Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
samo_ovaj_put

#801 Re: Hayat

Post by samo_ovaj_put »

ja konto iz tuzle
ali nikakve promjene nema
ja.neron

#802 Re: Hayat

Post by ja.neron »

zoom66 wrote:
jedina je koja se mozhe i pogledati - scenski nastup i 'nako :D - i poslushati istovremeno :D ocjena 9.43 :D ostali svi skupa 3.38 :D

junice - pardon, junakinje sinocnje rasprave :D nula bodova kao i obichno. voditelji na visokom hayat blam :D nivou :D

blagi bozhe shta ja komentiram :D :D :D
kako te nije stid :D ti stari roker komentarišeš turbo emisije :lol:
nellington

#803 Re: Hayat

Post by nellington »

zoom66 wrote:
plain vanilla wrote:ne bih ja s tobom da se raspravljam :skoljka: :D

ali ipak je Jelena bolja od Aldine, ali eto, o ukusima se ne raspravlja
je, dobra je jelena, pjeva ilahije samo tako :D po tome je i postala svakoj nani meHlem na dushi :D :skoljka:
Bože, kako mi je to bilo deplasirano kad je Mirza izvalila :skoljka:
PasoDzigera007

#804 Re: Hayat

Post by PasoDzigera007 »

samo_ovaj_put wrote:ja konto iz tuzle
Kako nema,Maglaj je ZE-DO kanton :D
samo_ovaj_put

#805 Re: Hayat

Post by samo_ovaj_put »

PasoDzigera007 wrote:
samo_ovaj_put wrote:ja konto iz tuzle
Kako nema,Maglaj je ZE-DO kanton :D
onda cemo napisati gore,jelena blizu doboja

ne mislim na tu prmjenu,nego i dalje su fino rasporedjeni :D
alibaba_i_30_godina

#806 Re: Hayat

Post by alibaba_i_30_godina »

Nisam sinoc gledao emisiju jer sam uzivao u nekim drugim stvarima. Medjutim, znam sve sta se izdesavalo, iz danasnje price, pregledanog klipa na youtube a i vaseg mahalanja ovdje (kako bih ja bio neinformisan da nije ovog foruma :D ).

Totalno sam objektivan, buduci da ne poznajem nikoga iz ovog showa. Tacno je da ipak vise simpatija imam prema Vereni nego prema Dunji, ni zbog kakvih drugih kriterija osim zbog simpaticnosti, otvorenosti i zivog duha Verene (a bome i izgleda :mrgreen: ).

Ne znam kako mozete svi stati na stranu Dunju, ispravka, skoro svi, kada ne znate sta se zaista desilo i desava kada se iskljuce kamere. Mozda je ovo sto je Verena ispricala istina, mozda je zaista Dunja konstantno provocirala. Eto neki kazu da znaju Dunju, da zivi blizu, da su isli sa njom u skolu, ali opet to nije dovoljno da zaista znate kakva je ona kao osoba. Koliko je samo bilo ljudi koje sam znao i po 10-ak godina i onda urade neke stvari za koje nisam ni ocekivao, niti sam mogao zamisliti da bi nesto tako uradili.

Medjutim, slazem se da je Verena mogla malo bolje odreagovati, tj. sve ispricati na smireniji nacin i upakovati u malo ljepse recenice, ali vidi se da joj je prekipilo ... ne znam zasto bi sad izmislila tolike lazi, nece imati nikakve pretjerane koristi od toga.

Inace, simpaticno mi je bilo ono od nje: "De suti bona, hoce li je neko usutiti?!"

Nekulturno da, ali simpaticno. Time je samo pokazala da je Bosanka, neda da je neko prekida kada prica i zeli da kaze ono sto ima na umu, pa cak i na nekulturan nacin (naivno, ali tipicno Bosanski).
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#807 Re: Hayat

Post by pici »

vala i Anica je uhhhh uhhhh :thumbup: .....baš se trudila ostavit dojam s onim čizmicama i minjacima :dance: :thumbup: ......poslije Verene ima pojavu na sceni extra.....sad zadnji put Ana i Verena čizmice uhhhh koji fHetiš :thumbup: ......onajjj Mirza zakuHant ....ložioniČar pravi, ako se Verena i Dunja ne pobiju vala hebo šhou :oops:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#808 Re: Hayat

Post by pici »

NeyDan wrote:Nisam sinoc gledao emisiju jer sam uzivao u nekim drugim stvarima. Medjutim, znam sve sta se izdesavalo, iz danasnje price, pregledanog klipa na youtube a i vaseg mahalanja ovdje (kako bih ja bio neinformisan da nije ovog foruma :D ).

