MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- kritichar
#801 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Brock nije bio spreman za ovu borbu, iako je govorio da je sve normalno nakon operacije, izgleda da nije
bio je veoma ranjiv i lak plijen za Alistera, svaki njegov udarac je jedva podnosio
a jetra ko jetra, oslabljena od Bog zna cega
bio je veoma ranjiv i lak plijen za Alistera, svaki njegov udarac je jedva podnosio
-
Strauss
-
enisss
#803 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jos ce mi Amra zabraniti i smajlije da stavljam
))))Opusteno
)))
Ovako...izjava da Pat Barry ne moze sparirati niti jednom HW je smijesna...mozemo pricati argumentovano ovdje...a mozemo i na taj nacin na koji ti pricas...nije problem nikakav.
Da bi bio pozvan na neki K-1 turnir moras prvo da uradis nesto u nizim organizacijama..ista politika je i u UFC-u...Pat Barry je potpisao za UFC sto znaci da se nigdje van UFC-a ne moze boriti...
Ovako...izjava da Pat Barry ne moze sparirati niti jednom HW je smijesna...mozemo pricati argumentovano ovdje...a mozemo i na taj nacin na koji ti pricas...nije problem nikakav.
Da bi bio pozvan na neki K-1 turnir moras prvo da uradis nesto u nizim organizacijama..ista politika je i u UFC-u...Pat Barry je potpisao za UFC sto znaci da se nigdje van UFC-a ne moze boriti...
- vinnie_jones
#804 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kolega možete li kao čovjek iz branše i kao vrstan poznavalac MMA da date svoj stručni komentar na zadnju borbu?
Hvala.
ps. Fedor je u top formi
Hvala.
ps. Fedor je u top formi
- Cyrax
#805 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dobro je Satoshi stradaovinnie_jones wrote:Kolega možete li kao čovjek iz branše i kao vrstan poznavalac MMA da date svoj stručni komentar na zadnju borbu?
Hvala.
ps. Fedor je u top formi
- amra67
#806 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ja svakoga postujem pa i druga razmisljanja. saburenisss wrote:Jos ce mi Amra zabraniti i smajlije da stavljam))))Opusteno
)))
- amra67
#807 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ovo je bila i jetrica sa rebrima for freekritichar wrote:Brock nije bio spreman za ovu borbu, iako je govorio da je sve normalno nakon operacije, izgleda da nije
- vinnie_jones
#808 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jesu li ga "pridigli" na kraju, vidio sam da je doktorski konzilij sa baterijama ufurao u ring, mada Samurajima to puno i ne smeta jer imaju urođenu srčanost plus fetiš na batine.Cyrax wrote:Dobro je Satoshi stradao.Đura ima tesku ruku.
Stream mi je bio loš pa sam ga ukinuo, je li bio na kraju tradicionalni "spasiba boljšoj..." otpozdrav?
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#809 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jeli gledao neko Aertsa ? Ovi Japanci su poludili
.Sta ono bi ???
http://www.mmalinker.com/videos/view/51 ... eter_Aerts
- Riddle
- amra67
#811 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
mislim da je sve ovo fake i unaprijed dogovoreno kako i sta..cisti show i nista vise..UnscarD wrote:Jeli gledao neko Aertsa ? Ovi Japanci su poludili![]()
![]()
.Sta ono bi ???
- drugodtvogdruga
-
Marketa24
#813 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
komplikovan ovaj engleski - on deset minuta pricao a kod nas to sve stade u 2 rijeciReligious Fantastic wrote:Samo da prevedem ono što je Brock govorio poslije meča: "braćo, halallite"![]()
![]()
tek sad cijenim ljude kojitecno govore engleski
- kritichar
#814 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
amra67 wrote:ovo je bila i jetrica sa rebrima for freekritichar wrote:Brock nije bio spreman za ovu borbu, iako je govorio da je sve normalno nakon operacije, izgleda da nije
a jetra ko jetra, oslabljena od Bog zna cegamade in the lucien carbin style.
specijalitet, jetrica
- kritichar
#815 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
trebalo bi biti zanimljivo
- drugodtvogdruga
-
Strauss
#817 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Naš najbolji MMA borac Denis Stojnić potpisuje ugovor za UFC
Denis Stojnić trenutno je na radnom odmoru u Sarajevu, gdje se s bratom Dadom i Edinom Krupalijom priprema za povratak u UFC.
