BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Bosanski_kralj

#801 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

charvel. wrote: Pa normalno da je nosio tu znojnicu, al sumnjam da je zbog neke ljubavi. Vec je to bilo nesto ko podrska za djecu sirocad (il tako nesto) ako se dobro sjecam, pa nije mogo rec ''necu'' tome. To za kopacke ozbiljno nisam nikad vidio, al ne bih isklucio da je to bilo u sklopu istog programa. Promotor necega ne znaci i patriot.

Da je patriot ne bi igro za mladu Srbije, pa kad su ga otjerali odatle (bukvalno) jer im je bio los, onda ga je Hasan u Bayernu nagovaro da zaigra za nas - znaci ocito da to nije bilo samoinicijativno.
Zato nemoj ba, ne govorim ja ovo sto ne volim covjeka, vec sto je tako.
A sta bi i ono od prije 4-5 godina kad nije htio igrat za BiH zbog nekakvih 'bolova u ledjima' pa mu se onda prijetilo kaznama zbog neodazivanja i sta vec. Ni to nije djelovalo pretjerano patriotski.

Cinjenica je da velika vecina nebosnjaka u reprezentaciji sto je zaigrala za nju to je cinila jer nisi bili dovoljno dobri za Srbiju ili Hrvatsku. Nazalost.
Jedan je Marko Topic.
Koliko znam Misimović aktivno pomaže sa nekim Njemcima djeci koja su siročad u BiH.Zar to nije onaj pravi patriotizam, pomoći svojoj državi i svojim ljudima? Tebi je očigledno važnije da se neko busa u prsa kako je Veliki Bosanac, deklaratorno nema većeg patriote, a djelima to nikako ne pokazuje. :roll:
callmethebreeeze

#802 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by callmethebreeeze »

Max Bunker wrote:
charvel. wrote:
IsmetHoro wrote:charvel. ne brukaj se, sto uopste igra za BiH ako nece? Nije da je neki balavac iz Premijer Lige koji se nada dobiti ugovor u Rumuniji, njega reprezentacija nije nikada pogurala u klupskoj karijeri. Igra jer to hoce.

Subotic je cetnik i po, pogledaj mu facebook. citat: In der Republika Srpska!.

Vujicevic ako zaigra za Hrvatsku samo su govna iz saveza krivi, on je odavno trebao biti u nasoj u21 a niko mu se nije javio.
Ne kazem ja da on mrzi i sabotira BiH, al sigurno je da bi on bio sretniji da nosi dres Srbije.
A to sto igra, pa sto i ne bi? Bude tu i nekih premija, eksponiranje kroz reprezentaciju sigurno ima veze i sa cijenom njegove odstete u klubu. Ko da se mora volit da bi se igralo za reprezentaciju.

To za Vujicevica, ako zaigra za Hrvatsku igrace sto voli a ne sto mora. Zaboravi na njega. Ne znam sto mislis da bi bilo drugacije i da je nas savez ranije djelovo. On ako hoce moze zaigrat za BiH, voz nije proso. Al sto bi?
Novac, uslovi i perspektiva je temelj prilikom odlucivanja za koju ces reprezentaciju igrati. Ako si Hrvat iz BiH a mozes igrati za Hrvatsku ( dobit ces od sponzora pare, imaju kvalitetnije i profesionalnije uslove nego mi i jos su do sada igrali na nekoliko EP i SP pa cak i bili treci na SP 1998 ) onda idi i igraj.
Cista logika. Tek kada nasa reprezentacija pocne praviti rezultate, onda ce ti momci trcati da igraju za nas. Danasnji fudbal je postao trziste ( i reprezentativni fudbal ) u kojem najbolji dobijaju najbolje igrace.
Sto se tice Misimovica, znam da voli BiH, samo je odrastao u jednom drugom mentalitetu, gdje se ljubav prema domovini ne iskazuje na balkanski nacin. Igrao je za Srbiju, zato jer nije mogao za mladu Njemacku a u periodu kada je on trebao igrati za nasu mladu, ja mislim da ni kamerman na stadionu nije bio Srbin a ne igraci.
potpisujem svako slovo. ja gledam ovu djecu ovdje po svedskoj, trenutno se sudic, iako pauzira zbog povrede, i avdic isticu. bilo bi mi drago da obojica zaigraju za nas, ali iskreno da vama kazem razumio bih sto posto i da se odluce za svedsku. meni je sve okej, samo da ne blate nasu reprezentaciju. i zato moram i ovo rec, zaista ne znam koji nam je hurac, pa uopste potezemo ovo pitanje oko misimovica. on je i na terenu i u humanitarnim akcijama pokazao da je ljudina. sve ostalo, bez konkretnih dokaza, je suplja.
charvel.