Totalno sam objektivan, buduci da ne poznajem nikoga iz ovog showa. Tacno je da ipak vise simpatija imam prema Vereni nego prema Dunji, ni zbog kakvih drugih kriterija osim zbog simpaticnosti, otvorenosti i zivog duha Verene (a bome i izgleda :mrgreen: ).

Ne znam kako mozete svi stati na stranu Dunju, ispravka, skoro svi, kada ne znate sta se zaista desilo i desava kada se iskljuce kamere. Mozda je ovo sto je Verena ispricala istina, mozda je zaista Dunja konstantno provocirala. Eto neki kazu da znaju Dunju, da zivi blizu, da su isli sa njom u skolu, ali opet to nije dovoljno da zaista znate kakva je ona kao osoba. Koliko je samo bilo ljudi koje sam znao i po 10-ak godina i onda urade neke stvari za koje nisam ni ocekivao, niti sam mogao zamisliti da bi nesto tako uradili.

Medjutim, slazem se da je Verena mogla malo bolje odreagovati, tj. sve ispricati na smireniji nacin i upakovati u malo ljepse recenice, ali vidi se da joj je prekipilo ... ne znam zasto bi sad izmislila tolike lazi, nece imati nikakve pretjerane koristi od toga.

Inace, simpaticno mi je bilo ono od nje: "De suti bona, hoce li je neko usutiti?!"

Nekulturno da, ali simpaticno. Time je samo pokazala da je Bosanka, neda da je neko prekida kada prica i zeli da kaze ono sto ima na umu, pa cak i na nekulturan nacin (naivno, ali tipicno Bosanski).
:thumbup:
PasoDzigera007

#809 Re: Hayat

Post by PasoDzigera007 »

samo_ovaj_put wrote:
:D ,al meni brate onaj Marko ko neka tetkica,a Anis ko neki mislioc,samo nesto konta :D
PasoDzigera007

#810 Re: Hayat

Post by PasoDzigera007 »

@ Ney-Dan
:thumbup:

Svaka ti dala,pa i Verena :D
samo_ovaj_put

#811 Re: Hayat

Post by samo_ovaj_put »

PasoDzigera007 wrote:
samo_ovaj_put wrote:
:D ,al meni brate onaj Marko ko neka tetkica,a Anis ko neki mislioc,samo nesto konta :D
a anisu se u onu emisiju sinoc javio brat mladji,ali 20 godina mladji :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#812 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

zoom66 wrote:
plain vanilla wrote:ne bih ja s tobom da se raspravljam :skoljka: :D

ali ipak je Jelena bolja od Aldine, ali eto, o ukusima se ne raspravlja
je, dobra je jelena, pjeva ilahije samo tako :D po tome je i postala svakoj nani meHlem na dushi :D :skoljka:
srecom pogledah komentare ispod, vec sam mislila da sam ja proglasena nanom :lol: :lol:
iPod

#813 Re: Hayat

Post by iPod »

Baron_Samedi wrote:
iPod wrote:Pogledajte sami i uvjerite se, obratite paznju na izrazavanje i pogled u ocima dok izgovara, vjerovatno gnusne lazi na racun Dunje Fazlić.... geni su geni....

Ev':
Poznajes joj roditelje... ili? Govoris o cijelom jednom narodu? :?

PTSP i paarnoja. Bosnjaci su se previse uzivili u ulogu zrtve. Rijec "genocid" se poteze u svakom trenu i u svake svrhe, da se ofucala. To je nedavno neki nas intelektulac javno rekao.

Ne gledam ovaj nazovi show, seljacke televizije, ali dva-triput sam uhvatio reprizu. Evo mog komentara. I ova slatkica Verena i ova satro primadaona, nisu na mjestu. Gledajuci ovaj klip, Verene je ispala samo kao mahalusha, kojoj se nakupilo ...I kakve sad veze ima govor Radovana Karadzica u skupstini, geni, osveta ???? :shock: :lol: :? :? Ovaj narod je puko, defintivno...

