Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ponavljam, SIGURNO nije to razloga da se pojavljuju,
evo upravo gledam sličice ljudi koji mi uvijek stoje u tom uglu - niti sam kad otišla na njihov profil, niti chatala.. jednostavno su mi u off grupi i nikakve komunikacije sa njima
nego, FB ne zna to popraviti pa kažu - to mi vama da olakšamo pa stavimo tu ljude koje vi volite gledat'. aha, malo sutra
Bubalo1 wrote:Ubacise i meni timeline .. tamo do 2009. nema nista jer sam ja to prije brisao i onda vise nisam imao sta brisati pisalo je no more posts.. ali sada sa timeline.om ima milijardu gluposti .. koja sam ja budala bio Najgore mi je za pravopis i kako sam pisao ali ne pada mi na pamet da sve brisem jedno po jedno
samo da nam neko ne uleti i pocne listat, ja bi u zemlju propao
bijela wrote:ponavljam, SIGURNO nije to razloga da se pojavljuju,
evo upravo gledam sličice ljudi koji mi uvijek stoje u tom uglu - niti sam kad otišla na njihov profil, niti chatala.. jednostavno su mi u off grupi i nikakve komunikacije sa njima
nego, FB ne zna to popraviti pa kažu - to mi vama da olakšamo pa stavimo tu ljude koje vi volite gledat'. aha, malo sutra
Hahah, upravo. I kod mene bas stoje ti kojima nikad nisam otisao na profil nit chatao. Nego provalih da kad s ugasenim chatom ulazis na profil pa odes na online, onda samo s lijeve strane stoji oni koji su bas online. Znaci kad se odjavljujes ugasi chat. Tako ces bar privremeno rjesit to. Mislim mene ne nervira toliko, nego eto onako priupitah cisto da vidim moze li se rjesit permanentno.
Vi stvarno necete da citate To su ljudi koji na mobitelu imaju instaliran instant chat aplikaciju uz fb ... kliknite i vidjet cete gore da pise mobile .. a imaju isto tako i ljudi sa kojima najvise komunicirate na fb.u i kod njih je isto samo ne pise kada otvorite chat mobile ..
I btw. aktivirao timeline i muci mi se ali hajde pise ondje da ce od 26.og poceti.. Nadam se da mi nece niko cesljati post po post iz 2009. godine to bi me unistilo
ima opcija ona u privacy settings limit old posts nesto .. sad je ok ne vide se svi postovi iz 2009. .. samo dva .. izabrao sam najmanje bolna ne znam ako ih obrisem hoce li se novi pojaviti ili ce nestati samo ali ne zelim to ni probavati
Bubalo1 wrote:Zeza li jos nekoga fb Ucitava sporo ili nikako i ne ucita .. ucita stranicu ali nema onog dole za chat uopste Sinoc nekih 5 minuta nije moglo nikako
Bubalo1 wrote:Zeza li jos nekoga fb Ucitava sporo ili nikako i ne ucita .. ucita stranicu ali nema onog dole za chat uopste Sinoc nekih 5 minuta nije moglo nikako
meni umalo miš danas ne nastrada zbog chata, prebacio se u momentu na offline i nema sile poslije da bilo kakvu komandu za chat prihvati
meni umalo miš danas ne nastrada zbog chata, prebacio se u momentu na offline i nema sile poslije da bilo kakvu komandu za chat prihvati
ovo sam ja dobila danas, nakon sto se ispricah sama sa sobom
Mail Delivery Failure
This message was created automatically by Facebook.
A message that you sent to could not be delivered.
We're working hard to get this problem fixed. Sorry for the inconvenience.
Hajd da i ja iznesem svoj problem, iako znam da mi niko neće pomoći
Im'o uključenu opciju da mi dolazi code na mobitel kad se logujem na facebook. I sve bilo uredu do neki dan kad code više neće da dođe na mob, kolko god puta ga resendo
Sad više ne mogu uć' nikako. Jel' imao ko slicnu situaciju ?
idealnolosa wrote:Meni je prosli profil jos ostao bolna rana.rekli su mi da su poslaali kod koji treba da ukucam a oni su mi taj kod poslali na mobitel koji sam u medjuvremenu promjenila tako da sam ostala bez profila,nema sanse uci na njega.I otvorim ja tako novi profil i evo nakon 5 dana ,otprilike,desi se ista stvar sa ovim profilom.Trazi mi kod sa telefona a dala sam pravi broj telefona,no kod nisam dobila :nono:Jel mi ovo neko namjerno radi?Toliko ljudi ima fb a ne desava im se ovo,sta se samnom desava
Ellinor wrote:Hajd da i ja iznesem svoj problem, iako znam da mi niko neće pomoći
Im'o uključenu opciju da mi dolazi code na mobitel kad se logujem na facebook. I sve bilo uredu do neki dan kad code više neće da dođe na mob, kolko god puta ga resendo
Ellinor wrote:Hajd da i ja iznesem svoj problem, iako znam da mi niko neće pomoći
Kod mene isto, sreca pa mi je mobitel bio u prepoznatim uredjajima, uso preko mobitela i onda me tamo pitalo da li potvrdjujem login sa nepoznatog uredjaja (automatski te pita 'da li si to ti' ako neko vise puta pokusa pristupiti sa nepoznate lokacije) kliknuo da jesam i onda me "pustilo" i sa PCa da udjem.
Inace sam istrazivao(dok se nisam sjetio da mogu sa mobitela uci) i potrebno je facebooku samo dostaviti neki svoj identifikacijiski dokument(skeniran) i vrate ti profil, e sad vjerovatno nije pametno slati kopiju svoje licne karte ili pasosa fb-u ali Boze moj. To je zadnja opcija