Naš najbolji MMA borac trebao se boriti 31. decembra u Las Vegasu na borilačkom spektaklu na kojem je Alister Overem (Alistair Overeem) nakon samo dvije minute pobijedio Broka Lesnara (Brock).
- Opet se nešto iskompliciralo. Sada je sve uredu. Drago mi je da sam napokon dobio definitivnu potvrdu da se vraćam u UFC. Dosta mi je bilo obećanja i izgovora. Krajem januara putujem u Ameriku s trenerom Korom Hemersom (Cor Hemmers) i bit ću u uglu kolege iz "Golden Gloryja" Džona Olafa (John Olav). Tada ću potpisati ugovor za borbu koja će, najvjerovatnije, biti u martu ili aprilu. U Americi ću saznati i ime protivnika - kaže Stojnić.
Denis Stojnić trenutno je na radnom odmoru u Sarajevu, gdje se s bratom Dadom i Edinom Krupalijom priprema za povratak u UFC.
Naš najbolji MMA borac trebao se boriti 31. decembra u Las Vegasu na borilačkom spektaklu na kojem je Alister Overem (Alistair Overeem) nakon samo dvije minute pobijedio Broka Lesnara (Brock).
- Opet se nešto iskompliciralo. Sada je sve uredu. Drago mi je da sam napokon dobio definitivnu potvrdu da se vraćam u UFC. Dosta mi je bilo obećanja i izgovora. Krajem januara putujem u Ameriku s trenerom Korom Hemersom (Cor Hemmers) i bit ću u uglu kolege iz "Golden Gloryja" Džona Olafa (John Olav). Tada ću potpisati ugovor za borbu koja će, najvjerovatnije, biti u martu ili aprilu. U Americi ću saznati i ime protivnika - kaže Stojnić.
- chengaba
#818 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Deja vu, al' sretno kako god...Strauss wrote:Naš najbolji MMA borac Denis Stojnić potpisuje ugovor za UFC
- Loulou
-
sitna.buranija
#820 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Veliki sok, kakvo iznenadjenje
'Bigfoot' Silva set to debut in UFC against Cain Velasquez in April:
http://www.mixedmartialarts.com/news/37 ... -in-April/
- medjutim
#821 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Iskreno cyborgici bih i međunožje provjerio
.
Nadam se da će Cain prebiti Silvu,mada bit će mu teško sigurno.
Nadam se da će Cain prebiti Silvu,mada bit će mu teško sigurno.
- amra67
#822 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
UFC Sweden Gustafsson vs. Nogueira mladost vs iskustvo ...
- pirmin
#823 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Moze li mi neko pomoci?
Trazim jedan video sa jednim od crnih boraca u kojem ga prikazuju kako radi
na skidanju kilaze a sa njega znoj u potocima tece.
Ako se dobro sjecam,
bio je na pokretnoj traci.
Tripujem da sam tu snimku vidio na ovom forumu, mozda na drugoj temi.
Eni ajdias?
na skidanju kilaze a sa njega znoj u potocima tece.
Eni ajdias?
-
Marketa24
#824 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
bas si detaljanpirmin wrote:Moze li mi neko pomoci?![]()
na skidanju kilaze a sa njega znoj u potocima tece.Ako se dobro sjecam,
Eni ajdias?
ako se sjetis imena mozda bi se moglo i pomoci
al ovako ...
BTW - Countdown to UFC 142 RIO Aldo vs Mendes
-
Strauss
#825 Re: MMA (Mixed Martial Arts)