Sto se tice ove Dunje, ocitio ima masku za ovakve emisije (cuj ona joj govori "nasla sam ti frajera, tvoj tip, ima para" ) a u studiju neuspjesno glumi nekog mirnicka.
Jest al u kurcu. Dovoljno joj je vidit ovu podmuklu ćehru i ciničan osmjeh....Prica o dajdzama i tetkama me ne zanima, ali ocito ova mala nije mogla trpit sto ih ova sve "gleda s visoka" i glumata, a nju podbada na svakom koraku. Drzanje na sceni 0 bodova, glas prosjecan kao i u svih...Nema sta radit u ovom poslu. Vjerovatno je ljubomorna sto je Verena lijepa i zgodna, a ona izgleda kao kakva srednjovjecna ženica.

Pustite se tripova.
Nazalost, znao sam da ce nekoga zaboliti ono sto sam napisao ? Barone, da i kod tebe nisu geni kao kod Verene a ? Osjecaj za osvetu ? Da li bi i ti ko Verena zeljan osvete i pobjede, ovo isto ucinio ?
nellington

#814 Re: Hayat

Post by nellington »

iPod wrote: Nazalost, znao sam da ce nekoga zaboliti ono sto sam napisao ? Barone, da i kod tebe nisu geni kao kod Verene a ? Osjecaj za osvetu ? Da li bi i ti ko Verena zeljan osvete i pobjede, ovo isto ucinio ?
Evo da se javi jedan sa garantovano tvojim genima, dragi moj iPode - i da te zamoli k'o druga i brata da prekineš. Deplasirano je.
iPod

#815 Re: Hayat

Post by iPod »

Gotovo s moje strane ;)
Jara

#816 Re: Hayat

Post by Jara »

Ne upratih - šta znači ono bod +, bod -? Kako se ti bodovi boduju :D , tj. kako utuču na ukupan rejting?
Jara

#817 Re: Hayat

Post by Jara »

nellington wrote:
iPod wrote: Nazalost, znao sam da ce nekoga zaboliti ono sto sam napisao ? Barone, da i kod tebe nisu geni kao kod Verene a ? Osjecaj za osvetu ? Da li bi i ti ko Verena zeljan osvete i pobjede, ovo isto ucinio ?
Evo da se javi jedan sa garantovano tvojim genima, dragi moj iPode - i da te zamoli k'o druga i brata da prekineš. Deplasirano je.
:thumbup: Fakat već pomislih da je ono o genima prošlo nezapaženo. :-)
A da se Šoljanin slika sa bh. zastavom, jer bi i tu bilo šta o genima? :-) :mrgreen:
nellington

#818 Re: Hayat

Post by nellington »

Jara wrote:
nellington wrote:
A da se Šoljanin slika sa bh. zastavom, jer bi i tu bilo šta o genima? :-) :mrgreen:
Ako sutra nađu moju sliku sa srpskom zastavom (koliko sam se družio sa srpskim ekipama na međunarodnim takmičenjima, moglo bi biti svega), javno darujem svoje gene na analizu.
Jara

#819 Re: Hayat

Post by Jara »

nellington wrote:
Jara wrote:
nellington wrote: Evo da se javi jedan sa garantovano tvojim genima, dragi moj iPode - i da te zamoli k'o druga i brata da prekineš. Deplasirano je.
Ako sutra nađu moju sliku sa srpskom zastavom (koliko sam se družio sa srpskim ekipama na međunarodnim takmičenjima, moglo bi biti svega), javno darujem svoje gene na analizu.
:lol: :thumbup:
Jara

#820 Re: Hayat

Post by Jara »

NeyDan wrote:. Mozda je ovo sto je Verena ispricala istina, mozda je zaista Dunja konstantno provocirala. Eto neki kazu da znaju Dunju, da zivi blizu, da su isli sa njom u skolu, ali opet to nije dovoljno da zaista znate kakva je ona kao osoba. Koliko je samo bilo ljudi koje sam znao i po 10-ak godina i onda urade neke stvari za koje nisam ni ocekivao, niti sam mogao zamisliti da bi nesto tako uradili.
Dunja je izgleda stalno pod stresovima zbog ambiciozne familije koja želi njen uspjeh pošto-poto. A oni što su išli s njom u školu ( u kojoj je radio neko njen) sigurno se sjećaju skandala oko njenog proglašenja za učenika generacije. Poslije žalbi, prijava, inspekcije - titulu dobio neko ko je po kriterijima imao puno više argumenata za to.
boracha

