Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kumerle

#801 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Evo valjam se od smijeha bar da neku dobru provalu kaze pa da se i nasmijem ovako ostajes na nivou kakanjske top liste nadrealista.

Ocekujemo pojacanja!
sinus

#802 Re: Arsenal F.C.

Post by sinus »

Kumerle wrote:Evo valjam se od smijeha bar da neku dobru provalu kaze pa da se i nasmijem ovako ostajes na nivou kakanjske top liste nadrealista.

Ocekujemo pojacanja!
jel to majke ti sve što imaš, da pokušaš da uvrijediš nekoga na osnovi odakle je ko....

Eeeeeee stvarno si me sad razočarao :roll:
Kumerle

#803 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Koga ja to vrijedjam? Eto ako ti je draze stavicu Maglajske top liste nadrealista uglavnom htio sam reci da je vic na razini vize za buducnost!
LSD

#804 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Gdje mi je Ciki , stari provjereni arsenalovac i strastveni hejter katalonaca 8-) :-)
Šta ono hoce da vam uvale Tourea za Fabregasa :mrgreen: kako komentarišeš takav Laportin bezobrazluk :?
Hoce li se klub pojacati na pauzi :?:
sinus

#805 Re: Arsenal F.C.

Post by sinus »

Kumerle wrote:Koga ja to vrijedjam? Eto ako ti je draze stavicu Maglajske top liste nadrealista uglavnom htio sam reci da je vic na razini vize za buducnost!
Jaruga, nemoj da te boli zajebancija...

Arsenal kada bi se sam sa sobom takmičio u PL bio bi treći :D
Globus

#806 Re: Arsenal F.C.

Post by Globus »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kumerle

#807 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Slazem se bio bi treci i tako jos 50 godina i opet bi imao vise trofeja od Ruske fransize!
Vjeruj!

#808 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

LSD wrote:Gdje mi je Ciki , stari provjereni arsenalovac i strastveni hejter katalonaca 8-) :-)
Šta ono hoce da vam uvale Tourea za Fabregasa :mrgreen: kako komentarišeš takav Laportin bezobrazluk :?
Hoce li se klub pojacati na pauzi :?:
Hoces to rci da nisam pravi navijac Arsenala?! :(

Sto se tice tog hater, jok nemam nista sa malom ekipom iz Katalonije.

Ti natpisi, sto ih ti pominjes, su apsolutne ludarije. Ni sam Bergistan il' kako se vec zove, ne vjeruje u te gluposti.

Naravno da cemo se pojacati, prva prinova je Marokanac, a sada cekamo golmana, CD i eventualno jednog
holding veznjaka.
Vjeruj!

#809 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

Vjerujem da su nasi igraci prevareni kako bi se pojavili na onom party-u, ali, ako su kojim slucajem otisli tamo dobrovoljno i zabavljali se sa onim pacenicima, treba ih sve otjerati iz kluba, bez obzira na ime, makar to bio
i sam Kapiten i nas dragi Sol.

Znaci, ako su otisi dobrovoljno slavit, FUCK YOU!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

velike se stvari spremaju u prelaznom roku, bit ce lom. :thumbup:

In Wenger we trust!
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#810 Re: Arsenal F.C.

Post by Admir_1984 »

O kakvom partiju je rijec?
Vjeruj!

#811 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

Proslava titule Chelskog.

Eksplicitno naglasavam da vjerujem da su prevareni i da nisu otisli na tu proslavu, ali treba dati do znanja da se
takvo ponasanje nece tolerisati, te da ce pojedinac snositi posljedice, ako uopce pomisli na takvu izdaju.

Pride of London!
Point.

#812 Re: Arsenal F.C.

Post by Point. »

Cuj prevareni, pa nisu djeca, nisu valjda mislili da idu na Sekin koncert? :run:
hau jes no

#813 Re: Arsenal F.C.

Post by hau jes no »

Vjeruj! wrote:Vjerujem da su nasi igraci prevareni kako bi se pojavili na onom party-u, ali, ako su kojim slucajem otisli tamo dobrovoljno i zabavljali se sa onim pacenicima, treba ih sve otjerati iz kluba, bez obzira na ime, makar to bio
i sam Kapiten
i nas dragi Sol.
Kakav si ti navijač kada sumnjaš u Kapitena?
Vjeruj!

#814 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

Hvala Bogu pa su mene u skoli ucili semantici i sintaksi pa nesto i razumijem.
hau jes no

#815 Re: Arsenal F.C.

Post by hau jes no »

Vjeruj! wrote:Hvala Bogu pa su mene u skoli ucili semantici i sintaksi pa nesto i razumijem.
Kakav je to kapiten koji slavi titulu sa igračima mrskog Chelskija?
Vjeruj!