#803 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by charvel. »

Svaka cast to sto on pomaze djeci, to ga cini humanim a ne patriotom.

Al sto se niko od vas ne osvrce na cinjenicu da je prvo igro za mladje selekcije Srbije (komentarisite ovo patriotsko djelo), pa onda nakon sto je otpisan jer je za Srbiju bio los Salihamidzic ga je nagovorio da zaigra za nas (komentarisite i ovo patriotsko djelo gdje je nagovaran - a ne da je on sam skocio 'hocu ja za Bosnu').
Znaci on je sve nade polozio u nastup za Srbiju i kad je to propalo bilo je daj sta das.

Da li ga je iko ikad vidio sa zastavom BiH prilikom bilo kakvog klupskog uspjeha? Ja nisam, dok sam vidjo Dzeko kako vristi od srece pored njega ogrnut zastavom BiH.

Poslije toga postavljajte pitanja, a ne pokusavajte sami sebi uljepsavat stvarnost koja vam se ne svidja.

Stvarno ne znam sto ste toliko zapeli za Misketa, ko da mora neizmjerno volit Bosnu. Sigurno da ima on odredjene naklonosti prema ovoj zemlji (sigurno i Njemackoj takodje) ali ocito je da je Srbija njegova prva ljubav. To mene nimalo ne pogadja, za razliku od nekih. Ja ga ne krivim ni za sta i zahvalan sam mu za svaki nastup u bijelom dresu.
Ali licno mislim da bi on (znaci ne ja) bio sretniji da je zaigro desetku za Srbiju - to je sve sto hocu da kazem.
callmethebreeeze

#804 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

totalno glupa i bespotrebna tema. mozda bi i dzeko vise volio da igra u, ne znam, brazilu.
ja se ne volim baviti citanjem misli, ljude cijenim na osnovu onoga sto govore i rade. misimovic nikada nije ni uradio, ni rekao nista lose o bosni, bar da ja znam. naprotiv. po toj logici bi mogli poceti prozivati i pjanica i medunjanina, i sta ti ja znam koga vec. a to je nebitno.
charvel.

#805 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by charvel. »

callmethebreeeze wrote:totalno glupa i bespotrebna tema. mozda bi i dzeko vise volio da igra u, ne znam, brazilu.
ja se ne volim baviti citanjem misli, ljude cijenim na osnovu onoga sto govore i rade. misimovic nikada nije ni uradio, ni rekao nista lose o bosni, bar da ja znam. naprotiv. po toj logici bi mogli poceti prozivati i pjanica i medunjanina, i sta ti ja znam koga vec. a to je nebitno.
Slazem se da je bezvezna rasprava, ni ja se ne volim bavit citanjem misli, ali imam tendenciju da stvaram misljenje na osnovu cinjenica.
Misimiovic nikad nije nista reko lose o Bosni i tu se slazem 100% - ali pogledaj i vidi da ja nikad nisam naveo da on mrzi Bosnu il nesto slicno, vec da je vise ravnodusan nego patriota.

