knjiga je fenomenalna, i ako su se drzali price...bice i film dobar. iako nije ni meni to bas sf.Neelix wrote:lovely bones mi se ne cini nekim aman SF-om...duh ubijene curice...koji se cini mi se ne mijesa previse u tok dogadjaja...bezveze
Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Moderator: _BataZiv_0809
- alica.k
#801 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#802 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
romanticna komedija s SFom moze biti odličan film kao Eternal sunshine
Lovely bones sam vise mislio na fantastiku
sto se serija tice imamo iste
Lovely bones sam vise mislio na fantastiku
sto se serija tice imamo iste
- karanana
#803 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
znaci izlazi i remake crvene zore. originalni je bio dobar. kazu da je original radjen na osnovu ideja izvucenih iz jugoslovenskih partizanskih filmova. samo ne znam kako je to naucna fantastika. ok mozda je u domenu fantastike da ce rusi i kubanci ikada okupirati SAD, ali kad pomislim naucna fantastika, ja kontam star trek, star wars, terminator, pandorum, avatar, surogati.....
- Irm@
#804 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
aman sarajevo je opet postao grad u kom svi idu u kino..danas sam otisla u pola 6 nije bilo karti ni za jednu projekciju
ja ostala puf..kaze djevojka srijedom (m-tel dan karte "planu" vec u jedan) auuu 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#805 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Znam kako ti je.Irm@ wrote:aman sarajevo je opet postao grad u kom svi idu u kino..danas sam otisla u pola 6 nije bilo karti ni za jednu projekcijuja ostala puf..kaze djevojka srijedom (m-tel dan karte "planu" vec u jedan) auuu
- bez_ideje
#806 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Jesam li ja umislila il sam nekad.......negdje vidjela reklamu za Alisu u zemlji cuda

- alibaba_i_30_godina
#807 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Bit ce nekad u aprilu (il' martu, nisam sad bas siguran) svjetska premijera a vjerovatno i ubrzo u Cinemi ... inace, u filmu glume Johnny Depp i Anne Hathaway, izmedju ostalih ...bez_ideje wrote:Jesam li ja umislila il sam nekad.......negdje vidjela reklamu za Alisu u zemlji cuda![]()
- BiH-x
#808 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Slazem seLud i ponosan wrote:E to mi je drago cuti, pored bazena na Otoci ovo je jedan od najboljih poslijeratnih projekata u Sarajevu... Jos nam fali 3D projekcija, valjda ce i to tokom godine biti dostupno.Irm@ wrote:aman sarajevo je opet postao grad u kom svi idu u kino..danas sam otisla u pola 6 nije bilo karti ni za jednu projekcijuja ostala puf..kaze djevojka srijedom (m-tel dan karte "planu" vec u jedan) auuu
Sve pohvale za Cinema City
- bez_ideje
#809 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Uhhhhhhh dobro je..........vec sam sama sebi postala sumLJiva
jedva cekam
jedva cekam
- alibaba_i_30_godina
#810 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Evo tacan datum premijer u USA: (za Alice in Wonderland)
5 March 2010 (USA)
Ostale zemlje:
http://www.imdb.com/title/tt1014759/releaseinfo
Pogledajte ovog filma i glumacke postave (sve poznati glumci):
http://www.imdb.com/title/tt0817230/
Neki od glumaca: Jessica Alba, Jennifer Garner, Jamie Foxx, Anne Hathaway, Jessica Biel, ..... kako su se samo svi potrpali u jedan film

5 March 2010 (USA)
Ostale zemlje:
Pogledajte ovog filma i glumacke postave (sve poznati glumci):
Neki od glumaca: Jessica Alba, Jennifer Garner, Jamie Foxx, Anne Hathaway, Jessica Biel, ..... kako su se samo svi potrpali u jedan film
- ladyblue18
#811 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Hajd bogati kad su mogli u "Nine" mogu i u Alisu.NeyDan wrote:Evo tacan datum premijer u USA: (za Alice in Wonderland)
5 March 2010 (USA)
Ostale zemlje:
Pogledajte ovog filma i glumacke postave (sve poznati glumci):![]()
![]()
Neki od glumaca: Jessica Alba, Jennifer Garner, Jamie Foxx, Anne Hathaway, Jessica Biel, ..... kako su se samo svi potrpali u jedan film![]()
![]()
- alibaba_i_30_godina
#812 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Doduse u pravu si ladyblue .... samo sto ti nabrojani glumci nisu u Alisi nego neki film za Valentinovo .... vjerovatno nesto za tebe, kao i romanticare opcenito
A Nine nisam jos gledao, nesto sam gledao po youtube, al' nisam toliko fasciniran ... valjal' cemu?!
A Nine nisam jos gledao, nesto sam gledao po youtube, al' nisam toliko fasciniran ... valjal' cemu?!
- ladyblue18
#813 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
NeyDan wrote:Doduse u pravu si ladyblue .... samo sto ti nabrojani glumci nisu u Alisi nego neki film za Valentinovo .... vjerovatno nesto za tebe, kao i romanticare opcenito![]()
Nisam ni ja...
- alibaba_i_30_godina
#814 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Mada nesto ne vjerujem, al' neka bude ....