#816 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

To nije istina, kao sto sam rekao u tri prethodna posta.
Ponovo ti skrecem paznju na pojmove semantika i sintaksa.
hau jes no

#817 Re: Arsenal F.C.

Post by hau jes no »

pa baš zato, s obzirom da je nekada bio ultras barcelone ne bi bilo iznenadjenje i da slavi sa plavcima
Vjeruj!

#818 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

U redu je, nemoj se previse zamarat, nije to zdravo.

Da li ce Buffon potpisati za nas, pitanje je sad?
Svi znamo da je njemu, kao i vecini fudbalera, san da zaigra u Arsenalu, najvecem sportskom kolektivu
danasnjice, ali je pitanje da li ga Veliki Voda smatra dovoljno dobrim.

Sta vi mislite, moji dragi Topnici?

God save The Queen!
hau jes no

#819 Re: Arsenal F.C.

Post by hau jes no »

potpisace, al za city.
Kumerle

#820 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Vjeruj! wrote:Proslava titule Chelskog.

Eksplicitno naglasavam da vjerujem da su prevareni i da nisu otisli na tu proslavu, ali treba dati do znanja da se
takvo ponasanje nece tolerisati, te da ce pojedinac snositi posljedice, ako uopce pomisli na takvu izdaju.

Pride of London!
Ma to su sve novinarske podvale nasi momci su izasli na kulturno mjesto gdje inace izlaze u slobodno vrijeme i onda su se odjednom pojavili ti nekulturni navijaci Chelsija koji su dosli da slave nezasluzeno osvojenu titulu. Naravno igraci Chelsija nenavikli na normalnu atmosferu u uglednim londonskim nocnim klubovima divljali su i tako skrenuli paznju fotografa koji su uslikali nase igrace i te poluigrace sto su tu dosli.

Trebalo bi potpisati Buffona jer je izjavio da mu je veliki Arsenal zelja, Almuniu treba prodati Getafeu tamo mu je mjesto!

Evo upravo gledam onaj francuski kloc i klaun je izostavio Nasrija sa popisa za svjetsko a igraju nekavi poluigraci ne mogu ni nabrojati koliko ih ima za neke nisam ni cuo, Wenger mora reagovati!

In Arsene We Trust!
amel_tm

#821 Re: Arsenal F.C.

Post by amel_tm »

nemojte zamjeriti igracima assenala sto su slavili titulu chelsea, sta drugo da slave, svoju nece za dugo

ne znam to za bufona, definitivno postoji mogucnost da dodje u arsenal, ako ga juventus odluci prodati za 0 funti
Vjeruj!

#822 Re: Arsenal F.C.

Post by Vjeruj! »

@Kumerle
To i ja mislim, casni su nasi momci.

Onaj klaun na klupi francuske ovo radi iz inata, covjek je prolupao totalno.
Kako misli igrati, ko ce mu biti stoper?! :-)

--------------------Lloris-------------------
Sagna------Gallas-----Abidal-------Clichy
----------------------------------------------
Pedofil----L.Diarra----Gourcouf---Diaby
----------------------------------------------
-----------Anelka-----Henry---------------

Neka Wenger povuce nase momke iz sastava pa neka se onda zali Klaun, koji javno vrijeda naseg Velikog Vodu, sram i stid da ga bude pa Voda bi sa Francuzima bio konkurentan na svakom takmicenju i borio bi se sa Englezima za dominaciju.

In Wenger we trust!
Kumerle

#823 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Je li to hvala Francuske Arsenalu i velikom vodju na stvaranju toliko sjajnih igraca i hvala za titule svjetskog i evropskog prvaka kao i finale gdje su glavni igraci bili Arsenalovi momci?
Cyrax

#824 Re: Arsenal F.C.

Post by Cyrax »

Kumerle wrote:Je li to hvala Francuske Arsenalu i velikom vodju na stvaranju toliko sjajnih igraca i hvala za titule svjetskog i evropskog prvaka kao i finale gdje su glavni igraci bili Arsenalovi momci?
Za titulu svjetskog osim Petita i Viere nije niko iz Arsenala bio ;-)
alijagoro

#825 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

Znaci nista od Nasrija na SP-u :-) momak je imao solidnu sezonu, jos kad se uzme u obzir da je bio povredzen na pocetku sezone i da je Arsenal imao toliko povreda tako da nikad i nisu igrali sa prvim timom.Nasri moze igrati krilo i playmaker-a izuzetan tehnicar,dribler,dobar i precizan sut,odlican asistent uz to ima i solidnu brzinu,jebote gotovo nikad ne gubi loptu :thumbup: .Arsene treba otici i golim rukama udaviti ovog budalu Dominika.Eh moj Dominik :oops: http://www.youtube.com/watch?v=XV_XJgNaPX0 :-D i onaj strasni gol protiv Uniteda HD kvalitet 8-) http://www.youtube.com/watch?v=LIzqOJdk ... re=related.
Post Reply