#821 Re: Hayat

Post by boracha »

aldina :dance: samo ona haljina sinoc :-) da je bar skinula onu storu :) a ima i lijepo tijelo, mala je ali skladna :-D inace, kad su prvi put nastupali u domu mladih, aldina je imala haljinu koja mi se svidjela, pa eto aldina ako citas, gdje si kupila tu haljinu :D i nadam se da ce finalu pjevat nesto sto ona voli, a ne sto misli da publika zeli cuti ;-)
Sarajevski_Marlboro

#822 Re: Hayat

Post by Sarajevski_Marlboro »

Nekad se fkt začudim tim ljudima koji se prijavljuju i idu do kraja...
Ništa ne dobiju bukvalno,samo se istroše lovom.
Za mjesec dana ih se niko sjećat' neće,sem Mirze naravno,za kojeg se od 1.emisije znalo da je pobjednik.Izdaće album i biće prostora za njega.
A od ostalih...mislim da će ovo služiti samo Kenanu i Nihadi koji žive od toga.
A i ova mala Ana ima iskustva,sjećam se nje s OBN multi talenata...
meni se čini da to niko nije spominjao...
ne znam dokle je dogurala ali se sjećam nastupa u većim dvoranama,a možda je i do Zetre bila dogurala.
Zato je onako sigurna na sceni.
pianist

#823 Re: Hayat

Post by pianist »

Jara wrote:
NeyDan wrote:. Mozda je ovo sto je Verena ispricala istina, mozda je zaista Dunja konstantno provocirala. Eto neki kazu da znaju Dunju, da zivi blizu, da su isli sa njom u skolu, ali opet to nije dovoljno da zaista znate kakva je ona kao osoba. Koliko je samo bilo ljudi koje sam znao i po 10-ak godina i onda urade neke stvari za koje nisam ni ocekivao, niti sam mogao zamisliti da bi nesto tako uradili.
Dunja je izgleda stalno pod stresovima zbog ambiciozne familije koja želi njen uspjeh pošto-poto. A oni što su išli s njom u školu ( u kojoj je radio neko njen) sigurno se sjećaju skandala oko njenog proglašenja za učenika generacije. Poslije žalbi, prijava, inspekcije - titulu dobio neko ko je po kriterijima imao puno više argumenata za to.

za osnovnu ne znam nit me zanima, sto se srednje skole tice, Dunja je definitivno bila jedna od najboljih! uvijek je rasturala muzicke predmete, i nikad nije ni bilo potrebe da koristi nekakve stele! Isto tako je poznata po tome kako se borila za prava nas ostalih, i uvijek je aktivno volontirala u nevladinim organizacijama boreci se za prava mladih ljudi ovdje, i to joj je odlicno islo...cura je uvijek bila za demokratiju, razgovor, intelektualac na nivou, zbog cega je ni kod nas u skoli nisu bas posebno simpatisali...al ovaj kontekst u kojem se ona sad spominje zbog one balavice definitivno nije to sta je ona ustvari, nije to njen nivo...mogu sad svi pricat sta hoce, ali samo kad bi proveli 5 minuta s njom znali bi o cemu se tu radi!
Jara

#824 Re: Hayat

Post by Jara »

Šta fali, makar se nikad ne proslavili i ne zapjevali javno. Druženje, igra, zabava, bogatije životno iskustvo... ne treba preozbiljno shvatati i nastojati pošto poto da se uspije.
pianist

#825 Re: Hayat

Post by pianist »

i slazem se u potpunosti s ovim gore napisanim, niko ih se nece ni sjecat za par mjeseci...i ova dvojica, sto su pobjedila u proslim serijalima, gdje su sad ? izdali su eto neke albume, prosjecne, ponekad ih puste na Hayatu i to je to...daleeeeeeko su oni od zvijezda, realno...prebacite malo na Grandove zvijezde, i poslusajte njihov top 40...od ovih nasih niko ne bi mogao uc u njihov top 40 kamoli u finalu da bude...e to je nivo, a ne ovo!
Post Reply