NIKAKO, NIKAKO; NIKAD, I NI POD KAKVIM USLOVIMA NE SKIDAJTE SAMI!!!!!!!!!nineinchnails wrote:Pa, po nasoj zgradi su provukli kablove preko fasade i postavili razvodne kutije, i kanalice po stubistu. Niko nikoga nije pitao za ovo. ne znam ni ko je postavio. Mene kao PEV-a niko nije ni zvao ni pitao, samo sam dosao jedan dan s posla i tako to zatekao. Sta sad?Bellica wrote: Nema veze, nije HS jeste neka druga s istim ciljem, ja se s njima "ganjam" od 10. januara tekuce godine, gospoda dosla na ideju da provlace nekakve kablove te preko fasade, pa kroz ulaz, a za uzvrat nam nude besplatnu ugradnju tog glupog video nadzora.
Ja ovim putem molim sve EV i PEV da obrate paznju sta potpisuju KA operaterima, sad su jako opasni zbog konkurencije, mi smo jos dobro prosli, mojoj prijateljici, odnosno EV u njenoj zgradi su ponudili 2000Km da postave odasiljac na krov (nisam sigurna koja je tacno KA TV u pitanju), oni se nisu slozili, ovi ipak postavili odasiljac, a ni marke im nisu uplatili jer im nisu dozvolili da koriste njihov krov za tu opasnu glupost. Zato, oprez, niko bez saglasnosti vecine ne smije da postavlja niti jedan ekser na zajednicki dio zgrade, mi PEV moramo biti jako oprezni, a EV takodjer, jer u velikoj mjeri, od njihovih glasova, tj. potpisa zavisi da li ce se nesto ugraditi ili postaviti na zgradi.
ovo zaboravih napisati, ali to ne smijete - inače bit ćete krivi za povredu tuđe stvari i vi koliko i oni ..... znači "prati proceduru" vi, samo tako ih se možete otarasiti a da ne platite ništa