izjava ove bradate spodobe Bakira I da
,, Bosnjaci nemaju nista protiv praznika genocidne rs ,, nije dovljna da neko digne tuzbu i stavi na elekrticnu stolicu to izdajnicko smece .
popajic

#808 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by popajic »

Najbolji potez babinog malog je sto je uspio obrlatiti dobar dio bosnjackog korpusa da ga , umjesto u muriju, posalju u Predsjednistvo.
nihoniho

#809 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by nihoniho »

rijeka oz wrote:Kada ce neko podignuti optuznicu protiv izdajnika Izetbegovica i ostaloh SDA ovca ..
pa bosnjaci su malo spori i neizverzirani ali nisu toliko glupi. rejting sda i izetbegovica,prije desetak godina bio je,skoro pa, neupitan medju bosnjacima,kada je u pitanju branik domovine. danas su stvari bitno drugacije,sta ce biti u narednih desetak godinsa,mozemo pretpostaviti.......radi toga ,njihova jedina nada je uhvatiti neke integracije, ali prema iranu i rusiji.......
Boom71

#810 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by Boom71 »

nihoniho wrote:
Boom71 wrote: Ako ce Bosnjaci prihvatiti nacionalna prepucavanja i zatezanja,Muamer je pravi covjek za to,ali ako se Bosnjacki korpus bude zalagao za modernu multi drzavu,onda je Zukorlic prijatnja stabilnosti u regionu,koja ce trajati decenijama.

jesam li dobro shvatio,po tebi,pandan zukorlicevom "kleronacionalistickom" konceptu je,bakirov multietnicki, liberalnodemokratski, europski koncept!!!!????? nismo valjda toliko bnaivni........
jos fali da mi neko kaza da je izetbegovic stari sekularista iz stare sekularne familije.........
Ja sam samo iznio svoje misljenje bez dublje analize.
Lug

#811 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by Lug »

plain vanilla wrote:
Lug wrote:ja mislim da izetbegovic junior nastavlja babinim stopama, i da u konkretnom slucaju radi na dole podvucenom....

MEMORADNUM SANU II

-Umanjiti odgovornost Srbije za počinjene zločine i razaranja, i optužnicama, potjernicama i montiranim sudskim procesima protiv državljana BiH, Hrvatske i Kosova staviti je u ravnopravan položaj sa državama u okruženju;
-Odvratiti pažnju regionalnih i međunarodnih medija sa završnih procesa bivšim pripadnicima srbijanskog političkog, obavještajnog i vojnog vrha i političkog vrha Republike Srpske kojem se sudi u Haškom tribunalu;
-Susjedne države BiH, Hrvatsku i Kosovo dovesti u položaj da odustanu od tužbi najavljenih pred međunarodnim sudovima;
-Pokajničkim akcijama dovesti Srbiju u jednak položaj sa stradalim i oštećenim državama iz okruženja;
-Insistirati na zatvaranju Haškog tribunala i na suđenju generalu Ratko Mladić pred domaćim pravosuđem;
-Destabilizovati vlade susjednih država, provocirati unutrašnje nezadovoljstvo i nemire i slabiti oštricu optužbi protiv Srbije;
-Pomagati otcjepljenje Republike Srpske;
-Insistirati na konstitutivnosti Srba u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Kosovu i izvršiti tranziciji srpskih zajednica u državama regiona u unitarnu, svesrpsku zajednicu;
-Zaustaviti odvajanje Vojvodine, spriječiti dalju regionalizaciju Srbije i oslabiti djelovanje Islamske zajednice u Sandžaku.
I ovo sve Bakir sam radi? :zoka:
:-) :-)

neradi, neradi, dapace...
odricuci se muftije Zukorlica a prihvatanjem beogradkog muftije, on svjesno slabi islamsku zajednicu u Sandjaku, a to sam i podvukao. Slucajno se podudara teorija i praksa..?!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#812 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by plain vanilla »

Lug wrote:
odricuci se muftije Zukorlica a prihvatanjem beogradkog muftije, on svjesno slabi islamsku zajednicu u Sandjaku, a to sam i podvukao. Slucajno se podudara teorija i praksa..?!
samo u slucaju da je Islamska zajednica Sandzaka = Zukorlic
Lug

#813 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by Lug »

plain vanilla wrote:
Lug wrote:
samo u slucaju da je Islamska zajednica Sandzaka = Zukorlic
ma kako god okrenes, slabi je....

mislim .... tema je junior!
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#814 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by prljavi Hare »

Vama je samo krivo što su vas Izetbegovići prevarili,e mene nisu! :D
Otišao ja u aprilu 1996 da se demobilišem,kad idu Alija i Čengić logističar a za njima Šaja!Kaže meni Alija:
"Hare,jebo levate,nego hodi 'vamo da ti Čenga da nešto,otkad on i Šaja to čuvaju za tebe!Ja kad stadoše
vaditi iz sehare......

