Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ghost_Rider_XXX wrote:Mislim da bi ti trebao dobiti internacionalnu nagradu "Husband of The Year".
Jesil' se ti ono hvalio negdje na ovoj temi kako si sex na radnom mjestu prakticirao više puta? U čemu je problem? To što nisi oženjen, pa eto, to nije problem. Nemoj se sekirati, nastavit ćeš ti i dalje to da radiš i kada se oženiš, uz godinu - dvije pauze, vjerovatno.
sanabe, neko ti se cereka na kraju moje poruke upućene tebi. I ja sam se šalio na tvoj sarkazam
Last edited by Sailor82 on 02/08/2011 15:48, edited 1 time in total.
Nego matere mi ja bih sad potpisala da budem sada do kraja zivota, bez kuceta i maceta ali da me nikad ne zapadne lik poput tebe i neki lazni brak i lazna ljubav.Fuj.
ladyblue18 wrote:Jest zahmet izlogovat se pa ulogovat
Nego matere mi ja bih sad potpisala da budem sada do kraja zivota, bez kuceta i maceta ali da me nikad ne zapadni lik poput tebe i neki lazni brak i lazna ljubav.Fuj.
Nego matere mi ja bih sad potpisala da budem sada do kraja zivota, bez kuceta i maceta ali da me nikad ne zapadni lik poput tebe i neki lazni brak i lazna ljubav.Fuj.
Ništa nije lažno, osim lažnog moralisanja ovdje. Ako ti je ova 18-ka broj godina, imaš ti još puno da učiš o životu. Ali, doći će to s vremenom, ne treba srkletiti previše. Uživaj u trenutnim razmišljanjima i stavovima, sigurno ćeš ih mijenjati. Ja sam bio tamo gdje si ti sada a ti tek treba da dođeš tamo gdje sam ja.
Sailor82 wrote:
Ništa nije lažno, osim lažnog moralisanja ovdje. Ako ti je ova 18-ka broj godina, imaš ti još puno da učiš o životu. Ali, doći će to s vremenom, ne treba srkletiti previše. Uživaj u trenutnim razmišljanjima i stavovima, sigurno ćeš ih mijenjati. Ja sam bio tamo gdje si ti sada a ti tek treba da dođeš tamo gdje sam ja.
Misli da ti ipak nisi ovdje nikakav iskusan forumas, ako i jesi onda si doso sa politike , jer iole iskusan forumas fakat ne bi ovako izvalio nesto ko sto si ti sada.
Lady ne treba advokata ali ako je tebi broj 82 godiste, onda i ti imas puno za nauciti unatoc tome sto imas drugo dijete na putu. I po ko zna koji put se ponavljam: Ljudi znaju cijenu svemu ali nicemu vrijednost.
Sailor82 wrote:Evo, samo za vašu ljubav, ulogovah se ponovo.
sanabe, možda da mi sliku pošalješ, ako budeš čemu mogli bi se strijeljati međusobno. Ali, odmah da te upozorim, prilično sam izbirljiv
Što se tiče toga da bi ova guzlata mogla ostati u nekom stanju, od toga nema ništa - znam ja šta i kako treba po tom pitanju,[size=150]nastreljao sam se do sada pa ... nju[/size]. I inače priča ŠBBKBB je bezveze, po tom pitanju mogao bih i ja dosta konstrukcija da napravim.
Postavio sam jedno pitanje i očekivao neke argumentovane odgovore: Bilo ih je doduše (ne smijem o procentima) ali većina je bezveze priča, utopija. Ali svakom svoje, mislim da sam skontao da ne idem u ovu aferu jer je previše opasno, ali da ću nastaviti ovako kako sam i do sada, hoću. Ne znam samo zašto o tome se priča, ovo je jedna sasvim druga tema i treba da se iste držimo. Po tom pitanju savjete nisam tražio.
Ovi što sažaljevaju moju suprugu, neka se zapitaju kako je njima. Ja svoje egzbicije izvodim daleko od kuće, gdje me niko ne zna, gdje posljedica jednostavno ne može biti, ne mogu baš sve da u detalje pričam, što je valjda normalno. A porodični život, sve ono što treba jednoj ženi i jednoj porodici je tu. Ali, kome ja to da pričam.
Jedino što mi je danas drago je što sam shvatio u kakvom visokomoralnom društvu živimo, što do sada nisam znao. I to je ogroman napredak.
Otkud znaš? Možda ti jednog dana u poštanskom sandučetu osvane poziv za DNK analizu?
I Bil Klinton je mislio da zna šta radi
Last edited by petunija on 02/08/2011 15:57, edited 1 time in total.