Miralemu Pjanicu ne moze niko nista prigovorit ni za sta.
Medunjanina, s druge strane, bi se moglo razapet.
callmethebreeeze

#806 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

charvel. wrote:
callmethebreeeze wrote:totalno glupa i bespotrebna tema. mozda bi i dzeko vise volio da igra u, ne znam, brazilu.
Slazem se da je bezvezna rasprava, ni ja se ne volim bavit citanjem misli, ali imam tendenciju da stvaram misljenje na osnovu cinjenica.
Misimiovic nikad nije nista reko lose o Bosni i tu se slazem 100% - ali pogledaj i vidi da ja nikad nisam naveo da on mrzi Bosnu il nesto slicno, vec da je vise ravnodusan nego patriota.

Miralemu Pjanicu ne moze niko nista prigovorit ni za sta.
Medunjanina, s druge strane, bi se moglo razapet.
i dalje mislim da si pokrenuo totalno besmislenu raspravu. hocemo li sad poceti bodovati patriotizam kod igraca? nosenje bosanske zastave nakon postignutog gola = 1 poene. nosenje zastave na steznjaku i zglobu = 1 poen. javno isticanje bosanskog porijekla i prica o multikulturi, cevapima i ljepoti bosanske zemlje i djevojaka = 10 poena. itd.

vidis koja budalastina.
charvel.

#807 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by charvel. »

Callmethebreeze :lol: upravu si, fino si istako apsurd ove rasprave.
Ali ne krivi mene sto je se nekoliko njih zapalilo jer sam slucajno spomeno Misimovica kao igraca kojem nastup za Bosnu nije bio djecacki san. Ostatak rasprave je samo moje odgovaranje na njihova pitanja i napadanja.

Ja smatram da sam u pravu zbog toka njegove reprezentativne karijere (u obje zemlje), ali i zbog momenta koji me je naveo na ovo misljenje - slavlje na terenu nakon osvojene Bundeslige kad Dzeko dolazi do njega noseci 2 zastave BiH, jednu za sebe i jednu za Misketa, i onda Miske ignorise Dzekino pruzanje zastave u slavlju igraca Wolfsburga. I onda nekoliko minuta kasnije na tom prenosu vidi se Dzeko kako hoda po terenu sa 2 zastave, jednom svojom i jednom 'Misketovom', i to jedna je bila omotana oko njegovh ramena a druga oko struka.
Dobro se sjecam tog detalja, postavio bih i video koji da nisam debelo probio limit, ali siguran sam da se i na google moze nac koja slika koja potvrdjuje ovo.
Eto to je meni najjasniji pokazatelj, mozda onom zecko_kupuzu i njegovim nije...

EDIT:
Evo i jedan video. Oko 2:10 vidi se Dzeko sa 2 zastave. Jednu je ranije nudio Misimovicu kad ga je ovaj hladno ignoriso (ko ima volje i megabajta sigurno ce nac i to negdje na yotubeu, ja sam odavno u crvenom).
Jebi me u oci, al to za mene nije patriota.

Nadam se da je ovim i ova apsurdna rasprava zavrsena.
Dammme

#808 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Dammme »

Dakle:
ZVJEZDAN MISIMOVIĆ
47 nastupa u najdražem dresu(Bolić 52, Barbarez 47)
16 golova u najdražem dresu(Bolić 22, Barbarez 17)
Sa ovime počinje i završava svaka priča o patriotizmu.
Još ako se na to doda da je čovjek rođen u Njemačkoj i da su mu roditelji puno prije ovog sranja koje nam se desilo preselili u Njemačku, onda me sve strah da bi se sranja o "patriotizmu" za par godina mogla pisati i o Mujdži, Seferoviću ili Sudiću!
Doduše njihova imena su Jasmin i Haris. Možda ih to izvadi kod ovih mjerioca "patriotizma".
jeza u ledja

#809 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Dammme wrote: Doduše njihova imena su Jasmin i Haris. Možda ih to izvadi kod ovih mjerioca "patriotizma".
:dance:

Bas tako.
charvel.