Kaže Čengić,e Hare ova ti je da imaš za kafu,a džezvu će ti dati Šaja! :D
Image

Evo,veli Alija,jedna za supe! :D
Image

Dobro,ovu znate,ovo ste svi dobili!Samo što je ovo REIS dijelio! :D
Image

Kad nađeš hanumu,nek' se u nešto kahva ima pristaviti,kategoričan je Alija! :D
Image

Samo znate kritikovati a vidite o kakvim se ljudinama radi!E kad je Alija bio takav,što bi Bakir bio drugačiji!!

"ON IZDATI NE ZNA!!!!A ĐE DA ZNA,KAD NIŠTA NE ZNA!!!"""
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gandalf

#815 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by Gandalf »

:lol: :lol:Hare, Hare, imal za mene kakva kutljača makar i pozlaćena :lol: :lol:
palermo

#816 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by palermo »

prljavi Hare wrote: "ON IZDATI NE ZNA!!!!A ĐE DA ZNA,KAD NIŠTA NE ZNA!!!"""
Tja, opet dođe na red priča o rahmetli Aliji.

Jebi ga, Hare, ne misle baš svi isto o njemu.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#817 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by prljavi Hare »

palermo wrote:
prljavi Hare wrote: "ON IZDATI NE ZNA!!!!A ĐE DA ZNA,KAD NIŠTA NE ZNA!!!"""
Tja, opet dođe na red priča o rahmetli Aliji.

Jebi ga, Hare, ne misle baš svi isto o njemu.
Poštujem svačije mišljenje što me ne sprečava da imam svoje!
Samo mala sličica!1.maj.1992.Sjedimo u kući moga rođaka dvadesetak nas iz familije,raznih polova i uzrasta.
Bojimo se , ne znamo da li da bježimo,kuda da bježimo,ne znamo ništa!!
Uvečer,vijesti na TV-u,u studiju lokalne TV sjede komandant kasarne JNA,prvi čovjek SDS-a i prvi čovjek SDA.
Sturiše se da nas sve zajedno ubjede da je mir,da neće biti rata,da u ponedjeljak moraju ljudi na posao,ja i
ostali vršnjaci u školu,ovaj iz SDA ponajglasniji u ubjeđivanju.Šta ćes,smirimo se malo,naivni Bošnjaci!!! :evil:
Sutra ujutro počinje žestoko granatiranje naselja,HAOS!!!Dolazi na jednu raskrsnicu kamion,kažu pun AK47-ica,
dijelit će se,da se odbranimo kažu.Na likovima koji istovaraju puške iz kamiona prepoznam sve face iz SDA.
Pritrčimo nas nekoliko,sve srednjoškolci,želimo oružje.........NE MOŽE,KAŽU,NISTE ČLANOVI STRANKE,ZA VAS JE
250 MARAKA JEDNA.Kako nemamo te pare,otrčimo kućama,imamo šta i vidjeti,četničke jedinice već poupadale
u kuće,neke pobili na licu mjesta,neke mlate kundacima,razvrstavaju ko će u koji logor.Tu ubiju boga i u meni,
ukratko.Provedem u logoru 6 mjeseci,na jedvite jade budem razmjenjen i isti dan se pridružim AR BiH i otada
sam guslao protiv četnika sve do zadnjega dana rata,na jednom od najgorih ratišta u BiH.

E moj jarane,od tada Hare svake godine,kako koga iz porodice ekshumiraju,identifikuju i ostalo.....UKOPAM!!! :evil:

Ovo je moja priča,koja opet kad uporediš sa onom iz Srebrenice izgleda kao posjeta Disneyland-u.

OVO MI DAJE PRAVO DA IMAM SVOJE MIŠLJENJE O ALIJI IZETBEGOVIĆU I NJEGOVIM MINDER-SKUTONOŠAMA I
DOK SAM ŽIV,JA GA NEĆU PROMJENITI!!!!
Ja na njega gledam kao na vrlo negativnu istorijsku ličnost u Bošnjaka,a dozvoljavam i dajem pravo drugima
da ga obožavaju,vole....kako god misle i žele.
Toliko! :bih:

Izvinjavam se moderaciji što skrenusmo sa teme o princu,osjetio sam snažnu potrebu da objasnim svoj stav! :thumbup:
palermo

#818 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by palermo »