Sailor82 wrote:Evo, samo za vašu ljubav, ulogovah se ponovo.
sanabe, možda da mi sliku pošalješ, ako budeš čemu mogli bi se strijeljati međusobno. Ali, odmah da te upozorim, prilično sam izbirljiv
Što se tiče toga da bi ova guzlata mogla ostati u nekom stanju, od toga nema ništa - znam ja šta i kako treba po tom pitanju, nastreljao sam se do sada pa nije niti jedna ostala u tom stanju. I inače priča ŠBBKBB je bezveze, po tom pitanju mogao bih i ja dosta konstrukcija da napravim.
Postavio sam jedno pitanje i očekivao neke argumentovane odgovore: Bilo ih je doduše (ne smijem o procentima) ali većina je bezveze priča, utopija. Ali svakom svoje, mislim da sam skontao da ne idem u ovu aferu jer je previše opasno, ali da ću nastaviti ovako kako sam i do sada, hoću. Ne znam samo zašto o tome se priča, ovo je jedna sasvim druga tema i treba da se iste držimo. Po tom pitanju savjete nisam tražio.
Ovi što sažaljevaju moju suprugu, neka se zapitaju kako je njima. Ja svoje egzbicije izvodim daleko od kuće, gdje me niko ne zna, gdje posljedica jednostavno ne može biti, ne mogu baš sve da u detalje pričam, što je valjda normalno. A porodični život, sve ono što treba jednoj ženi i jednoj porodici je tu. Ali, kome ja to da pričam.
Jedino što mi je danas drago je što sam shvatio u kakvom visokomoralnom društvu živimo, što do sada nisam znao. I to je ogroman napredak.
Nemam zivaca sve ovo prokomentarisati kruha mi!
Nema ni smisla takvim kao ti je najduzi metar onaj koji vodi od guzice do glave!Sto bi rekli nasi stari.....
Kratko i jasno......
Pogledaj nam malo nickove i sta pisemo po forumu i shvatices da niko od nas ne mlati praznu slamu ovdje i ne glumi nikakvu visoku moralnost.....90% ljudi ovdje je do besvjesti tolerantno!
Sve sto se desava je da ti javno priznajes da nemas karaktera nimalo!Pri tom toga nisi cak ni svjestan!
Ghost_Rider_XXX wrote:Mislim da bi ti trebao dobiti internacionalnu nagradu "Husband of The Year".
Jesil' se ti ono hvalio negdje na ovoj temi kako si sex na radnom mjestu prakticirao više puta? U čemu je problem? To što nisi oženjen, pa eto, to nije problem. Nemoj se sekirati, nastavit ćeš ti i dalje to da radiš i kada se oženiš, uz godinu - dvije pauze, vjerovatno.
sanabe, neko ti se cereka na kraju moje poruke upućene tebi. I ja sam se šalio na tvoj sarkazam
Još da mi kažeš gdje ja to povalih kolegicu, pored žive djevojke?! Izvlačenje iz konteksta nikom ništa dobrog nije donijelo.
Hvalio?! Mornaru, gdje ti vidje da sam se ja hvalio svojim seksualnim podvizima? sve skupa jebo mene, ne kontam ja ovdje da povalim kolegicu pored žive žene nego ti.
Lady ne treba advokata ali ako je tebi broj 82 godiste, onda i ti imas puno za nauciti unatoc tome sto imas drugo dijete na putu. I po ko zna koji put se ponavljam: Ljudi znaju cijenu svemu ali nicemu vrijednost.
E baš zato će se lady namučiti da nađe muškarca kakvog traži.
Lady, i ako ga nađeš, ne grebi puno ispod površine. Što manje dijete znaš, to si manje nesretan...
Sailor82 wrote:
Misli da ti ipak nisi ovdje nikakav iskusan forumas, ako i jesi onda si doso sa politike , jer iole iskusan forumas fakat ne bi ovako izvalio nesto ko sto si ti sada.
Slučajno, tvoje postove uglavnom preskačem. I inače si puna nekih moraliziranja i upućivanja primjedbi tamo gdje im nije mjesto. Tako da...
Henry Chinaski wrote:
Lady, i ako ga nađeš, ne grebi puno ispod površine. Što manje dijete znaš, to si manje nesretan...
Prvo lady nije dijete ali hvala ti na komplimentu.
Drugo sta ti znas kakvog ja muskarca trazim?
Trece ko kaze da ga nisam nasla?!
Cetvrto u svojoj vezi ja odlucujem sta cu i kako cu a ne trebaju mi savjeti foruma ni mahale, ali hvala tebi sto si tako brizljiv.
Peto i najvaznije, ne stavljaj svoj nos gdje mu nije mjesto.
Henry Chinaski wrote:
Prvo lady nije dijete ali hvala ti na komplimentu.
Drugo sta ti znas kakvog ja muskarca trazim?
Trece ko kaze da ga nisam nasla?!
Cetvrto u svojoj vezi ja odlucujem sta cu i kako cu a ne trebaju mi savjeti foruma ni mahale, ali hvala tebi sto si tako brizljiv.
Peto i najvaznije, ne stavljaj svoj nos gdje mu nije mjesto.