#810 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by charvel. »

Svaka cast njemu na nastupima i golovima, ja sam mu na tome zahvalan. Ali to ga ne cini patriotom nego profesionalcem.
Normalno je bilo da prihvati poziv kad je bio u davljeniku Ninbergu (cini mi se) i sigurno je i reprezentativni nastup pomogo oko transfera. A poslije kad se ustalio u ekipi nije mogo rec samo 'necu ja vise nastupat' (sto i jeste uradio!) jer se onda pocelo prijeti sankcijama i kaznama od fife (il mozda uefe, ne znam tacno - samo se prisjeti onih peripetija oko njegovih 'bolova u ledjima' i nemogucnosti nastupanja za BiH prije koju godinu) pa se onda vratio.

Ja njegov patriotizam vrednujem ko npr. Eduarda da Silve za Hrvatsku. Mislis da je njemu draza Hrvatska od Brazila? Sigurno da nije, ali su obojica profesionalci prije svega.

I Damme, ne okreci ovo ka nacionalizmu jer nije stvar u tome, barem s moje strane. Meni nije pao u ocima dok nisam gledo to slavlje osvajanja Bundeslige, a onda se to i nastavilo.
Po tebi ispade i Dodik BH patriota jer i on odbija i baca zastavu BiH, a takodje je uposlenik u odredjenoj instituciji drzave BiH.

Ali ponavljam, njegovi golovi i nastupi nisu nikakvi dokazi za patriotizam, vec je to ogled profesionalnosti!
Misimovic je profesionalac i to dobar, al nije patriota.
upaljac83

#811 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by upaljac83 »

charvel. wrote:Svaka cast njemu na nastupima i golovima, ja sam mu na tome zahvalan. Ali to ga ne cini patriotom nego profesionalcem.
Normalno je bilo da prihvati poziv kad je bio u davljeniku Ninbergu (cini mi se) i sigurno je i reprezentativni nastup pomogo oko transfera. A poslije kad se ustalio u ekipi nije mogo rec samo 'necu ja vise nastupat' (sto i jeste uradio!) jer se onda pocelo prijeti sankcijama i kaznama od fife (il mozda uefe, ne znam tacno - samo se prisjeti onih peripetija oko njegovih 'bolova u ledjima' i nemogucnosti nastupanja za BiH prije koju godinu) pa se onda vratio.

Ja njegov patriotizam vrednujem ko npr. Eduarda da Silve za Hrvatsku. Mislis da je njemu draza Hrvatska od Brazila? Sigurno da nije, ali su obojica profesionalci prije svega.

I Damme, ne okreci ovo ka nacionalizmu jer nije stvar u tome, barem s moje strane. Meni nije pao u ocima dok nisam gledo to slavlje osvajanja Bundeslige, a onda se to i nastavilo.
Po tebi ispade i Dodik BH patriota jer i on odbija i baca zastavu BiH, a takodje je uposlenik u odredjenoj instituciji drzave BiH.

Ali ponavljam, njegovi golovi i nastupi nisu nikakvi dokazi za patriotizam, vec je to ogled profesionalnosti!
Misimovic je profesionalac i to dobar, al nije patriota.
Jesi li ikada vidio Salihamidzica sa BH zastavom poslije osvajanja Bundeslige ili LIge prvaka??
charvel.

#812 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by charvel. »

Prica se o Misimovicu.
Cudno kako ni jedan od vas da pobije i jedan moj argument.
upaljac83

#813 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by upaljac83 »

charvel. wrote:Prica se o Misimovicu.
Koji bolan argument?? Zato sto se nije zamot'o BH zastavom ti navodis kao argument? Pa Misimovic je super patriota s obzirom da je covjek rodjen u Njemackoj, cak i veci od Salihamidzica koji je rodjen u BiH.
Smaras sa Misimovicem
jeza u ledja

#814 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

charvel, daj nam neki jutub link gdje se vidi kako misimovic odbija zastavu.
charvel.