prljavi Hare wrote: Poštujem svačije mišljenje što me ne sprečava da imam svoje!
Samo mala sličica!1.maj.1992.Sjedimo u kući moga rođaka dvadesetak nas iz familije,raznih polova i uzrasta.
Bojimo se , ne znamo da li da bježimo,kuda da bježimo,ne znamo ništa!!
Uvečer,vijesti na TV-u,u studiju lokalne TV sjede komandant kasarne JNA,prvi čovjek SDS-a i prvi čovjek SDA.
Sturiše se da nas sve zajedno ubjede da je mir,da neće biti rata,da u ponedjeljak moraju ljudi na posao,ja i
ostali vršnjaci u školu,ovaj iz SDA ponajglasniji u ubjeđivanju.Šta ćes,smirimo se malo,naivni Bošnjaci!!! :evil:
Sutra ujutro počinje žestoko granatiranje naselja,HAOS!!!Dolazi na jednu raskrsnicu kamion,kažu pun AK47-ica,
dijelit će se,da se odbranimo kažu.Na likovima koji istovaraju puške iz kamiona prepoznam sve face iz SDA.
Pritrčimo nas nekoliko,sve srednjoškolci,želimo oružje.........NE MOŽE,KAŽU,NISTE ČLANOVI STRANKE,ZA VAS JE
250 MARAKA JEDNA.Kako nemamo te pare,otrčimo kućama,imamo šta i vidjeti,četničke jedinice već poupadale
u kuće,neke pobili na licu mjesta,neke mlate kundacima,razvrstavaju ko će u koji logor.Tu ubiju boga i u meni,
ukratko.Provedem u logoru 6 mjeseci,na jedvite jade budem razmjenjen i isti dan se pridružim AR BiH i otada
sam guslao protiv četnika sve do zadnjega dana rata,na jednom od najgorih ratišta u BiH.

E moj jarane,od tada Hare svake godine,kako koga iz porodice ekshumiraju,identifikuju i ostalo.....UKOPAM!!! :evil:

Ovo je moja priča,koja opet kad uporediš sa onom iz Srebrenice izgleda kao posjeta Disneyland-u.

OVO MI DAJE PRAVO DA IMAM SVOJE MIŠLJENJE O ALIJI IZETBEGOVIĆU I NJEGOVIM MINDER-SKUTONOŠAMA I
DOK SAM ŽIV,JA GA NEĆU PROMJENITI!!!!
Ja na njega gledam kao na vrlo negativnu istorijsku ličnost u Bošnjaka,a dozvoljavam i dajem pravo drugima
da ga obožavaju,vole....kako god misle i žele.
Toliko! :bih:

Izvinjavam se moderaciji što skrenusmo sa teme o princu,osjetio sam snažnu potrebu da objasnim svoj stav! :thumbup:
Naravno,poštujem ja tvoje mišljenje. I nemam nimalo želje da ulazim u diskusiju o rahmetli Aliji Izetbegoviću.
Ja jedino mislim da u načinu iskazivanja svoga mišljenja trebaš imati malo više poštovanja i prema nama koji o Aliji Izetbegoviću misle pozitivno, a isto su bosanskohercegovačke patriote i to su bjelodano doakazali.
Baracka

#819 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića

Post by Baracka »

gate wrote:
hecimnadri wrote:Distanciranje od muftije Zukorlića je gest koji je vrijedno pozdraviti.
Bakir je trenutno jedan od najumjerenijih i najobjektivnijih političara na bh političkoj sceni
Naravno gest za svaku pohvalu :thumbup:
potpisujem..jedan od od onih sa hladnijom glavom :thumbup: :bih:
Baracka

#820 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Baracka »

michio wrote:Katastrofa! Žaliće ljudi za Silajdžićem, a kajati se zbog Komšića.
Evo sve placemo za njim...prosto nam tesko oko srca, nema ko da talasa sa bosnjacke strane, pa nam Haris fali..de Boga ti :zzzz:
brucos7

#821 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by brucos7 »

Baracka wrote:
michio wrote:Katastrofa! Žaliće ljudi za Silajdžićem, a kajati se zbog Komšića.
Evo sve placemo za njim...prosto nam tesko oko srca, nema ko da talasa sa bosnjacke strane, pa nam Haris fali..de Boga ti :zzzz:
Definitivno ljudi vec zale za Harisom. Iskreno, on je izmislio politiku za Bakira, koji jedino moze voditi MZ Ustikolina sa Sajom. Jebiga ga Bosnjaci, trazili ste gledajte!
Baracka

#822 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Baracka »

@brucos7
"Definitivno ljudi vec zale za Harisom. Iskreno, on je izmislio politiku za Bakira, koji jedino moze voditi MZ Ustikolina sa Sajom. Jebiga ga Bosnjaci, trazili ste gledajte!"

Stvarno ne kontam ko to jos Harisa oplakuje. Ionako smo u g..nima, a zamisli da i on svakog petka ili ponedeljka doda malo ulja na vatru, vec bi se gledali preko nisana.
Da je izmislio politiku, ne bi gubio zaredom sve sto osvoji, da ne kazem naklonost svog naroda, a kamoli ostalih.
Pokazao se kao veliki oportunista, a to se itekako kaznjava u politici.
Baka nije vrhunski, ali je na putu da svojim znanjem i zalaganjem to i postane.
michio

#823 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by michio »

Bakir je Sajin prijatelj a to je ozbiljna stvar. SDP sa Zeljkom se mora dodvoravati ustasama, posjecuju grobove fratara za koje mi ne mozemo znati da su bili neduzne zrtve(mogu komotno i do Bleiburga potegnuti)... Haris bi bio bolji.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#824 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by plain vanilla »

ne valja nijedan
Neposlusna

#825 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Neposlusna »

plain vanilla wrote:ne valja nijedan
Naravno da ne valjaju, sve dok gledaju prvo svoj interes.
Tesko narodu, koji god da se izabare. :sad:
Post Reply