- ladyblue18
#815 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Nick je cisto bio inspiracija u datom trenu...nista posebno.NeyDan wrote:![]()
Onda sam pogresno protumacio tvoj nick
![]()
![]()
Mada nesto ne vjerujem, al' neka bude ....![]()
![]()
Ne reflektuje moju licnost.
Mislim, romantik jesam, ali svejedno...nesto me taj film ne privlaci.
- alibaba_i_30_godina
#816 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Znaci da nisi ni plava, ni plavusa, a vec odavno mi je jasno da ti nije ni 18 godina
Ne znam sta volis da gledas, da nije nesto ovako:
http://cinemacity.ba/filmovi.php?film_id=66
prije nego popijem ban
- ladyblue18
#817 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
NeyDan wrote:Znaci da nisi ni plava, ni plavusa, a vec odavno mi je jasno da ti nije ni 18 godina![]()
![]()
![]()
prije nego popijem ban
Moj omiljeni
I ne nisam plava, i nemam 18 godina.
- alibaba_i_30_godina
#818 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Tvoj avatar je 'kriv' za sve ... odaje te
Nego, da ja ne odem previse u OT, mozes ti .....
Neko je pisao da mu se nije toliko svidio film The Time Traveler's Wife ... pregledao sam ga neki dan, al' sam cuo da je knjiga mnogo bolja, kao sto to obicno i biva slucaj pa eto ko voli da cita nek izvoli ....
Nego, da ja ne odem previse u OT, mozes ti .....
Neko je pisao da mu se nije toliko svidio film The Time Traveler's Wife ... pregledao sam ga neki dan, al' sam cuo da je knjiga mnogo bolja, kao sto to obicno i biva slucaj pa eto ko voli da cita nek izvoli ....
- iceman ze
#819 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
malo mi je ona sala 3 u kinu, previse mala i uska, pa uredu neke male distribucije, ja sam sinoc gledao Pandorum, i bio sam blizu ekrana, mislio sam da mi sve oko glave skacu
a de ne govorim o ozvucenjumalo prreglasno za moj ukus, ostale sale su mi ok ......
a sto se tice aavatara i 3 D, islim da sam propustio sto isam otisao negdje drugo pogledati....ali nadat se da ce i kod nas ta tehnologija stici, valjda kada 4 D bude aktuelna
a sto se tice aavatara i 3 D, islim da sam propustio sto isam otisao negdje drugo pogledati....ali nadat se da ce i kod nas ta tehnologija stici, valjda kada 4 D bude aktuelna
- Irm@
#820 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
vidim da je stigao The book of Eli..utisci? ja sam trebala veceras ici ali mi mrsko izaci
pa taman da vidim sta vi mislite 
- iceman ze
#821 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
D.Washingtona uvijek gledam bez obzira na kritike, mislio sam da cu ovaj zadnji gledati premijerno, ali cisto po komentarima na forumima, nije bas briljirao, mislim da cu ga gledati u srijedu (family day).... 
Ja cekam "Shutter Island"....nadam se da ce brzo stici....
Ja cekam "Shutter Island"....nadam se da ce brzo stici....
-
EUROBIH
#822 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
najbolja scena kod nane i djeda na ručku...bogata "sofra" i "uređen vrt"Irm@ wrote:vidim da je stigao The book of Eli..utisci? ja sam trebala veceras ici ali mi mrsko izacipa taman da vidim sta vi mislite
- shalla
#823 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Bio maloprije...Irm@ wrote:vidim da je stigao The book of Eli..utisci? ja sam trebala veceras ici ali mi mrsko izacipa taman da vidim sta vi mislite
Meni se sviđa, volim filmove koji me iznenade u nekom dijelu a ovaj me je definitivno iznenadio kad je...
Neću pisati, ne sekiraj se. Otiđi pogledaj, taman da je i najgluplji film na svijetu (a daleko od toga da jeste) isplati se pogledati film u onoj sali 1...
- black
#824 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
bio sam i jashaqqa wrote:Bio maloprije...Irm@ wrote:vidim da je stigao The book of Eli..utisci? ja sam trebala veceras ici ali mi mrsko izacipa taman da vidim sta vi mislite
Meni se sviđa, volim filmove koji me iznenade u nekom dijelu a ovaj me je definitivno iznenadio kad je...![]()
Neću pisati, ne sekiraj se. Otiđi pogledaj, taman da je i najgluplji film na svijetu (a daleko od toga da jeste) isplati se pogledati film u onoj sali 1...
i sala 1 mi je najbolja jer je najveca, chini mi se da je puna bila, malo me nervira izlazak sporo nekako
-
pupa hava
#825 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
proradio chips i sokic???black wrote:bio sam i jashaqqa wrote:Bio maloprije...Irm@ wrote:vidim da je stigao The book of Eli..utisci? ja sam trebala veceras ici ali mi mrsko izacipa taman da vidim sta vi mislite
Meni se sviđa, volim filmove koji me iznenade u nekom dijelu a ovaj me je definitivno iznenadio kad je...![]()
Neću pisati, ne sekiraj se. Otiđi pogledaj, taman da je i najgluplji film na svijetu (a daleko od toga da jeste) isplati se pogledati film u onoj sali 1...dobar akcioni film za zabaviti se uz chips i sokic
![]()
i sala 1 mi je najbolja jer je najveca, chini mi se da je puna bila, malo me nervira izlazak sporo nekako