#815 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by charvel. »

upaljac83 wrote:
Koji bolan argument?? Zato sto se nije zamot'o BH zastavom ti navodis kao argument? Pa Misimovic je super patriota s obzirom da je covjek rodjen u Njemackoj.
Smaras sa Misimovicem
Ne smaram ja vec vi.
I ne da se nije omoto vec je odbio da se omota. Puno to govori.
I on je ''super patriota'' koji je doso iz Njemacke prvo da se ''kali'' malo u mladoj Srbije pa onda kad ga otjeraju ''dodje'' nama ko gotov igrac. To je sigurno bio njegov patriotski plan.
Jest, aha...
jeza u ledja

#816 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

charvel. wrote:
upaljac83 wrote:
Koji bolan argument?? Zato sto se nije zamot'o BH zastavom ti navodis kao argument? Pa Misimovic je super patriota s obzirom da je covjek rodjen u Njemackoj.
Smaras sa Misimovicem
Ne smaram ja vec vi.
I ne da se nije omoto vec je odbio da se omota. Puno to govori.
I on je ''super patriota'' koji je doso iz Njemacke prvo da se ''kali'' malo u mladoj Srbije pa onda kad ga otjeraju ''dodje'' nama ko gotov igrac. To je sigurno bio njegov patriotski plan.
Jest, aha...

kako je odbio? on ono daje mu, ovaj kaze 'necu'?

ne da bi to nesto znacilo...ali eto cisto da vidimo
charvel.

#817 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by charvel. »

Jeza u ledja, to je nesto sto je jako tesko nac pogotov na youtubeu, sto samim tim popi kamaru limita kojeg sam ja probio odavno. Ako hoces malo se i ti aktiviraj pa potrazi. Ja ti se smijem zivotom kleti da je bas to uradio i da se nedvosmisleno vidi, samo treba obratit paznju i prelistat gomilu materijala.
Najbolje bi bilo potrazit nekog navijaca Wolfsburga jer bi takav neko sigurno imo to njihovo slavlje snimljeno negdje.
charvel.

#818 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by charvel. »

jeza u ledja wrote: kako je odbio? on ono daje mu, ovaj kaze 'necu'?

Dzeko nosi 2 zastave i prilazi i pruza njemu jednu a on okrece glavu i ignorise ga. Zivota mi mog(ako ti ista to znaci).
upaljac83

#819 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by upaljac83 »

charvel. wrote:Jeza u ledja, to je nesto sto je jako tesko nac pogotov na youtubeu, sto samim tim popi kamaru limita kojeg sam ja probio odavno. Ako hoces malo se i ti aktiviraj pa potrazi. Ja ti se smijem zivotom kleti da je bas to uradio i da se nedvosmisleno vidi, samo treba obratit paznju i prelistat gomilu materijala.
Najbolje bi bilo potrazit nekog navijaca Wolfsburga jer bi takav neko sigurno imo to njihovo slavlje snimljeno negdje.
STA MU ONDA ZNACI ZASTAVA BIH NA KOPACKAMA???
Mislis da ga je neko natjerao na to? Pa ni Dzeko vise ne nosi znojnik BiH :-)
charvel.

#820 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by charvel. »

upaljac83 wrote:
charvel. wrote:Jeza u ledja, to je nesto sto je jako tesko nac pogotov na youtubeu, sto samim tim popi kamaru limita kojeg sam ja probio odavno. Ako hoces malo se i ti aktiviraj pa potrazi. Ja ti se smijem zivotom kleti da je bas to uradio i da se nedvosmisleno vidi, samo treba obratit paznju i prelistat gomilu materijala.
STA MU ONDA ZNACI ZASTAVA BIH NA KOPACKAMA???
Mislis da ga je neko natjerao na to? Pa ni Dzeko vise ne nosi znojnik BiH :-)
Dobrodoso u raspravu. Mogo si procitat sve postove koji se ticu te rasprave pa onda postavit pitanje.
To je bila ko neka kampanja za djecu prije pofino vremena, sad je gotova.
HarnagaHarnaga

#821 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by HarnagaHarnaga »

Da, ne vidim potrebu za tom diskusijom ali kad je vec tu da i ja koju progovorim. Poznato je naime da smo mi bosanci, a narocito Bosnjaci spremni stvarati idole, a isto tako spremniji kada ih treba rusiti. Bio Tito, sada jebu Titu, bio Alija, sada jebu Aliju...i tako dalje i tako blize. Zvjezdan Misimovic je igrac reprezentacije BiH i to jedan od boljih i na tome bi trebalo stati...Patriota? Nije neophodno da bude, zar su oni crnci francuski patrioti? Zvjezdan Misomovic je odstranjen kao visak iz mlade reprezentacije Srbije (odstranio ga kao debelog i tromog Petrovic Pizon) i tu cinjenicu ne moze niko promjeniti, niti treba da mijenja. Glupo je onda predstavljati Zvjezdana kao nekog patriotu koji se rodio sa srcem koje je bilo puno ljubavi za BiH. Nema nikakve sumnje da mu Bosna nije u srcu kao npr. Edinu Dzeki ili Emiru Spahicu, Marku Topicu, Vlatku Glavasu... ne treba bjezati od toga. Reprezentacija BiH je podobro utjecala na stvaranje Misimovica kao bundesligaskog igraca. Odigrao je prve minute u reprezentaciji pa tek ond u bundes ligi, ali je Zvjezdan Misimovic to povjerenje i dug vratio sa kamatame. To je to!
Ah da, samo da (ponovo) napomenem. Zvjezdan Misimovic, iz nekog razloga, nije htio da igra kako moze (uzvratnu nije htio nikako) protiv Portugala u barazu.
fosil

#822 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by fosil »

Pa dobro ima jos vremena mlad je, napravicemo mi PATRIOTU od njega samo takvog. :bih: Mozda Miske hoce samo ljiljane...
charvel.

#823 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by charvel. »

Evo barem jedan koji slusa sta pokusavam reci. Hvala HarnagaHarnaga sto si fer i realan.
Ispade ko da ja pokusavam napravit Sotonu od Misimovica.
On je jedan od nasih najvaznijih igraca i itekako nam treba sa svojim dobrim igrama, ali to ne znaci da mora bit i patriota.
HarnagaHarnaga

#824 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by HarnagaHarnaga »

charvel. wrote:

Dzeko nosi 2 zastave i prilazi i pruza njemu jednu a on okrece glavu i ignorise ga. Zivota mi mog(ako ti ista to znaci).
Ovo je istina, samo sto se ne vidi Misimovicevo odbijanje. Dzeko trci sa dvije zastave prema Misimovicu, kamera prikazuje nesto drugo i nakon par sekundi vraca se na Dzeku i Misimovica. Dzeko veze drugu zastavu oko sebe i nastavlja trcati dok Misimovic odlazi u drugom pravcu (bez zastave). Mislim da Misimovic i nije neki tip koji ce trcati okolo za zastavama (bilo kojim), ali neka se javi onaj kome srce nije bulo ko bundeva dok je gledao Dzeku...
charvel.

#825 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by charvel. »

HarnagaHarnaga wrote:
charvel. wrote:

Ovo je istina, samo sto se ne vidi Misimovicevo odbijanje. Dzeko trci sa dvije zastave prema Misimovicu, kamera prikazuje nesto drugo i nakon par sekundi vraca se na Dzeku i Misimovica. Dzeko veze drugu zastavu oko sebe i nastavlja trcati dok Misimovic odlazi u drugom pravcu (bez zastave). Mislim da Misimovic i nije neki tip koji ce trcati okolo za zastavama (bilo kojim), ali neka se javi onaj kome srce nije bulo ko bundeva dok je gledao Dzeku...
Jest da je to bilo prije godinu i da sam to samo jednom gledao, al cini mi se da se tacno vidjelo kako ga Miske ignorise. Tako mi se urezalo u sjecanje. I sjecam se da mi je bilo nekako bed zbog Dzeke jer ga je Miske papanski poslo po cevape. :(
Post Reply